Tandartsenpraktijk Saentower

Tandartsenpraktijk Saentower
Ankersmidplein 2, 1506CK Zaandam
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.6
Zorgkaart
8.9
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 20:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 20:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:00

Welkom bij Tandartsenpraktijk Saentower in Zaandam!

U vindt ons in het hart van Zaandam, op de vijfde verdieping in de Saentower. Wij bieden hoogwaardige tandheelkunde met persoonlijke aandacht.

Een lieve tandarts

Door onze manier van werken is ons het keurmerk De Lieve Tandarts toegekend. Ook voor wie het lastig vindt om naar de tandarts of mondhygiënist te gaan zijn we het juiste adres. Naast algemene tandheelkunde bent u bij ons ook van harte welkom voor implantologie, klikgebitten, prothetiek, orthodontie (beugels en gebits regulatie voor volwassenen en kinderen), parodontologie en mondhygiënistische behandelingen. Ook voor esthetische behandelingen, zoals invisalign (onzichtbare beugel) en facings kunt u bij ons terecht. Zo heeft u indien nodig al uw behandelingen onder een dak. Verder wordt er met u meegedacht over uw behandeling en de kosten hiervan. Behandeling is ook dinsdag- en donderdagavond mogelijk. 

Kinderen naar de tandarts

Het is belangrijk dat uw kind tijdig naar de tandarts gaat. Dit bevordert niet alleen een gezonde ontwikkeling van het gebit, maar het verkleint ook de eventuele kans op angst op latere leeftijd. Aangeraden wordt daarom om uw kind al voor de tweede verjaardag, mee te nemen naar de tandarts. Dit hoeft voor niemand een financiële drempel te zijn: de basisverzekering vergoedt tandheelkundige kosten voor alle kinderen en jongeren tot en met 17 jaar.* 
U kunt uw kind desgewenst meenemen tijdens uw eigen halfjaarlijkse controle. Zo ziet uw kind dat u zelf ook in de stoel ligt en dat er niets vervelends gebeurt.

* Met uitzondering van kronen en bruggen op kiezen en de kosten voor een beugel.
Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 89926523902
tandarts
10.0
Tandarts
BIG nummer: 89923838802
tandarts
0.0
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Assistent

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Spoed
10.0
4.6
8.9
waardering icon
N.K 18 Jan 2024 - 10:02 Review voor de praktijk
Ik had vanochtend een afspraak bij de mondhygiëniste. Ik ben geholpen door Roos. Super vriendelijk. Vertelt stap voor stap wat ze gaat doen. En maakt mijn gebit goed schoon. Ook geeft ze tips om het gebit goed schoon te houden. Ik ben super tevreden. Dit was bij tandartspraktijk saentower in Zaandam. Mvg,
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Wranga 14 Feb 2023 - 14:26 P. Ansari Beni (Tandarts)
Bij aankomst ben ik hartelijk ontvangen door de receptionist die mij op een vriendelijke heeft gevraagd plaats te nemen. Mijn Tandarts mevrouw Parandis Ansari Beni is zeer duidelijk in haar uitleg, ze is legt alles op een zeer vriendelijke toon. In haar behandeling houdt ze rekening met mijn eventuele pijn. Ze werkt zorgvuldig en op haar advies naar Ortho geweest. Na 14 maanden ben ik zeer tevreden met mijn gebit. Na behandeling houdt ze de receptionist op d3 hoogte over de volgende controle afspraak. Ik ben zeer onder de indruk hoe zorgvuldig, vriendelijk, professioneel haar werk doet. Ze is altijd bereid om verder te denken en neemt de tijd voor haar behandeling.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
sam 13 Aug 2019 - 15:27 Review voor de praktijk
Erg aardig er professioneel team, prettig sfeer. Zeker een aanrader.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Constanza Carvacho 08 Mrt 2023 - 08:47

I had an accident breaking my teeth and having to go through a lengthy process and treatment to finally recover my smile. On all different stages, my dentist Parandis Ansari, has been wonderful, very professional, knowledgeable, skilled, kind and helpful. Receptionist Ivonne always greets you with a big smile making it very pleasant to arrive to the practice. Finally I'm happy and grateful to have had the fortune to arrive in this practice and receive my treatment here. I'd travel from Amsterdam everytime to receive my treatment here and is totally worth it, I definitely recommend it 200%!
Thank you!

(Vertaald door Google)
Ik had een ongeluk waarbij ik mijn tanden brak en een langdurig proces en behandeling moest ondergaan om eindelijk mijn glimlach te herstellen. Mijn tandarts Parandis Ansari is in alle stadia geweldig, zeer professioneel, deskundig, bekwaam, vriendelijk en behulpzaam geweest. Receptioniste Ivonne begroet je altijd met een grote glimlach waardoor het erg prettig is om in de praktijk aan te komen. Eindelijk ben ik blij en dankbaar dat ik het geluk heb gehad om in deze praktijk aan te komen en hier mijn behandeling te krijgen. Ik zou elke keer vanuit Amsterdam reizen om hier mijn behandeling te krijgen en het is absoluut de moeite waard, ik raad het zeker 200% aan!
Bedankt!

Bas Onrust 28 Feb 2023 - 19:17

Een betere Tandarts ken ik niet.

- Ze werken er hygiënisch.

- Ze helpen je hier kundig van je problemen af.

- Ze gaan hier respectvol met je om
( Ik ben hier nog nooit trillend van de pijn naarbuiten gelopen ). Ook letten ze hier goed op de signalen wanneer iets niet zo fijn voelt gaan ze indien gewenst nog rustiger te werk.

Zoekt u zoiets ? Ga dan hier eens langs

Aykut Yılmaz 06 Feb 2023 - 20:34

This is the first time I have been to a dentist in the Nederlands and I feel lucky to be treated by Gisa Landweer. She knows what she is doing well. And all the staff are very gentle.

(Vertaald door Google)
Dit is de eerste keer dat ik in Nederland naar een tandarts ben geweest en ik prijs me gelukkig dat ik door Gisa Landweer ben behandeld. Ze weet goed wat ze doet. En al het personeel is erg zachtaardig.

Linde Buijsman 14 Dec 2022 - 16:35

Super fijne sfeer en vriendelijke mensen. Frank de Bruyn is mijn tandarts, hij is erg vakkundig en aardig. Ik ben heel tevreden over deze praktijk.

Gina Ghatas 25 Apr 2022 - 02:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Татьяна Степаненко 28 Mrt 2022 - 15:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

sambooose Video 23 Mrt 2022 - 00:00

Heel vriendelijk en professioneel team. Ik ben ontzettend goed geholpen door tandarts Ansari Beni. Ik ben altijd bang geweest voor de tandarts maar zij weet mij heel goed op mijn gemak te stellen door alles stap voor stap uit te gelegd.
Ook ben ik super tevreden met mijn bezoek aan de mondhygiëniste, mijn tanden voelen super schoon aan na elke bezoek!

Sam Pagani 09 Jan 2022 - 18:33

Fantastische praktijk! Altijd super vriendelijk en professioneel.

Erik Poldervaart 11 Nov 2021 - 17:35

Fijne tandartsen

Jaap Houweling 26 Mei 2021 - 23:24

Uitstekende behandeling door zowel de arts als de andere medewerkers. Aangenaam en professioneel.
De meest moderne apparatuur en uiterst vakbekwame behandelaars.
Bijna een feestje om naar de tandarts te gaan.

Nanette Beeldman 20 Mei 2021 - 22:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Martijn Groeneveld 18 Mei 2021 - 11:01

Ik ben door tandarts Parandis doorverwezen bij Tandarts Merel Morel zij is erg deskundig en patiëntgericht erg tevreden.

Diana Martellic Valenzuela 09 Mei 2021 - 20:33

Heel erg professioneel tandarts in zaandam ze hebben mij geholpen met Invisalign beugel. I definitely recommend them to people looking for dentists in this area.

Jakob Lesage 06 Mei 2021 - 10:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan Beeldman 05 Mei 2021 - 16:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

kdej2608 05 Mei 2021 - 12:31

Je kunt er snel terecht, vriendelijk personeel en je wordt er fijn geholpen. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er gaat gebeuren en er wordt tijd voor je genomen.
Ben er terecht gekomen na 30 jaar bij eenzelfde tandarts te zijn geweest. Deze had minder goed werk geleverd. TPST kon het snel oplossen, waardoor ik nu de komende tijd weer gezonde tanden heb. Ik ben zeer tevreden!

Mehdi Bahmanyarsin 05 Mei 2021 - 12:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ralf van Egmond 05 Mei 2021 - 12:10

Broke off a tooth and needed immediate help. Was able to not only register with this dental practice right away, but they were able to schedule me in immediately. Treatment was swift, comfortable, and expert. Highly recommend.

(Vertaald door Google)
Een tand afgebroken en direct hulp nodig. Kon me niet alleen meteen inschrijven bij deze tandartspraktijk, maar ze konden me ook meteen inplannen. De behandeling was snel, comfortabel en deskundig. Sterk aanbevelen.

Sabina Antonova 21 Apr 2021 - 14:24

I am their client since last year and I am very pleased from all staff. Friendly atmosphere. Especially Parandis Ansari Beni is amazing!

(Vertaald door Google)
Ik ben hun klant sinds vorig jaar en ik ben zeer tevreden van alle medewerkers. Vriendelijke sfeer. Vooral Parandis Ansari Beni is geweldig!

Eleonora Grasso 02 Mrt 2021 - 13:15

Really good service, as well in English,friendly and helpful staff. I had an hygiene appointment and I will definitely go there again.

(Vertaald door Google)
Echt goede service, ook in het Engels, vriendelijk en behulpzaam personeel. Ik had een hygiëne-afspraak en ik ga daar zeker nog een keer heen.

b2b business 31 Jan 2021 - 22:06

Prettige tandartsbezoek. Tandarts legde tijdens de behandeling uit wat ze deed. Dit vond ik heel fijn. Ik ben nu maar 2 keer geweest, maar ben heel blij met mijn overstap.

Reda Rebouhbo 23 Sep 2020 - 17:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

Luca Kassenaar 14 Sep 2020 - 09:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

gary Michael 27 Aug 2020 - 14:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Julia Rahimi Rigi 21 Aug 2020 - 11:42

Super fijne tandarts, ik reis hier vanuit Amsterdam speciaal naar toe. Duidelijke expertise, en zeer goede en persoonlijke zorg.
Ik heb al jaren een neppe tand die ik meerdere malen heb vervangen maar hij bleef er lelijk uitzien naast de rest van mijn gebit. Toen bij mevr. Ansari Beni geweest en zij heeft deze tand super mooi vervangen. Het ziet er nu zo goed en echt uit!
Daarnaast erg schone praktijk en goede corona maatregelen die in acht worden genomen.

Ates 20 Aug 2020 - 20:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

resul Ozbay 15 Aug 2020 - 17:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ron Klijn 20 Jul 2020 - 09:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hanneke Boon 15 Jul 2020 - 12:42

Ben nog maar twee keer heen geweest maar tot nu toe tevreden. Kiezen laten sealen, geen verdoving nodig (wat mijn vorige tandarts opeens wel wilde doen). Bij de mondhygiënist is alles netjes schoongemaakt. Vriendelijke medewerkers, ook bij de receptie. Erg fijn.

Annemarieke Scholler 08 Jul 2020 - 18:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jesper Duiker 02 Jul 2020 - 14:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marian Pronk 01 Jul 2020 - 16:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hjalmar Silberman 01 Jul 2020 - 14:51

Na het tragisch overlijden van mijn tandarts, op zoek gegaan naar vervanging. En wat is er dan niet makkelijker om bij de buren te kijken. Het eerste bezoek heb ik als bijzonder prettig ervaren. Vriendelijk en directe betrokkenheid. kortom, ik denk een goede vervanger te hebben gevonden.

Richard Verdegaal 01 Jul 2020 - 12:19

Professionele praktijk met vakkundig personeel. Daarnaast bereikbaarheid is prima voor auto en openbaar vervoer.

Carline de Boer 24 Jun 2020 - 17:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Peter Strookappe 19 Jun 2020 - 17:52

Zeer prettige praktijk. Het personeel is behulpzaam, vriendelijk en heeft een enorme kennis van tandzorg. Ik kom hier nu al enkele jaren als patiënt, en dankzij deze praktijk is mijn gebit eindelijk geholpen. Wat begon als een gebit met vele problemen door slechte zorg van een vorige tandartspraktijk en een slecht gebit van nature, is door het vakkundige personeel van deze praktijk geheel aangepakt en sterk verbeterd. Er hangt een heel gemoedelijke sfeer en het personeel gaat graag met je in gesprek over tandzorg om tot een persoonlijk plan te komen.

Weronika Nec 23 Mei 2020 - 15:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ashanty Plantijn 11 Mrt 2020 - 11:07

Kom graag naar de Tandartsenpraktijk. Iedereen is er zo vriendelijk en er hangt een erg gemoedelijke sfeer. De tandartsen en mondhygienisten zijn vriendelijk en overleggen goed met elkaar. All met al blij dat ik hier mijn tandarts en mondhygienist heb!

Bennie Agbi 04 Mrt 2020 - 15:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wouter Ludden 20 Feb 2020 - 16:12

Fijne deskundige tandarts, er wordt met je meegedacht en ik word altijd prettig geholpen.

Jeroen Maas 05 Feb 2020 - 20:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

kamiel habich 05 Feb 2020 - 12:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Michael d'Azevedo 04 Feb 2020 - 13:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

herman koene 03 Feb 2020 - 16:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Pakita Orly 22 Jan 2020 - 14:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Irene B 22 Jan 2020 - 13:06

Lieve mensen, gezellig huiskamer gevoel in de wachtkamer.

Lorraine Koorndijk 10 Okt 2019 - 19:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ahmad Sidou 20 Sep 2019 - 01:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Erik van der Horst 04 Sep 2019 - 17:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yvonne Romkes 04 Sep 2019 - 12:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Noonmassive 28 Jun 2019 - 07:58

Fijne tandarts, de specialisten hebben veel ervaring en weten goed om te gaan met de patiënten. Erg fijne ligging, goed bereikbaar.

Inssaf Cherif 24 Feb 2019 - 19:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sana Aslani 01 Jan 2019 - 16:09

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jan-Dirk de Groot 23 Dec 2018 - 16:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

yakup kizilirmak 21 Dec 2018 - 11:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Astrid Giroth 21 Dec 2018 - 11:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Annet van Tinteren 19 Dec 2018 - 08:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Shanna van der Veekens 19 Dec 2018 - 03:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

R.M. Broerse 18 Dec 2018 - 22:22

Prettige praktijk.
Prima tandarts.

Micky Bont 18 Dec 2018 - 17:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sjors Pals 18 Dec 2018 - 17:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Janny Vogel 18 Dec 2018 - 17:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ljuba Shkurda 18 Dec 2018 - 16:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rolenzo van der Zee 18 Dec 2018 - 16:22

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marja Bakker 18 Dec 2018 - 16:14

Ik wordt altijd goed geholpen.

Bryan Lam 04 Jun 2018 - 23:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yada888_ 21 Mei 2018 - 13:20

Deze Google-recensie is zonder tekst