Lassus Tandartsen Oisterwijk

Lassus Tandartsen Oisterwijk
Moergestelseweg 32L, 5062JW Oisterwijk
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.8
Zorgkaart
8.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 21:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00

 

Tandarts Oisterwijk

 

Lassus Tandartsen Oisterwijk is een aantrekkelijke en moderne tandheelkundige praktijk in het gelijknamige Oisterwijk. Een mooi, gezond en goed functionerend gebit is de wens van iedereen die geeft om zichzelf. Een bewuste levensstijl en de motivatie en bereidheid om ons samen in te spannen zijn belangrijk voor uw mondgezondheid. Ze vormen de basis van het boeiende vakgebied van onze praktijk: het realiseren van optimale gebitsfuncties in al haar aspecten.

Nu ook twee zaterdagen per maand geopend van 08::30 uur.

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Snurk specialist
 • Kaakchirugie

Team

tandarts
0.0
J.P.M. Thoolen
Tandarts
BIG nummer: 99921052202
tandarts
0.0
Katja Hartman
Tandarts
BIG nummer: 19046522302
tandarts
0.0
Scarlette Yap
Tandarts
BIG nummer: 19927070202
tandarts
0.0
P.M.J.M. Thoolen
Implantoloog
BIG nummer: 29024273302
tandarts
0.0
Toine Pooters
Implantoloog
BIG nummer: 39066523802
tandarts
0.0
Anite Huberts
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Monique Sevenstern
Praktijkmanager
tandarts
0.0
R.N. Lamp
Tandprotheticus

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
3.8
8.8
jacco meesters 22 Feb 2023 - 20:02

Preventie assistent heeft Mijn tanden goed gereinigd en goede info gekregen echt supper Raad het zeker aan 👍

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Beste Jacco Meesters, we zijn erg blij dat u tevreden bent met Lassus Tandartsen Oisterwijk. Dank voor uw mooie review.

Werner Tekelenburg 23 Nov 2022 - 15:22

Laat je niet foppen. Ik ging er heenn voor facings, nu hebben ze al voor kleine 450 euro gedeclareerd bij de verzekering. Bij vragen geven ze niet thuis, ze geven geen antwoordt op simpele vragen. Ze doen van alles bij de intake om blijkbaar de kosten op te schroeven en delen de rekening in 2e. Mijn offerte was tussen de 150 euro en 250 euro. Denk echt goed na voor je met deze organisatie in zee gaat !! Geval goedkoop is duurkoop. Reactie: Jammer, triest of onprofessioneel ? Ik heb namelijk niemand gesproken ! Sterker nog na meerder mailwisselingen krijg ik maar geen antwoordt op mijn vragen, Geeft maar weer aan dat jullie een client niet serieus nemen en proberen er goed uit te komen SCHANDE !

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Beste Werner Tekelenburg, wat vervelend om te lezen dat u niet tevreden bent met onze praktijk. Wij hebben u gister telefonisch gesproken en daarna nog extra toelichting gegeven via de mail. Mocht u toch nog vragen hebben dan helpen wij u graag deze te beantwoorden en zoeken wij naar een oplossing indien nodig. Onze praktijkmanager Monique neemt contact met u op.

Rene Gerritsen 23 Nov 2022 - 15:10

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Beste Rene Gerritsen, naar aanleiding van uw beoordeling komen wij graag met u in contact om te praten over uw ervaring in onze praktijk. Gezien het aantal sterren is er veel ruimte voor verbetering. Wilt u dan ook contact opnemen met onze praktijkmanager Monique via oisterwijk@lassus.nl? Dit wordt door ons zeer gewaardeerd.

Frans Verschuren 09 Nov 2022 - 12:03

Mijn echtgenote Wiske Verschuren heeft een maand geleden een kies laten verwijderen en een implantaat laten plaatsen door tandarts Peter Thoolen. Ze zag er zeer tegenop maar deze arts toonde heel veel begrip voor haar. Alles is zeer goed verlopen: geen opgezwollen gezicht, geen blauwe plek en zeer weinig napijn. Ze is blij dat ze bij hem terecht is gekomen.

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Wat fijn om te lezen dat uw echtgenote zo tevreden was over onze tandarts! Wij zijn daar ook blij mee en hopen uw echtgenote nogmaals te mogen verwelkomen bij ons.

Zainab 21 Jul 2022 - 16:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lida Post 11 Sep 2021 - 13:55

De kennismaking met de Las sus kliniek heb ik als zeer positief ervaren! Gastvrijheid, vriendelijkheid maar vooral hun vakkundigheid staat daar hoog in het vaandel. Er wordt ruim de tijd voor je genomen en het behandelplan wordt met je doorgesproken. De tijd voor de behandeling wordt zeer ruim ingepland en heel zorgvuldig uitgevoerd. Wat ben ik blij dat ik bij de Las sus kliniek terecht ben gekomen en mijn gebit zorgvuldig behandeld wordt, Veel dank, Lida Post.

jcs rocamaroon 12 Jul 2021 - 07:36

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maarten Castelijns 06 Jul 2021 - 11:05

Afgelopen week behandeld door Peter Thoolen na een fietsongeval waarbij 3 voortanden verloren gingen Na herstel van kneuzingen in 1 zitting 2 implantaten geplaatst en noodbrug gemaakt zodat het esthetisch en functioneel weer top is Over 6 maanden definitieve brug Professionele behandeling in een geolied team Goede uitleg met geduld en medeleven Veel dank daarvoor

Loes Porankiewicz 02 Jun 2021 - 12:31

Zeer tevreden over de behandeling (het plaatsen van een implantaat). Alles keurig volgens afspraak. Mijn eigen tandarts was helaas verhinderd ivm ziekte, maar de vervangster deed het perfect. Totaal geen pijn gehad, zelfs niet van het zetten van de verdoving! Tijdens de behandeling werd ook steeds heel duidelijk verteld wat ze aan het doen waren. Dat vind ik erg prettig.

Thilly Neutelings 07 Mei 2021 - 13:44

Er zijn leuker dingen, blijft tandarts natuurlijk, maar ik kom er al jaren en weet dat mijn gebit er in goede handen is, van reguliere controle tot implantaten. De communicatie vooraf en tijdens de behandelingen is duidelijk. De behandelingen waren tot nu toe probleemloos én pijnloos.

Dirk Stolk 03 Mei 2021 - 20:22

Afgelopen week weer een bezoek gebracht aan deze tandartspraktijk.Ik zal niet zeggen dat het voelde als thuis komen (daar zijn ander plaatsen voor) maar een vriendelijke begroeting. De behandeling door implantoloog Peter Thoolen was weer perfect. Zeer goede en rustige uitleg vooraf en een attente behandeling in de de stoel. Bijgestaan door een vriendelijke assistente.

martin van kemenade 03 Mei 2021 - 16:52

Lassus Tandartsen Oisterwijk is een prima praktijk die me nog nooit hebben teleurgesteld. Alles gaat volgens een strak schema en ze leveren prima werk .Ik ga er elke keer met goed vertrouwen naar toe ,het zijn echte vakmensen

Henk Voesenek 08 Jan 2021 - 19:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Beste heer Voesenek, wij zijn met u in contact met betrekking tot uw ervaring in onze praktijk.

Natasja Van Cittert 16 Dec 2020 - 10:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Lassus Tandartsen Oisterwijk

Beste mevrouw van Cittert, Dank voor uw beoordeling. Echter kunnen wij concluderen dat uw bezoek aan onze praktijk niet naar wens is verlopen. Graag komen wij met u in contact om te praten over uw ervaring. Onze praktijkmanager zal z.s.m. contact met u opnemen. Met vriendelijke groet, Lassus Tandartsen

Chris R. 01 Aug 2019 - 10:23

Afgelopen week voor het eerst bij deze tandartspraktijk langs geweest voor de periodieke controle. Erg te spreken over deze tandarts in Oisterwijk. Medewerkers zijn vriendelijk, leggen alles duidelijk uit en de praktijk zelf ziet er ook gewoon goed uit. Top en tot over een half jaar!