Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch
Eekbrouwersweg 4, 5233VG 's-Hertogenbosch
Neemt patiënten aan
Tandarts
6.5
Google
3.7
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 23:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 23:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 23:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 23:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 23:00
 • arrow zaterdag
  8:00 - 23:00
 • arrow zondag
  8:00 - 23:00

Spoedtandarts in Brabant nodig? Voor alle spoedeisende gebitsklachten bieden wij 365 dagen per jaar overdag, ’s avonds en in het weekend tandheelkundige spoedhulp aan. Wij behandelen iedereen, ook als u geen eigen tandarts in Brabant heeft. We adviseren om van tevoren telefonisch een afspraak te maken om te voorkomen dat u onnodig moet wachten.

Need an emergency dentist in Brabant? Whatever the dental emergency may be, we can offer emergency dental care 365 days a year during the day, in the evening and at the weekend. We treat everybody, even if you don’t have your own dentist in Brabant. If you have an emergency, please call us immediately and schedule an appointment to cut down on unnecessary waiting times.

https://www.mondzorgpoli.nl

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
6.7
D.F.M. Van Dongen
Tandarts
BIG nummer: 89925079002
tandarts
1.0
E.F.M. Kloeg
Tandarts
BIG nummer: 49053025702
tandarts
9.9
M.S.A. Muijen
Tandarts
BIG nummer: 09914069902
tandarts
10.0
P. Dros
Tandarts
BIG nummer: 69044883202

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
 • 24/7-365
6.5
3.7
10
waardering icon
Judith 24 Nov 2022 - 11:43 M.S.A. Muijen (Tandarts)
Vandaag voor het eerst bij Mondzrog Poli langs geweest voor een spoedgeval. Goede behandeling en uitleg gehad. Prima tandarts en 7 dagen per week bereikbaar.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.8
waardering icon
Ulker 09 Okt 2022 - 17:27 E.F.M. Kloeg (Tandarts)
Zeer slechte service want had in febr 2022 de kosten per direct betaald! Krijg factuur van CZ dat ik het bedrag moet betalen terwijl het al betaald was. Ik bel ze op kan niemand me helpen. Moet ik ook nog een mail sturen! Zonde van mijn tijd en moeite maar goed heb een duidelijke mail verstuurd met betaalbewijs!!! Na maanden wachten krijg ik geen reactie. Ondertussen stuurt CZ brieven dat ik het bedrag zsm moet betalen anders sturen ze de factuur door naar incasso. Weer moeten bellen, ze zeggen weer stuur een mail. Ik had al een mail verstuurd maar goed toch maar gedaan om van hun ellende en zeer onzorgvuldige administratie voor hun te regelen. Mondzorgpoli kan immers een factuur wat op tijd betaald is niet meer terugzien! Zo onhandig zijn ze! Uiteindelijk krijg ik in mijn vakantie(aug 2022) een mail dat het geregeld is! Wederom vragen ze naar een betaalbewijs die al 2x verstuurd was, maar goed ze waren slordig in het nachecken van patiëntengegevens, dus waarom niet nog een keer vragen aan mij..?? Uiteindelijk krijg ik een mail dat ze excuses aanbieden en dat ze het door zullen geven aan CZ. Ik dacht eindelijk is het geregeld. Maar na 3 weken krijg ik weer bericht van CZ. Ik CZ weer bellen en alles proberen te rechttrekken. Fout van Mondzorgpoli!! Gisteren krijg ik weer een brief, dit keer van Mondzorgpoli dat ik het factuur moet betalen!! Mijn broek zakt van mijn lijf af, wat een verschrikkelijke, zeer onzorgvuldige werkwijze heeft deze spoeddienst! Ik hoop dat ik nooit meer bij Mondzorgpoli terecht hoef te komen. Zeer slechte zaak!!
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
waardering icon
Yunus Ali Abadi 26 Dec 2021 - 13:10 D.F.M. Van Dongen (Tandarts)
De beste tandarts tot nu toe.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Annett Dreier 14 Sep 2022 - 16:32

Prachtig resultaat! Ik ben er al twee keer geweest. Alles is geweldig!

Familie van den Oever 13 Sep 2022 - 14:42

Afgelopen zaterdag een afspraak op de poli i.v.m. hevige kiespijn van jongste zoon (10). Tandarts heeft foto's gemaakt en dacht dat een nieuwe kies aan het duwen was tegen de melkkies die er nog zat. Hij heeft de melkkies getrokken. Zondagnacht weer heel de nacht niet geslapen. Op zondag terug gebeld, we mochten langs komen. "Het ziet er allemaal goed uit, het heeft z'n tijd nodig, de kies erachter is ook helemaal gaaf dus geduld hebben en pijnstillers pakken". Na een paar slapeloze nachten, veel pijnstillers en geduld op dinsdagochtend de eigen tandarts gebeld, pijn was niet te hebben. Eigen tandarts beoordeelt de foto van de spoedtandarts en ziet gelijk dat er een fikse ontsteking zit onder de kies achter de getrokken kies..... De eigen tandarts heeft gelijk actie ondernomen en een wortelkanaalbehandeling gegeven. Heel vervelend dat dit gemist is door de spoedarts, dat had mijn zoontje veel pijn bespaard!

Rodney Paesch 04 Sep 2022 - 11:36

Geen bevesging mail gehad. Heb tand laten lijmen. 2 uur later los gelaten. Nu voor verder afspraak moet je het allemaal zelf regelen en een mail sturen? Waarom heb je dan een telefoniste nodig?

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor uw feedback. Als er iets los komt kunnen we dat herstellen. We bieden uitsluitend spoedeisende mondzorg en voor de rest moet u bij een reguliere tandarts terecht (dit dient de patiënt zelf te organiseren). Wij sturen nooit bevestiging e-mails. Als u ons belt of een mail stuurt via info@mondzorgpoli.nl kunnen we een spoedafspraak inplannen en uw klacht(en) welke u beschrijft in overleg verhelpen.

Björn Markgraaf 05 Aug 2022 - 18:41

Zeer fijn en vakkundig geholpen in Den Bosch. Top 👍

Elisa KH 05 Aug 2022 - 13:46

super goed behandeld en lieve assistente

Alex Cramer 19 Jul 2022 - 16:16

Hele fijne praktijk. Ik raad je deze praktijk echt aan!

Conny 15 Jul 2022 - 23:42

Mijn partner is vanmiddag bij deze poli geweest. Vriendelijke tandarts en assistente. Hij zou willen dat dit zijn tandarts was. Bedankt, voor zo ver is onze vakantie gered.

T. 02 Jul 2022 - 10:38

Ik kom hier nooit meer, pas geleden bij de spoedtandarts geweest voor tandpijn. Advies was direct om hem te trekken of een wortelkanaalbehandeling. Gelukkig heb ik dit geweigerd want uiteindelijk bleek het gewoon om een gaatje te gaan. Ik ben hier erg van geschrokken. Ik ga toch ook niet voor bij jullie de lol een tand trekken?

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de feedback. Graag ontvangen we uw naam en contactgegevens via info@mondzorgpoli.nl zodat we contact met u kunnen opnemen om uw klacht samen door te spreken.

samstra Gp 18 Jun 2022 - 12:14

Ontzettend onbehulpzaam. Ik belde in het weekend omdat ik een ontsteking had in mijn mond. Ze verwijzen me terug naar de huisartsen post

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de feedback. Dit is niet de dienstverlening waar we om bekend staan. Graag ontvangen we uw naam en contactgegevens via info@mondzorgpoli.nl zodat we kunnen kijken hoe de triage aan de telefoon is gedaan.

Aysegul Altindag 03 Mei 2022 - 20:11

I have an appointment for the emergency and the dentist did not show up (I made the appointment one day before) and there was no other dentist who can help. It was the worst experience that I had in the Netherlands since I moved in. So annoying, so inconvenient for people like me who have to work and need to re-arrange the appointments. The assistant did her best to help, but cannot help to stop the pain. Very unorganised system, I am surprised badly

Jasmijn van Engelen 01 Mei 2022 - 21:54

Zojuist bij de Mondzorg Poli geweest omdat er vanmiddag, tijdens het padellen, een stuk van mijn voortand was afgebroken. Zowel de tandarts als de assistente waren erg vriendelijk en vertelden mij stap voor stap wat ze deden en waarom. Dit heb ik als erg fijn ervaren. De behandeling was pijnloos en snel: binnen 20 minuten stond ik weer buiten met mijn tand zo goed als nieuw!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Goed terug lezen dat alles zo goed is gegaan bij ons en dank voor ‘t delen van uw positieve review Jasmijn!

Abhijit Gholap 30 Apr 2022 - 07:33

(Vertaald door Google) We gingen naar de eerste hulp met mijn 6-jarige. De dokter (man) is een absolute eikel, mist empathie en sociale vaardigheden. Hij gaf er niet om om te begroeten, hij zag de tanden van mijn kind en vertelde ons dat het eruit moest worden gehaald, meestal zijn artsen vriendelijk met kinderen en zorgen ze ervoor dat ze zich op hun gemak voelen, maar deze man had niet eens contact met het kind. Hij zei dat we het proces aan haar moesten uitleggen. Binnen enkele minuten gaf hij 2 spuiten waardoor ze begon te huilen toen mijn vrouw de dokter vroeg, alles wat hij zei was dat ze bang was, mijn vaste tandarts heeft haar in het verleden verdoofd, maar we hebben haar niet zien huilen. Hij wachtte niet langer dan een paar minuten en haalde de tand eruit waardoor mijn dochter extreme pijn had, bloedde en huilde. Na het verwijderen van de tanden wachtte de man niet eens een paar seconden om het kind te kalmeren / te kalmeren en vertelde ons dat we haar onmiddellijk naar de wachtkamer moesten brengen. Ik ben geen expert, maar voelde dat we een paar minuten hadden moeten wachten en de dokter had op zijn minst een paar keer moeten controleren of de anesthesie is begonnen te werken of niet voordat hij werd geopereerd, maar deze man had haast, geen sympathie voor een huilend kind. Het was een zeer pijnlijke en afschuwelijke ervaring. (Origineel) We went to the emergency care with my 6 year old. The doctor(male) is an absolutely jerk, lacks empathy and social skills. He did not care to greet, he saw my childs teeth and told us it needs to be taken out, usually doctors are friendly with kids and make them feel comfortable but this guy did not even interact with the child. He told us to explain the process to her. Within minutes he gave 2 syringes due to which she started crying when my wife asked the doctor all he said was she is scared, my regular dentist has given her anesthesia in the past but we haven't see her crying. He did not wait more than couple of minutes and took out the tooth which left my daughter in extreme pain, bleeding and crying. After tooth removal, the guy did not even wait for few seconds to calm down/pacify the kid and told us to take her to waiting room immediately. I am not an expert but sensed, we should have waited for few minutes and doctor should have atleast checked few times, if anesthesia has started working or not before operating but this guy was in all rush, no sympathy towards crying child. It was very painful and horrifying experience.

Lowie de Laat 18 Apr 2022 - 21:04

Super personeel kon tijdens Pasen terecht en was niet mega duur 🙏🏻

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Graag gedaan en dank voor ‘t delen van uw positieve ervaring Lowie! 🐣🐰🪺🫶

joke versluis 31 Mrt 2022 - 10:24

Gisteren avond onverwachts naar de tandarts Had mij geen betere kunnen wensen Erg vriendelijk zowel tandarts als assistent Rustig aardig en alles ging gemoedelijk Nogmaals dank u wel voor uw goede zorg

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor het delen van uw positieve ervaring bij onze tandarts Joke! Graag gedaan!

Familie Banarsie 13 Mrt 2022 - 17:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor voor jullie 5-star rating van onze spoed tandarts!

Face & Body Art By Eva 21 Feb 2022 - 22:29

Fantastisch, snel, pijnloos, vriendelijk en aangenaam behandeld. Zo blij om in een land te leven waar je snel door vakkundige mensen geholpen mag worden. De beste wortelkanaal behandeling ooit. Dank aan beide dames. Aan de reviews hier onder te lezen ligt het echt aan wie je treft. Dan heb ik enorm veel geluk gehad vandaag.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor het delen van uw positieve ervaring Eva! Fijn dat alles zo goed is gegaan en we u uw klachten hebben kunnen verhelpen! 😷👍 Ook hebben wij inderdaad negatieve reviews echter ontbreekt daar elke vorm van nuance en/of begrip voor zorgverleners waar we in Nederland helaas meer en meer mee te maken hebben. Kogelvrij glas is nodig op de eerste hulp en ambulance broeders moeten bewaking meenemen. We hebben een club van ongelooflijk betrokken professionals en van geluk hebben is geen sprake en doet geen recht aan de daadwerkelijke situatie. We hopen dat dit uw mening/opmerking daarover iets doet bijdraaien, graag zouden we contact met u opnemen. Als u daarvoor open staat zou u dat ons dan svp kunnen laten weten via info@mondzorgpoli.nl?

Bastiaan 15 Feb 2022 - 11:04

Prima tandarts en 7 dagen per week bereikbaar. Bedankt voor de goede zorg van mijn tanden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor het delen van uw positieve ervaring met ons Bastiaan! 😷👍

Marloes Kobus 05 Feb 2022 - 19:12

Mijn partner had ongelukje gehad en moest met spoed naar de tandarts. Via eigen tandartspraktijk naar Mondzorg Poli gestuurd waar we ongelooflijk goed ‘s avonds nog zo laat konden worden geholpen. Wat goed dat jullie er zijn! 🙏🙏🙏

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Graag gedaan en dank voor ‘t delen van uw positieve ervaring met onze spoedpoli Marloes! 😷👍

Philip Van Der Beek 02 Feb 2022 - 07:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

Halima Khan 31 Jan 2022 - 20:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marcus 31 Jan 2022 - 16:12

Zeer tevreden :)

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Goed te lezen dat u zo tevreden bent over onze tandartsenspoedpost en dank voor het delen van de positieve ervaring Marcus!

Mastery 28 Jan 2022 - 14:49

Zeer professionele en aangename tandartspraktijk. Als je vrees hebt voor de tandarts, dan raad ik deze praktijk zeer aan.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor het delen van uw positieve ervaring met onze spoedtandarts! 👍

Maria Bosman 19 Jan 2022 - 15:36

Fijne tandarts praktijk. Ik ben tevreden en blijf bij deze tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de positieve review Maria! U bent altijd welkom bij onze spoedpoli wanneer u onverhoopt niet bij de reguliere tandarts terecht zou kunnen 😷👍

Nicolás Chirio 08 Jan 2022 - 23:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

delfina berger 08 Jan 2022 - 18:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

Brigitte van Herwijnen 08 Jan 2022 - 16:08

Ik kan niet minder dan 1 ster geven helaas, anders had ik dat zeker gedaan. Net een half uur geleden geweest, weet niet helaas niet hoe die man heet, want voorstellen doet hij zich niet. Ben nog nooit in mijn leven een grotere hork tegen gekomen, laat je nog niet uitleggen waar je voor komt, laat staan dat hij iets uitlegt of je gerust stelt. Nooooooitttt meer en zal ook zeker aan mijn eigen tandarts laten weten dat ze beter een andere spoedarts kunnen zoeken

Yvette van Leeuwen 04 Jan 2022 - 21:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Hartelijk dank voor de 5-star rating! 😉👍

Jarka Dijk Van 30 Dec 2021 - 04:46

Inmiddels al 3 x afgewezen in 2 dagen tijd door mondzorg poli den bosch. (onze eigen tandarts is met vakantie) Het is nu 4.15u in de ochtend en onze zoon heeft ondraaglijke pijn aan heel z'n gezicht door een zenuwontsteking aan zn kies.Net weer gebeld en krijg alleen als antwoord; ja sorry mevr maar het is te druk. Ongelooflijk dat je tegenwoordig niet meteen naar een tandarts kunt als je m nog hebt en al ruim 2 dagen aan het bellen bent.

Monika Oskam 27 Dec 2021 - 16:09

Echt mega bedankt! Je wordt hier met zoveel aandacht en professionaliteit behandeld dat de ingreep inprencipe pijn en stressloos is. Echt mega bedankt!!!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Heel graag gedaan en hartelijk dank voor het delen van positieve ervaring Monika! Goed te lezen dat we je met de feestdagen zo goed hebben kunnen helpen! 😷👍

Marloes van den Hanenberg 27 Dec 2021 - 11:47

Zit al vanaf 9:00 te bellen omdat ik al 3 dagen verschrikkelijke last heb van mn verstandskies. Minimaal 14x gebeld, meerdere malen meer dan 15 minuten aan de telefoon gehangen en nog niks. Vind dit een beetje jammer.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

[update reactie 16:20 uur] Indien u nog een afspraak wilt maken ontvangen we heel graag uw contactgegevens zodat we dit voor u kunnen organiseren. [update reactie 13:31 uur] Als u ons svp uw telefoonnummer zou kunnen mailen kunnen we u nu direct bellen. Heel graag een reactie. We kunnen uw gemiste oproepen zoals u aangaf op dit moment niet zien. [oorspronkelijke reactie 11:57 uur] Dank voor de feedback. Kunt u svp een mail sturen met uw contactgegevens naar info@mondzorgpoli.nl? Dan kunnen we contact met u opnemen.

Diny de Vries 24 Dec 2021 - 22:01

Ben super tevreden. Heel erg bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Graag gedaan Diny! Goed te lezen dat je zo tevreden bent en hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring bij onze spoed tandarts tijdens de kerstdagen! 🎅🏻🎄😷✌️

Mariella Eijkenboom 18 Dec 2021 - 19:54

Met kind naar deze nood faciliteit moeten gaan. Zonder uitleg of foto's maken twee verdovingsspuiten gezet. Ons zoontje had hier geen ervaring mee dus hij schrok en raakte in paniek.... tandarts liep uit ongeduld meteen weg, toen hij terug kwam en ons zoontje zijn angst toonde voor het trekken van de kies zei de tandarts: dan houdt het op en begon met het opruimen van de instrumenten. Een gesprek was niet mogelijk omdat hij zich demonstratief omdraaide met zijn stoel om naar de pc te kijken. Met 10 min. stonden we weer buiten.... ons zoontje getraumatiseerd en met nog meer pijn! In Eindhoven gelukkig nog een tandartspraktijk gevonden die altijd 24/7 open is waar bleek( na foto's gemaakt te hebben) dat er een flinke ontsteking zat waardoor alles zo'n pijn deed. Ze zijn met heel veel geduld anderhalf uur bezig geweest om de tand eruit te krijgen! Waarschuwing voor ouders; ga niet naar Mondzorg Poli!!!!!

Gert-Jan de Fijter 17 Dec 2021 - 03:24

Ik bel om 20.30 dat ik vreselijk kiespijn heb. Zegt ze doodleuk dat ze geen tijd meer hebben. Alsof ik had gebeld als het kon wachten tot de volgende dag. Ik zit de hele nacht op met vreselijke pijn. En bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de feedback. Mail ons svp via info@mondzorgpoli.nl welke dag dit was en of u inmiddels al bent geholpen. We zijn nu op de praktijk. Dat is niet de service waar we bekend om staan.

Mila Willems 15 Dec 2021 - 15:01

Fijne tandarts, snelle reactie, uitstekend werk. Bedank voor goede service en advies!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Fijn dat je zo tevreden over onze spoedtandarts bent en bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij ons in Den Bosch Mila! 😷👍

Seinn B. 08 Dec 2021 - 15:05

Kon snel terecht op tijd geholpen. En zeer goede ervaring met deze tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Goed dat ook jij zo snel bij onze spoed tandarts in Den Bosch terecht kon Seinn! Dank voor het delen van je positieve ervaring! 🤲👏

Astrid Dudley 15 Nov 2021 - 11:09

Mijn kies is getrokken en dit is de 1ste keer dat het zonder pijn ging. Kortom zeer tevreden!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Goed dat je bij onze tandarts zo’n positieve ervaring hebt gehad! Dank voor het delen en hopelijk ben je inmiddels volledig hersteld! 👍

Linda Megens 09 Okt 2021 - 19:19

Alles wordt duidelijk uitgelegd voordat er tot actie wordt overgegaan. Met aandacht en zorg! Niets om bang voor te zijn

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de positieve feedback over onze spoed tandarts! Goed te lezen dat je ervaring bij ons in Brabant zo positief was! 😷👍

Camping Girl 04 Okt 2021 - 09:27

Zondag avond 20.30 u gebeld voor een spoedgeval. Situatie uitgelegd. Assistente zou even overleggen met de tandarts en ons daarna terugbellen. Om 21.30 u nog niks gehoord dus zelf maar weer gebeld. Assistente had de tandarts nog niet gesproken maar ze zou ons echt terug bellen als ze overleg had gehad. Om 00.30 u maar naar bed gegaan... heel de avond niks meer gehoord!! Heel erg kwalijk! Volgende ochtend meteen maar eigen tandarts gebeld. Vreselijk slechte service!!

Anja Kooij 23 Sep 2021 - 17:09

Heel fijne tandarts. Uitermate tevreden over! Helemaal top

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Fijn dat je zo tevreden bent over onze spoedtandarts en bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij ons in Den Bosch Anja! 💯🙏😷

Melanie Muller 06 Sep 2021 - 16:37

Ik ben vriendelijk te woord gestaan en heb een duidelijke uitleg gekregen over wat de behandeling inhoud. Een echte aanrader

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Goed te lezen dat je zo tevreden bent over onze tandartspraktijk en heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring met onze spoedtandarts in Den Bosch Melanie 🙏💯😷👍

Marlot van Aalst 11 Aug 2021 - 16:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de 5-star rating van onze spoedtandarts in Den Bosch 😷👍

Chrissie Giesenhagen 05 Aug 2021 - 20:40

Enkel weken geleden op een zondag avond enorme pijn aan mijn onderkaak gekregen vanwege een ontstoken tand. Naar deze praktijk gebeld en dat was de eerste en de laatste keer!! Naar een aantal vragen die ik moest beantwoorden werd mij gezegd dat ze geen plek meer hebben en de tandarts voor een ontstoken tand echter niet langer blijft. Ongelooflijk!!! Zoveel over verplichte hulpverlening! Een ster is nog veel te veel. Maar ik ben ondertussen van de pijn af want mijn tandarts kon de volgende dag wel een plek voor mij vrij maken.

Anoniem Anoniem 20 Jun 2021 - 13:01

In de praktijk zeiden ze dat ze een overdracht naar mijn eigen tandarts zouden sturen. Toen ik de dag erna in de middag bij mijn eigen tandarts kwam vertelde mijn tandarts dat ze hadden opgebeld naar de spoedtandarts voor de overdracht en er nog steeds geen overdracht binnen was. Daarna stond er een ander bedrag op de factuur die ik binnen kreeg dan dat op het formulier stond waar ik mijn handtekening op heb gezet. Ik heb hier een aantal keer over gebeld en gemaild. De reactietijd van de praktijk was elke keer een aantal weken. En ondertussen is het nog steeds niet opgelost. Ook vond ik het vreemd dat ik aan de telefoon te horen kreeg dat ik geen pijnstilling mocht nemen en in de praktijk zeiden ze van wel. Verder had ik in de nacht een ongeval gehad en kon ik pas de volgende middag terecht.

Elizabeth 06 Jan 2021 - 23:24

Ik word heel goed geholpen! Nette praktijk en aardige en kundige medewerkers. De tandarts neemt tijd voor zijn patiënten en is erg aardig en vriendelijk. Kortom, een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Fijn te lezen dat je zo tevreden bent over onze tandartspraktijk en heel erg bedankt voor het delen van je positieve ervaring bij onze spoedtandarts in Den Bosch Elizabeth 🙏💯👍

GMR 06 Jan 2021 - 19:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Mondzorg Poli - Spoedtandarts Den Bosch

Dank voor de 5-star rating van onze spoedtandarts in Den Bosch 🤲👏

Wim Vervoorn 05 Jan 2021 - 18:15

Langs geweest voor spoedgeval. Na behandeling formulier ingevuld en getekend waarop ook het bedrag van de behandeling was vermeld. Vervolgens is er toch een hoger bedrag in rekening gebracht. Na klachten is dit voor een deel terug gedraaid. Na opvragen van dit formulier bleek dat het bedrag na ondertekening was aangepast. Op passen dus met de codes die gedeclareerd worden en altijd een kopie vragen van een getekend formulier.

Madara Klavina 02 Jan 2021 - 20:54

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yvonne Spoor 03 Sep 2020 - 11:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jihane Hanchaou 02 Sep 2020 - 23:19

Deze Google-recensie is zonder tekst