G.J. van Essen, tandarts

Bentinckplein 8, 3039KL Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.2
Zorgkaart
8.6
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 15:00
 • arrow dinsdag
  7:00 - 15:00
 • arrow woensdag
  7:00 - 15:00
 • arrow donderdag
  7:00 - 15:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Mondhygiëne
 • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
G.J. Van Essen
Tandarts
BIG nummer: 19020900802

Faciliteiten

 • Spoed
0.0
4.2
8.6
Maxi Maxi 04 Jan 2022 - 19:45

Niets dan lof voor tandarts van Essen, een zeer kundige tandarts met een persoonlijke benadering & betrokkenheid. Geeft veel uitleg voor & tijdens behandelingen, geen gehaast, er is altijd ruimte voor overleg & meedenken. En hij houdt je ook goed in de gaten tijdens de behandeling, vraagt of het met je gaat, je handje omhoog is even stoppen. Hij vindt het echt belangrijk dat je als cliënt de beste zorg voor je gebit krijgt en je op je gemak voelt. Dit alles ervaar ik nu al ruim 30 jaar bij tandarts van Essen, zijn klantgerichtheid is zeer constant. Ontvangst door medewerkers & telefonisch contact verloopt ook altijd even vriendelijk, behulpzaam & informatief, hoe druk het soms ook is. Als het wat meer tijd, overleg of uitpluiswerk vergt word je altijd terug gebeld. Kortom: hele goede & fijne praktijk in alle opzichten !

Frank Post 03 Jan 2022 - 16:20

Al ruim 7 jaar kom ik hier zonder enige problemen. Vanaf de voordeur tot en met de stoel zeer open en vriendelijk, zowel Dhr v Essen als de assistenten. Niet zomaar een nummertje uit het systeem dat langs komt, maar word persoonlijk en professioneel behandeld. Kunnen een hoop tandartsen een voorbeeld aan nemen!

Carolina 21 Dec 2021 - 11:49

Hele onbeschofte communicatie: bagatelliserende woordgebruik, niet oplossing-georiënteerd, niet uit laten praten of probleem schetsen en probeert tekortkomingen in te dekken door persoonlijke aanvallen. Dit komt allemaal van de tandarts zelf. Ook vinden ze het normaal in dit tandartsenpraktijk om op te hangen als je aangeeft een afspraak te willen annuleren of als je vraagt om een herziening omdat je ongemakken/problemen ervaart na de behandeling. Verder werd antibiotica voorgeschreven zonder medische achtergrond te checken, medicatie in gebruik of allergieën. Ik ben echt geschrokken van deze behandeling en kan mij niet voorstellen dat deze tandarts positieve reviews heeft gegeven gezien dat ze onbereikbaar zijn, niet terug bellen indien ze dat wel beloven, nauwelijks plek hebben en dat de tandarts je ZELF terugbelt nadat je met de assistente hebt gesproken en je aanvalt en woorden in de mond probeert te leggen. Geen hallo, u spreekt met .. ik bel u naar aanleiding van.. Nee, hij zei: 'jij zegt ik heb een fout gemaakt' als je de telefoon opneemt en dan nog uitdagen. Dat is de reactie die je blijkbaar kan verwachten als je ongemakken ervaart na een behandeling daar. Kortom, wil je vertrouwen, kwaliteit, gepaste hulp, prettige omgeving en fijne communicatie, dan dien je hier niet te zijn. Direct uitgeschreven, ik raad deze plek niemand aan maar dan ook echt niemand. Ik hoef geen reactie op dit bericht zoals hij eerder heeft gedaan en iemand anders zijn negatieve reactie bagatelliseert. Ervaringen zoals dit zijn valide en belangrijk om te weten voor oriënterende klanten, na zijn reviews te hebben gelezen had ik niet verwacht dit nu te moeten schrijven met tandpijn.

Nardo Snyman 25 Mrt 2021 - 09:32

(Vertaald door Google) Ik kan dr. Van Essen niet genoeg aanbevelen. Hij was hoffelijk onder zijn hoede en zorgde ervoor dat ik me op mijn gemak voelde tijdens het aantal behandelingen dat ik bij hem heb gehad. Zijn behandeling en aanbevelingen zijn altijd in mijn beste belang geweest. Kosten en ongemak minimaliseren. Als u zich in de omgeving van Blijdorp bevindt, moet hij uw tandarts zijn. (Origineel) I cannot recommend Dr Van Essen enough. He was courteous in his care and made me feel comfortable throughout the number of treatments I have had with him. His treatment and recommendations have always been in my best interest. Minimizing cost and discomfort. If you are in the Blijdorp area then he should be your go to dental practitioner.

Karin Dufais 23 Mrt 2021 - 07:59

Ik herken helemaal niets in het onderstaande verhaal over Gerrit. Zeer kundig en geduldig. Kom al ruim 25 jaar bij hem en ondanks dat een tandartsbezoek niet altijd even fijn is ga ik"graag" naar Gerrit.

Berb Galama 22 Feb 2021 - 14:45

Zeer slechte ervaring bij deze tandarts. Werkt traag, de verdoving werkt snel uit (wanneer dit gebeurt krijg je de opmerking dat hij niet bezig blijft) en toen ik onwel werd kreeg ik direct de opmerking het zelf op te moeten ruimen.Nog nooit zo onbeschoft behandeld door een tandarts. 100% afrader.

waardering
Reactie van/namens: G.J. van Essen, tandarts

Je meldde dat je zenuwachtig was voor de behandeling en heb daarom rustig extra tijd voor je genomen. Vandaar de"Traagheid". Ik vraag altijd om je hand op te steken als het pijn doet of als er een andere reden is om te stoppen. In jouw geval stopte ik om bij te verdoven. Dat je onwel werd,gaf je op geen enkele manier aan. Je dook tijdens de behandeling plotseling naar voren en braakte de vloer van de praktijk onder.Ik liep weg om schoonmaakmiddelen en mijn assistente te halen. Met de huidige COVID voorzorgsmaatregelen in relatie tot mijn leeftijd, kon ik dit zelf niet schoonmaken. De behandeling werd rustig afgemaakt. Je meldde dat je tevreden was met het resultaat en maakte zelfs een afspraak voor een volgende controle. Jammer dat je ervaring nu heel anders is.Gezien de overige reviews herken ik mij totaal niet in het beeld wat er nu geschetst wordt.Vreemd dat je jouw review schrijft met de naam van je vriendin/partner,die nog nooit in de praktijk is geweest.

Pim Kompier 28 Jan 2021 - 08:22

Een warm welkom bij van Essen die je altijd probeerd op je gemak te laten voelen. Uitstekende behandelingen en je kunt om 07:00 al terecht. Echt een aanrader.

Bart Westerhof 19 Sep 2019 - 14:10

Wederom een prettig bezoek gebracht aan de tandarts Gerrit van Essen. Zoals altijd een prettige verwelkoming, schoon en leuk ingerichte wachtruimte en behandelkamer. Maar waar ik vooral blij mee ben is de pijnloze behandeling. Echt een aanrader!

Y. van der Voet 29 Nov 2018 - 16:38

Ondanks verhuizing bij deze tandarts gebleven. Goede tandarts praktijk.

hakke rel 31 Mei 2018 - 22:02

Goede tandarts!