Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Catharijnesingel 77, 3511GN Utrecht
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
3.9
Zorgkaart
4.7
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 12:00
 • arrow dinsdag
  13:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 12:00
 • arrow donderdag
  13:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 12:00
 • arrow zaterdag
  13:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
A. Foruz
Mondhygiënist
tandarts
10.0
I. U-a-Sai
Tandarts
BIG nummer: 89024374602
tandarts
0.0
O.A.G.M.M. Oelp
Tandarts
tandarts
0.0
S. Tix
Assistent

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
10.0
3.9
4.7
waardering icon
H. Rijkse 13 Jul 2017 - 09:14
Al meer dan 10 jaar heb ik hier een uitstekende gebitsverzorging. Zowel bij de tandarts als bij de mondhygiënist . Geen wachttijden; werkt stipt op tijd. Snelle behandeling als urgentie in het geding is en zo nodig, vlotte samenwerking met andere spelers in de zorg, bijvoorbeeld met de kaakchirurg. En niet te vergeten, de sympathieke service van de afsprakenbalie.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Kasper Visser 18 Mei 2022 - 11:45

Uitstekende tandarts! Zeer servicegericht, prettig contact, locatie goed te bereiken (ik kom met OV) en denkt mee bij eventuele behandelingen. Ik woon al jaren in Vleuten, maar voor de tandarts reis ik graag naar Utrecht!

Mitchell de Rijk 10 Mei 2022 - 16:41

Al sinds jongs af aan kom ik bij Oelp. Vriendelijk personeel, duidelijke uitleg over de handelingen en altijd advies voor een zo gezond mogelijk gebit! De tandarts denkt altijd met je mee en door zijn ervaring hoeft een controle nooit lang te duren!

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hai Mitchell, dank voor de review. Fijn om te lezen dat wij duidelijke uitleg & advies geven! Bij deze willen wij jou nog feliciteren...Tot ziens en op naar de volgende controle. Team Oelp

Gabriel Lupu 22 Mrt 2022 - 12:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marina Maroulakis 13 Jan 2022 - 21:17

Fijne en kundige tandarts en mondhygienisten. Eerlijk en grondig in hun werk. Aanrader :)

Marcel Versteeg 18 Dec 2021 - 21:35

Top tandarts!! Ik kom hier al vele jaren met het hele gezin. De praktijk ziet er altijd zeer netjes uit. Tandarts Oelp heeft hygiene zeer hoog in het vaandel. De behandelingen worden vooraf besproken en met zorg uitgevoerd. Tandart Oelp is een tandarts die zijn beroep met passie uitvoert!!

Jorien van der Steeg 16 Dec 2021 - 19:31

Fijne praktijk. Goed telefonisch bereikbaar, vriendelijk en kundig personeel! Vorige week kleine behandeling gehad, ik kon vlot weer tevreden naar huis.

Maria Diaz Cordero 15 Dec 2021 - 16:27

Geweldige tandarts ik ben jaren lang heel bang geweest. En dankzij oelp ben ik niet meer bang en hij heeft hart voor zijn cliënten..echt een topper

Marieke Visser 04 Dec 2021 - 11:01

Deze week met de kinderen naar tandarts Oelp geweest, altijd spannend. Zowel de tandarts als zijn assistenten waren erg geduldig. Controles gingen snel en fluorbehandeling mocht zelfs in de wachtkamer ;-)

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Marieke, bedankt voor uw review. Fijn om te zien dat we de kinderen op hun gemak hebben kunnen stellen. Voor ouders is dit vaak een groot plus punt en terecht. Een tandarts bezoek wordt zo nog leuk ook. Wanneer je op jonge leeftijd naar de tandarts gaat, dan weten kinderen niet beter dat dit simpelweg een vast onderdeel van het leven is. Heel goed gedaan. Bedankt nogmaals en tot ziens in de praktijk. Team Tandarts Oelp

A Verkleij 24 Nov 2021 - 15:01

Slechte tandarts, praktijk heeft een onaangename geur. Gebitscontrole is minimaal, enkel gebruik van mondspiegel. Tandarts geeft te snel aan dat de mondhygiënist nodig is. Beste tandarts, Ik reageer even op uw reactie (24/11/2021): 1. Ik heb telefonisch contact gezocht met de tandarts over mijn klacht. De tandarts heeft aangegeven controles te kunnen uitvoeren met enkel een spiegel. 2. De geur is meer een soort sigarettengeur. 3. Ik vraag u direct uw comment te verwijderen anders moet ik een melding maken bij de autoriteit persoonsgegevens (AP). U mag geen medische of andere persoonlijk gegevens openbaar maken. U heeft tot vandaag 17:00 om dit te verwijderen.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Wij als medewerkers van Tandartspraktijk Oelp, vinden het byzonder jammer dat u deze review heeft geplaatst. U ziet dat onze reactie is verwijderd. We willen u een open communicatie toewensen bij uw huidige tandarts. Team Tandartspraktijk Oelp

Mirm 08 Sep 2021 - 22:10

Prima tandarts en mondhygiënist. Kom er al 20 + jaar en ben na elk bezoek tevreden over de dienstverlening van deze praktijk. Elke behandeling gaat in goed overleg, elke reparatie wordt vakkundig en pijnloos uitgevoerd en alle herstelwerkzaamheden (waar ik als ex-roker zelf verantwoordelijk voor ben) zitten jarenlang zonder problemen in mijn mond.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Mirm, goedemorgen, excuus voor onze late reactie. Bedankt voor uw review. Door communicatie tussen de behandelaar en de patiënt, is er na duidelijke uitleg (& luisteren) behandeling(en) & nazorg een kwalitatief hoogwaardige mondzorg te bereiken. Fijn om te horen dat wij al zo lang uw gebit mogen verzorgen. We hopen dat nog vele jaren te kunnen blijven doen. We wensen u een fijne dag en tot ziens in de praktijk.

Julie Bos 19 Aug 2021 - 08:47

Alsjeblieft niet gaan! Ik ben hier geweest en er werden "5 gaatjes" geconstateerd. Na de behandeling zijn 3 van de vullingen er binnen een half jaar uitgevallen. Preventief vullen en dan vallen ze er ook nog uit. Alsjeblieft niet gaan!!!!

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Beste mevrouw J. Bos, U bent natuurlijk vrij om na 1 jaar & 2 maanden een review te schrijven... Uw enige behandeling in de praktijk was op 03-01-2020 waarbij niet alles in rekening is gebracht. (vastgestelde tarievenlijst KNMT) De tandhalsvullingen die zijn gedaan zijn ter voorkoming van koude en/of warme gevoeligheden die na verloop van tijd (kunnen) optreden wanneer er niet gevuld wordt en om een eventuele (later stadium) wortelkanaalbehandeling te voorkomen. Overigens heeft u bij de vorige tandarts vullingen gehad in 2003 & 2012... Jammer dat de review geplaatst is. We wensen u bij uw huidige tandarts een goede mondzorg en communicatie toe. Team O. Oelp

Anouk 29 Jul 2021 - 13:34

Uiterst professioneel en zonder poespas. Met de controle sta je met 5 minuten weer buiten, zonder lange wachttijden. Bij een meer intensieve behandeling wordt de tijd genomen en bij vragen duidelijke toelichting gegeven. Goed bereikbaar, nette praktijk en snel & flexibel met een afspraak maken.

Anouk Burgel 16 Jul 2021 - 13:46

Een hele fijne praktijk! Ze zijn goed bereikbaar, je wordt altijd vriendelijk te woord gestaan. De tandarts is zorgvuldig, vriendelijk en zeer professioneel. Een absolute plus is dat de mondhygiënist werkzaam is in dezelfde praktijk en je dus afspraken kunt combineren. Er is altijd snel plek, en ze laten je per post weten wanneer het tijd is voor de halfjaarlijkse controle. Een absolute aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Anouk Burgel, dank voor de review. Ontzettend leuk om te lezen. De combinatie afspraken tandarts/mondhygiënist hopen we in de toekomst uit te breiden (fingers crossed). Een hjc afspraak is belangrijk. Helaas kan niet iedereen gelijk een nieuwe afspraak maken. Vandaar het versturen van de kaartjes, zodat we iedereen kunnen bereiken. Service van het huis. Bedankt nogmaals en een goed weekend.

pedro franciscus 30 Jun 2021 - 19:29

Ben al jaren patiënt bij Tandartspraktijk Oelp Hoogh Boulandt een zeer deskundige tandarts en goed opgeleid personeel,ik heb nooit meer problemen met mijn gebit zeker aan te bevelen.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Dank voor uw review. Door geregelde bij-nascholing, kunnen we de service bieden, die patiënten nodig hebben. Blij om te horen dat u er gebruik van kan maken. Prettige dag en een goed weekend.

denny mahabier 25 Jun 2021 - 16:39

Ik kom al heel wat jaren bij dhr Oelp, net vandaag nog geweest voor een aantal vullingen en een kroon voor te bereiden. Mijn conclusie is : Dhr Oelp en zijn team zijn gedreven, professionele ,vakbekwame mensen die er echt zijn om je een goed gebit te laten behouden. Zolang ik er kom ben ik er tevreden weer vandaag gegaan en ik snap echt niet de andere negatieve reacties van sommigen. Lijkt wel een ondankbare werled in deze tijd, en mensen verwachten waarschijnlijk dat hun gebit 100% is en niets gevonden kan worden . Ik heb nog veel meer positiefs te vertellen maar dan word een heel lang verhaal en word er overheen gelezen . Kortom, Oelp praktijk blijft voor altijd mijn tandarts, en wil toekomstige klanten alleen maar de waarheid vertellen en ze niet voor de gek houden. ! Ga zo door met wat u doet voor de medemens Tandarts Oelp en Team !!!! Mvg, Denny M.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Denny M. Dank voor uw enthousiaste review. Fijn dat wij u hebben kunnen helpen en weer tevreden naar huis bent gegaan. We blijven positief ondanks de soms negatieve reacties. We zijn wel benieuwd naar het lange verhaal.....Prettige weekend en tot ziens in de praktijk Tandarts O. Oelp & team

Robert Maas 06 Mei 2021 - 18:56

Prima tandarts en zeer deskundig. Ik kom hier al jaren met het hele gezin en we zijn zeer tevreden.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Dank voor uw review. Fijn dat ouders hun kinderen meenemen. Jong geleerd = oud gedaan. We zien kinderen opgroeien met een gezond & onderhouden gebit. Prachtig om te zien. Prettige dag.

D Huisman 05 Mei 2021 - 16:14

Ik kom al 17 jaar bij deze tandartspraktijk en heb goede ervaringen met zowel de tandarts zelf als de mondhygiënist(en).

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Bedankt voor uw review, blij dat wij u vanaf het begin onze service kunnen bieden, doet ons goed om te horen. Goed weekend Tandarts O. Oelp & team

A vanA 13 Mrt 2021 - 12:40

Ik had vrijwel nooit gaatjes en bij Oelp opeens 5 gaatjes en 2 wortelkanaalbehandelingen, hoewel het al ruim tien jaar geleden is nog altijd spijt dat ik geen second opinion heb laten doen, het het idee dat ze geld nodig hadden ofzo. En i ben WEL behandeld door de tandarts daar helaas, maar ik zal er mee moeten leren leven.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Beste meneer Adrian vanA. In 2005 bent u bij ons behandeld door een vrouwelijke tandarts & het jaar daarna bent u van tandarts gewisseld. U schrijft een review na 16 jaar ?? (points?) Zonder enige behandeling van tandarts Oelp te hebben gehad, gebruikt u wel zijn naam...? (review screening). Jammer dat deze "beoordeling" geplaatst is. We wensen u bij uw huidige tandarts een goede mondzorg en een open communicatie toe. Team O. Oelp

Annie Borbotko 27 Feb 2021 - 14:19

(Vertaald door Google) Ik weet niet waarom deze kliniek zulke vreselijke recensies heeft. Ja, het ruikt naar rook, ja de look & feel is een beetje achterhaald, maar Dr. Oelp is een echte professional en doet wat nodig is om te helpen. Ik ben meer dan tevreden en enorm dankbaar. Een echte aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede tandarts! (Origineel) I don’t know why this clinic has such horrible reviews. Yes it smells like smoke, yes the look&feel is a bit outdated, but Dr. Oelp is a true professional and does what’s necessary to help. I am more than satisfied and extremely grateful. Highly recommending to anyone who is searching for a good dentist!

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

(Vertaald door Google) Hallo Annie Borbotko, bedankt voor je mooie recensie. Er zijn gewoon mensen met een heel gevoelige neus, maar dat doet niets af aan onze professionaliteit. En ja, eindelijk is de veroudering over een paar weken voorbij, we updaten in kleur. Dus met uw volgende afspraak, vingers gekruist, wordt onze kleur geüpgraded. Bedankt dat je ons aanbeveelt bij degenen die zoeken en in nood zijn. Een fijne dag verder & tot de volgende afspraak. Team O. Oelp (Origineel) Hello Annie Borbotko, thanks for your nice review. There are simply people with a very sensitive nose, but that doesn't detract from our professionalism. And yes, finally the outdate is in a few weeks gone, we are updating in color. So with your next appointment, fingers crossed, our color will be upgraded. Thank you for recommending us to the ones for searching & in need. Have a nice day & untill the next appointment. Team O. Oelp

Willem Noordanus 18 Jan 2021 - 22:23

Ik kom al bijna 20 jaar bij tandartspraktijk Oelp, en ik ben zeer tevreden; goede en efficiënte tandheelkundige zorg in een prettige en vriendelijke sfeer. Duidelijke uitleg en goed uitgevoerde behandelingen.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Meneer Noordanus, dank voor uw review, prettig om te lezen dat wij u zeer tevreden bent, daar doen we het voor. Prettige dag en tot ziens in de praktijk. Team Tandartspraktijk Oelp

Paul Graas 24 Nov 2020 - 16:25

Ik ga al jaren naar deze tandarts en hij is altijd vriendelijk en deskundig en de service is altijd goed geweest.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Paul Graas, Dank voor de review. Blij dat we u al jaren kunnen helpen met onze service, kwaliteit & deskundigheid. Van onze vriendelijkheid is gelukkig nog nooit iemand bezweken... het is vanzelfsprekend. We zien u graag bij de volgende afspraak. Team tandarts Oelp

Natasja Franchimont 06 Nov 2020 - 19:45

Het is niet mogelijk om een nieuwe review te posten, dus vul ik mijn eerdere review aan. Deze week werd ik gekweld door hevige kiespijn. Na controle heeft de tandarts direct de volgende dag - in zijn pauze - een wortelkanaalbehandeling uitgevoerd, waar ik hem zeer dankbaar voor ben. Voor de duidelijkheid; neem deze review niet met een korreltje zout, want deze tandarts is zeer kundig en duidelijk. De prakijk is schoon en de materialen zijn up-to-date. De assistenten zijn allemaal erg vriendelijk en behulpzaam! Ben al zeker 15 jaar tevreden klant bij deze praktijk. Betrokken mensen aan de telefoon, snelle reacties en zeer vriendelijk personeel. Nooit het gevoel gehad dat de tandarts iets aan mijn gebit heeft gedaan, wat niet nodig was. Sterker nog; een amalgaan vulling - die ik zelf best graag zag verdwijnen - heeft hij laten zitten tot deze echt aan vervanging toe was. Onlangs raakte er een vulling los en heeft de tandarts mij nog op de zaterdag geholpen dat hij zelf op vakantie ging. Ik was de enige klant, maar hij kwam gewoon speciaal voor mij. Dat noem ik service! Ook voor de kinderen zijn ze altijd vriendelijk; ze hebben ze rustig laten wennen, waardoor ze nooit angst hebben ontwikkeld voor de behandelingen.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo Natasja Franchimont, Dank voor deze 5 sterren review. Fijn dat we u van uw hevige kiespijn hebben kunnen verlossen...Als team, vriendelijkheid is vanzelfsprekend, proberen we met behulpzaam- & vakkundigheid, een snelle oplossing te geven. . en dat geldt natuurlijk voor iedere patiënt. Nogmaals dank voor de vriendelijke woorden. Team tandarts Oelp

Tijs B 19 Okt 2020 - 18:45

Geen fijne praktijk, het ruikt er erg naar sigarettenrook. Lees vooral de negatieve reviews goed door en neem de 5-sterren reviews met een korreltje zout

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Beste Hr. Tijs B, Open communicatie. Daar staat ons team voor. U schrijft een beoordeling, afgaande op een geur die u ruikt en u niet aan staat. Dat kan natuurlijk, sommige neuzen zijn nu eenmaal gevoeliger dan de andere. Anderen laten een geur niet afhangen aan de kwaliteit die geboden wordt. De 5 sterren reviews zijn van patiënten, die bij ons behandeld zijn, onze kwaliteiten hebben ervaren, hun ervaring & dankbaarheid graag willen laten weten door een review te schrijven. Deze reviews, kun je zeker NIET met een korrel zout nemen, zoals u schrijft. Betekend dit, (u bent alleen voor een controle afspraak geweest) dat u, zonder behandelingen bij ons te hebben gehad (behandel afspraken heeft u geannuleerd) en niet weet hoe onze kwaliteit is, kort door de bocht, de patiënten die een 5 sterren review hebben geschreven met een korrel zout neemt........ Derhalve kunt u geen beoordeling geven aan onze kwaliteit, dan behalve een geur die u ruikt. Jammer dat u niet een open communicatie met de tandarts bent aan gegaan maar wel gelijk deze review heeft geplaatst. We wensen u bij uw nieuwe tandarts een goede mondzorg toe. Team Tandarts Oelp

J Zen 07 Feb 2020 - 16:59

Ik kom hier al ruim 15 jaar en ben zeer tevreden over de zorg en de openingstijden (op zaterdag mogelijk).

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

Hallo J Zen, Dank voor uw review. Leuk dat u al zo lang tevreden over ons bent, geeft ons een zeer goed gevoel. Geloof dat wij één van de eerste waren die op zaterdag open gingen. Mooi dat u daar gebruik van kan maken. We wensen u een prettige dag. Team Tandarts Oelp.

ALbert Einstein 08 Jan 2020 - 13:43

NOOIT MEER!!! Rampzalige belichting, hygiëne en sfeer in deze 'kelder', want een nette schone praktijk is het zeker niet. Niet bepaald beleefde mensen in de praktijk en bij de tandarts zelf had ik mijn vragen of hij wel echt goede bedoelingen had. Torenhoge kosten, altijd maar extra foto's maken omdat die zowaar verouderd zijn. Nu ik een aantal maanden elders zit weet ik wat voor een ramp deze tandartspraktijk is. Alleen de telefoniste/receptie was aardig.

waardering
Reactie van/namens: Tandarts Praktijk Oelp Hoogh Bouandt

........................... Jammer dat u niet met de tandarts over "torenhoge kosten" & "extra foto's" heeft gesproken... Onze praktijk is gevestigd in de basement van een gemeentelijk monumentaal Herenhuis. Het aangekochte deel is naar de huidige & laatste maatstaven verbouwd. Transparantie & optische ruimte zijn gecreëerd en door de inspectie goedgekeurd. Wanneer u dit alles als ramp beschouwd is het natuurlijk uw goed recht om naar een andere praktijk over te stappen. Onze patiënten die al jaren lang komen, kunnen deze "kelder", zoals u dat omschrijft, wel omzetten & waarderen. Helaas kunnen we u niet persoonlijk te woord staan, maar we willen u een goede mondzorg toe wensen bij uw nieuwe tandarts. team Tandarts Oelp

Appie Ghali 23 Dec 2019 - 11:57

Meneer Oelp voelt zich te goed voor zijn patiënten. Sinds Iris en die Indische meneer daar niet meer werken, kom ik er niet meer! (Verander die arrogante houding. En de patiënten komen vanzelf).

Connor David van der Jarred 26 Sep 2019 - 11:26

(Vertaald door Google) Ik kwam deze praktijk een aantal maanden geleden tegen toen ik op zoek was naar een tandarts die dicht bij huis en werk was, aangezien ik in Utrecht werk. Mijn eerste indruk kwam toen ik voor het eerst de receptie binnenkwam. Zeer gastvrij en vriendelijk. Eerste indrukken tellen in mijn wereld. De tandartsen die ik in Engeland heb bezocht (niet zo vaak) gingen nooit zover om de staat van mijn t-shirt en het omliggende tandvlees te controleren. Ze voerden slechts klein werk uit zonder uitgebreide controles te doen die Dr. Otto Oelp aanbeveelde en uitvoerde. De Britse tandartsen die ik af en toe bezocht (5 jaar geleden - te lang) - waren vriendelijk genoeg, maar niet als de professionele praktijk en het team van Dr. Oelp. Ik moest wat klein werk doen nadat ik een tand had gebroken. Dit leidde ertoe dat ik erachter kwam dat ik een aantal ernstige problemen had met mijn tandvlees en andere tanden. Ik had het geluk dat ze deze problemen hadden ontdekt, omdat ik de komende jaren een serieus probleem zou hebben gehad. Het werk dat zij aanbeveelden en dat zij uitvoerden, was uitstekend. Nog steeds niet nerveus met Tandartspratijk Oelp Hoog Boulandt, Utrecht. Zal er weer heen gaan indien nodig. Ik ben blij dat ik weer gezond tandvlees en een volledige set tanden heb. Gnash gnash :) Kan weer steaks eten :) Een extra bonus om je te kalmeren als dat nodig is, zijn de visvideo's op zijn scherm naast de bank waar ik vóór en tijdens elke operatie aan mijn tanden op lag. :) Ik zou zonder twijfel aanraden als u op zoek bent naar een professionele tandarts met jarenlange ervaring dat u uw volgende afspraak maakt met Dr. Otto Oelp en zijn team. Ik kan me de rest van het team niet bij naam herinneren, maar ik dank u ook voor uw professionaliteit en Tilly bij de receptie die altijd gastvrij is wanneer u in de praktijk komt, e-mail of telefoon. Bedankt iedereen! Connor (Origineel) I came across this practice a number of months ago as I was looking for a dentist that was close to home and work considering I work in Utrecht. My first impression came as I walked in to the reception for the first time. Very welcoming and friendly. First impressions count in my World. The dentists I have visited in England (not so often) never went to the extent of checking the state of my teech and surrounding gums. They just carried out minor work without doing extensive checks that Dr Otto Oelp recommended and carried out. The UK dentists that I occasionally visited (last one 5 yrs ago - too long) were friendly enough, but not as professional Dr Oelp's practice and team. I had to have some minor work done after breaking a tooth. This led to finding out that I had a number of serious issues with my gums and other teeth. I was lucky that they discovered these issues as I would have had serious issue in the coming years. The work that they recommended and that they carried out was excellent. Still not nervous with Tandartspratijk Oelp Hoog Boulandt, Utrecht. Will go there again if needed. I am happy that I again have healthy gums and a full set of teeth. Gnash gnash:) Can eat steaks again:) An extra bonus to make you calm if it is needed are the fishing videos on his screen next to the bench I was lying on before and during any operations on my teeth.:) I would recommend without doubt if you are looking for a professional dentist with years of experience that you make your next appointment with Dr Otto Oelp and his team. I cannot remember the rest of the team by name, but I thank you also for your professionalism and Tilly by reception who always is welcoming when you come into the practice, email or telephone. Thank you all! Connor

Menno J. de Vries 09 Jan 2019 - 12:25

matige praktijk. personeel kan vriendelijker. het maken van foto's gebeurde met open deur schuin tegenover de wachtkamer (erg vreemd!!!) maar de assistent bleek geen kennis te hebben van radiatie veiligheid. twijfels aan deskundigheid.

Lea van Oosten 06 Jan 2019 - 17:21

Hele fijne tandarts en mondhygiënist! Gebruiken vaak de nieuwste technieken en heb nooit lang hoeven wachten in de wachtruimte. Aanrader!

C C 19 Nov 2018 - 15:28

snelle service en aardige assistent

Dyhna Koch 14 Mei 2018 - 15:31

Sinds Dr. Oelp de praktijk heeft overgenomen van Oudega is het nog net geen genot om naar de tandarts te gaan, maar de angst is een stuk minder! Met een gebit dat helaas van nature niet sterk is, weet de tandarts (en ook zijn volledige team) mij enorm op mijn gemak te stellen. Goed en deskundig advies en vervolgens zeer capabele en pijnloze behandelingen weten mij met een glimlach de praktijk te doen verlaten. Zoekt u dus een tandarts? Dan raad ik u Oelp zeker aan!

Paul van Heumen 15 Feb 2018 - 19:57

Even bedanken voor de ontvangst bij afspraken balie ,super aardige mensen. Ben eigenlijk doods bang voor de tandarts ,maar ook die was reuze gerelaxt . Kortom helemaal top👍

Joost Kramers 03 Feb 2018 - 06:23

Fantastische zorgpraktijk met bijzonder vriendelijk, kundig personeel. Ik kom er nu al jaren en ben bijzonder tevreden.

Dion van Doorn 15 Dec 2017 - 12:48

Een deskundige tandarts, die weet welke behandeling er nodig is in welke situatie dan ook. Samen met de vriendelijke dames aan de balie maakt dat dit een hele prettige praktijk is om naar toe te gaan. Ga zo door!

Imco De kleine 15 Jul 2017 - 23:01

Dr otto oelp heeft een vriendin van mij behandeld voor vullingen en verstandskiezen (die verstandkiezen heeft hij dan niet eens getrokken waardoor ze later erg veel pijn en problemen kreeg) Hij was erg onbeleeft onrespectvol en beledigend in de manier hoe hij zijn werk deed zij heeft hem nog verteld ze is bang voor de tandarts maar dat kon otto oelp niet minder schelen hij wordt zelfs boos en luid tegen haar toen ze op de stoel zat en vroeg wat het gereedschap in zijn handen gaat doen De assistent was daartoe ook nog heel onbeleefd en ruikte erg onhygienische en vooral kwam er een sterke wiet stank van de assistent af Ik zou aanraden aan iedereen deze tandarts praktijk niet binnen te gaan ook vanwege oelp zich alleen om het geld van zijn patienten scheert en zelfs express fouten maakt (wat mijn vriendin ook heeft mee gemaakt) zodat patienten nog een keer moeten komen en nog een keer moeten betalen

Carolijn Visschers 19 Jun 2017 - 13:25

Vriendelijk en deskundig Ik ben een aantal jaar patiënt in deze praktijk. Deskundige tandarts: heldere visie, technisch erg goed, prettige benadering. Zeer zorgvuldige mondhygiënist die mijn al jaren woekerende tandvleesontsteking (paradontitis) onder controle wist te krijgen. Aardige tandartsassistenten. Van de mensen achter de telefoon en de balie word ik altijd blij: positief, communicatief en behulpzaam.

Paul Molenbeek 15 Jun 2017 - 22:24

goede tandarts,heeft een bijna perfecte brug geplaatst(7 kronen) op natuurlijke elementen en verdoving gegeven op die plekken waar zo nodig is, was bijna pijnloos. TOPIE!!!

Z M 04 Jun 2017 - 23:54

Grootste oplichter ever. Rookt in zijn praktijk en vraagt belachelijke bedragen. Wanneer een foto mislukt maakt die express nog meer foto's en laat ze mislukken, deze moet je vervolgens zelf betalen. Hij zei dat mijn complete gebit (vullen, de normale dingen) 3000 euro zou kosten vervolgens ging ik naar ivory and ivory die alles gedaan hebben en erg goed binnen mijn pakket vergoeding. Oelp heeft zelfs mijn oma opgelicht van 66 jaar oud waar ik later achterkwam verschrikkelijke man echt waar

Aisha Curfs 07 Apr 2017 - 10:57

Erg fijne tandarts. Werkt nauwkeurig, staat open voor een dialoog en is vriendelijk.

Josha Smid 12 Feb 2017 - 22:16

Jaren klant geweest. Altijd vlot en vriendelijk geholpen. De heer Oelp verstaat zijn vak.

Hans Koolen 29 Jul 2016 - 15:59

Kom al jaren bij deze tandartspraktijk en ik word altijd uiterst vriendelijk en vakkundig geholpen. Of het nu om de tandarts, de praktijkassistenten, de mondhygienist of office manager gaat. Tijdens mijn vakantie in juni was een stuk van mijn kies afgebroken. Heel vervelend. Na mijn vakantie gebeld met de praktijk en kon op korte termijn een afspraak maken met de heer Oelp. Kies is weer vakkundig gerepareerd. Vandaag naar de heer Foruz, mondhygienist, geweest. Heel plezierig, goede uitleg en behandeling. Naar de tandarts gaan is niet mijn grootste hobby, maar ik ben zeer tevreden.

Floris Droes 30 Jun 2016 - 14:09

Grote complimenten voor de dames achter de balie en telefoon! Zodra je belt met de praktijk of binnenkomt, voelt het alsof de zon je tegemoet straalt. Keep that up ladies! De tandarts zelf is direct en duidelijk, zonder doekjes ergens omheen te winden. Geen onnodige fratsen als je daar bent.

Farhad Razi 24 Jun 2016 - 19:25

Vriendelijk behandeld, ik voelde me zeer op het gemak bij hem vooral omdat ik een handicapt heb. En gewoon betrouwbaar. Dat geldt ook voor mijn zusje, dezelfde ervaring.

Fakhteh Razi 24 Jun 2016 - 19:24

Ik ben bij deze tandarts geweest. Heel erg vriendelijk behandeld. Ik ben blij dat hij onze familie altijd een goede dienst biedt.

Faraz Nasrolakhani 24 Jun 2016 - 11:25

Ik ben heel erg blij dat ik deze tandarts heb leren kennen, ik werd gisteren met spoed door hem geholpen, Ik vind hem hartstikke aardig person, eerlijk en betrouwbar. gelukkig dat ik bij deze tandartspraktijk mijn zicht laten kunnen inschrijven, Ik ben Tandarts Oelp en assistente heel erg dankbaar.

Hijmen van den Hoek 09 Jun 2016 - 22:48

Vandaag even bij Tandarts Oelp geweest. Er was een stukje van een opgehoogde kies afgebroken. En hij heeft dit zonder kosten verholpen. Tevens heeft hij mijn prothese (frame) aangepast zodat deze weer beter zit. Ik vindt het een goede service van de tandarts. Als er iets gedaan moet worden kijkt hij altijd naar een passende oplossing. Na een goed gesprek, en een duidelijk financieel plaatje, doet hij wat is afgesproken. Ik ben dus erg tevreden met tandarts Oelp. En natuurlijk horen daar ook de medewerkers bij van de praktijk. Die mij altijd vriendelijk te woord staan.

Iris Kleijn 17 Apr 2016 - 15:41

Slechte ervaring gehad bij deze tandarts. Onvriendelijke man, je voelt je haast bezwaart dat je daar langs komt. Door een fout van de tandarts moest ik terug komen om dezelfde behandeling opnieuw te krijgen. Dat is vervolgens gebeurd maar bij een verkeerde tand! Daardoor moest ik wederom terug om het uiteindelijk bij de juiste tand te krijgen. Het ging allemaal met gemopper en heel snel. Die vulling is er heel vluchtig opgezet en is er dus nu alweer uit gevallen. Heb het nu vakkundig laten oplossen bij een andere tandarts die duidelijk zag dat dit niet op de juiste manier was gedaan. Ik ga er zeker niet naar terug en kan dat anderen ook adviseren.

Harold H 28 Feb 2016 - 23:18

In de tandartsenpraktijk ben ik altijd onder behandeling geweest bij de heer Oelp. Wegens een verhuizing ben ik bij zijn praktijk weg. De heer Oelp kwam op mij altijd rustig over en per behandeling vertelde hij mij duidelijk wat hij ging doen. In al die jaren dat ik onder behandeling ben geweest in zijn praktijk ben ik altijd netjes behandeld. Ook de mensen aan de receptie kwamen altijd vriendelijk op me over.

Willem Pieneman 03 Feb 2016 - 16:09

Altijd geweldig geholpen, door de heer Oelp en alle andere medewerk(st)ers. Ik heb nogal wat tandartsangst en die is door die praktijk bijna verdwenen. Een praktijk waar men weet dat er aan elke tand een mens zit. Had van mij een 10 mogen zij.

Marina van Hardeveld 01 Feb 2016 - 22:42

Ik ben heel erg tevreden met deze tandarts, super vriendelijk en heeft altijd tijd voor een goede uitleg wat er ook gevraagd wordt. Super vriendelijk voor kinderen en heel veel geduld. ..Ik kan mij niet vinden in de negatieve reacties die ik hier lees...ik kom al vanaf het begin bij de heer Oelp en natuurlijk is het niet altijd fijn maar hij stelde mij altijd op mijn gemak...en ook mijn kinderen..

Maarten Acda 27 Jul 2015 - 14:27

Ik ga altijd langs bij Iris. Zij werkt op dinsdag. Ik mag haar graag als tandarts, omdat ze eerlijk is en goed uitlegt hoe mijn gebit ervoor staat. Bij haar heb ik niet het idee dat ik bang hoef te zijn dat ik onnodige behandelingen krijg. Verder een erg vriendelijke receptie die ook per mail snel antwoord.

A. Leenen 21 Jul 2015 - 21:42

Ik ben al een aantal jaren patient in deze praktijk en heb alleen goede ervaringen. Voor dat ik patient van deze praktijk werd ben ik jaren bang geweest voor de tandarts, maar sinds ik hier in behandeling ben gaat het goed en heb ik geen problemen. Ik ben inmiddels over mijn angst voor de tandarts heen.

Parisa Zaunbrecher 05 Jul 2015 - 19:16

NIET GAAN! Ze zeggen ook dat beoordelingen per persoon verschillend zijn. NEE, dit is een tandartsenpraktijk die moet sluiten! Ik heb deze tandartsenpraktijk een kans gegeven. Als eerste ben ik ingeschreven en langs gegaan voor controle.Er werden 4 foto's gemaakt met oude technieken. De dhr. Otto Oelp zegt dat ik 5 gaatjes heb. Er werden in totaal 5 afspraken ingepland om langs te komen. De eerste afspraak was voor controle, de tweede was voor mijn eerste twee gaatjes en de derde afspraak was voor een derde gaatje en de 4de afspraak was voor een 4de en 5de gaatje en de 5de afspraak was voor de mondhygiëniste. De eerste afspraak was controle. Bij de tweede afspraak kreeg ik een prik, deze werd kei hard gezet. Twee gaatjes zijn gevuld en ik ga naar huis. Toen de verdoving was uitgewerkt kreeg ik ontzettend veel pijn. De volgende dag belde ik op om dit door te geven dat als er ook maar iets tegen mijn kies aankomt dat ik pijn krijg. Er werd door de onprofessionele assistente gezegd dat ik maar tandpasta op moest smeren en dat ik 3 weken moest wachten. Vervolgens ben ik snel naar een andere tandartsenpraktijk gegaan. Er worden weer nieuwe foto's gemaakt, omdat de foto's van OELP totaal niet klopte er werden niet 5 gaatjes geconstateerd maar 3 gaatjes. Ze waren in shock toen ze zagen dat Dhr. Oelp mijn kies helemaal had verpest met twee grote verkeerde vullingen. Ze waren geschrokken toen ze zagen dat de vulling ook nog verkeerd was ingezet. Een grote vulling in een kleine kies, dit was dus tegen de zenuwen aangekomen. Ze zijn meteen aan de slag gegaan en hebben een WORTELKANAAL BEHANDELING GEDAAN omdat mijn kies was ontstoken. VERSCHRIKKELIJKE TANDARTSPRAKTIJK OELP, NIET HEEN GAAN WANT ZE MAKEN JE TANTEN KAPOT! Ze willen alleen geld verdienen, ze hebben er totaal geen verstand van!!!

Christina tina 01 Dec 2013 - 14:23

DONT GO THERE! De tandarts heeft gezegt dat ik 10 gaten heb, terwijl ik normaal gesproken nooit gaten heb. Ik vroeg hoe duur het gaat woorden, hij zei max 200 euro voor alle gaten. Na de vulling van 6 gaten krijg ik van mijn zorgverzekering een rekening van 450 euro! Ik had alleen een vergoeding voor max 250 euro. Ik ging ervan uit als hij max 200 euro zegt, dat het niet het dubbele zal kosten. Ik ging in discussie met hem en hij begon zich eruit te praten. Ik ging natuurlijk direct naar een andere tandarts, iemand die alleen geld wil maken OP KOSTEN van MIJN GEZONDHEID!!! Wat nog erger is, de andere tandarts zei, dat ik geen gaten had! Zij had naar de fotos gekeken en zei: Alleen kleurverschil, het kan over 1 of 10 jaar caries worden of nooit. Maar nog lang geen reden om de gaten te vullen!!! HIJ HEEFT ALLEEN MIJN GEZONDE GATEN GEVULD OM GELD TE MAKEN! Ik had het verhaal aan heel veel vrienden vertelt, en een vriendin van mij, had precies het zelfde mee moeten maken met de zelfde tandarts!!!