Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Straatweg 36a, 3051BG Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.0
Google
3.6
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
9.0
3.6
0.0
waardering icon
Theresia Ramzi 11 Mei 2020 - 22:43
zeer vriendel u jk en ze stellen je op je gemak
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
9
Is deskundig
7
Aanbeveling
10
9.0
Levent ozel 22 Mrt 2022 - 19:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yuliana Mihaylova 28 Dec 2021 - 17:13

(Vertaald door Google) Ik heb mijn tanden een week geleden laten doen. Ik ben zo blij, ik ben heel blij, ik kom naar het boze oog 😊 bedankt aan mijn gezondheidsdokter voor het avondeten. Kaya 🙏💎💎💎 Ik sta al 20 jaar altijd op dezelfde plek, zooo professioneel team, don't be evil 🙏 (Origineel) Bir hafta once yaptirdim dislerimi muhtesem otesi cok mutluyum cok memnunum nazara gelicem 😊ellerine yemegine saglik doktoruma dhr. Kaya 🙏💎💎💎20 yil hep ayni yerdeyim coook professioneel ekip nazar degmesin 🙏

Selcuk Colgecen 28 Dec 2021 - 14:48

Ik ben al sinds 7 januari 2005 al een cliënt bij Ahmet Kaya. Tot nu altijd tevreden naar huis gegaan. Ahmet Kaya is al jaren bezig met het uitvoeren en coachen in zijn vak dus dat kunnen we waarderen.

Stamatis Mavroudis 28 Sep 2021 - 09:42

(Vertaald door Google) Ik ging naar de dokter voor een cbct-scan. Toen ik belde vertelden ze me dat de prijs 103 euro is (alleen de onderkaak). Toen ik daarheen ging, vertelden ze me dat ik 204 euro moest betalen. (Origineel) I visited the doctor for a cbct scan. When I called they told me that the price is 103 euros (only the lower jaw). When I went there they told me that I have to pay 204 euros.

Stanley Wong 03 Sep 2021 - 16:17

Tandarts rekent geen onnodige activiteiten af. Hij doet precies wat je van hem vraagt. Deskundig en efficient. Korte wachttijden.

Frank van den Broek 31 Aug 2021 - 18:39

Top medewerkers! Een nacht voor vertrek naar vakantieadres wordt ik geteisterd door acute kiespijn. Eigen tandarts had helaas geen praktijk op dinsdag waardoor ik naarstig op zoek ben gegaan naar Hulp van andere tandartsen. Niemand tijd, allemaal druk zo net na de vakantie en corona periode, en veel aangesloten bij dental 365 die pas laat in de middag een plaatsje hadden. Ik was in acute nood.Via andere tandarts in dordrecht kwam ik bij tandartspraktijk Rotterdam, eerst telefonisch op zuid, helaas ook vol en druk.Zij verwezen mij naar de straatweg. En ja hoor gelukkig nog een plekje, binnen een half uur van dordrecht naar rotterdam gescheurd alwaar ik zeer vriendelijk werd ontvangen.Binnen enkele minuten lag ik in de stoel waar heel uitgebreid en zeer vriendelijk de diagnose werd besproken. Ontsteking van de verstandskies met 2 opties zoals wortelkanaalbehandeling of trekken gezien de kies toch geen functie had. De foto's werden nl heel goed uitgelegd waardoor ik voor het laatste koos. Alle tijd voor de verdoving en 3x bijverdoven. De aardige mensen stellen je gerust en nemen de tijd voor je bij zo'n ingrijpende ingreep. Echt top behandeling met respect gehad Door hele fijne aardige mensen bij deze praktijk. De contante rekening was mijnsinziens super laag voor 3 kwartier behandelen. Ik Dank iedereen en alle medewerkers voor de bemiddeling, behandeling en supersnelle service waardoor ik alsnog kan genieten op mijn vakantieverblijf in Limburg. Heb ook al een stukje vlaai op! Dank U allen heel hartelijk.

MirriMovie Productions 31 Aug 2021 - 11:23

Al 16 jaar ben ik cliënt bij deze tandartsenpraktijk. Altijd door vriendelijk personeel en meneer Kaya goed geholpen en goeie tips gekregen.

Johan Moerkerken 23 Jul 2021 - 10:57

Al jaren onze tandarts. Wil geen andere!

Gerda Perez 19 Jul 2021 - 12:32

Ontzettend fijne ervaring, een echte aanrader. Ik kom zeker terug!

Thea Reintke 02 Jul 2021 - 19:10

Sinds ik in 2004 in Rotterdam ben komen wonen is Tandarts Kaya van Tandartspraktijk Rotterdam Noord mijn vaste Tandarts! Tandarts Kaya is sindsdien uitgegroeid tot een zeer professionele Tandarts praktijk waar nu meerdere goeie tandartsen en assistentes aan het werk zijn! Zeer kundig een altijd meedenkend, coulant en vriendelijk. Ik kan Tandartspraktijk Rotterdam Noord iedereen aanbevelen! Ook aan die gene die wat angstig zijn!

Fleur Hendrickx 15 Jun 2021 - 15:23

Geweldige tandartsenpraktijk ! Ik snap de onderstaande reacties inderdaad ook niet. Sinds mijn eerste bezoek heb ik mij altijd zeer welkom gevoeld, daarmee is mijn grote angst voor de tandarts ook verdwenen. De tandartsen en assistenten hebben mij hierdoor heen geloodst. Het gespreid betalen vind ik een enorm pluspunt. Al met al. een fijne, betrouwbare tandartsen praktijk!!

Mariam El Berkani 08 Jun 2021 - 14:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Levent Rdam 04 Jun 2021 - 00:39

Slechtste van Rotterdam Ze verdienen niet eens 1 ster Onnodig fotos maken en uiteraard onnodig factureren. Zonde voor je tijd en geld

Mustafa K 22 Jan 2021 - 10:59

Telefonisch een afspraak gemaakt en duidelijk de globale kosten van te voren doorgekregen. Ik kon de volgende dag al terecht. Eenmaal aangekomen netjes ontvangen en prima behandeld door Carlos. Goede service en zeer vriendelijke personeel!

Serena VanMeulen 11 Jan 2021 - 16:03

Stop met dat omsingelen van patiënten met 3, 4 tandarts assistenten. Corona regels worden niet toegepast! Zeer teleurstellend!

Pet Pet 11 Jan 2021 - 15:47

Ongevraagd word er foto's gemaakt. Om extra kosten in rekening te brengen. Dit is bij me broer en bij me gebeurd. Willen overal geld van uittrekken. Stop met dit soort zinloze praktijken.

D S 23 Nov 2020 - 12:15

Opletten welke tandarts gaat tanden repareren, sommige zijn redelijk en andere willen alleen geld. Een tandarts wilde mijn gezonde tand uittrekken. Tand vulling was niet goed gedaan en daarna kreeg ik pijn. Ik was daar drie keer, maar alleen een keer tevreden.

Peter Slavenburg 25 Okt 2020 - 18:30

Een absoluut geweldige tandartspraktijk. Uiterst vriendelijke en toch doortastende tandartsen en assistenten, die echt weten wat ze doen. Mijn grote angst voor 'de tandarts' is vrijwel verdwenen sinds ik deze praktijk bezoek. Dat gaf me ook de moed zwaar achterstallig onderhoud weg te laten werken. 'Hoofdbaas' dr. Kaya is een rustige, geduldige man die begrip heeft voor cliënten met een gebruiksaanwijzing. Kaya bouwde een mooie praktijk op met een fantastisch team; stuk voor stuk mannen en vrouwen die mijn vertrouwen wisten te winnen. Hun vriendelijke, nooit belerende of verwijtende adviezen neem ik graag aan. Een ander belangrijk pluspunt is, dat in deze praktijk zichtbaar wordt geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur. Bovendien is Tandartsenpraktijk Rotterdam een goed voorbeeld van geslaagde multiculturele integratie: in de wachtkamer worden vele talen gesproken maar in de praktijkruimten zijn er geen grenzen.

killer0670 16 Sep 2020 - 10:02

Echt top Ik heb erg veel pijn gehad binnen 10 min klaar tand eruit En mijn zoontje binnen half uurtje en tandsteen verwijderd en gelijk een vulling gekregen mijn zoon is voor het eerst bij een tandarts geweest en zeg pa ik ben erg blij geen pijn en vriendelijke mensen daar

Techno 4 Life 07 Jul 2020 - 11:38

Nou ik snap sommige negatieve reacties niet, want ik heb net m’n kies laten vullen bij Tandarts Olgu en dat is zeer goed bevallen! Normaal gesproken als m’n vorige tandarts m’n kies verdoofde was m’n halve gezicht verdoofd en voelde opgezwollen aan, maar Dr. Olgu verdoofde precies alleen datgene waar het om ging: namelijk m’n kies. Heb niets gevoeld van het boren en het vullen en nu de verdoving uitgewerkt is heb ik geen gevoelige kies of ernstige na-pijn! Ook de afwerking is mooi en glad! Kon dat zelf nog zien op een groot scherm adhv een foto die Dr. Olgu nog maakte. Kortom: deze man is een Pro met hoofdletter P!👍👍👍 Bedankt voor de goede zorgen! En mensen, kom op....niet zo zeuren om het feit dat ze een andere taal spreken onderling, want wat mij betreft verstaan ze hun vak! Sowieso komen heel veel goede tandartsen uit het Midden-Oosten.😉👊👊 Trouwens pas geleden heb ik ook nog m’n gebit gronding laten reinigen. Verder kan ik zeggen dat ze volledig transparant zijn wat betreft de kosten! Van mij krijgt deze tandartsenpraktijk 5 sterren! ***** Best regards, R. Pérez

HiLL 01 Mei 2020 - 06:49

(Vertaald door Google) Sluit die slagerij (Origineel) Dicht gooie die slagerspraktijk

Kaan Aleyna 20 Apr 2020 - 05:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

yasin akboga 26 Feb 2020 - 12:03

In reactie op uw commentaar op mijn eerdere review. De feiten liegen niet en dat is ook zwart op wit te zien in de verzekerings documenten. En daarnaast ook in de documenten die ik van jullie heb gekregen. Ik heb het bij een ander tandartspraktijk laten zien en verbeterd wat jullie niet konden. De gaatjes die jullie zogenaamd hebben gevuld waren al eerder gevuld door een andere tandarts. Jullie zijn op geld uit en niet uit op een verbetering van het gebit van de klanten. Dit is zeer onprofessioneel en daarnaast brutaal om na 2 jaar een reactie te schrijven om je zelf nog enigzins goed te praten. 2 jaar nadenk tijd om een goede reactie te schrijven en nogsteeds slaat het nergens op? Als jullie echt om de gezondheid en het gebit van jullie klanten gaven zouden jullie met een goede oplossing komen destijds en niet na 2 jaar pas reageren op dit. In plaats van goede informatie te geven en oplossing zoeken zoeken jullie naar geld en verpesten jullie zo veel tanden als maar mogelijk is en dit is een feit wat ik van veel klanten van jullie heb vernomen. Schandalige praktijken!

Hulya Simsek 24 Feb 2020 - 15:52

Met een woord te omschrijven: Slecht! In het kamertje word ik omsingeld met meerdere tandartsen die een vreemde taal gaan praten ik voelde mij heel ongemakkelijk. Vervolgens zijn er foto’s gemaakt en moet ik blijkbaar een usb stick bij me hebben om de foto’s mee te krijgen. Die had ik niet dus mocht ik het zelf uitvogelen. Niet eens de ene ster waardig.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Beste mevrouw Simsek, Bedankt voor uw review! Wij hebben onze systeem gecheckt. Deze naam staat bij ons niet in het systeem. Wij hebben dan ook het vermoeden dat het een fake account is. De reden dat bij u de tandartsen in de kamer waren waren voor overleg. Bovendien de vreemde taal waar u het over heeft is Turks en dit was noodzakelijk om de situatie aan de (nieuwe) arts goed uit te leggen. Tot slot is het inderdaad de verantwoordelijkheid van de patiënt om eventuele gemaakte foto's of dossier/bestanden zelf te bewaren. Als aanvulling op de foto's. Aan de telefoon is volgens mijn collega gemeld dat u zelf een usb-stick mee moest nemen. Indien u uw echte identiteit kunt delen met ons kunnen wij ook controleren wanneer dit is voorgevallen en indien nodig de camerabeelden gebruiken om dit te controleren.

anas shoul 18 Feb 2020 - 11:00

Ik had heel erg veel kiespijn. Bij deze tandarts ben ik direct geholpen en ik ben van mijn pijn af. Prima tandarts, zeker aan te raden.

Ayse Akturan 30 Jan 2020 - 13:53

Je wordt goed gehoord en goed geholpen.. zeer tevreden

Shenlooo 30 Jan 2020 - 12:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maarten De Geert 30 Jan 2020 - 12:56

Wat een fijne tandarts! Helaas kan ik niet meer dan een 10 geven, want dat verdienen ze. Ze zijn spontaan en dat maakt een bezoekje aan de tandarts prettig. De arts heeft mij geleerd om niet meer angstig te zijn voor de tandarts. Ze was zo lief ook naar mijn dochter, ze luistert goed en komt met mogelijke oplossingen indien nodig.

Tugba Murat 30 Jan 2020 - 12:47

Hele fijne praktijk. Ik kom er graag en ik word altijd super goed geholpen. Ik vind het vooral fijn dat de afspraken heel flexibel gemaakt kunnen worden.

Nvr. 30 Jan 2020 - 12:19

Goede service, aardige medewerkers en erg behulpzaam. Zeker een aanrader.

Bytec K 30 Jan 2020 - 12:14

Prima tandarts. Fijne behandelingen gehad. Deze arts is aangeraden door een vriend en mede hierdoor ben ik van mijn pijn af. Ik raad deze tandarts zeker aan voor toekomstige patiënten

Romaissae Rkal 10 Okt 2019 - 14:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ivanka Bax 02 Aug 2019 - 08:44

Beste Tandarts Kaya en team. Ik wil jullie enorm bedanken voor jullie inzet, geduld, doorzettingsvermogen. 2 jaar geleden kwam ik na 3 jaar door heel Nederland gereisd te hebben, van tandartspraktijken ziekenhuizen, kaakchirurg bij Tandarts Kaya terecht. Mijn verhaal is dat ik veel tanden en kiezen aan het verloren was en Dr. Tandarts Kaya vond dit aangezien mijn leeftijd niet correct, meneer Kaya stuurde me door naar een speekselkliniek in Bunschoten, ook een geweldig team en kwamen we erachter dat ik een zware lage zuurgraad had. Tandarts Kaya had door elementen weg te halen m'n ontstekingen weggehaald en het kon ondertussen gaan helen. Tandarts Kaya gaf niet op en na ander half jaar bezig te zijn met verzekering kregen we twee maanden geleden groen licht. Ik gaf tandarts Kaya en z'n team grote bos bloemen, ik zei u bent mijn held ik kon namelijk ander half jaar niet eten en m'n gezondheid ging zwaar achteruit. We besloten keihard eraan te werken.. en door mijn manier van leven met eten de goeie zorg van tandarts Kaya en mijn diëtist ging m'n gezondheid vooruit. Na 8 uur lang totaal in ander halve maand tijd. Begon tandarts Kaya en z'n team aan mijn grote werkstuk. En het is gelukt. Ik heb een mooi vol gebit en al mijn tanden en kiezen terug. Nogmaals dank u wel Tandarts Kaya en team. U heeft mijn leven gered. En ik kan weer gaan eten en leven.

Ersoy Kayalik 21 Jul 2019 - 14:36

(Vertaald door Google) Ze gingen 6 uit 6 kanaalkanalen. Ze zijn al 7 van hen zeiden dat ze hen zullen redden. Ik zei dat ze niet uit de 1,5 miljoen uro-geld die ik weggaf 2 dagen weggaf. 6 vida 2300 uro-geld. Ik gaf opgeluchte artsen. Diplamiddi God zegene hen het systeem te vinden om geld te krijgen, geld te krijgen, geld te krijgen op het land 1500 (Origineel) Gıttım 6 tane dısımı cektıler kanal tedsvısı yaptılar. Zaten 7 dıs kaldı onları kurtaracağız dedıler onlarda cıktı cekme yok kendılıgınden 1500 uro para verdım ızmıre gıttım 2 günde 6 vıda yaptılar 2300 uro para verdim rahatladım doktorlar dıplamalıydı Allah razı olsun bunların sıstem bellı bul karayı al parayı bul karayı al parayı gıttı bızım 1500

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Beste meneer Ersoy. Vervelend om te horen dat er dingen verkeerd zijn gegaan. Wij proberen als praktijk altijd het beste te maken van wat er mogelijk is. In uw geval liep het anders dan gepland en dit komt vaker voor. Wel fijn om te horen dat u van uw problemen af bent door een andere arts.

Dumpert Reaguurder 21 Jul 2019 - 14:31

Grootste oplichters die er kan zijn, ze willen altijd röntgenfotos van je hebben, en dan heb je ineens een slecht gebit, en dan krijg je op de post een fikse bedrag aan gesmeerd zonder dat ze jou dat vertellen. 😠😠😠

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Beste Dumpert Reaguurder, Röntgenfoto's zijn essentieel voor artsen om inzicht te krijgen in het gebit. Het is niet mogelijk om zoals u zegt 'ineens een slecht gebit' te hebben. Er kunnen inderdaad problemen voorkomen bij iemands gebit, zoals waarschijnlijk bij u het geval was. Zonder deze foto's kunnen wij u niet de beste behandeling bieden en dat is de reden waarom wij dit in principe standaard bij elke patiënt doen.

Sanam Malik 03 Jul 2019 - 22:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

S S 17 Jun 2019 - 16:24

Bij geen enkele tandarts problemen gehad met mijn dochter, totdat ze bij deze tandarts en met name, tandarts Kaya is geweest. De meest onvriendelijke tandarts ooit. Kan totaal niet met kinderen omgaan. Zonder enige uitleg begint hij een kind van 7 te verdoven en geeft hij anderen de schuld als het kind schrikt en huilt. Heel onprofessioneel. Aan meerdere recensies te zien is dit niet de eerste keer dat hij zo te werk gaat. Los van de inhoudelijke kennis, als je als tandarts niet eens in staat bent om je patient te informeren, laat staan te kalmeren, ben je je vak niet waardig. Voor ouders, niet bij tandarts Kaya langsgaan als je niet wilt dat je kind er een trauma aan overhoudt.

Google Gebruiker 12 Jun 2019 - 17:01

Alles is lijkt normaal behalve de mondhygienist volgens my is zij krankzinnig aan t werk zonder diploma zon klein vrouw indo achtig

dont care 07 Mei 2019 - 18:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Cat Binnatova 14 Apr 2019 - 16:24

Goede service, medewerkers geven je een vertrouwd gevoel, echt een aanrader

Fadime 14 Apr 2019 - 15:06

Deze Google-recensie is zonder tekst

nigel wang 14 Apr 2019 - 15:04

De werknemers zijn echt aardig. Ik ben zelf erg angstig als het om pijn gaat, maar tijdens behandelingen probeerden de tandartsen mij zo comfortabel mogelijk te maken!

Laurens 14 Apr 2019 - 14:48

A-kwaliteit apparatuur met de nieuwste generatie boren. Puur genieten voor een professioneel dentarisch hobbyist zoals ik. De vriendelijke lach van de arts is nog beter dan die op de poetsposter naast hem. Gewoonweg fantartsisch!

Ibrahim Özgür Sucu 29 Mrt 2019 - 14:33

Enige tandarts waar ik zonder angst naar binnen stap

Tufan Aktas 21 Feb 2019 - 22:15

ik ben 05 februari naar tandarts gegaan voor de laatste bezoek om tandsteen te verwijderen.mond hygiëniste heel vriendelijke jongedame, ze doet haar best en ze moest verdoven ,tot die tijd dr,Koca ook heel vriendelijke tandarts , maar ik vind Ahmet Kaya slechtste tandarts ooit. hij komt mijn mond verdoven vanuit de naaste de kamer van andere patiënt met dezelfde handschoen probeerde hij mij hardhandig te verdoven, binnen 3 seconden meer dan 10 keer geprikt maar de helft van de verdoving was in mijn mond ! uiteindelijk hij moest weer terug komen eindresultaat kijken. hij pakt een tandsteen verwijderingsnaald nog een keer alle kanten geprikt uiteindelijk door de pijn ik moest zijn hand weg duwen en mijn gezicht was onder het bloed !! wat jammer een tandarts zoals een vampier, hij gaat zijn agressie op de patiënt botvieren .

onur ay 23 Dec 2018 - 10:35

(Vertaald door Google) Het is absoluut een plaats die niet eens door de deur mag worden gepasseerd. Je gaat voor behandeling, je komt terug met ergere pijn. Blijf zeker weg! (Origineel) kesinlikle uzak durulması kapısından bile geçilmemesi gereken bir yer. tedavi için gidiyorsunuz daha kötü ağrılarla dönüyorsunuz. kesinlikle uzak durun!

Ceylan Merhaba 02 Nov 2018 - 12:10

(Vertaald door Google) Je moet je schamen, je krijgt geld voor mensen zoals jij, je bedriegt, je doet je land en je zaken niet goed, je werkt slecht, ik wou dat ik niet naar je toe zou gaan. (Origineel) Yazıklar olsun sizin gibilerine busuru para alıyorsunuz, kandırıyorsunuz, milleti ve isinizide düzgün yapmıyorsun kötü kötü calisiyorsunuz gitmez olaydım size, keşke😠😠😠😠

De Wolf 31 Aug 2018 - 18:38

Slechtste tandarts ooit het is tandmafia eerlijk is eerlijk wel mooie praktik om te zien top

Zuhal Tumkaya 29 Aug 2018 - 20:55

Mijn broertje (5), zijn twee tanden werd zonder verdoving uitgetrokken. Ook ik ben twee keer zonder verdoving geholpen bij het vullen van mijn gaatjes.

aa aa 20 Apr 2018 - 08:42

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mark Valk 05 Apr 2018 - 00:32

Een super praktijk👍🏻

Hasan Can Timur 04 Apr 2018 - 11:47

(Vertaald door Google) Goedendag, mijn beste hier, zodra ze hun tanden hadden gedaan, maakten ze een kanaalbehandeling en vulmiddel, geen van beiden lag een week in het ziekenhuis. Ga niet naar deze boeven die mijn vriendin hebben geruïneerd, laat die van jou ook niet ... (Origineel) Iyi günler benim sevgilim burada disini yaptırdı yaptırmaz olaydı kanal tedavisi ve dolgu yaptılar ikiside olmadi 1 hafta hastanede yattı sevgilim ağrıdan duramıyordu bunlar biz rotterdamin en iyisiyiz diyorlar ya yalan sahtekar dolandırıcı bunlar hiçbişeyden anlamıyorlar sakın gitmeyin bunlara ve çok pahalı yapıyorlar ben hayatımda bunlar kadar sahtekar görmedim duymadım sakın gitmeyin bu dolandırıcılara benim sevgilimi mahvetti disini sizinkinide etmesinler arkadaşlar...

Yasin Akboga 16 Dec 2017 - 16:45

Grootste oplochters ze proberen van alles om meer kosten te pakken zoals 10 röntgenfoto's maken en in eens heb je dan ook heel wat gaatjes er bij. Ik ben zo al heel wat geld kwijt en me gebit is helemaal verpest na 3/4maanden had ik nog steeds last en als je er iets over zegt dan zeggen ze dat ze het beter weten. Ik heb het daarna ergens anders laten doen. Ik raad niemand aan om hier te komen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Beste meneer Akboga, Er zijn geen 10 röntgenfoto's bij u gemaakt. Er is een periodieke controle geweest en een kleine röntgenfoto om een inzicht te krijgen in uw gebit. De gaatjes komen niet na een foto maar die komen door het niet goed verzorgen van een gebit. Wij hebben deze destijds behandeld. Gelieve wel de feiten benoemen bij het plaatsen van een review.

Bulent Turker 11 Jul 2017 - 10:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

Humeysa Turan 02 Jul 2017 - 20:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yolcu Yolunda 22 Mrt 2017 - 10:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kula Productions 10 Feb 2017 - 12:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dragan Tomic 18 Nov 2016 - 16:48

Prutsers, oplichters en zwartwerkers.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsenpraktijk Rotterdam Noord

Beste Dragan, Jammer om te horen dat je niet tevreden bent over onze praktijk. Kunt u uitleggen wat ons precies 'prutsers, oplichters en zwartwerkers' maakt? Zonder enige onderbouwing kunnen wij dit niet meenemen om ons te verbeteren.