AG Mondhygiënistepraktijk

AG Mondhygiënistepraktijk
Van Wassenaerstraat 2, 2274RC Voorburg
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.7
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 16:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 16:30
 • arrow vrijdag
  9:00 - 16:30

Over AG Mondhygiënistepraktijk in Voorburg

Bij AG Mondhygiënistepraktijk in Leidschendam-Voorburg krijgt u een behandeling van mondhygiëniste Astrid Goercharn. Vakkundigheid en kwaliteit in één.

Een mondhygiënist is een hbo-opgeleide paramedicus die werkt binnen de tandheelkundige gezondheidszorg. De taak van een mondhygiënist is vooral preventie: de zorg is voornamelijk gericht op het voorkomen van aandoeningen in de mond.

Sinds 2000 zijn wij gevestigd in de van Wassenaerstraat in Leidschendam-Voorburg. Onze kracht ligt in preventie en de behandeling van de ernstige vormen van parodontitis en slechte adem. Wij staan voor kwaliteit, vakkundigheid en nemen de tijd voor onze klanten, vooral angstpatiënten.

De mondhygiëniste staat ingeschreven in het Kwaliteitsregister voor Mondhygiënisten. Ook is zij lid van de Nederlandse Vereniging van Mondhygiënisten en de Nederlandse Vereniging voor Parodontologie.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne

Team

tandarts
0.0
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
0.0
4.7
0.0
Nancy Novick 07 Jul 2022 - 09:55

“Via een vriendin kwam ik drie jaar geleden bij Astrid. Astrid is streng, rechtvaardig en heel lief. Zij doet haar werk grondig en met veel geduld. Tijdens corona bleef ik wel naar Astrid gaan voor controles en behandelingen en dat was maar goed ook, want toen ik wegens COVID-19 pas na 2 jaar weer opgeroepen werd door mijn tandarts, was die zeer onder de indruk van mijn gebitsgezondheid. Mijn tandarts zei dat mijn tanden er prachtig uitzagen en dat heb ik te danken aan Astrid. Ik maak mij in ieder geval geen zorgen meer om mijn gebit, want Astrid houdt mijn tanden goed in de gaten. Astrid laat je nooit lang wachten in de wachtkamer en haar systemen werken goed voor het maken of annuleren van een afspraak. De locatie is prima en voor mij op fietsafstand. Dat vind ik prettig.”

(Translated by Google)
“I came to Astrid three years ago through a friend. Astrid is strict, fair and very sweet. She does her work thoroughly and with a lot of patience. During corona I continued to go to Astrid for check-ups and treatments and that was a good thing, because when my dentist called me again after 2 years due to COVID-19, he was very impressed with my dental health. My dentist said my teeth looked beautiful and I have Astrid to thank for that. In any case, I no longer worry about my teeth, because Astrid keeps a close eye on my teeth. Astrid never makes you wait long in the waiting room and her systems work well for making or canceling an appointment. The location is excellent and within cycling distance for me. I like that.”

Sebastiaan Deuten 16 Jun 2019 - 19:11

Excellent service and informative

Mark H 04 Apr 2018 - 10:12

Deze Google-recensie is zonder tekst