Alle (nieuwe) Services en Tarieven per 1 januari 2023

Ingediend door admin-beheer op za, 11/05/2022 - 10:56

De afgelopen 3 jaar is er achter de schermen hard gewerkt aan de informatievoorziening voor de vele zorgconsumenten alsmede veel nieuwe en zinvolle services voor de praktijken die passen in de online werkelijkheid van nu. Tandarts.nl 3.0 is klaar voor de toekomst!

Tandarts.nl is veel meer dan werven van nieuwe patiënten!

Per 1 januari 2023 nemen we afscheid van Brons, Zilver, Goud en Platinum. We wilden een eenvoudiger en helder keuzemenu van de verschillende services. Hiermee kan je zelf modules kiezen en de service naar wens samenstellen. Maatwerk dus!

Het betekent dat alle bestaande overeenkomsten worden omgezet naar de nieuwe structuur en de prijzen per module zijn gespecificeerd. Praktijken met een “zilver” samenwerking worden overgezet naar de module Starttarief praktijkpagina optimalisatie, het tarief blijft ongewijzigd.

Servicemenu, voordelig en eenvoudig

Iedere praktijk heeft de keuze om van de nieuwe service gebruik te maken of het te laten bij de huidige services die blijven bestaan in losse modules. Doordat we krachten bundelen met derden en nog meer automatiseren kunnen we de service voordelig houden en met de nieuwe servicemogelijkheden ook bedrijfskosten voor de praktijk besparen. Win - win dus!

Zie het vernieuwde servicemenu met tarieven: Alle service en tarieven voor een betere zichtbaarheid en reputatie op internet.

In het kort:

Alle praktijken hebben een praktijkpagina

De praktijkpagina binnen Tandarts.nl was en blijft het hart van de praktijkvermelding binnen het platform en daarmee een backlink en opstap naar de eigen praktijkwebsite. Je kan zelf eenvoudig de praktijkpagina beheren met informatie en foto’s. Een aantrekkelijke praktijkpagina genereert traffic!

De waarde van Tandarts.nl door hoge Domein Ratio van Google en meer.

Het complete en actuele overzicht van praktijken in Nederland is geliefd en wordt veel gebruikt door zorgverwijsinstellingen, zorgverzekeraars en natuurlijk ook door Google. Ook hier geldt, een aantrekkelijke praktijkpagina……

Nieuw! Reviews gebundeld zijn meer waard

Op de praktijkpagina is een widget zichtbaar met alle verzamelde reviews en scores gebundeld van de 4 grootste review platforms; Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen, Google en Tandarts.nl.

Nieuw! Real-time review widget

Met deze widget op de praktijkwebsite en praktijkpagina zien patiënten altijd de laatste reviews die gemaakt zijn op Google, Zorgkaart Nederland, Klantenvertellen en Tandarts.nl.

De Widget plaatsen is tot het einde van dit jaar gratis en zal vanaf 1-1-2023 € 5,-- per maand gaan kosten.

Nieuw! YouVia

De praktijk staat op vele sites vermeld, soms zonder het te weten waar allemaal. Belangrijk dat de bedrijfsinformatie kloppend is. Met 1 klik de praktijkinformatie bijwerken op alle platformen en sites zo ook de praktijkpagina op Tandarts.nl. We hebben de exclusieve samenwerking met voordelige tarieven voor de mondzorg.

Nieuw! Report Monitor

Hou de regie over je online reputatie!

Voor het eenvoudig ontvangen van reviews, inzicht én beheer op 1 dashboard. Interactief met melding via mail na het ontvangen van een nieuwe review. In te stellen bij bepaalde score.

Een reactie plaatsen bij een review op alle review platformen.

  • Uitgebreid dashboard met inzicht per praktijk, groep en medewerker.
  • Grafisch overzicht voor trendlijn.
  • Deze nieuwe functie is nu beschikbaar voor praktijken met een “goud” samenwerking. Praktijken met een ‘zilver’ samenwerking kunnen deze optie vanaf januari zelf in het menu selecteren. Tot die tijd is het alleen mogelijk via de platformbeheerder.
  • Nieuw! Semi-automatisch werven van reviews.
  • Selecteer in Exquise of Oase de patiënten die een behandeling in de praktijk hebben gehad. Deze patiënten worden eenvoudig en veilig via upload met een éénmalig te maken sjabloontekst uitgenodigd.

Nieuw! Automatisch werven van reviews

ReviewCollect heeft voor Exquise en Oase een integrale koppeling gemaakt waarbij patiënten die een behandeling in de praktijk hebben gehad automatisch worden geselecteerd. In te stellen selectie patiëntenbestand en reviewplatform naar keuze. Tandarts.nl geeft elke review weer en bundelt de totalen en scores en vermeldt deze in Google.

Nieuw! Instagram met AlexiaVia

Programma voor een vliegende start op Instagram.

Bouwen aan zichtbaarheid en volgers. Een slim programma met posts, reels, live sessies etc.. AlexiaVia is je persoonlijke instapreneur! Of wil je het zelf onder de knie krijgen? Een training kan ook.