15 berichten / 0 nieuw
Pagina 2 van 2
Mijn ervaring met Invisalign en (levenslange?) retainer
charlortho
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 5 maanden geleden
Geregistreerd: 07/26/2019 - 19:28
door charlortho vr, 07/26/2019 - 20:19
(Reply to #11)

Om maar te beginnen met waarmee je afsluit: een klacht indienen bij iemand die zich zo voor je ingespannen heeft lijkt me een heel slecht idee. Het is zinloos, je bereikt er niets mee en ook niet eerlijk. Het blijft biologie en die is grillig; net als al het leven: het laat zich niet 100% sturen. Alhoewel er met de nieuwe technologie al veel meer mogelijk is dan nog niet eens zo heel lang geleden het geval was blijft het steeds weer afwachten. Wil je garanties : dan moet je de retainer blijven dragen. De officiële retainers van Invisalign ( Vivera's ) zijn duur, maar je krijgt er ook direct drie per kaar, zodat je er een tijdje mee voort kan. Het lijkt er op dat dat voor jou niet het geval was. Is dat zo?
Bedenk dat je van je gebit ( zonder orthodontische behandeling ) toch ook niet weet wat er allemaal mee kan gebeuren. Weet jij wanneer je een gaatje krijgt? Nee, toch? Zo is het met orthodontie niet anders en het blijft allemaal maatwerk: een retentieplan is, bij mij, in ieder geval, niet voor iedere situatie en persoon het zelfde geval.
Je behandelaar zal vast met je mee willen denken, maar besef je : er is veel meer mogelijk in deze moderne wereld, maar daar werken ontzettend veel mensen aan, die allemaal ook graag een salaris willen.
Mijn complimenten dat je zo netjes met je retainer bent om gegaan. Ik ben benieuwd of een VIvera beter goed blijft. Ik neem aan dat je wel de bruistabletten gebruikt, die er voor bedoeld zijn? Je moet bijvoorbeeld echt niet bruistabletten voor een gebitsprothese gebruiken.

Re: Mijn ervaring met Invisalign
charlortho
Offline
Laatst gezien: 1 jaar 5 maanden geleden
Geregistreerd: 07/26/2019 - 19:28
door charlortho vr, 07/26/2019 - 20:26
(Reply to #12)

Bij Invisalign kan je er ook voor kiezen om geen attachments te gebruiken. Je kan zelfs kiezen op welke tanden en kiezen niet, maar het resultaat is minder voorspelbaar, zal langer duren en sommige bewegingen zijn er simpelweg niet mee te maken. Ook zitten de aligners losser en is de behandelaar veel meer afhankelijk van het goed dragen van de klant.

Beste, mag ik vragen hoe u er
İnvisalign clearcaps
Offline
Laatst gezien: 8 maanden 2 weken geleden
Geregistreerd: 05/11/2020 - 16:12
door İnvisalign clearcaps za, 05/16/2020 - 20:15

Beste, mag ik vragen hoe u er momenteel voorstaat wat betreft de invisalign? ik wil het namelijk ook nemen

Heb je een verwijderhaakje geprobeerd?
aliciawinter
Offline
Laatst gezien: 4 maanden 3 weken geleden
Geregistreerd: 05/17/2020 - 04:39
door aliciawinter zo, 05/17/2020 - 04:51

Hallo allemaal

Ik ben zelf ook een invisalign gebruiker. Wat mij erg hielp waren de volgende produkten van Toothy Perfection
1. Aligner Chewies
2. Aligner verwijderhaakjes

Een chewie is een klein, rond, zacht buisje waarop je bijt. Hierdoor gaat je aligner beter om je tanden zitten. De eerste keer is het wellicht een beetje pijnlijk maar dat komt voornamelijk omdat je tanden moeten wennen. Naarmate je tanden in de jusite positie geduwd worden zal de pijn afnemen. Een chewie helpt dan echt - je voelt het resultaat meteen!

En als ze heel strak om je tanden zitten kun je een verwijderhaakje gebruiken om ze los te trekken. Op de website van Toothy Perfection (www.toothyperfection.com) koop je chewies, verwijderhaakjes en ook andere handige producten voor je aligner reis!

Het is even pijnlijk, maar je krijgt er daadwerkelijk iets goeds voor terug. Blijf lachen! Smile

Toothy Perfection www.toothyperfection.com

Pagina 2 van 2