JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam
Beukelsdijk 107, 3021AE Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
3.3
Google
3.3
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 16:45
 • arrow dinsdag
  8:15 - 16:45
 • arrow woensdag
  8:15 - 16:45
 • arrow donderdag
  8:15 - 16:45
 • arrow vrijdag
  8:15 - 16:45

In Rotterdam heeft JTV Mondzorg voor kids, 'specialist' in het kindergebit, twee moderne praktijken. Bij JTV Mondzorg voor kids draait alles om kinderen.

Mondzorg voor kinderen tot 18 jaar wordt vergoed door de basisverzekering. Dat geldt ook voor onze bijzondere haal- en brengservice in Rotterdam. Kinderen vanaf vier jaar (wanneer zijzelf en hun ouders/verzorgers dat wensen) worden met personenbusjes en onder professionele begeleiding van school opgehaald. Na het bezoek aan de praktijk worden zij weer teruggebracht. Zowel tijdens het vervoer als het verblijf in onze praktijk zijn wij voor de kind(eren) verantwoordelijk. Bel voor meer informatie over onze praktijken.

https://mondzorgvoorkids.nl/locaties-contact/rotterdam
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
3.3
I.J. van Harten-Vergouwe
Tandarts
BIG nummer: 89912819702
tandarts
0.0
R. Bosloper
Tandarts
BIG nummer: 9920268502
tandarts
0.0
T.J. Langelaan-Resh
Tandarts
BIG nummer: 39065804602

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
3.3
3.3
0.0
waardering icon
umre Aydemir 01 Mrt 2022 - 15:15 I.J. van Harten-Vergouwe (Tandarts)
Als eerst wil ik aangeven dat ik random een naam heb geklikt omdat de naam van behandelaar niet in de lijst stond. Snel willen behandelen. Bewust gekozen voor jtv maar helaas is mijn dochter hier getraumatiseerd. Zij was eerst niet bang voor de tandarts maar na jtv is er geen enkel mogelijkheid meer om in haar mond te kijken. Haar kies moest eruit getrokken worden omdat er een abces was. De fistel was te zien. Mijn dochter werd bang van de anasthesieprik ze wilde niet. Na een paar minuten was de kindertandarts haar zat en gingen ze haar met de assistenten hardhandig vasthouden. mijn dochter stribbelde tegen waardoor de anasthesieprik niet naast of rondom de fistel werd geprikt maar in de fistel! Mijn dochter van 4 jaar had een vreselijke pijn. voordat de verdoving ingewerkt was trokken ze de kies eruit en natuurlijk niet pedagogisch verantwoord maar hardhandig vasthouden. Dit is niet hoe je met patiënten omgaat al helemaal niet met een kind als kindertandarts met specialisatie voor angst patiënten....
Duidelijke uitleg
5
Behandeltijd
2
Is deskundig
5
Aanbeveling
1
3.3
Dhr Karamanoğlu 30 Jul 2021 - 12:53

Heel erg tevreden, ze sturen een week van te voren een sms ter herinnering afspraak, een dag van te voren bellen ze ter herinnering afspraak. Als je daar ben zijn ze super vriendelijk, zowel de dames achter de balie als de tandartsen binnen zijn lief. Mooie locatie, verzorgd, kinderen kunnen tijdens het wachten spelletjes spelen, tekenen. Kortom een aangename tandarts voor de kids, ben tevreden.

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Dank u wel mijnheer Karamanoğlu voor uw mooie review. Fijn dat u tevreden bent. We doen ons best om het kinderen zo veel mogelijk naar hun zin te maken en ook voor u als ouder de beste service te bieden. Mocht u ooit minder tevreden zijn, laat het ons weten!

Dhr Karamanoğlu 30 Jul 2021 - 12:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Beste Soner, bedankt voor uw beoordeling 👍

Kim Smulders 18 Jul 2021 - 13:55

Wat een fijne tandarts voor kinderen. Zelfs na het trekken van een tand door een val, gaan mijn kinderen met plezier naar de tandarts. Ze hebben niet eens door dat de slaapdruppeltjes voor de tand eigenlijk een prikje is.

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Beste mevrouw Smulders, dank voor uw mooie review. Blij te horen dat uw kinderen met plezier bij ons komen. Daar doen we het voor 👍

Elly Kuipers 09 Jul 2021 - 22:11

Ik wilde geen eens een sterretje geven! Na 2 maanden wachten op een afspraak eindelijk was het zo ver. Kids waren er erg blij mee en helemaal klaar voor hun eerste kindertandarts ervaring. We stonden bij de balie en mijn naam doorgegeven. mevrouw keek aan mij en zei, "nou, ik dacht al dat u toch zou komen" . Ik snapte er niks van en vroeg "hoe zo? we hebben toch een afspraak?" Ja klopt zei ze. "Ik heb uw vanmorgen gebeld maar u heeft de telefoon niet opgenomen. de Tandarts is ziek! Afspraak gaat niet door. Er is geen andere tandarts, alleen mondhygeniesten. Maar die mogen niet de afspraken overnemen." Fijn!!! Tandarts kan ziek zijn natuurlijk, dat kan tegenwoordig overal gebeuren met corona enzo. Maar de vraag is hoe los je dat op. Volgens mij weet mevrouw niet wat een voicemail precies is of vindt ze te spannend om een bericht achter te laten.. Als ze een voicemail kon acterlaten had ik niet 3 kwartier gereden. De ergste was voor de kids natuurlijk. Die zijn zo teleurgesteld! Ik vroeg en nu? Ja zei ze, we kunnen een andere dag plannen.Vandaag gaat niet meer worden. Ze waren zo onprofessioneel en absoluut NIET KINDERVRIENDELIJK! Ze hebben geen eens naar de kids gegekeken, iets gezegd om goed te maken, een cadautje of iets gegeven om ze op te vrolijken... Helemaal stil gebleven. Echt belachlijk! We zaten in de auto op de terug weg, kwartier later ging de telefoon. een mondhygienist aan de lijn. Bent u in de buurt? Nee niet meer. Ze probeerde netjes excuses aan te bieden en toch probeerde ze ons terug te laten komen maar volgens de mevrouw van de balie mochten mondhygienisten ons niet helpen. En nu in eens wel?!?!?!?! Oh en ze zei, bedankt voor de tip. We gaan vanaf nu proberen een voicemail achter te laten! Ik weet nog steeds niet of dit een grap was of niet ! Ik had geen zin meer in deze slechte organisatie. İk ga ook nooit meer terug.!

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Geachte mevrouw Kuipers. Allereerst dank voor uw review. Deze is helaas niet positief. Op basis van u ervaring hebben wij het 'proces' intern geëvalueerd en we komen tot de conclusie dat een aantal van de punten die u noemt in onze ervaring toch iets anders liggen. Zo was de uitspraak van onze baliemedewerker gebaseerd op het gegeven dat we u niet tijdig hebben kunnen bereiken. Ook stond de voicemail 'uit'. Na uw vertrek bleek er toch nog een afspraak bij een collega behandelaar mogelijk, echter dit mocht dus niet meer baten. Hoe dan ook jammer dat een en ander (in de communicatie) zo gelopen is. Heden zullen we proberen weer contact met u op te nemen en we vertrouwen er op het vertrouwen in onze dienstverlening te kunnen herstellen. Voor uw kinderen ligt er bij een volgende afspraak dan zeker een presentje klaar. Met vriendelijke groeten, JTV Mondzorg voor kids

Sbeauty M 01 Jul 2021 - 11:26

Ik vind het gek dat er pas na 3 maanden plek is voor een afspraak. Ik heb het gevoel dat ze me niet met open armen willen ontvangen. Dit gaat wel om een afspraak dat ik voor mijn kinderen maakt. Ik vind het slecht geregeld!

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Beste Sbeauty, natuurlijk ontvangen wij je kind graag met open armen, zoals we dat met al 'onze kinderen' graag doen. Mogelijk biedt de agenda - ook gelet op de zomervakantie en de agendadruk vanwege het 'inhalen' van controles door Covid-19 - eerder even geen ruimte en is er ook geen 'spoed'. Mocht je de reden niet hebben gecheckt, vraag er dan bij onze baliemedewerkers nog even naar. Mogelijk heb je dan begrip voor de wachttijd. Graag tot ziens !

El Mardi 01 Feb 2021 - 11:34

Super slechts, onbeschoft. Telefonisch een afspraak gemaakt voor 2 peuters die al 2 weken enthousiast waren om naar de tandarts te gaan. Blij aangekomen kregen we te horen dat er een fout is gemaakt en de afspraak nooit is gemaakt. Heel onprofessioneel maar prima kan gebeuren vervolgens word je brutaal weggestuurd zonder excuus of de kinderen een kleinigheidje te geven voor teleurstelling heel erg harteloos. Dus zo kindvriendelijk zijn jullie niet. ik raad niemand jullie aan ik ga liever naar een normale tandarst met respect dan naar een zogenaamde ‘kindertandarts’die brutaal en harteloos is.

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Dank u wel mevrouw el Mardi dat u ons, ondanks uw ervaring een herkansing geeft. We hopen dat u en vooral ook uw kinderen het tandartsbezoek dan positief zullen ervaren.

Bouchra Amrani 27 Jan 2020 - 16:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: JTV Mondzorg voor kids praktijken in Rotterdam

Dank voor uw mooie review!

Sherryl King 17 Mei 2019 - 08:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Imre Halasz 20 Jan 2017 - 07:59

(Vertaald door Google) Mooi zo (Origineel) Good

Lourdes Araujo 30 Dec 2016 - 09:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

gabriel grant 18 Okt 2016 - 15:43

Deze Google-recensie is zonder tekst