In 2019 blijven we inzichten van patiënten en actualiteiten met u delen

Ingediend door Make Marketing Magic op wo, 01/02/2019 - 13:19

Tandarts.nl wenst u een voorspoedig nieuwjaar. We kijken uit naar een jaar waarin we samen tandartspraktijken en mondhygiënisten nog steviger op de kaart gaan zetten. Dat doen we door bezoekers van de website te blijven informeren en de input die zij ons geven, aan u terug te koppelen.

Het is pas twee maanden geleden dat we op het platform begonnen zijn met het publiceren van blogs. Wat is het fijn om te zien dat de informatie die met de ontvangers wordt gedeeld, zo wordt gewaardeerd. Indien er onderwerpen zijn die u graag besproken wilt zien, geef dit dan vooral aan ons door.

Zoals u weet zijn de nieuwe tarieven voor de mondzorg sinds afgelopen dinsdag van kracht. Hier vertellen we op het platform over. Vanzelfsprekend kunt u uw patiënten naar de informatie verwijzen wanneer ze bij u met vragen komen.

U bepaalt zelf

We blijven polsen aan welke informatievoorziening mensen behoefte hebben als het gaat om mondzorg en op welke manier ze die terug willen zien op Tandarts.nl. Via deze blogs blijven we u over deze ontwikkelingen informeren. Met elkaar houden we het platform compleet en blijven we iedereen die op zoek is naar specifieke kennis over mondzorg van informatie voorzien. Op welke praktijkgegevens u met uw abonnement op Tandarts.nl de nadruk wilt leggen, bepaalt u zelf. De mogelijkheden staan hier op een rij.

Beste website

Of we zelf nog goede voornemens hebben? Na drie nominaties slepen we dit jaar graag de prijs voor Beste website van het Jaar in de categorie Gezondheid in de wacht. We doen hoe dan ook opnieuw ons best de titel te behalen.

Over twee weken nemen we u in het volgende blog mee in de veranderingen die we op het platform hebben doorgevoerd. Daarmee helpen we bezoekers van het platform nog sneller de praktijk te vinden die het beste aansluit op hun persoonlijke situatie.