Tandgenoten Utrecht

Willem van Noortplein 15
3514 GK
Utrecht

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Wat vinden de patiënten

4.7

15 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Rebecca Silanoe 04/09/2021 - 11:20

Hele fijne tandartsenpraktijk, transparant, vakkundig en zeer vriendelijk personeel. In eerste instantie waren alleen mijn kinderen ingeschreven. Maar toen ik zag hoe goed en leuk zij werden behandeld heb ik mezelf ook ingeschreven. Inmiddels wat behandelingen achter de rug en ik ben oprecht tevreden en blij, eindelijk een betrouwbare tandartsenpraktijk! Doen alleen datgene wat echt nodig is en geven goed advies en maken een duidelijk behandelplan indien nodig. Inmiddels mijn 81 jarige moeder ook ingeschreven, kortom ga zo door en veel succes met jullie nieuwe praktijk in Leidsche Rijn !

Roos Thijssen 24/08/2021 - 12:57

Zeer deskundig en met aandacht geholpen, elke keer weer. Alle medewerkers van Tandgenoten zijn vriendelijk en professioneel. Mijn angst voor de tandarts is dankzij deze tandarts en mondhygienisten verdwenen, doordat alle handelingen goed worden uitgelegd en er aandacht is voor de patiënt. Het wordt bijna leuk om naar de tandarts te gaan :-)

Sip Oegema 13/01/2021 - 22:24

Prima praktijk, behandeling en mensen. En niet alleen je gebit is in goede handen: Ik had een klacht over onduidelijke communicatie van Infomedics, dat de rekeningen afhandelt voor Tandgenoten. Tandgenoten zelf heeft dit serieus en snel opgepakt richting mij en Infomedics.

Reactie van/namens: Tandgenoten Utrecht

Dank voor de 5 sterren! We streven er inderdaad naar dat ook dergelijke zaken die we niet zelf direct in de hand hebben, naar wens verlopen. We vonden uw tip waardevol en gaan er mee aan de slag!

Maria M 22/07/2020 - 15:37

Hele fijne ervaringen met deze tandarts, vandaag gaatjes geboord en helemaal niks gevoeld, ontzettend fijne mensen deze tandarts kan ik zeker iedereen aanraden!

Reactie van/namens: Tandgenoten Utrecht

Bedankt voor je mooie review Maria!!

S 05/03/2020 - 18:08

Dennis Gerding 13/02/2020 - 23:27

Bang voor de tandarts? Bij Tandgenoten niet nodig! Ik ben er inmiddels meerdere keren geweest. Wat ik o.a. waardeer is de persoonlijke aandacht en dat het zowel met de tandarts als de mondhygiënist leuk kletsen is. Dat schept toch een band en maakt de behandeling aangenamer. Verder wordt bij elke behandeling goed uitgelegd wat er gebeurt. Ik heb vandaag een gaatje laten vullen en dat is pijnloos gegaan - zelfs het uitspuiten van de verdoving voelde ik niet. Het was mijn eerste -hopelijk ook laatste- gaatje dus voor mij was het nieuw. De tandarts nam veel tijd om uit te leggen wat ze aan het doen was. Tijdens de behandeling vertelde ze wat ze deed en zei ze steeds dat ik het goed deed.. Ik voelde niks en ik lag gewoon, dus wat ik precies goed deed? :-) Anyway, zoek je een tandarts, dan zou ik je deze aanraden.

Reactie van/namens: Tandgenoten Utrecht

Beste Dennis, super bedankt voor deze mooie review! Dit enthousiasme na het vullen van een eerste (en laatste) gaatje horen we graag :)

Leonie Bello 03/12/2019 - 23:37

Via via terecht gekomen bij tandgenoten. Tijdens de eerste afspraak werd daar door de tandarts op teruggekomen, erg persoonlijk en aandachtig. Erg tevreden!

Luus Van eck 11/09/2019 - 21:35

Vandaag voor het eerst bij deze tandarts geweest en ik ben zo fijn geholpen! Ondanks dat ik eind van de middag langs kwam, en ze dus al heel veel mensen gezien had, werd ik met zoveel aandacht en enthousiasme geholpen. Een hele lieve vrouw. Ik heb zelfs erg veel met der gelachen. En dat voor een bezoekje aan de tandarts...... Top!!

Yvette 03/09/2019 - 14:43

Hele goede ervaring met Tandgenoten. Nog nooit zo persoonlijk en met alle aandacht geholpen bij een tandarts! Ga zo door :)

Reactie van/namens: Tandgenoten Utrecht

Beste Yvette, heel erg bedankt voor je positieve bericht!

Ermin Kloppenborg 02/08/2019 - 17:55

rick den heijer 16/07/2019 - 17:56

Erg prettige praktijk, met oog voor jou als patient. Gaan met hun tijd mee. Stevige dosis humor ook!

Rianne Foppen 25/01/2019 - 01:15

Vandaag als eerste bij deze praktijk geweest. De mooiste praktijk en schoonste waar ik ooit geweest ben. Vaak verhuisd dus heb er aardig wat gezien in mijn leven. De tandarts zelf was geïnteresseerd in mij als mens, en niet alleen in mijn tanden. Waardoor ik mij erg op mij gemak voelde. Ik ben super tevreden!

Iza Smit 11/01/2019 - 13:29

Coen Noorderling 08/01/2019 - 01:06

Zeer nette, nieuw geopende praktijk met zeer vriendelijk en ervaren personeel.

Henk Joustraa 05/01/2019 - 12:31

Dit bedrijf respecteert een NEE-NEE sticker op een brievenbus niet eens. Ik ben benieuwd hoe ze dan medische gegevens van patiënten omgaan....

Reactie van/namens: Tandgenoten Utrecht

Beste heer Joustra, spijtig om te vernemen dat er een kaartje in uw brievenbus is geglipt ondanks uw duidelijke Nee-Nee sticker, onze excuses daarvoor. We hebben de bezorginstructies aangescherpt. We zouden u erkentelijk zijn als u de review weer wilt verwijderen, aangezien deze los staat van onze dienstverlening als zorgverleners. Bij voorbaat hartelijk dank.