De Mondzorg Flexpool is live!

Ingediend door admin-beheer op do, 09/01/2022 - 12:35
Mondzorgflexpool

Hier kunnen mondzorgpraktijken en -professionals elkaar snel vinden voor kortdurende invalopdrachten. De Flexpool maakt het je zo gemakkelijk mogelijk om een tijdelijke invalkracht te vinden. Eenmaal aangemeld als praktijk plaats je gemakkelijk een opdracht. De Flexpoolers krijgen daarvan bericht en kunnen zich aanmelden voor jouw opdracht. 


Graag willen we jouw praktijk als één van de eersten de gelegenheid geven om je aan te melden en opdrachten te plaatsen.


Hoe werkt het?

 

  • Je schrijft de praktijk in via www.mondzorgflexpool.nl. Vervolgens vragen wij je om KvK- en bankgegevens. 
  • De Mondzorg Flexpool werkt met uurtarieven, zodat de ZZP' er vooraf weet wat de opdracht aan honorarium oplevert. Jij bepaalt de hoogte van het uurtarief, daarbij is er een minimumtarief per functie. 
  • Je kunt kiezen voor 'wie het eerst komt, het eerst maalt' of afwachten welke kandidaten zich aanmelden. 
  • Het platform genereert een overeenkomst van opdracht tussen de ZZP'er en de praktijk, conform de standaard modellen voor de mondzorg.
  • Na afronding van de opdracht gaat betaling  aan de ZZP'er automatisch, volgens de opdracht. De informatie voor de praktijkadministratie heb je altijd snel bij de hand.


Wat de Mondzorg Flexpool zo handig maakt, is dat je snel en gemakkelijk een ZZP-invalkracht kunt vinden. De ZZP'ers zijn vooraf gescreend op KvK-gegevens, titerbepaling en diploma's/ervaring. 

Zoals je begrijpt, is de Mondzorg Flexpool nog in de opstartfase. De eerste ZZP'ers zijn aangemeld en we voorzien dat snel meer zzp'ers en praktijken zich inschrijven. We zijn erg benieuwd naar je feedback en horen graag of je ideeën of wensen hebt om de site nog beter te maken.

Je kunt je praktijk nu aanmelden. Hoe sneller je dit doet, hoe groter de kans dat je binnenkort je eerste invalopdracht kunt plaatsen!

voor meer informatieL

https://www.mondzorgflexpool.nl/ of  inlogin op Tandarts.nl om de praktijk aan te melden en het waar u voor de praktijk het onboarding proces in stappen kan doorlopen.