Tandartspraktijk Sadoughi en Peeters

Molièreweg 609, 3076GD Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.5
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  9:30 - 16:00
 • arrow vrijdag
  :0 - :0
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Peeters
tandarts
0.0
Sadoughi

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.5
0.0
Hamza Saeed 08 Aug 2022 - 11:36

Zeer tevreden. Professioneel en nauwkeurig. De vullingen die zijn aangebracht zijn van hoge kwaliteit en nooit meer last van gehad.

Jasper Taekema 13 Sep 2021 - 20:10

Heel goed mijn vrouw wil geen ander en zijn vrouw ook heel goed ontspannen perfect

E. Hoffman 09 Aug 2021 - 13:58

Jaren geleden bij deze tandarts weggegaan. Sloeg regelmatig met met de haak, waarmee hij naar gaatjes speurde, op de kiezen. Heb inmiddels bij een andere tandarts 4 kiezen laten repareren.

Gerard Kalfs 12 Mei 2021 - 10:46

Lange tijd tevreden geweest over deze tandarts. Helaas is het vertrouwen nu totaal verdwenen. Hij heeft een cosmetische behandeling gedaan voor een bedrag van meer dan 300 euro aan het begin van het nieuwe jaar. Contact gezocht met hem dat we vonden dat hij had moeten melden dat het om een cosmetische niet noodzakelijke behandeling ging. Hij vond dat dat wel duidelijk was. Contact gezocht met de beroepsvereniging voor tandartsen die ons heeft verteld dat de tandarts verplicht is om een prijsopgave te doen bij iedere behandeling van meer dan 200 euro. Weer contact gezocht met de tandarts maar helaas geen enkele medewerking waardoor we dus begin februari al bijna 3/4 van ons totale jaarbudget van de verzekering kwijt zijn. De kans is dus aanwezig dat we nu zelf kunnen gaan betalen als er iets moet gebeuren omdat we geen budget meer hebben.

Cynthia B 09 Feb 2021 - 17:55

Ik ga naar deze tandarts al jaren samen met mijn man. Wij zijn zeer tevreden over zijn kunde. Hele aardige man en doet zijn werk perfect. Nooit nare ervaringen gehad. Deze tandarts is heel goed voor zijn patiënten! Dus de negatieve reactie die geplaatst is strookt absoluut niet met de werkelijkheid! Bedankt meneer sadoughi voor de altijd fijne behandeling en de rust die u uitstraalt. Wij kunnen ons geen betere tandarts wensen!

inge verkaik 09 Nov 2020 - 16:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dana Lussenburg 26 Okt 2020 - 13:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Marius van Gool 20 Aug 2020 - 11:51

Ik en mijn echtgenote komen al vele jaren tot volle tevredenheid bij deze tandarts. Ook in het Erasmus M.C. waar ik voor een wortelpunt behandeling ben geweest was men vol lof over de staat van mijn gebit en de verrichtte handelingen van tandarts Sadoughi. Een fijne praktijk.

Sergio Meyer 28 Mei 2019 - 10:29

Ik zit al jaren bij dezelfde tandarts. Ik ga niet heel vaak, maar de keren dat ik ben geweest ben ik altijd zeer tevreden geweest. Altijd duidelijke uitleg en een goede behandeling gekregen. Vandaar dat ik een beetje schrik van de negatieve review die er is achtergelaten.

Mehrdad Sadoughi 14 Feb 2019 - 16:52

Reactie op review van A.Fadallah: Rechtzetting: Enkele weken geleden kwam de heer Fadallah bij ons in de praktijk vragen voor een inschrijving als nieuwe patiënt en drong aan op een zo snel mogelijke afspraak. Er was geen sprake van een second opinion. We wilden hem graag helpen en gaven de volgende dag reeds een afspraak. Tijdens die afspraak deed ik een controle en nam 2 foto''s waarop duidelijk te zien is: 1 caviteit onderaan links en 1 afgebrokkelde vulling bovenaan links. Onderaan links was, zoals duidelijk te zien op de foto, het grootste probleem. Ik verzorgde eerst deze kies (voor alle duidelijkheid: zonder enige schade aan te richten!). Tenslotte verwijderde ik tandsteen en gaf een tweede afspraak om ook de tweede kies te verzorgen (niet om, zoals beweerd wordt door de heer Fadallah, een door mij gemaakte fout te herstellen). Ik rekende het normale tarief aan voor volgende uitgevoerde verrichtingen: - controle - 2 foto's - 1 grote vulling op 1 kies - een reiniging Deze kosten werden 100% vergoed door de verzekering. Er werd geen enkele behandeling ten onrechte 'aangesmeerd'. Beschouwing: Beste meneer Fadallah, ondankbaarheid en liegen siert niemand, in het bijzonder niet mensen zoals u en ik die een tweede kans kregen in een nieuw thuisland. Van ons wordt terecht verwacht dat we een positieve bijdrage leveren aan de maatschappij en vooral dat we getuigen van eerlijkheid en respect. M. Sadoughi

A Fadallah 15 Jan 2019 - 22:16

Oneerlijke en onduidelijke tandarts, die oude mensen onnodige behandelingen aansmeerd. Een gewaarschuwd mens telt voor twee. Mijn vader (oude man van 65) is voor 2nd opinion bij deze tandarts langsgeweest. Deze tandarts heeft vervolgens mijn vader meerdere onnodige behandelingen aangesmeerd en een gezonde kies permanent beschadigd. De gehele behandeling duurde nog geen 20 minuten, inclusief de "reparatie" van de door de tandarts beschadigde kies. Hiervoor vraagt de tandarts ruim 150 euro. De door de tandarts veroorzaakte beschadiging is fors, zichtbaar en lelijk en ook nog eens permanent. De tandarts maakt een vervolgafspraak over 3 weken om de behandeling van de door hem beschadigde tand te proberen te fixen. Wellicht hebben andere bezoekers meer geluk, maar ik raad iedereen aan ver uit de buurt te blijven van deze tandartspraktijk.