Tandartspraktijk PureDent

Stadhoudersweg 4B, 3039CA Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.7
Zorgkaart
8.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  13:30 - 18:30
 • arrow dinsdag
  7:30 - 13:30
 • arrow woensdag
  13:30 - 20:00
 • arrow donderdag
  7:00 - 14:30
 • arrow vrijdag
  :0 - :0
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Christos Batas
tandarts
0.0
Milan Gooijer

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.7
8.5
Janneke Ariaans 06 Dec 2021 - 17:18

Een paar jaar geleden met veel angst de stap gezet naar Puredent. Ik ben zeer tevreden over mijn behandelingen. Er werd goed de tijd genomen om mij op mijn gemak te stellen en nog altijd is er voor het stukje angst/ ongemak veel aandacht. Daarnaast altijd weer tevreden met mijn schone gebit na een bezoek aan de praktijk. Kan deze praktijk zeker aanraden.

Jan-Willem Manenschijn 14 Okt 2021 - 15:02

Ik ben onwijs tevreden met puredent. Ik heb een angst ontwikkeld voor de tandarts, en was al te lang niet geweest. Mijn vriendin raadde PureDent aan, en wat een opluchting! Ik heb me nog nooit zo gehoord, begrepen en veilig gevoeld bij een tandarts. Ze luisteren goed, hebben aandacht, geven ruimschoots de tijd om bij te komen, je mee te nemen in de behandeling en door hun manier van werken is bij mij de angst echt significant verminderd!

Joris Schriek 24 Sep 2021 - 11:48

Ik had mijn moeder (80) geadviseerd over te stappen naar mijn Tandarts Puredent. Ondanks regelmatig bezoek bij haar vorige tandarts bleek er veel achterstallig onderhoud te zijn. Haar mondhygiëne was in slechte staat. Dit is de bedankt mail die mijn moeder schreef toen de hele behandeling was afgerond: "Ik wil je bedanken voor je liefdevolle werk en tijd die je aan m’n gebit besteed hebt. Het ziet er fantastisch schoon uit. Ik ben er heel blij mee, ik ga er goed voor zorgen, zodat het schoon blijft. Liefs en groetjes". Ik zou Puredent omschrijven: Aandacht voor de klant, geduldig, liefdevol, zeer professioneel.

mirjam Ippel 25 Aug 2021 - 15:04

Zoek nog even verder... Heel vervelend allemaal, doe het niet.

Mirjam Ippel 25 Aug 2021 - 14:54

Slechte verdoving en slechte behandeling. Een tandarts die slecht nederlands spreekt en niet goed luistert naar mijn klachten over de bijwerkingen van de verdovingen maar gewoon bleef verdoven. Vervelend met rekeningen en incasso's. Zoek nog even verder....

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk PureDent

Het feit dat je een bijwerking had van de beperkte verdoving wat natuurlijk vervelend is, zegt niks over het verdoven zelf of de behandeling. Wij zijn altijd oprecht en zeer begaan. Zeker bij jou hebben wij ons uiterste best gedaan om alles goed te laten verlopen. Ik vind het onterecht en echt jammer dat je dit op deze manier 2 maal kenbaar maakt. Rekeningen die niet worden betaald komen bij het incasso terecht dat is heel normaal.

Matej Majst 14 Jun 2021 - 18:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

J 29 Jan 2021 - 18:15

Niet aan te bevelen. Spreekt geen tot gebrekkig Nederlands. Onterecht geconstateerd dat mijn verstandskies eruit moest, omdat er een groot gat in zou zitten. Dit heb ik geweigerd omdat ik niks zag op de foto en geen pijn voelde en maar goed ook. Tijdens een 2e controle van mijn huidige tandarts 8 jaar later bleek er helemaal geen gat in te zitten. Oplichting dus, anders kan ik het niet noemen, ik had dus zomaar onterecht een kies kwijt kunnen zijn en waarschijnlijk ook een smak geld. De naam angsttandarts is het zeker niet waardig want geen Nederlands kunnen en alleen maar ah oh komt goed heeft niemand wat aan. Verder vreselijk prijzig. Wortelkanaalbehandeling gehad, 700 euro gekost maar zeer slecht gevuld en afgewerkt. Binnen enkele weken liet de vulling al los en moest alles overnieuw. Kortom niet heengaan.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk PureDent

Je hebt het over een behandeling van 8 jaar geleden. Wij hadden toen een andere tandarts. Deze informatie is niet relevant meer op onze huidige situatie. Verder is het altijd fijn als mensen mij direct benaderen als er iets onduidelijk is. Ook als kosten moeilijk zijn valt daar over te praten. Wij staan voor alles open.

Peter Monster 14 Apr 2020 - 13:50

Zeer tevreden en zou deze tandarts aan iedereen aanraden.

Y. Hu 04 Nov 2019 - 18:26

Ik plaats normaal nooit een review, maar dit was een vreselijke ervaring. Recentelijk van tandarts gewisseld en met specifieke pijnklachten heb ik hier meerdere keren langs moeten komen voor diagnoses en behandelingen, maar de pijn verergerde zelfs, met bijkomende gevoeligheidsklachten. Voor een 4e keer moest ik langskomen, met het plan om een kies te behandelen waar ik de pijn helemaal niet voel. Ik probeerde daarom dus bij Mr Cabarkapa de pijn nader te beschrijven en stelde voor met mijn nagel aan te wijzen waar ik de pijn precies voel, dat is immers het enige wat ik als patiënt kan doen. Er werd echter niet geluisterd, ik mocht mijn pijn plek niet aanwijzen, vermoedelijk omdat hij al een diagnose had gesteld waarbij het aan andere factoren lag en op een ongeduldige manier werd ik constant onderbroken. Ik heb kritische vragen gesteld, niet om te pesten, maar om te begrijpen waarom een bepaalde diagnose wordt gesteld als mijn klachten daar niet zitten. Hierop kreeg ik geen antwoord en als reactie wordt op een zeer neerbuigende wijze vervolgens met mij een discussie aangegaan, waarbij hij op een gegeven moment zelfs in mijn bijzijn zijn ongenoegen uitte over mij als patient. Geen enkel moment heb ik hier aanleiding voor gegeven, ik heb niemand verweten, niet mijn stem verheven of ook maar hem onderbroken. Het enige dat ik wilde doen was mijn klachten volledig omschrijven, aangezien dit de eerste keer was dat ik de pijn ook nader wist te lokaliseren. Na een vermoeiende discussie van een half uur was zijn conclusie uiteindelijk dat zij niet de oorzaak kunnen achterhalen, dus niks kunnen doen, waarbij Mr Cabarkapa meerdere keren impliceerde dat ik mijn pijn zat te overdrijven. Vervolgens wel nog op blijven aandringen om andere type behandelingen te doen/plekken te behandelen waar ik geen pijn ervaar en waarover door hem zelf werd gezegd dat het niet aan de desbetreffende plek kan liggen, puur om iets te proberen en die plekken uit te sluiten. Verkeerde diagnoses zijn menselijk en kunnen gebeuren. Echter de fout niet erkennen, zich defensief opstellen en een dergelijke onbeschaafde communicatie waarbij de patiënt zonder aanleiding wordt aangevallen zorgen ervoor dat ik hier nooit meer terug kom en ook niemand Mr Cabarkapa zou aanraden. Je hoort ten allen tijden elkaar met respect en geduld te behandelen, des te meer in een patiënt - arts relatie en het is bij mij onder de meest minimale omstandigheden al mis gegaan. Ondanks dat Mevr Gooijer wel vriendelijk is gebleven, maakt dit de algehele ervaring niet goed.

Niels van Rikxoort 14 Mei 2019 - 09:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Niek Stam 18 Apr 2019 - 11:04

Mevrouw Gooijer heeft mij uitstekend geholpen, door een uitvaller kon ik direct even langs komen, en na mijn spalkje weer te hebben bevestigd heeft ze direct mijn hele gebit gecheckt. Daarnaast hoefde ik niet eens de volle prijs te betalen, maar heeft ze er een studentenprijsje van gemaakt. Een aanrader dus!

Ahmed Salih 12 Dec 2018 - 20:06

Vreselijke ervaring. Niet gaan! Ik had door een verhuizing 2 dagen te laat betaald (dus 17 ipv 15 dagen) en kreeg direct een incassobureau brief waarin ik binnen 5 dagen extra kosten moest betalen. In deze brief hadden ze al meegenomen dat ik mijn betaling gedaan had! Dit is geen tandarts maar een geldwolf.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk PureDent

Beste Ahmed, Je nota was officieel €36,47. Als een patiënt te laat betaald komen er incassokosten bij. Dat wordt geregeld door de factoring. Het melden van een nieuw adres is je eigen verantwoording. Ik snap niet zo goed wat dit met ´'geldwolf " te maken heeft.......

Gaston 17 Jul 2018 - 10:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Karoline Pip 17 Mrt 2018 - 12:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Milan Smit-Gooijer 05 Okt 2016 - 06:23

Angstbegeleiding, preventie, mondhygiëne en tandheelkunde. Wij zorgen voor uw welzijn. Ons kleine team is perfect op elkaar ingesteld.