Mondzorgpraktijk Uithof

Adriana van Roonlaan 66, 2544NM Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
9.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

  • arrow maandag
    8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

  • Tandvlees behandeling
  • Mondhygiëne

Team

tandarts
0.0
Hussein Mirsadeghi
Mondhygiënist
BIG nummer: 59927381279

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
  • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
5.0
9.8
Marisa Duckwitz 05 Apr 2022 - 09:27

Gister voor het eerst een behandeling gehad bij Hussein. Ik was al jaren niet meer bij de tandarts geweest, dus ik was erg zenuwachtig. Maar hij heeft het zo goed gedaan. Ik was helemaal op mijn gemak en hij zorgde ervoor dat ik precies wist hoe lang nog, hoe ver wij waren en gaf goed uitleg over wat hij ging doen. Ik bent erg blij dat ik bij hem zit en zal daar zeker als patiënt bliven komen!

Geeske van Bokhorst 04 Mrt 2022 - 08:34

Sinds 2 jaar kom ik in de praktijk van Hussein. Nog nooit is mijn gebit zo nauwkeurig schoongemaakt als hier. Hussein is perfectionistisch en stelt hoge eisen aan zijn eigen werk en de materialen die hij gebruikt. Daarnaast stelt hij je echt op je gemak, is altijd vrolijk en checkt gedurende een behandeling steeds hoe het met je gaat en of hij je geen pijn doet. Hier fiets ik graag 7 km voor!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Lieve Geeske, ik waardeer het enorm dat je het vertrouwen hebt in mijn diensten en dat je elke keer 7 km fietst om naar mijn praktijk te komen. Heel hartelijk dank voor uw positieve compliment.

Thomas de Bruijn 15 Nov 2021 - 21:24

Al meer dan 10 jaar ben ik bij Hussein! Zeer tevreden! Hij heeft mijn gebit weer gezond gemaakt! Hij werkt zeer nauwkeurig met goede uitleg en is geduldig. Hij neemt de tijd voor een behandeling, waardoor het resultaat goed te zien en te voelen is! Sinds het afgelopen jaar gaan mijn kinderen ook naar Hussein. Ze hebben geen angst meer en gaan er graag heen! Vertrouwen en geduld, dat is wat ze nodig hadden! Voor mezelf en als moeder, een fijn gevoel!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Lieve Renate, Ik ben er ook zeer blij mee dat u vertrouwen in mijn diensten hebt. Het is heel fijn om te horen dat uw kinderen niet meer bang zijn voor tandarts. Hartelijk dank voor uw zeer positieve compliment.

Naciye Laponder-Eren 18 Okt 2021 - 23:25

Zeer tevreden over deze praktijk! Hij is vriendelijk, hij kent het vak, hij neemt de tijd om de behandeling met je door te nemen en je tijdens en na de behandeling te informeren. Dit helpt erg voor de eigen verzorging van je gebit. Hij kent zijn patiënt en is verder erg goed met kinderen! Mijn kinderen zijn niet meer bang voor de tandarts en mondhygiënist.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste mevrouw Laponder, Reuze bedankt voor uw positieve compliment. Het is heel fijn om te horen dat uw kinderen niet meer bang zijn voor de tandarts. Nogmaals bedankt dat u vertrouwen in mijn diensten hebt.

Soumia Schouten 23 Sep 2021 - 05:36

Ik kom nu een half jaar bij de Mondzorgpraktijk uithof. Ik ben zeer tevreden. Mijn kinderen waren angstig van de tandarts en ze hadden veel gaatjes. Ze gaan nu zonder probleem naar tandarts dankzij de goede aanpak , geduld en de juiste benadering van de behandelaar.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste mevrouw Schouten, Ik ben super blij dat uw kinderen niet meer bang zijn voor de tandarts. Ook ben ik er erg blij mee dat uw kinderen zonder angst binnen lopen en met glimlach naar buiten gaan. Hartelijk dank dat u vertrouwen in mijn diensten heeft.

just agerkop 13 Jul 2021 - 10:55

vorige week een intake gesprek gehad bij de hr.hussein mijn eerst indruk was direct gemaakt hier moet ik zijn wat een ertrouwen straalt die man uit heel vriendelijk en zeer goede uitleg en advies behandeling was heel proffesioneel en ben heel tevreden zou hem iedereen aanbevelen is meer dan 5sterren waard

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste heer Agerkop, hartelijk dank voor uw positieve compliment. Ben heel blij dat u vertrouwen in mijn diensten hebt.

Stephanie Wildschut 03 Jun 2021 - 13:42

na een lang zoektocht naar goede tandarts/mondhygiënist ben ik uiteindelijk ben terechtgekomen bij de heer Hussein . Vanaf de eerste behandeling stelde hij mijn op me gemak. Zeer professionele manier van werken, bekwaam, geduldig, vriendelijk en alles in goed overleg. Ik kan hem zeker aanrader! ik kom zeker weer hier terug!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Stephanie, Ik ben er erg blij mee dat u heel tevreden bent over mijn manier van werken. Ik doe altijd me best voor mijn klanten/patiënten.

Sanna Harpal 27 Mei 2021 - 13:55

Vriendelijke & goede Mondhygiënist. Zorgzaam voor zijn patiënt. Hygiëne 10 plus! Top. Aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Sanna, vriendelijk dank voor uw positieve compliment en ben blij dat u tevreden bent over mijn manier van werken.

Rob M 08 Mei 2021 - 14:38

Reeds vele jaren met volle tevredenheid onder behandeling bij Hussein Mirsadeghi. Hussein neemt ruim de tijd voor iedere behandeling, legt goed uit wat hij gaat doen en heeft verschillende problemen met mijn tandvlees vakkundig verholpen. Een klantvriendelijke en kleinschalige prakijk met moderne behandelapparatuur. Een aanrader voor een ieder die op zoek is naar een professionele mondhygiënist.!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Hartelijk dank Rob voor uw mooie en positieve review en heel fijn om te horen dat u al die jaren vertrouwen in mijn diensten hebt.

Lieke Kouwenhoven 08 Apr 2021 - 21:20

Ik rij met alle plezier 30 minuten voor mijn gebitsreiniging en controle. Hussein is gewoon de beste in zijn vak!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Lieve Lieke, reuze bedankt voor uw kort en krachtige review. Ik waardeer het enorm dat u elke keer ruim 30 minuten gaat rijden om door mij behandeld te worden. Ik dank u hartelijk en ben er erg blij mee dat u al die jaren vertrouwen in mijn diensten heeft.

Hammie Maximo 06 Apr 2021 - 07:54

6 maanden last van tandvlees bloedingen gehad. Nu nergens last meer van. Meneer Hussein gaat zeer vakkundig te werk en stelt je op je gemak. Aardige meneer en weet wat hij doet. Ik ben blij dat hij mij over mijn angst heeft geholpen, ik durf weer regelmatig voor controle te gaan. Bedankt.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Maximo, Het is heel fijn om te horen dat u niet meer bang bent voor tandarts en/of mondhygiënist. Ik dank u hartelijk voor uw positieve compliment.

mary 23 Feb 2021 - 19:43

Zeer tevreden! Eindelijk hoe het hoort! Excellent Mr Hussein!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Mary, ik ben er heel erg blij mee dat u zeer tevreden bent met mijn manier van werken.

marjolein van der burg 21 Feb 2021 - 05:36

Erg tevreden ik ga nu zonder angst naar mondhygiënist toe, legt alles duidelijk uit wat er gaat gebeuren, werkt hygiënisch en nu met covid maatregelen volgens de RIVM richtlijnen, neemt de tijd voor je om over je angst heen te komen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Lieve Marjolein, heel fijn om te horen dat je niet meer angstig bent voor mondhygiënist en/of tandarts. Heel hartelijk dank voor je mooie en positieve compliment over mijn manier van werken.

Delilah Snijder 13 Feb 2021 - 20:02

Afgelopen donderdag was mijn eerste ervaring bij de mondhygiënist voor een grondige normale reiniging en ben echt super tevreden! De heer Hussein is vriendelijk, kundig, denkt mee en legt goed uit. Mijn eerste ervaring is een top ervaring en ga zeker weer! Mijn gebit is weer zo mooi schoon en wit, heel blij mee! Ik raad deze mondhygiënist zeker aan!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste mevrouw Snijder, heel hartelijk dank voor uw positieve compliment. Ik ben er erg blij mee dat u tevreden bent over mijn manier van werken.

Sam T 24 Jan 2021 - 20:03

Beste mondhygiënist die er is, kundig, bekwaam, geduldig, vriendelijk en persoonlijk. Sindskort ook BIG geregistreerd wat resulteert in de mogelijkheid om foto's van je gebit te laten maken. Alleen maar lof voor Hoessein. Meer dan 15 jaar al patiënt bij hem en ik wil niemand anders.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Lieve Sam, reuze bedankt voor uw mooie en positieve compliment. Heel fijn om te horen dat u al die jaren vertrouwen in mijn diensten hebt.

Living Wishes 19 Jan 2021 - 06:08

Na vele jaren van pijn en slechte ervaring met tandartsen ben ik met spoed bij De heer Hussein. Vanaf de eerste behandeling voel ik me op mijn gemak. Zeer professionele manier van werken en in nauw overleg met mij als patient. Bedankt dat ik weer vertrouwen in de tandarts kan hebben. Kijk uit om samen met De heer Hussein te werken naar een stralend gebit. Op naar de volgende behandeling :)

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Ik ben er erg blij mee en ben ook dankbaar voor uw compliment over mijn manier van werken. Ook fijn om te horen dat u niet meer bang bent voor tandarts en/of mondhygiënist.

ChemsEdinne Khouakhi 30 Dec 2020 - 14:36

De beste mondzorg die ik heb gehad is bij deze behandelaar. Wat een liefde en zorg heeft deze man voor zijn patienten en zijn werk. Ik heb heel veel angst voor mensen met een doktersjasje en naalden etc. Maar sinds aankomst is t zo aangenaam gemaakt dat ik me meteen op mij gemak voelde en voor ik t wist had ik weer een smile op mn gezicht. Dank jullie wel en ik raad jullie ZEKER aan bij mijn vrienden. TOPPERS. Thanks for the SMILE 😄🦷🎅

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel hartelijk dank voor uw compliment over mijn manier van werken. Ik ben er ook heel blij mee dat u niet meer bang bent voor tandarts en/of mondhygiënist.

Wasim al Shaman 22 Dec 2020 - 21:24

Ik ben hier al 2 keer mijn gebit komen reinigen in 4 maanden tijd, en zowel de eerste als 2e resultaat blijk geweldig. Omdat ik zelf aardig koffie en thee drink, is het normaal dat ik binnen 3 maanden al aanslag krijg, maar zelfs na de eerste behandeling hier weinig van gemerkt door de grondige reiniging. Uiteraard service top en ook makkelijk te bereiken voor het eventueel verzetten van afspraken zonder gedoe en bureaucratie. Absolute aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Reuze bedankt voor het goede en positieve compliment.Ik ben er erg blij mee dat u tevreden ben over mijn manier van werken.

Schild Schild 21 Dec 2020 - 22:25

Fijne tandarts, Alles wordt duidelijk uitgelegd. Beste mondhygiënist/tandarts die ik heb gehad. - Ruime openingstijden - Je wordt goed geholpen (ook patiënten die wat banger zijn) - Er wordt naar je geluisterd - Ontstekingen zijn weg dus ik ben erg blij. Zeker een aanrader!! Meneer & Mevrouw Schild

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Meneer & mevrouw Schild, Fijn om te horen dat u en uw vrouw geen ontstekingen meer hebben. En hartelijk dank voor het goede en positieve compliment.

Adil Y 11 Dec 2020 - 19:56

Wat ben ik blij dat ik na een lange zoektocht naar een bekwame mondhygiënist uiteindelijk ben terechtgekomen bij mijnheer Hussein Mirsadeghi. Deze mijnheer is werkelijk waar een kunstenaar wat betreft mondzorg en alles wat daarbij komt kijken. Mijn gehele gebit is nog nooit zo goed gereinigd geweest. Voor, achter, onder, boven en de zijkanten; mijnheer Mirsadeghi pakt alles grondig aan en legt het een en ander zéér goed uit. Daarnaast is hij uiterst beleefd en vriendelijk. Echt een aanrader! Dank u wel mijnheer Mirsadeghi en hopelijk tot snel weer!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel hartelijk dank voor de bijzonder positieve review! Mooi dat mijn manier van werken daarin zo goed omschreven wordt.

Mem Memsol 08 Dec 2020 - 20:44

Hele fijne en aardige tandarts. Alles wordt stap voor stap uitgelegd, Heb nog nooit zo een fijne mondhygiënist/tandarts gehad! Kan u zeker aanbevelen aan iedereen! ( ook zeer goed voor angstige patiënten) Zeker een aanrader! Ga vooral zo door. Groetjes Kimberly

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Kimberly, Heel hartelijk dank voor het mooie compliment over mijn manier van werken. Ben ook dankbaar dat u mij aan andere mensen vooral angstige patiënten aanbeveelt.

Mohammadreza Amini 17 Nov 2020 - 12:49

Dhr. Hussein Mirsadeghi is een zeer professionele behandelaar. Ik ben erg bang voor tandarts maar de manier van zijn werk was zo fijn en professioneel zodat ik helemaal geen pijn heb gekregen. Hij is heel geduldig en rustig en stel je op je gemak. Ik raad hem zeer aan vooral aan angstige mensen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel erg bedankt meneer Amini voor het mooie compliment over mijn manier van werken.

Hamid Boukallit 15 Nov 2020 - 14:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Dank u meneer Boukallit.

Tamara Hoogland 13 Nov 2020 - 13:29

Dhr H. Mirsadeghi, komt gepassioneerd over voor zijn vak en is zeer professioneel. Stelde mij erg gerust en legt precies uit wat er nodig is en wat de behandeling inhoud. Ik waardeer zijn oprechtheid over de staat van mijn gebit en waar mijn mondhygiene tekort schoot. Daarnaast is hij erg begaan met het verloop van het herstel en geeft uitstekende nazorg. Dit motiveert mij ook weer om beter voor mijn gebit te zorgen. Ik ben zeer tevreden en dankbaar voor de goede zorgen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Hartelijk dank mevrouw Hoogland voor uw mooie compliment. Ik ben er erg blij mee dat u tevreden bent met mijn manier van werken.

ali safavian 13 Nov 2020 - 09:26

Uiterste professionele zorg

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Hartelijk dank meneer Safavian voor uw compliment.

Mustafa Akyol 12 Nov 2020 - 21:57

Hij neemt de tijd en is heel rustig.stelt je op je gemak ik kom al heel lang bij hem en ben heel tevreden.ik kan hem aan bevelen.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel erg bedankt meneer Akyol voor het mooie compliment en heel fijn dat u tevreden bent met mijn manier van werken.

Hamid Haghbejaneb 12 Nov 2020 - 21:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Dank u meneer Haghbejaneb.

Chris Rademakers 12 Nov 2020 - 18:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Dank u mevrouw Rademakers.

Hatice Aciksoz 12 Nov 2020 - 17:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Dank u mevrouw Aciksoz.

Amelie Wildenburg 12 Okt 2020 - 17:50

Ik kom al 12 jaar bij deze mondhygiënist en ik ben erg tevreden! Hij maakt heel nauwkeurig schoon, waardoor ik nooit meer problemen gehad heb met mijn gebit. Hij is ook heel vriendelijk, wat ik erg belangrijk vind als je iets laat doen wat niet zo heel leuk is, zoals je tanden laten controleren en schoonmaken. En alles is altijd brandschoon, ook niet onbelangrijk. Dankjewel Hussein!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel hartelijk dank voor het mooie compliment over mijn manier van werken.

Cheline van den berg 19 Sep 2020 - 08:02

Hussein Mirsadeghi is een top behandelaar. Nog nooit heeft een mondhygiënist zoals hij mijn gebit zo grondig gereinigd. Hij is zeer zorgvuldig en heel vriendelijk. Hij maakt alle tanden 1 voor 1 grondig schoon. Ik had een gaatje en hij heeft het gaatje voor mij gerestaureerd zonder pijn. Ik raad hem aan iedereen aan vooral angstige mensen. Echt aanrader. Super tevreden. 👍👍👌👌

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Beste Cheline, heel fijn dat u tevreden bent met mijn behandelingen. Hartelijk dank voor uw positieve review en vertrouwen in mijn diensten.

D Bi 15 Sep 2020 - 19:41

Vriendelijk en erg resultaatgericht. Na bijna 5 jaar bij een praktijk in Voorburg te hebben gezeten, waarbij steeds duidelijker werd dat het alleen om geld draait, een routine wordt uitgevoerd en totaal niet wordt geluisterd, is het verademend zo veel aandacht en zorg. Aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Heel fijn om te horen dat u tevreden bent. Dank voor uw positieve review.

Faith Every drop in the ocean counts. 12 Sep 2020 - 21:18

(Vertaald door Google) Zeer schoon kantoor - goede bescherming tegen het Corona-virus professionele behandeling een heel gelukkige patiënt (Origineel) Very clean office - good protection against Corona Virus professional treatment a very happy patient

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

(Vertaald door Google) Ik ben blij dat je gelukkig bent. (Origineel) I'm glad you are happy.

gigi clemente 11 Sep 2020 - 19:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorgpraktijk Uithof

Bedankt meneer Clemente voor uw vertrouwen in onze praktijk.