Orthodontie Ridderkerk

Jan Luykenstraat , 2985BV Ridderkerk
Neemt patiënten aan
Tandarts
5.0
Google
3.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Orthodontie

Team

tandarts
5.0
E. E Jammalieh
Tandarts
tandarts
0.0
N.E. Bennitt
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
5.0
1 waarderingen
3.9
15 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
Maryam 02 Jun 2022 - 11:30 E. E Jammalieh (Tandarts)
Het is hier lopende band werk. Korte afspraken Onbeleefd personeel en onkundig Ze sturen hoge rekeningen terwijl je soms niet meer dan 2 minuten in de stoel zit Bij het verwijderen van het spalkje van mijn zoontje hebben ze een heel stuk tand weggeboord en sindsien heeft mijn zoon blijvende gevoelligheid met koude dingen Had ik beter geweten zou ik mijn kind ergens anders gebracht hebben.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
9
5.0
Jenny Tak 08 Jan 2021 - 13:47

Hoe is de ervaring van mensen/kinderen bij het maken van een afspraak bij deze praktijk? Makkelijk in te plannen of lange wachttijd/niet meedenken over de datum/tijd of juist flexibel?

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Ridderkerk

Beste Jenny, Leuk dat je onze website hebt bezocht, voor een eerste consultafspraak kan je je inschrijven via deze link: https://www.orthodontieridderkerk.nl/inschrijven/ Aantal dagen daarna krijg je de afspraak via de post / email, wij hebben een wachtlijst van 3-4 weken. Betreft de controles na het plaatsen van de beugel deze kan je meestal zelf inplannen via een web applicatie Onze werkdagen van de praktijk kan je op onze site vinden. Met vriendelijke groet, Orthodontie Ridderkerk

Mario Witteman 06 Dec 2020 - 23:49

Vriendelijk personeel. Waar je vroeger heel vaak zat te wachten omdat het uit liep, zijn ze nu altijd stipt op tind!

S b 22 Jul 2020 - 10:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Elias Marun 28 Jun 2020 - 19:34

Zeer persoonlijke benadering in een prachtige praktijk, vriendelijk en kundig personeel. De orthodontist past de nieuwste behandelingen toe en het resultaat was uitstekend. Een aanrader als je op zoek bent naar een goede orthodontist!

Sabrina Both 09 Nov 2019 - 11:40

Zeer vriendelijk en professioneel! Ik stel het op prijs dat mijn dochtertje vriendelijk wordt benaderd en alles wat er gaat gebeuren ook aan haar wordt uitgelegd.

Remember Vatos 04 Okt 2019 - 13:53

Wilde deze wel.proberen invisalign zie ik niet op de video maar een doorzichtige plaat er is een groot verschil toch tussen invisalign en doorzichtig beugel hmm reactie op antwoord nou op jullie site heb ik de video reclame invisalign bekeken en daar zie ik een aligner doorzichtbeugel en uiteraad invisalign is het merk die alleen van amerika komt met codes .en dat is toch anders

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Ridderkerk

Geachte heer/vrouw “Remember Vatos”, Het is voor mij niet duidelijk welke video u bedoelt maar wij werken in de praktijk met Invisalign beugels, als u interesse heeft in het systeem, kunt u contact nemen met balie@orthodontieridderkerk.nl Met vriendelijke groeten Elia

Loes 17 Sep 2019 - 12:07

"Fijne praktijk met kundig en goed opgeleid personeel. Orthodontist is een aardige man, hij en de assistentes nemen de tijd om naar je te luisteren en vragen te beantwoorden. Alles wordt goed uitgelegd. Bij het maken van afspraken wordt zoveel mogelijk meegedacht vanuit de patiënt en voor zover mogelijk wordt er rekening gehouden met het schoolrooster.Met een bushalte om de hoek en vrij parkeren is de praktijk goed bereikbaar.Kortom: komt u in aanmerking voor een beugel, dan is het zeker aan te raden bij deze praktijk een afspraak te maken!"

Anouk Boer 12 Sep 2019 - 14:14

Professionele en vriendelijke medewerkers. Duidelijke communicatie en goede behandeling.

Sara Visser 26 Aug 2019 - 15:45

Super vriendelijk team. Heel open en denkt met je mee. Zeker aan te bevelen

A Person 14 Aug 2019 - 16:22

Slecht personeel. Onvriendelijk, alsof je ze tot last bent. Willen niet luisteren naar je wensen of überhaupt naar jou als persoon. Vaker fouten gemaakt in mijn gebit en dit resulteerde naar een langere periode met beugel. Rond uit slecht.

Julia Boelaars 19 Apr 2019 - 09:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Robert van Griethuijsen - de Jong 24 Okt 2018 - 12:14

Mijn dochter aangemeld in september 2017. In november 2017 kon ze geholpen worden, omdat toen haar laatste kiezen gewisseld waren. Praktijk is netjes. Veel behandelstoelen (9?) en alles is er op gericht dat het efficiënt verloopt. Contactmomenten zijn kort en zakelijk. De tijd tussen de afspraken is lang: gemiddeld twee weken. In november 2017 konden we dus starten en pas in juni 2018 werd het eerste deel van de beugel geplaatst. Het tweede deel van de beugel paste echter niet. Het behandelplan moest dus aangepast worden of zoals de orthodontist het zelf zei: "slechts de volgorde van de beugels moet anders". Ik vond echter de tijd tussen de eerste afspraak en daadwerkelijke plaatsing te lang en ik ben overgestapt naar andere orthodontist. Bij overstap bleken de gebitsmodellen beschadigd door branden en buigen van de beugel en de röntgenfoto's onbruikbaar. Alle röntgenfoto's en bepalingen voor gebitsmodellen moesten dus overnieuw. Bij nieuwe ortho kon dit vele malen sneller en werd vlot een passende beugel geplaatst.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontie Ridderkerk

Geachte heer Griethuijsen Wij betreuren het ten zeerste dat e.e.a. zo verlopen is bij uw dochter. Ik denk echter dat het hier om een miscommunicatie gaat. We hebben u dochter voor het eerst gezien in september 2017; zij had toen losse melk elementen, waardoor we niet direct konden starten met de orthodontische behandeling. Na het wisselen zijn er foto’s en modellen gemaakt. Af en toe gebeurt het helaas dat beugels in een andere volgorde moeten worden geplaatst, dat was het geval bij uw dochter en kunnen we helaas niet altijd voorzien. Uiteraard wensen wij u en uw dochter een succesvolle behandeling toe. Indien er nog vragen zijn horen we dat graag Met vriendelijke groet, Elia Jammalieh.

Aniek mID 24 Feb 2018 - 15:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Markell Achthoven 19 Sep 2017 - 14:06

Me dochters worden daar altijd goed geholpen,personeel is vriendelijk en leuke sfeer daar.

Marina Gomes Fortes 05 Jul 2017 - 17:02

Deze Google-recensie is zonder tekst