Binnenkort naar de tandarts? Gebruik de groene button "Vraag een afspraak aan" op de pagina van de tandartspraktijk op deze site waarmee u een afspraak wilt maken. Snel, makkelijk en zonder wachttijd, de tandarts belt u zo snel mogelijk.
Tandarts Dental Care Rotterdam in Rotterdam | Tandarts.nl

Dental Care Rotterdam

De praktijk

Onze tandartspraktijk in Rotterdam staat bekend om de persoonlijke benadering; "Care" zoals de naam al zegt. Onze patienten behandelen wij op een geruststellende en ontspannen wijze, waarbij wij er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en de welbekende 'angst voor de tandarts' weg te nemen. Wij streven naar een langdurige relatie waarbij kwaliteit, vertrouwen en respect een hoofdrol spelen.

Wij hopen u graag in onze praktijk te mogen ontvangen!

 

Kennis en technologische ontwikkelingen

Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde, volgen onze specialisten regelmatig cursussen, studies en doen zij onderzoek.
Naast een team van de juiste mensen beschikken wij over de meest moderne apparatuur en houden we recente ontwikkelingen op technologisch en wetenschappelijk gebied nauwlettend in de gaten.

Missie

Vertrouwen, rust en kwaliteit zijn zaken die misschien voor de hand lijken te liggen. Dit is echter vaak niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Wij doen er alles aan om dit waar te maken. Voor ons is het belangrijk dat u met een goed gevoel naar de praktijk komt en daar ook weer vertrekt.

Visie

De tandheelkundige zorg beperkt zich tegenwoordig niet meer tot enkel het uitvoeren van de noodzakelijke controles en behandelingen. De relatie met de patiënt en het uitvoeren van behandelingen op basis van persoonlijke wensen is wat tegenwoordig centraal staat. Een goede tandartspraktijk zal zich dan ook continu blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe technologieën, klanttevredenheid en de relatie met de patiënt.

 

Waardering

Deze praktijk heeft geen waarderingen.

EXTRA vragen

Heb je vooraf informatie gekregen over de kosten van de behandeling?
Hoe ben je te woord gestaan door de medewerkers van de praktijk?
Ben je goed geïnformeerd aan het begin van de behandeling?
Werd je geïnformeerd tijdens de behandeling?
Kreeg je advies en instructies na de behandeling?
Hoe is het resultaat na de behandeling?
De praktijk waar ik patiënt ben, kent flexibele openingstijden
De telefonische bereikbaarheid van de praktijk?

Vraag een afspraak aan

Selecteer de afspraak betreffende
Voornaam
Achternaam
Geboorte datum
E-mailadres
Telefoon
Extra informatie