Lie Dental Rotterdam

Strevelsweg 794-796, 3083LV Rotterdam
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.1
Zorgkaart
8.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 12:00
 • arrow dinsdag
  13:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  9:00 - 12:00
 • arrow donderdag
  13:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 12:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit

Team

tandarts
0.0
Jonathan Lie
Tandarts
tandarts
0.0
Max Lie
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.1
8.8
Bobby Z 28 Feb 2022 - 12:14

Ik kom al in de praktijk vanaf 1984 samen met mijn vader, ik was toen 2 jaar en Max Lie liet zien dat een tandarts best leuk kon zijn, hij kriebelde wat in mijn mond liet mij lachen en dan was ik weer klaar, nu 37 jaar later kom ik er nog steeds, nogsteeds met mijn vader maar nu ook met mijn vrouw. Wij komen nu bij Jonathan Lie en ik ben blij met hem als tandarts, vriendelijk, duidelijk en begripvol. Als er iets is kan ik bijna altijd nog dezelfde dag terecht!!! Bij de receptie zit Mirthe, altijd vriendelijk en goedlachs!! Ik kom daar ook bij de mondhygeniste, Annemijn, topmeid, vriendelijk doet wat ze moet doen en vooral handig dat ze me goed gerust weet te stellen! Ook hier is er begrip voor hoe je je voel en is het heel fijn hoe ze er mee omgaat! 5 sterren van mij!! Mvg Bob de Zeeuw

jan blaas 16 Nov 2021 - 09:51

Zeer deskundig en vriendelijk, of het nu de tandarts of mondhygieniste of de balie betreft. Je hoeft nooit lang te wachten tot je aan de beurt bent en men is niet uit op het verrichten van zoveel mogelijk handelingen, maar kijkt wat er echt nodig is.

Shoaib 27 Okt 2021 - 15:52

Zeer slechte klanttevredenheid. Er wordt geen gehoor gegeven aan klanten. Een absolute afrader!

Bernard 08 Apr 2021 - 17:18

(Vertaald door Google) Zeer goede tandarts, 3 jaar cliënt, zeer professioneel, bijna pijnloos is mijn ervaring, zou ik aanbevelen aan een vriend. (Origineel) Very good dentist, 3 years a client, very professional, almost painless is my experience,I would recommend to a friend.

Ray kim 15 Mrt 2021 - 08:40

Die vrouw had gewoon een grote gat geboren in mijn tandvlees en vraagt ze aan mij of wat ik heb gedaan. Ik lag daar ik deed mijn mond open kon niet eens bewegen... ze heeft ook geen sorry gezegt.

W Home 07 Dec 2020 - 21:31

Review voor mijn vrouw, (min punt) lijkt alsof deze sufferd echt Z-kwaliteit producten gebruikt. (min punt) kroon laat in hetzelfde jaar los (min punt) verzekering van 750 euro bij deze verkering is zelf te weinig geweest. (min punt) vulling laat telkens los. (min punt) je gaat voor A en je komt terug met A, B en C voor dingen die 'niet' goed zijn. (min punt) ook schoon ouders zijn ingeschreven bij deze lummel. Na deze review ga ik me vrouw meteen uitschrijven. (plus punt) afspraak binnen twee weken mogelijk.

Y El Y 27 Nov 2020 - 14:00

Oplichters! Na een controle te horen gekregen dat er 10! gaatjes gevuld moeten worden. Naar een andere tandarts geweest ter controle. Zijn er maar 3! 1200 euro rekenen voor een wortelkanaalbehandeling die gedaan zou worden door een tandarts in opleiding. Oplichters

broken pearl 30 Jan 2020 - 09:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

Diana Karlicic 25 Nov 2019 - 11:19

Kom hier al jaren met mn gezin....hele fijne tandarts!

M D B 21 Okt 2019 - 13:37

Goede tandarts

Micha Block 03 Jan 2019 - 11:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

P. Klaassen-Karels 02 Jan 2019 - 20:50

Deze tandarts heeft mij een slordige wortelkanaabehandeling gegeven. De kies is niet goed gevuld maar slechts voor een deel. Er is zelfs een stukje van een instrument in de wortel achtergebleven. Deze kies is opnieuw ontstoken geraakt waardoor er een fistel in mijn kaak is ontstaan. Nu moet ik bij een kostbare behandeling ondergaan om de kies te behouden. Uiteraard bij een andere tandarts. Ik heb medische gegevens en foto’s om mijn bewering te ondersteunen, ik verzin dit niet. Ik heb overwogen een klacht in te dienen bij het medisch tuchtrecht maar kan helaas de bijkomende kosten hiervan niet opbrengen.

waardering
Reactie van/namens: Lie Dental Rotterdam

Wij vinden het heel vervelend dat er complicaties waren opgetreden bij uw wortelkanaalbehandeling. Wij nemen uw klacht serieus. Echter kunnen wij u niet vinden in ons systeem. Aangezien er veel tandartsen zijn die Lie heten in Rotterdam, is het mogelijk dat u geen patient van ons was geweest, maar bij een ander. Om het te verifieren verzoeken we u contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen naar info@liedental.com

Thea Botbijl 02 Nov 2018 - 11:30

Deze Google-recensie is zonder tekst

Anoniem 21 Sep 2018 - 13:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Roland 01 Sep 2018 - 06:34

Prima tandarts.

Genevieve Marshall 27 Jun 2018 - 10:14

(Vertaald door Google) Deze krijgt 2 sterren omdat de tandheelkundige behandeling zelf goed is. De administratie en klantenservice is vreselijk. We werden zonder waarschuwing en zonder uitleg van de patiëntenlijst verwijderd, ondanks dat we 2 JAAR hebben geprobeerd een afspraak te maken, eerst vanwege problemen met onze verzekering en daarna omdat de tandartsen altijd ziek waren. Er werd ons altijd verteld dat iemand ons terug zou bellen (ik worstel met een handicap en daarom aarzelde ik om van tandarts te wisselen), wat natuurlijk nooit is gebeurd. Toen was de receptionst buitengewoon onbeleefd aan de telefoon, noemde me in wezen een leugenaar en maakte ruzie met me in plaats van een oplossing aan te bieden, en zei toen dat de registratie gesloten was. We krijgen het bericht nu - een jaar nadat u ons uit uw boeken heeft verwijderd. We gaan ergens anders heen! (Origineel) This gets 2 stars because the dental treatment itself is good. The administration and customer service is dreadful. We were deleted from the patient list with no warning and no explanation, despite having tried for 2 YEARS to make an appointment, firstly because of issues with our insurance and then because the dentists were always sick. We were always being told someone would ring us back (I struggle with disabilities which is why I was reluctant to change dentists), which of course never happened. Then, the receptionst was exceptionally rude to me on the phone, essentially calling me a liar and argued with me instead of offering a solution, then saying registration is closed. We get the message now - a year after you removed us from your books. We'll go somewhere else!

Lina Lob 14 Mei 2018 - 22:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Lie Dental Rotterdam

Wij vinden het jammer dat u ons 1 ster heeft gegeven. Dat moet beter, maar graag willen we weten waarom. Wij kunnen u niet vinden in ons systeem. Aangezien er veel tandartsen zijn die Lie heten in Rotterdam, is het mogelijk dat u geen patient van ons was geweest, maar bij een ander. Om het te verifieren verzoeken we u contact met ons op te nemen. U kunt ons mailen naar info@liedental.com

MrPhymed 05 Apr 2017 - 16:06

(Vertaald door Google) Zeer eerlijke en bekwame tandarts. Doet alleen wat nodig is om te worden gedaan. Dit is tegenwoordig zeldzaam. (Origineel) Very honest and skilled dentist. Only does what is needed to be done. This is rare nowadays.

Olja Raicevic 14 Feb 2017 - 21:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rute Costa 16 Sep 2016 - 22:41

(Vertaald door Google) Ik heb 3 keer dezelfde tand binnen 2 weken schoongemaakt! Van de 3 keer was het altijd slecht schoongemaakt! Verbazingwekkend het gebrek aan professionaliteit! Ik raad het niet aan !!! (Origineel) Fui 3 vezes limpar o mesmo dente no espaço de 2 semanas! Das 3 vezes ficou sempre mal limpo! Incrível a falta de profissionalismo! Não recomendo!!!

Edwyn Jones 13 Feb 2015 - 16:35

Deze Google-recensie is zonder tekst