Tandartspraktijk G.C. van Beek

Rochussenstraat 25, 3015EA Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
8.0
Google
2.7
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 17:30
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:30
 • arrow woensdag
  8:30 - 17:30
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:30
 • arrow vrijdag
  8:30 - 17:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
8.0
2.7
0.0
waardering icon
J. Soetanto 04 Mei 2022 - 09:30
Tandarts van Beek is een heel goede tandarts en implantoloog. Ik heb inmiddels 2 implantaat, de eerste was 15 jaar geleden geplaatst en tot nu toe is nog perfect ! Ik ben zeer tevreden met tandarts van Beek !
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Hannah Mosmans 18 Feb 2021 - 15:09
Ik ben bij meneer van Beek terechtgekomen via mijn tandarts. Wegens een verstoorde groei diende ik een implantaat voor mijn voortand te krijgen. Ik vond dit best wel spannend, maar meneer van Beek heeft mij erg op mijn gemak gesteld door helder uit te leggen waar de behandeling uit bestaat. Hij is vriendelijk, vakbekwaam en een ware kunstenaar. Ondanks de minimale hoeveelheid bot in mijn kaak, heeft hij een waar wonder verricht! Ik heb nooit durven dromen dat mijn "neppe" voortand er zo goed en zó "echt" uit zou komen te zien.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Natasja 03 Sep 2020 - 17:24
Een hele fijne deskundige tandarts, die mij al jaren naar alle tevredenheid helpt aan een gezond gebit
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
8.0
Meriem Marjane 03 Jan 2022 - 17:30

Deze man heeft mijn tanden verziekt en heeft daar nog geld voor ontvangen. Ik ben nog verder van huis en 600euro lichter. SCHANDALIG!!! Mensen, hierbij zijn jullie gewaarschuwd

FG Next 18 Aug 2021 - 09:55

Tandarts van GC van Beek heeft implantaten gezet [tegen contante betaling-zonder factuur] met giga veel ellende, na eerst de implantaat te hebben gezet was hij vergeten kapjes over de pinnen te doen, gevolg ontstekingen en veel pijn en liep in NY zonder dat van Beek te bereiken was. Na plaatsing van de implantaten [kiezen] na ca. 1 maand had ik waanzinnig veel pijn en na controle/bezoek van het ziekenhuis, bleek een bacterie [waarschijnlijk door en tijdens plaatsing] te zijn opgetreden waardoor van Beek met een ijzerdraad [middeleeuws] de implantaat heeft moeten verwijderen [erg pijnlijk en bloederig] met de context dat dit nog nooit eerder was voorgekomen, zonder enige vorm van excuus. Ik ruim 6 maanden moest wachten alvorens er een nieuw implantaat kon worden geplaatst, na 2nd opinion bij een andere tandarts heb ik besloten geen gebruik te maken van de werkwijze van tandarts van Beek om een nieuwe implantaat te laten plaatsen!! Vervolgens heb ik van Beek meerdere malen gesommeerd om mijn geld ad € 7500 terug te betalen die ik contant had voldaan, waarop 0 reactie, vervolgens 3 brieven en 2x ingebrekkestelling 0 op is gereageerd, contact opgenomen met de secretaresse [met een opgenomen spraakbericht] dat tandarts van Beek inderdaad contante bedragen aannam en daarom ook geen file of status bekend was in de administratie en dat dit normaal is in de wereld van tandheelkunde!!!! van Beek reageert niet op e-mails en berichten, ik nu 18/08/2021 aangifte ga doen bij de belasting dienst en een advocaat de opdracht geef om mijn centjes terug te halen.....waarvan akte

Kermit LeFrogue 23 Apr 2021 - 22:01

Eens per jaar staat er een bezoekje aan de tandarts op het programma (naast de bezoeken aan een mondhygiëniste). Meestal blijft het bij een controle, maar soms moet er wat meer gebeuren. Niet in het bezit van de beste kwaliteit gebit, gebeurt ook dat ook met enige regelmaat. Deze keer was het weer raak en kwam de boor dus weer in het spel. En dan blijkt toch weer wat een voorrecht het is om iemand als dhr. Beek als tandarts te hebben. Na een duidelijke uitleg en antwoorden op een paar vragen die ik had, ging hij meteen aan de slag (ik hoefde niet apart terug te komen) en deed wat er moest gebeuren. Snel, efficiënt en goed. In de ruim 20 jaar dat hij mijn gebit 'bijhoudt' heb ik nog nooit te maken gehad met iets dat niet goed was. Ik zal niet zeggen dat een tandarts bezoek een feestje is, maar als het dan toch moet: dan kan ik me geen betere wensen dhr. Beek.

Laura den Ouden 08 Jan 2021 - 21:43

Niet professioneel. Behandelingen expres van kwaad tot erger laten lopen voor de vette rekening.

Martijn van Noort 31 Okt 2020 - 10:14

Ik ben naar dhr. van Beek gegaan op aanraden van mijn moeder. Zij is zeer lovend over de heer van Beek en ze heeft niets te veel gezegd. Ik heb nu twee zeer mooie implantaten van Nederlandse makelij die zeer netjes aansluiten op mijn tandvlees, dus goed schoon te houden. Ook is het plezierig dat dhr. van Beek echt tijd voor zijn patienten neemt. Duidelijk geen afraffel werk.

Els Nelis 05 Mrt 2020 - 10:56

Ik kom al jaren bij Jeffrey van Beek, voor reguliere controles. Hij helpt me altijd erg vriendelijk en deskundig. Een eventueel gaatje vult hij meteen, zodat ik daar niet voor terug hoef. De assistentes kennen me bij naam en zijn altijd even lief. Ik ga niet graag naar de tandarts, maar Jeffrey is erg betrouwbaar en prettig.

Long Jhon 10 Jan 2020 - 22:39

Een implantaat laten plaatsen en veel problemen. Deze staat te diep in de kaak en ook te ver na achteren. Hierdoor slecht schoon te houden. Ben nu bij een implantoloog onder behandeling.