Tandprothetisch Laboratorium R. van Ewijk

Eyckenstein 39, 3452JD Utrecht
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
5.0
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  :0 - :0
ster
Informatie

Specialisaties

 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
5.0
14 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Ton Leeman 10 Mrt 2022 - 11:27

Al geruime tijd ben ik patiënt bij Raymond en ook deze keer heeft hij weer voortreffelijk werk afgeleverd. Deze keer heeft hij met veel vakmanschap en klikgebit gefabriceerd dat zit als gegoten. Raymond en ook Angela heel erg bedankt voor het fijne contact dat ik met jullie heb gehad.. Raymond nog bedankt voor de fijne gesprekken die wij (tijdens het passen en meten) hadden over wel en wee in de ze wereld. Kort om op zoek naar een nieuw kunstgebit TTP van Ewijk een echte aanrader.

Mieke Wanders 01 Mrt 2022 - 10:45

Wat ben ik blij met deze praktijk! Wat een vakmanschap! Aandacht, geduld en je wordt serieus genomen! Daarbij een bijzonder gezellig echtpaar!

Rien van der Meer 21 Okt 2021 - 18:17

“Wat een prettige ervaring om zo professioneel en vriendelijk geholpen te worden. Mijn nieuwe boven en onder prothese zit als gegoten. Een fijne en bovenal super schone praktijk geeft direct al vertrouwen bij de prettige en rustgevende ontvangst. Mijn eerste ervaringen met eten zijn ook positief. Dus alle vertrouwen in de komende tijd. Mocht zich iets bijzonders voordoen dan is de nazorg denk - en verwacht - ik dat dat ook dik in orde zal komen. Al met al een echte aanrader

Arie-Jan De Lang 02 Okt 2021 - 17:52

Nu 10 maanden mijn nieuwe prothese nog steeds super tevreden. Van begin tot afleveren wordt je vriendelijke en goed geholpen. Dit is de eerste prothese die goed past. Super,Bedankt.

piet jongerius 22 Apr 2020 - 14:58

Vanmiddag mijn nieuwe prothese opgehaald. Ik ben zeer tevreden! Erg vriendelijk geholpen door Raymond van Ewijk en Angela. Echt een aanrader. Weer een mooie glimlach! Bedankt. Annelies Jongerius

Cok Gerrist 21 Nov 2019 - 13:58

Heel prettig geholpen met een nieuwe prothese, Bij mijn eerste prothese bij de tandarts had ik wat problemen, waardoor ik nu wat angstig was. Door de rust tijdens de behandeling en het uitleggen wat er gaat gebeuren was het allemaal probleemloos. Sta nu breeduit te lachen met mijn nieuwe gebit.

Truus Veldhuizen 09 Nov 2019 - 10:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

D.C. Pospai 09 Sep 2019 - 09:56

Een hele bijzondere en prettige ervaring gehad met deze tandproteticus praktijk. Na een 2 jaar durende ellende met praktijk in Maarssen (Hoogstraten) ben bij het juiste adres gekomen. Uitstraling van de praktijk in Vleuten is heel bijzonder gemaakt door foto portretten van mensen uit verre landen maar ook uit Nederland te laten zien, zoals ze zijn in hun leven. Techniek en uitrusting is strak en modern zoals het hoort in deze tijd. Tot nu toe ben ik erg tevreden over de vriendelijkheid van deze professionals en het resultaat van de samenwerking met hun. Ze hebben mij vertrouwen terug gewonnen in deze vorm van kunst (kunstgebit 🤪)

wim koevoet 18 Jul 2019 - 13:18

Na 5 gemaakte afspraken had ik een volledige en uitermate goed passende prothese. Daarbij is het dusdanig mooi opgebouwd dat ik een veel betere look heb gekregen en er gewoon jonger uit zie nu. Geweldig goed werk,goed overleg,goed advies en gelijk passend zonder pijn of verder terug komen voor aanpassingen! AANRADER!!!

Kaatje Lies 26 Feb 2019 - 10:48

Al een jaar of zeven kom ik in deze praktijk over de vloer en Raymond heeft nu voor de tweede keer een perfect passend en mooi klikgebitje voor mij gefabriceerd. Ik heb vier implantaten in mijn bovenkaak en het is niet gemakkelijk om daar een goed passende constructie voor te maken, maar het is gelukt. Niemand ziet dat ik een (gedeeltelijke) prothese heb en ik kan ermee kauwen alsof het mijn eigen kiezen zijn. Raymond is een perfectionist en dat heb ik nou net nodig! Bovendien is hij een prettig iemand die er samen met zijn partner Angela voor zorgt dat je je altijd welkom voelt. Ik woon niet in de buurt en moet er wel een stukje voor rijden, maar dat is het meer dan waard.

Marcel Simon 22 Nov 2018 - 17:37

Iedereen die een kunstgebit wil zou eens bij Raymond en Angela binnen moeten gaan. Gezellig en groot vakmanschap, M'n nieuwe gebit zat in één keer prima. Ik heb weleens heel anders ervaren in het verleden!

Hannah Overgoor 30 Aug 2018 - 21:30

Mooie praktijk, fijne behandeling een aanrader!!

Melinda Braaksma 05 Mei 2018 - 12:28

Raymond en Angela van Tandprothetische Praktijk van Ewijk in Vleuten - vlakbij Utrecht - hebben voor mij met veel zorg en geduld een heel precies framepje gemaakt om enkele missende kiezen te vervangen. Het zit als gegoten en hoewel het even wennen is, is het enorm prettig om weer een 'compleet' gebit te hebben. Ik zou deze praktijk aan iedereen van harte willen aanbevelen.

Abdel Bouta 26 Mrt 2018 - 11:50

Hoi Graag wil ik jullie als nog hartelijk danken voor het mooie gebit wat jullie voor mij hebben gemaakt toen ik in de steek werd gelaten door mijn tandarts en tandproheticus. Wat hebben jullie mij goed en vakkundig geholpen mij complimenten daarvoor, jullie hebben zoveel kennis en zijn erg deskundig op jullie vakgebied dat ik daarom ook jullie graag adviseer aan mensen die het waarderen om goed en professioneel maar vooral liefdevol geholpen willen worden. Ga vooral zo door TOPPIE