Tandenrijk

Oostzeedijk 146a, 3063BJ Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.8
Zorgkaart
6.1
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 12:00
 • arrow maandag
  13:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 12:00
 • arrow dinsdag
  13:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 12:00
 • arrow woensdag
  13:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 12:00
 • arrow donderdag
  13:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 12:00
 • arrow vrijdag
  13:00 - 17:00


ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Kindertandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Team

tandarts
0.0
M. Saffari
Parodontoloog
BIG nummer: 69910775102
tandarts
0.0
P.C. Oosthuizen
Tandarts
BIG nummer: 19910884402

Faciliteiten

 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
0.0
3.8
6.1
ابو ميار شيخ مسلم 10 Apr 2022 - 21:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Denise Berg 10 Jan 2022 - 10:33

Na 5 maanden met kiespijn gelopen heeft mijn nieuwe tandarts mijn 5yo zoontje verwezen naar tandenrijk. Hij kon snel terecht en is vriendelijk geholpen, goede uitleg en het belangrijkste....hij is van zijn pijn af.

Meliss Sanane 15 Dec 2021 - 17:18

Nog nooit zo'n slechts tandarts meegemaakt. En die durft zichzelf kindertandarts te noemen. Hij moet zich schamen.

Kwok Paul 21 Okt 2021 - 16:21

(Vertaald door Google) Goede tandarts maar slechte oude receptioniste. Slecht betekent een onjuiste houding. Veel kinderen, wachttijd en een beetje lang. (Origineel) Good dentist but bad old receptionist. Bad means improper attitude. Lots of children, waiting time and s a little bit of long.

Mo Boulkh 29 Apr 2021 - 01:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maria Shaposhnikova 28 Apr 2021 - 11:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tomas Matze 16 Mrt 2021 - 18:47

Door geduldig te werken en rustig kennis te maken veranderde onze eigen 3 jarige dochter van weigeren stil te zitten en mond te openen naar vrolijk naar de tandarts en niet naar huis willen gaan. Goede tandartsen die de gave hebben om met peuters om te gaan.

T Y 16 Feb 2021 - 20:44

Zo'n spijt dat ik hier ben geweest voor mijn kind. Uiteindelijk ben ik hier weggegaan, en gelukkig een tandarts gevonden die het gebit van mijn zoontje heeft kunnen redden. Huidige tandarts was geschokt dat er helemaal niks aan het gebit was gedaan. Het was een tijdverspilling! Zij waren alleen de eerste dag aardig en daarna zag je een ander gezicht van ze. Heel nep!!

Pawel Chomac 10 Jul 2018 - 20:53

(Vertaald door Google) Geen personeel. Slechts één tandarts. De rest van de dame doet een mooie SCHOW aan een hopeloze tandarts. De gegevens blijven weken staan. Later maken ze een paar foto's van het kind en moet je een paar weken wachten voordat hij zijn tanden gaat behandelen. Typische trekkers. Ze noemen het routine om verzekeringsgeld te krijgen. Ik was vier keer bij de baby en hij kon de baby geen tand geven. Geen ervaring geen prettig gesprek met het kind dat mijn dochter zelfs maar bang voor hem was. Alleen de dames rennen lachend rond en delen speelgoed uit. Daarna heeft hij een racistische benadering van buitenlanders van zijn kant. Hij beveelt de ouders om niet tegen het kind te praten wat hij in het Nederlands zegt. Hij beveelt de ouder om de deur uit te gaan en ze met hem alleen te laten. Voor mij is het racistisch. gedrag is onaanvaardbaar. Deze tandarts voelt zich straffeloos omdat hij de enige tandarts is in meerdere kamers en hij van kamer naar kamer springt. En ondertussen maken de dames in andere kamers andere patiënten schoon in afwachting van de groothertog, omdat ze geen tandartsvergunning hebben, raad ik niet aan. Groeten PS oud decor oud ontbonden kinderspeelgoed. (Origineel) Brak Personelu.Tylko jeden Stomatolog.Reszta Pani robi fajne SCHOW do beznadziejnego stomatologa.zapisy trwają tygodniami. Później kilka zdjęć zrobią dziecku i znów trzeba czekać kilka tygodni by się podjął leczenia zębów. Typowe naciągacze. Nazywają to rutyna by wyciągnąć pieniądze z ubezpieczenia. Byłem cztery razy z dzieckiem i nie potrafił zrobić dziecku zęba. Brak doświadczenia brak miłej rozmowy z dzieckiem moja córka się wręcz go bała. Jedynie Panie biegaja usmiechniete i rozdaja zabawki.Po za tym rasistowskie podejście do obcokrajowców z jego strony.kaze rodzicom się nie odzywać nie tłumaczyć dziecku co mówi po holendersku.kaze wyjść rodzicowi za drzwi i zostawić je z nim sam na sam.Dla mnie takie rasistowskie zachowania są nie do przyjęcia. Stomatolog ten czuje się bezkarny bo jest jedynym stomatologiem na kilka sal.i tak skacze z sali do sali. A między czasie Panie w innych salach czyszcza zeby innym pacjentom czekając na wielce księcia.Bo nie mają licencji Stomatologicznej Nie polecam.Cwaniaki i oszuści. Pozdr. PS stary wystrój stare rozkletokane zabawki dla dzieci.

Mirjam Weltevreden 20 Jun 2018 - 14:57

Wat een geweldige praktijk. Ruimte en aandacht om een tandarts bezoek voor een (klein) kind zo aangenaam mogelijk te maken. Er is een grote wacht/speel ruimte met leuk speelgoed. Vanaf de ontvangs tot vertrek word al het mogelijk gedaan om het kind op het gemak te stellen zodat het ook een volgende keer met plezier weer naar de tandarts gaat. Men heeft alle tijd om zonder haast naar de patient te kijken. Mijn dochter was niet zo onder de indruk van de tandarts stoel en ging liever terug naar de speelruimte. Daar in de mond kijken was geen enkel probleem. Wij komen graag weer terug en kunnen Het Tandenrijk van harte aanbevelen.

Nathan Matindas 22 Dec 2017 - 09:17

Vanaf het eerste telefonisch contact tot de uiteindelijke behandeling fantastisch geholpen! Ze hebben het vertrouwen van mijn dochter op een rustige en integere wijze gewonnen, en zo haar angst voor de tandarts weggenomen. De assistenten en de receptioniste zijn wonderwerkers voor kinderen. Ik ben heel dankbaar voor jullie hulp!

sven Ikki 19 Dec 2017 - 12:22

Goden dag , Ik ben Sven en heb drie kindjes , Twee ervan hebben een genetisch probleem met de tand smelt , we noemen het kaas tandjes Het is een poreus tand gebit wat er zo weg rot Zonder dat ik of iemand anders het kan beïnvloede , Zo. Is het dus ook een probleem met eten drinken . praten En bovendien de veroordeelden ogen van onwetende mensen , Het tandenrijk heeft mijn jonge met zijn Weliswaar behoorlijke angst , Onwijs kunnen helpen met regelmatige behandelingen . Die assistenten zijn geweldig en super betrokken na hen kleine patiënten , Wat ook zeker waardeert word , Die artsen zijn eveneens geweldig en doen hun werk uitstekend , Met zang en speel worden alle tandjes gedaan en krijgen we ook nog een verrassing achteraf , Bedank in de naam van mijn zoontje lief. Hij kan eindelijk weer eten . Lachen en ook all beter praten . Juli hebben hem een nieuwe leventje gegeven En wij willen juli op deze weg ervoor bedanken . Mama Sven En zoontje Daylión,Engel

Robert Kwist 27 Nov 2016 - 22:01

Speciaal gericht op kinderen ... Hier word een een tandartsbezoek een andere beleving ... Ipv. Angst, kindvriendelijke ingerichte praktijk die op geen andere tandarts lijkt..