Dental Care Rotterdam

Avenue Concordia 99a, 3062LE Rotterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
8.3
Google
4.1
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  13:00 - 20:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 12:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 13:00

De praktijk

Onze tandartspraktijk in Rotterdam staat bekend om de persoonlijke benadering; "Care" zoals de naam al zegt. Onze patienten behandelen wij op een geruststellende en ontspannen wijze, waarbij wij er alles aan doen om u op uw gemak te stellen en de welbekende 'angst voor de tandarts' weg te nemen. Wij streven naar een langdurige relatie waarbij kwaliteit, vertrouwen en respect een hoofdrol spelen.

Wij hopen u graag in onze praktijk te mogen ontvangen!

 

Kennis en technologische ontwikkelingen

Om zo goed mogelijk op de hoogte te blijven van de meest recente ontwikkelingen in de tandheelkunde, volgen onze specialisten regelmatig cursussen, studies en doen zij onderzoek.
Naast een team van de juiste mensen beschikken wij over de meest moderne apparatuur en houden we recente ontwikkelingen op technologisch en wetenschappelijk gebied nauwlettend in de gaten.


Missie

Vertrouwen, rust en kwaliteit zijn zaken die misschien voor de hand lijken te liggen. Dit is echter vaak niet zo vanzelfsprekend als het lijkt. Wij doen er alles aan om dit waar te maken. Voor ons is het belangrijk dat u met een goed gevoel naar de praktijk komt en daar ook weer vertrekt.


Visie

De tandheelkundige zorg beperkt zich tegenwoordig niet meer tot enkel het uitvoeren van de noodzakelijke controles en behandelingen. De relatie met de patiënt en het uitvoeren van behandelingen op basis van persoonlijke wensen is wat tegenwoordig centraal staat. Een goede tandartspraktijk zal zich dan ook continu blijven ontwikkelen op het gebied van nieuwe technologieën, klanttevredenheid en de relatie met de patiënt.

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
8.3
4.1
0.0
waardering icon
jacob 04 Sep 2020 - 14:41
Vriendelijk deskundig
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
8
Is deskundig
8
Aanbeveling
9
8.3
Duran Altunkaynak 26 Sep 2022 - 13:16

Is een wanbetaler, probeert SVM-subsidie geld te stelen van de overheid.

Johanna Disdier 21 Aug 2022 - 21:30

(Vertaald door Google) Zeer goede tandarts, zachte aanraking, geen pijn, raad ik aan! (Origineel) Very good dentist, soft touch, no pain, I recommand!

Andreea Baran 20 Jul 2022 - 10:16

(Vertaald door Google) Had een noodgeval, belde om een ​​afspraak te maken op basis van dit noodgeval en het antwoord was dat ze me de week daarna konden zien (Origineel) Had an emergency, called to make an appointment based on this emergency and the response was that they could see me the week after that

waardering
Reactie van/namens: Dental Care Rotterdam

(Vertaald door Google) Sorry dat we je niet konden helpen. Het is vakantieperiode en de hoofdtandarts is tot september met zwangerschapsverlof en de aanwezige mensen werken zoveel als ze kunnen, maar als de agenda vol is, is het moeilijk om iemand nieuw binnen te krijgen. Maar er is altijd een spoedgeval om te bellen naar het Erasmus MC. Geef deze recensies niet zonder zelfs maar de praktijk te betreden. (Origineel) Sorry we could not help you. It is vacation period and main dentist is on maternity leave till September and people in place work as much as they can, but when agenda is full, hard to get someone new in. But there is always emergency to call at Erasmus MC. Please don’t give these recensions without even entering the practice.

Alexandru Hristea 20 Jul 2022 - 04:36

(Vertaald door Google) U moet deze regel verwijderen: "24 uur service: in het geval van dringende pijn zullen we binnen 24 uur voor u zorgen." Het antwoord dat ik kreeg was "we zijn volgeboekt voor de week" en het was dinsdag. (Origineel) You should delete this line:”24 hours service: in the case of urgent pain, we will take care of you within 24hours.” The answer I received was “we are fully booked for the week” and it was Tuesday.

waardering
Reactie van/namens: Dental Care Rotterdam

(Vertaald door Google) Ja, het kan gebeuren dat de agenda vol is en de tandartsen u niet kunnen helpen, meestal in vakantieperiode. Sorry daarvoor. We kunnen zoveel patiënten per dag en zoveel pijnsituaties per week doen, ook al houden we hier elke dag agenda voor open. Hopelijk heb je een andere tandarts gevonden om te helpen of een noodgeval. (Origineel) Yes, it can happen to be full agenda and the dentists not to be able to help you, mostly on vacation period. Sorry for that. We can do that many patients per day and that many pain situations per week, even if we keep agenda open for this every day. Hopefully you found another dentist to help or emergency.

Denis Haristoy 26 Jun 2022 - 17:36

(Vertaald door Google) Zeer goed !!! (Origineel) Very good !!!

Behnam Hamzehee 13 Mei 2022 - 11:30

Wat een waardeloze tandartspraktijk is dit zeg, Jij wordt gewoon opgelicht door deze tandarts.

Glontaru Andrei 25 Apr 2022 - 01:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

david figueroa aviles 10 Jan 2022 - 11:42

(Vertaald door Google) Dr Cristina de beste (Origineel) Dra Cristina la mejor

Glontaru Andrei 05 Dec 2021 - 23:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kees van Damme 06 Sep 2021 - 17:07

Prima tandarts, aardig ook en de prijzen zijn erg redelijk.

Anoe Doe 25 Sep 2020 - 03:29

Beste van Rotterdam!!!

ONKAR PRATIK 04 Sep 2020 - 21:35

(Vertaald door Google) Geweldige service. De dokter was erg aardig, sympathiek en deskundig. Sterk aanbevolen. (Origineel) Amazing service. The doctor was very kind, sympathetic and knowledgeable. Highly recommended.

Brindusa N. 05 Jun 2020 - 11:12

Geweldige tandarts, ze is vriendelijk en professioneel. Alles is heel goed verlopen. Ik heb haar bij al mijn vrienden aanbevolen.

Adrian Balan 30 Mei 2020 - 12:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Adelante Talenten 20 Jan 2020 - 22:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Luminita Marin 23 Okt 2019 - 09:19

(Vertaald door Google) Mevrouw Cristina Balan is al jaren onze tandarts. We zijn erg blij dat we zo'n geweldige professional en onze conational in het hart van Rotterdam hebben gevonden. Sterk aanbevolen om gebruik te maken van de diensten van Dental Care. (Origineel) Mrs. Cristina Balan has been our dentist for years. We are very happy to have found such a great proffesional and our conational in the heart of Rotterdam. Highly recommended to use the services of Dental Care.

Nordin Chara 22 Okt 2019 - 16:49

Leuke vriendelijke tandarts die je je echt op je gemak laat voelen, als je een beetje bang voor de tandarts bent. En uiteraard ook een goede behandeling. 👍😃

SylvY Sk8 12 Okt 2019 - 02:18

Van mij krijgt Dental Care vijf sterren. Ik kom hier al sinds maart 2012. De zorg en aandacht die je wilt bij een tandarts zijn hier echt aan de orde. Christina is absoluut geen doorsnee tandarts. Zij heeft oog en vooral ook oor voor de gezondheid van de patiënt in het algemeen. Via Groupon heb ik jaren geleden deze praktijk leren kennen. Ik had geen idee, dat dit bestond op deze manier. Uitmuntend. Ik kijk er twee keer per jaar graag naar uit, om naar de tandarts te gaan! Wat ik ook heel fijn vindt, is dat de tijden altijd flexibel zijn, ook op zaterdag of vroeg in de ochtend bijvoorbeeld.. Ideaal. Ik heb al tweemaal mensen met angst deze praktijk aanbevolen en die zijn mij heel dankbaar. Wat ik nog wil vermelden is dat dit een zorgverlener is zoals we van vroeger kennen, die uitgebreid tijd neemt voor de patiënt. Subliem, ga alsjeblieft zo door!!

Manon thaviot 30 Sep 2019 - 14:54

(Vertaald door Google) Cristina en haar team zorgen ervoor dat ik me comfortabel en warm welkom voel. Ze zijn zacht waardoor mijn tandartservaring beter was dan verwacht. Sterk aanbevelen :) (Origineel) Cristina and her team make me feel comfortable, warm welcoming. They are soft which made my dentist experience better than expected. Highly recommend :)

Rashid Raja 27 Sep 2019 - 18:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

Daniella Rojas Benites 26 Sep 2019 - 18:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

Andrii REPULA 26 Sep 2019 - 16:32

(Vertaald door Google) Zeer goede service, redelijk goedkoop en korte wachttijd voor een afspraak. (Origineel) Very nice service, pretty cheap and short waiting time for an appointment.

finleyjwzz zhekus 26 Sep 2019 - 13:44

Dental care is de beste tandarts in Rotterdam professioneel en vertrouwd voor mij geen andere meer. Dan mevr balan en haar team

pierre-nicolas stepanoff 26 Sep 2019 - 13:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tristina Goonewardena 12 Apr 2019 - 12:14

(Vertaald door Google) Ze gebruiken verouderde behandelingen. Ik moest ze meerdere keren zien voor dezelfde tand en ze reageren niet. (Origineel) They use outdated treatments. I had to see them several times for the same tooth and they are non responsive.

Lisa Rosa 09 Aug 2018 - 14:03

(Vertaald door Google) Ik ben absoluut dol op mijn tandarts. Ze is vriendelijk, haar aanraking is zacht en zacht. Ze spreekt heel goed Engels, wat erg belangrijk voor me is omdat ik nog steeds het basis Nederlands leer. (Origineel) I absolutely love my dentist. She is kind, her touch is gentle and soft. She speaks very good English, which is very important for me since I'm still learning the basic Dutch.

Roland Gouzy 18 Jun 2018 - 16:52

(Vertaald door Google) Ik heb deze tandarts verschillende keren bezocht, ze vond gaatjes die mijn vorige tandarts niet eens zag (3 maanden eerder en het was in een gevorderde staat, dus ze bewaarde 2 van mijn tanden ...), geen pijn, heel zacht contact met de patiënt, Ik heb nooit pijn gehad, zelfs niet met harde behandelingen. Later ging ik een gebroken frontale tand repareren en moet ik na overleg met andere professionals (tandartsen + tandprothetici) zeggen dat het resultaat perfect is omdat zelfs een andere tandarts niet kan zeggen dat dit niet mijn originele (natuurlijke) tand is, dus de tandarts heeft ook hoge vaardigheden in esthetische tandheelkunde, en het is zeldzaam, omdat veel mensen die ik ken zeer zichtbare reparaties hebben. Ik heb ook 3 schoonmaakbeurten gedaan en er waren geen pijn. Dat gezegd hebbende, ik raad deze tandarts veel aan, waarom? Hoge vaardigheden, geen pijn, goede ogen (om problemen zoals gaatjes te detecteren), hoog gevoel voor esthetiek. (Origineel) I visited this dentist several times, she found cavities that my previous dentist did not even see (3 months before and it was in an advanced state, so she saved 2 of my teeth…), no pain, very soft touch with the patient, I never had pain even with hard treatments. Later I went to repair a broken frontal tooth and I have to say after discussing with other professionals (dentists + dental prosthetists), that the result is perfect because even another dentist cannot say that is not my original(natural) tooth, so the dentist has also high skills in esthetic dentistry, and it is rare, because a lot of people that I know have very visible reparations. I also did 3 cleanings and there were without any pain. All that said, I recommend this dentist a lot, why? High skills, no pain, good eyes (to detect problems like cavities), high sense of esthetics.

Tuo Jiang 13 Mei 2017 - 14:18

(Vertaald door Google) Het was een heel slechte ervaring voor mij. De hele behandeling duurt minder dan 30 minuten en omvat zowel schoonmaken als vijlen. De laatste keer dat ik mijn tanden poetste, duurde het meer dan een uur en nu duurt dit minder dan 15 minuten. Ze zijn nadelen! Ze hebben u niet de juiste behandeling gegeven en u een hypotheekprijs in rekening gebracht voor de behandeling. Ik kan mijn oren niet geloven toen ze me vertelde hoeveel ik moet betalen! Ik was zo geschokt! Ik zal nooit meer teruggaan naar deze tandarts, ik maak me ook zorgen over de hygiëne, ik weet niet eens zeker of ze het certificaat voor de praktijk hebben ontvangen! Ik heb zoveel spijt dat ik naar deze tandarts ben gegaan. Dit is de slechtste tandartsbehandeling die ik ooit in mijn leven heb gehad! Pls ga daar niet heen! (Origineel) It was very bad experience for me. The whole treatment is under 30mins which includes both cleaning and filing. The last time for my teeth cleaning, it took for more than an hour and now this it takes less than 15mins. They are cons! They didn't do the appropriate treatment on you and charged you a hypy price for the treatment. I cannot believe my ears when she told me how much I need to pay! I was so shock! I will never go back to this dentist, I worry about the hygiene as well, I am not even sure whether they received the certificate for practice! I am so regret that I went to this dentist. This is the worst dentist treatment that I ever had in my life! Pls do not go there!

Lorraine Veronica 28 Mei 2016 - 11:57

(Vertaald door Google) Bij mijn eerste bezoek werd ik overweldigd door de warmte en vriendelijkheid van de tandarts (een consult). Bij mijn tweede bezoek schrok ik van de behandeling. Ik kwam een ​​beetje laat aan (ik belde om te informeren). Ze zei dat het prima was. Ze nam de volgende patiënt in de rij. Toen ik aan de beurt was, sprak ze amper met me. Ze gaf lezingen en trainde haar stagiaires. Ze wees naar de stoel waarop ik moest gaan zitten. Ik was al zenuwachtig en het maakte het nog erger toen ze alleen met de stagiaires in het Nederlands sprak, en zonder uitleg gewoon aan mijn mond begon te werken. Ze was een slecht fineer aan het vijlen. Nadat ik erop had gewezen dat een stukje van mijn tand was blootgelegd door de vijl, zei ze dat het bedekt was. Vervolgens moest ze een poetsbeurt geven. Ze schraapte ruwweg mijn tanden en liet me toen spugen met een oplossing. Ze liep naar de deur en zei dat ik klaar was ... Ik was zo in de war. De hele afspraak duurde minder dan 10 minuten. Ze inspecteerde mijn tanden niet, poetste ze niet en sprak niet over de gezondheid van mijn tanden. NIETS! Ze gooide me in feite de deur uit. Ik droeg nog steeds het schortje dat ze op je kleding zetten en zat in de stoel. Ik was zo geschrokken en wilde huilen, maar ik zei niets omdat ik me zo onzeker voelde. Bij de receptie vroeg ik haar ... dus hoe zit het met mijn tanden? Ze zei dat ik over drie maanden terug moest komen voor meer schoonmaak. Nu 5 dagen later ... merkte ik dat mijn tand inderdaad zichtbaar en onbeschermd is. Ik heb pijn en ben nu op zoek naar een nieuwe tandarts. Ik weet niet of ze boos op me was omdat ik te laat was ... of dat ze gewoon in een slecht humeur was. Ik koos voor deze tandarts op basis van positieve recensies ... en ik heb een enorme angst als de tandarts. Ik hoop dat mijn verhaal anderen helpt. (Origineel) On my first visit I was blown away by the warmth and kindness by the dentist ( a consultation ). On my second visit I was shocked by the treatment. I arrived a bit late ( I called to inform ). She said it was fine. She took the next patient in line. When it was my turn she barely spoke to me. She was lecturing and training her interns. She pointed at the chair for me to sit. I was already nervous and it make it worse when she spoke only to the interns in Dutch, and just started working on my mouth without explanation. She was filing down a bad veneer. After I pointed out a bit of my tooth was uncovered by the filing and she said it was covered. Next she was supposed to give a cleaning. She roughly scaled my teeth and then made me spit with a solution. She walked to the door and said I was done... I was so confused. The whole appointment was under 10 mins. She didn't inspect my teeth, she didn't polish them, or talk about the health of my teeth. NOTHING! She basically threw me out the door. I was still wearing the little apron they place on your clothing and sitting in the chair. I was so shocked and wanted to cry but I said nothing because I felt so insecure. At the receptions desk I asked her... so what about my teeth? She said I needed to come back in three months for more cleaning. Now 5 days later... I noticed that my tooth is indeed exposed and unprotected. I'm in pain and now searching for a new dentist. I don't know if she was angry at me for being late... or if she was just in a bad mood. I chose this dentist based on positive reviews... and I have a huge fear if the dentist. I hope my story helps others.

Andreea Moga 21 Jan 2016 - 09:50

(Vertaald door Google) Ik ben sinds vorig jaar bij deze tandarts nadat ik besloot te verhuizen van een andere tandarts die niet gemakkelijk kon uitleggen wat hij met mijn tanden had gedaan en binnen een week werd mijn vulling gebroken. Ik was verrast over de tandarts bij Dental Care en hoeveel vooruitgang ze werkt. Niet alleen weet ze uit te leggen voor uw begrip, maar ze geeft ook tijd om met u te praten als normale mensen, behalve dat ze alleen haar patiënt is. Ze heeft veel tips voor vitamines en mineralen die je tanden helpen versterken, als je het haar vriendelijk vraagt, weet ik zeker dat ze je alles zou vertellen wat ze weet. Ze is niet die typische arts die voor het geld werkt, maar werkt met passie voor wat ze het beste weet te doen. Een tip: als je een buitenlander bent, zou het gebruik van je nederlands je helpen als je met een of twee van de 5 assistenten praat, de rest van hen kent allemaal Engels. Geen twijfel, de tandarts kan heel goed Engels spreken. Het beste deel is dat de praktijk ook op zaterdag geopend is, en dat meestal alle tandartspraktijken in Nederland in het weekend gesloten zijn. (Origineel) I have been to this dentist since last year after I decided to move from another dentist who was not able to easily explain what he did to my teeth and in no more than one week my my filling got broken. I was surprised about the dentist at Dental Care and how much pro- way she is working. Not only she knows how to explain for your understanding, but she is also giving time to talk to you as a normal people apart from being her patient only. She has many tips for vitamins and minerals which helps strengthen your teeth, if you kindly ask her I'm sure she would tell you everything she knows. She is not that typical doctor working for the money, but working with passion for what she knows best to do. One tip: if you are a foreigner, using your dutch would help you when talking to one or two of the 5 assistants, the rest of them all know English. No doubt, the dentist can speak very good English. The best part is that the practice is also open on Saturdays which most of the times all dental practices in Holland are closed in the weekend.