Kliniek voor Orthodontie

Mahatma Gandhistraat 10, 3066VA Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
2.2
Zorgkaart
9
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 12:30
 • arrow dinsdag
  13:20 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 12:30
 • arrow donderdag
  13:20 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 12:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
2.2
9
Ari TheHabibi 05 Mei 2022 - 21:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dennis van der List 23 Mrt 2022 - 17:56

Fijne praktijk. Onze zoon is nu 1,5 jaar onder behandeling. Eerst keer was onze zoon heel bang, en door de corona mocht er niemand mee naar binnen. Maar ze hebben hem gerust gesteld en alle tijd voor hem genomen. Super blij mee. Nu durft hij zo naar binnen. Elke keer word er duidelijk uitgelegd wat ze gaan doen. En nu al heel blij met het resultaat in 1,5 jaar. Kortom een fijne praktijk met ook erg vriendelijke assistenten.

Farana Nabiel 16 Mrt 2022 - 23:02

Voor een grote overbeet helaas bij deze ortho begonnen. Na meer dan 2 jaar is er van alles aangepakt, behalve de overbeet. Na 2 jaar vraag ik wanneer de overbeet word aangepakt, word ik vervelend aangesproken door dhr. Waarom? Dat kan voorlopig nog niet enz. Terwijl wij om de overbeet zijn begonnen. Er zijn lange wachttijden, receptioniste trekt bepaalde mensen voor, ortho heeft geen tijd voor je, je word behandeld door de assistentes, oude stoelen, apparatuur enz. Na meer dan 2 jaar naar een andere ortho overgestapt, die meteen aan de overbeet is begonnen. Eindelijk! Maar wel met de bijkomende kosten om opnieuw een behandelingsplan te beginnen.

Joël Meijering 01 Feb 2022 - 16:38

Prettige organisatie; kleine en goed strak georganiseerde club. Door de kleine schaal is er weinig bureaucratie en is alles snel en flexibel geregeld. Uitsluitend de nationale standaardtarieven worden in rekening gebracht; geen rare kosten. Ik heb hier inmiddels zo'n 3 jaar klant en de voorgang is grofweg conform de initiele inschatting. Beugelen duurt helaas lang en soms is meer nodig dan alleen orthodontie om een esthetisch gewenst resultaat te halen. Beugels zijn enorm vervelend, daarom ik ben blij dat de organisatie in ieder geval prettig is om klant bij te zijn, en de bezoeken altijd prettig zijn. Ze bekijken per maand hoe het gaat en passen maandelijks de beugel aan. Het blijft een proces waar geen exacte planningen gemaakt kunnen worden. Desondanks is tot dusver de grote lijn qua planning min of meer aangehouden. De negatieve reviews zijn een beetje overdreven; beugelen is en blijft vervelend en daar kan met de huidige stand van de techniek helaas weinig aan gedaan worden door een orthodontist.

Renate 07 Dec 2021 - 19:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

R. v/d P 03 Dec 2021 - 19:56

Mensen de google reviews liegen er helaas inderdaad niet om. Neem wat je hier leest uitermate serieus! De zgn positieve reviews op zorgkaart Nederland bevat pakkende taal die toevallig van zijn eigen website afkomstig is. Afin, ik ben een oude ex klant van Meneer Leunisse waarvan de retentiedraad aan de bovenkaak los kwam te zitten. Na jaren kwam ik dus terug en had een assistente de draad er weer opgezet. Maar dit keer te hoog tegen het gehemelte waardoor ik met een snijdend gevoel wegging. Ik mocht terugkomen als ik last had. Nadat het erg ging onsteken kwam ik terug, maar Meneer Leunisse vond dat ik dit maar moest bijbenen met een 'tandenstoker', dat terwijl dit voorheen nooit nodig was en de opnieuw geplaatste draad al sneed voor de ontsteking. Meneer weigerde het zelf of een assistente het te laten corrigeren maar heeft daarna wel lekker een nota gestuurd. Mijn enige optie was dus het te verwijderen en dit moest op eigen risico op een papier ondertekend worden. Omdat ik liever mijn eigen tanden behoud dmv gezond tandvlees werden rechte tanden secundair. Zo geraffineerd gaat hij te werk. Nu moet ik maar hopen dat mijn tanden recht blijven en anders een nieuwe ortho vinden. Als tiener in de stoel heb ik hem overigens regelmatig zien schreeuwen tegenover andere clienten. Achteraf weet ik nu dat dit destijds veelal volwassenen waren die het hadden gedurfd tegenspraak te hebben. Het is een geldwolf met narcistische trekjes die weigert te luisteren. EEN GEBIT IS WAARDEVOL KOM HIER DUS NOOIT EN ZEKER NIET MET KINDEREN.

Rania Marhfour 30 Nov 2021 - 13:04

Ik vind dit de slechtste praktijk ooit!!. Houd je jaren lang aan een lijntje en je betaalt je rot je boekt alleen maar slechte resultaten. sinds eind 2018 in behandeling en nog lang niet klaar. Mijn tanden zien er slecht uit en ben nog lang niet klaar terwijl ik in 2 jaar tijd wel klaar had moeten zijn. Ik ben overgestapt wat mij weer heel wat geld gaat kosten om zijn fouten op te pakken. Als je aan dhr. L vraagt hoelang het gaat duren, geeft die heel kort een antwoord van ja ongeveer een jaar. Maar een jaar wordt maar niet kleiner. Toen ik een gesprek wou voeren had die opeens geen tijd en was die harstikke druk terwijl het heel rustig was. Ik had aangegeven dat ik graag een gesprek wou voeren om duidelijkheid te krijgen in een privé kamer maar daar had die geen tijd voor en wou het gesprek voeren voor alle collega's en klanten.

Osama Orabi 18 Nov 2021 - 00:02

GEEN ERVARING. Meer dan 6 jaar en nog in behandeling met slechte resultaten. ONGELOFELIJK

Deborah Geers 05 Nov 2021 - 21:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Safa Alahmar 03 Nov 2021 - 21:47

Na 6 jaar behandeling en nog geen goed gebit, ben opzoek gegaan naar een ander orthodonsie en zei dat de beugel die ik had slechte kwaliteit bevat.. heel triest.

Bernice Wouden 20 Okt 2021 - 17:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Raquel Vermaat 25 Mrt 2021 - 17:12

Na behandeling van ruim 2,5 jaar bleken de wortels van mijn ondergebit voor de helft opgelost door, volgens de specialisten, deels nalatige orthodontie. Voor niets op latere leeftijd gebeugeld dus en nu voor duizenden euro's aan de implantaten.......Mijn dochter van 11 is nu voor een beugel aan de beurt maar nooit meer hierheen in elk geval.

petra prins 15 Dec 2020 - 20:18

meneer is niet vriendelijk, heel arrogant en absoluut respectloos. als ik andere reviuws lees, zie ik zelefde ervaringen. heel triest!!

mitra zarei 15 Dec 2020 - 18:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Roubita Akp 15 Dec 2020 - 17:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nilian Steenmijn 10 Mei 2020 - 11:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

naleki3 06 Nov 2019 - 09:51

Geweldige orthodontist met heel veel kennis. De assisente’s zijn ook altijd vriendelijk. Ik raad m iedereen aan.👍🏼

Corina (Candor Beautysalon) 14 Jun 2019 - 09:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sharukh Murt 28 Mei 2019 - 23:00

4 jaar gezeten bij deze rot vent. Alhoewel hij zelf zegt dat dit maar 2 jaar heeft mogen duren. Je zal geholpen worden door een van zijn vrouwelijke assistenten. Vervolgens kan je een half uur wachten eer dat Leunie langskomt om te kijken. Leunie zal dan wat ortho taal uitkramen en jij als patiënt hebt geen idee wat hij van plan is, hoever je al bent of hoe lang het nog mag duren. Tevens ook 2500 euro kwijt voor mijn tanden in 4 jaar tijd. Hij komt ook met kroontjes op je kiezen die los kunnen raken. Dit heb ik aangekaart maar kon volgens Leunie gene kwaad. Dit jaar nog 5 gaten laten vullen in diverse kiezen als gevolg van het verleerd plaatsen van kroontjes. Mijn tandarts heeft mij aangeraden anderen te waarschuwen voor deze man en zijn slechte praktijk. Jammer dat ik een ster moet geven

Rozanne Bakker 04 Mrt 2019 - 22:28

Meneer Leunisse heeft kennis van zijn vak, het resultaat is super. Personeel is vriendelijk en service gericht, nooit problemen gehad wat betreft de kwaliteit van de beugel, ze denken met je mee en ze zijn transparant in hun prijzen en mogelijkheden. En om niet te vergeten; de vriendelijke stem aan de telefoon als je belt, ze staat altijd voor je klaar en helpt waar ze kan.

Robert van Griethuijsen - de Jong 24 Okt 2018 - 12:17

Fijne orthodontiepraktijk. Er heerst een prettige ongedwongen sfeer in de praktijk. Orthodontist en medewerkers kennen hun klanten. Meestal vlot geholpen. Duidelijk behandelplan en duidelijke afspraken.

Bryu G 14 Sep 2018 - 17:13

Dhr. L. kan wat amikaal overkomen en praat inderdaad veel codetaal. Na een aantal jaar ga je ook echt leren welke tand welk nummer heeft. Je krijgt ook niet heel veel uitleg maar goed wil je nou echt weten hoe of wat je gaat toch voor het eindresultaat. Als je erom vraagt word het heus wel aan je gegeven. Ben toch van een paardenmuil naar een fantastisch gebit gegaan dankzij de beste man en zijn medewekers. Willen mensen tegenwoordig ontvangen worden in wierook met kruidenthee? Deze mensen kunnen je prima helpen met je ivoor rechttrekken.

Paul Everts 31 Aug 2018 - 16:28

Werd erg onvriendelijk en arrogant behandeld. Ik werd uitgenodigd voor een vrijblijvend gesprek maar kreeg na afloop doodleuk een gepeperde rekening en er werd direct gedreigd met deurwaarders.

Viktor Koppenol 31 Aug 2018 - 08:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Renee Balsters 22 Apr 2018 - 08:22

Ik voelde me niet serieus genomen tijdens het eerste gesprek. Hij kon uitgebreid vertellen wat er mis was met mijn gebit, maar vertelde in het eerste gesprek niet wat daaraan te doen is. Daar zouden veel meer onderzoeken naar gedaan moeten worden. Daarnaast wilde hij niet werken met Invisalign beugels, terwijl dat wel op de website vermeld stond in de prijslijst. Ik zoek verder.

Monique 18 Feb 2018 - 21:31

Zeer lange behandelperiode, ruim 5 jaar beugel gehad, behanseling wordt onnodig lang gerekt. Na 5 jaar knutselen is het niet gelukt om er wen mooi gebit van te maken. Twijfel aan de deskundigheid van meneer Leunisse.

Wilma Zevenbergen 19 Sep 2017 - 18:03

Een grote teleurstelling, de mensen die er werken zijn zeer klantonvriendelijk en respectloos. Met dhr. Leunisse valt op geen enkele manier fatsoenlijk te communiceren, zijn reacties op vragen zijn ronduit bot, hij is kortaf en vaart zijn eigen koers. Onpersoonlijke behandeling, het is alsof dhr. Leunisse niet doorheeft dat er een persoon achter het gebit zit. De wachttijden lopen vaak uit, al heb je een afspraak om 14:00 ben je toch vaak pas om 14:20 of later aan de beurt. Je ligt vaak ook een tijd in je stoel te wachten tot dhr. Leunisse tijd heeft om te komen kijken. Er wordt geen uitleg aan je gegeven wat ze doen en hoe het gaat. Je hebt geen idee hoe lang het nog gaat duren. Moet er iets aan de kinderen worden uitgelegd wordt dat vlug gedaan. Geen check of het kind het snapt of kan. Als het kind alleen op controle gaat wordt er helemaal niets tegen het kind gezegd. Ga je de afspraak hierna mee als ouder, heb ik echt het idee dat ze je kind aanvallen bv. niet goed gepoetst. Geen fijne ervaring.

Maurits Manderfeld 22 Apr 2016 - 15:58

Gerustgesteld door de orthodontist. Fijne en prettige sfeer. Er wordt rustig de tijd genomen voor uitleg en vragen.

céline 17 Sep 2015 - 18:49

Onprofessioneel, klantonvriendelijk, grote vraagtekens bij doeltreffendheid behandeling. Informatie wordt nauwelijks gegeven. Orthodontist Leunisse is zeer arrogant en duld geen tegenspraak.