M2 Tandartsen Oegstgeest

Irislaan 281A, 2343CM Oegstgeest
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.3
Google
3.9
Zorgkaart
9.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
HKZ - 2025
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  7:00 - 21:00
 • arrow dinsdag
  7:00 - 21:00
 • arrow woensdag
  7:00 - 21:00
 • arrow donderdag
  7:00 - 21:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 15:00

Alle specialisaties onder één dak

Bij M2 tandartsen in Leiden werken meer dan 80 tandheelkundige professionals. Onze tandartsen hebben veelal een eigen specialisme. Wij kunnen in onze praktijk vrijwel alle behandelingen uitvoeren, ook orthodontie, endodontologie, esthetische tandheelkunde, implantologie, kaakgewrichtbehandelingen en angsttandheelkunde. Dit betekent dat wij gecompliceerde tandheelkundige zaken geïntegreerd kunnen aanpakken. Met deze geïntegreerde aanpak is M2 tandartsen al meer dan 25 jaar succesvol.

Regio Leiden-Den Haag

M2 tandartsen is de grootste praktijk in de regio Leiden-Den Haag. In onze vestigingen in Oegstgeest en Voorburg beschikken wij in totaal over 20 behandelkamers met hypermoderne apparatuur zoals digitale mondscanners. Onze ISO 9001:2008 certificering is een kwaliteitswaarborg.

Service

Wij behandelen geen monden maar mensen. Daarom bieden wij naast hoogwaardige behandelingen ook persoonlijke service. Wij doen er alles aan om een tandartsbezoek zo plezierig mogelijk te laten verlopen. Onze hostess ontvangt de klanten gastvrij in een lounge die veel weg heeft van een luxe hotellobby. In de lounge staat als blikvanger een bijzondere poetshoek die wordt geaccentueerd door gekleurde LED-verlichting. Klantgerichtheid is dan ook belangrijk aspect in onze praktijk, klanten kunnen bij M2 tandartsen van 7.00 uur tot 21.00 uur terecht.

https://www.m2tandartsen.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie
 • Gehandicapte patiënten
 • Snurk specialist

Team

tandarts
0.0
Athena Soraghi
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Denise Luyckx
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Elise Tang
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Hannie Kroonsberg
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Jacqueline Strooband
Implantoloog
tandarts
0.0
Jan de Minjer
Tandarts
tandarts
0.0
Jerome Palazzi
Tandarts
tandarts
0.0
Maaike IJzendoorn
Tandarts
tandarts
0.0
Margot Vermeulen
Tandarts
tandarts
0.0
Maurice Post
Tandarts
tandarts
0.0
Mina Alizadeh
Tandarts
tandarts
0.0
Pieke Wagemakers
Tandarts
tandarts
0.0
Rense Nauta
Tandarts
tandarts
0.0
Rob Aggenbach
Tandarts
tandarts
0.0
Rolf van Mierlo
Tandarts
tandarts
0.0
Shabona Afzly
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Tim Ottens
Tandarts

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
9.3
1 waarderingen
3.9
57 waarderingen
9.3
48 waarderingen
waardering icon
Douwe Breimer 01 Mrt 2021 - 14:50
Tandarts van Mierlo is een toptandarts die bij mij een ingenieuze en voortreffelijk zittende klikbovenkaak heeft aangebracht.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.3
Patricia Mancebo 03 Mei 2022 - 10:02

Excellent dentist practice! All the dentists and dental hygiene professional, as well as the receptionists and assistants, were always kind and professional, Also, the location is convenient if you live in Oegstgeest and the availability is extensive.

Yousef E 17 Mrt 2022 - 17:41

Vrij amateuristisch bedrijf . Als ik dit een nul had kunnen geven dan had ik dat zeker gedaan. Ben al mijn hele leven lid van deze tandarts en sinds jullie zijn verhuisd naar oegsgeest zijn jullie alleen maar achteruit gegaan. Alles lekker gehaast doen controle duurde 2 a 3 minuten en een vrij arrogante meisje die mij behandelde ze verheef haar stem constant en behandelde mij als een of andere klein kind. Vervolgens ben ik een afspraak vergeten . Na 10 minuten gelijk gebeld om aan te geven of ik nog kon komen (omdat ik in de buurt woon) dat kon al helaas niet meer . Maar vervolgens wel 20 euro extra rekenen omdat ik niet ben gekomen? Dit bedrijf wil je alleen maar uitmelken en houd geen rekening met andere mensen.

Peter Jan Vermeer 12 Mrt 2022 - 18:36

Had Google maar een nul sterren optie.. Verschrikkelijke klanten service! Hier zien ze klant maar als een Euro-teken, proberen zo veel mogelijk uit je te knijpen.

Anneli van der Reijden 08 Mrt 2022 - 17:17

Betrokken, bevlogen en vakkundige tandartsen!

-- 05 Mrt 2022 - 14:16

Afgelopen jaren klant, een controle duurt gemiddeld 2-3 minuten en wordt volledig doorberekend. Als klant vergeet je per ongeluk een keer een afspraak, en er wordt gewoon € 50,00 voor gerekend. Schaamteloos en zo klantonvriendelijk als het kan. Het zijn de "snelle" vijftigjes die zo verdient worden.. Belachelijk!!! Jullie zijn door deze actie vele vijftigjes kwijt voor de komende jaren :). Ik zal een tandarts zoeken die WEL wil werken en een goede controle wil uitvoeren voor zijn geld. Makkelijk verdient zo.

Vijayakumar Jonnalagadda 15 Feb 2022 - 10:17

(Vertaald door Google) Zeer slechte tandarts Ik was binnen een maand voor het verwijderen van tandsteen (Origineel) Very bad dentist I was whithin a month for remove tartar

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

(Vertaald door Google) Beste Vijayakumur, Ik kan mij u helaas niet herinneren als patiënt van M2 Tandartsen Je bent natuurlijk altijd vrij om te posten wat je wilt, maar ik zou je vriendelijk willen vragen om niet zo'n slechte recensie te plaatsen als je nog nooit in onze kliniek bent geweest Groeten, Michiel Nagel (kliniekmanager) (Origineel) Dear Vijayakumur, Unfortunatly i cannot recall you as a patient of M2 Tandartsen Of course you are always free to post anything you like but I would kindly ask you not to post such a bad review if you have never been to our clinic before Regards, Michiel Nagel (clinicmanager)

Rob Hundeshagen 20 Dec 2021 - 16:58

Vakkundige tandarts van Mierlo, prima geholpen en neemt de tijd voor je. Assistente prima, er is met rust en vakkundig aan mijn gebit gewerkt. Aan te bevelen.👍

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Geachte heer Hundeshagen, Wat ontzetten fijn om te zien dat u tevreden bent over onze dienstverlening en hartelijk dank voor uw reactie!. Met vriendelijke groet, Michiel Nagel (praktijkmanager)

ak rock love boy 01 Jul 2021 - 08:35

(Vertaald door Google) Mooi hoor (Origineel) Nice

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

(Vertaald door Google) thanx (Origineel) thanx

sa bakker 28 Apr 2021 - 17:11

Waar je bij een reguliere tandarts in een of 2 sessie(s) per jaar klaar bent met een tandarts bezoek, kan je bij M2 gerust het dubbele rekenen. Alles wordt apart gepland door de receptie, een controle, reguliere mondhygiëne, foto's maken.... Het voelt als makkelijk geld verdienen voor de tandartsen en als klant kan je er (te) veel tijd aan kwijt zijn.

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Beste Sa, Jammer dat je dit zo ervaren hebt en we begrijpen dat jouw tijd ook kostbaar is. We doen onze uiterste best om de zorg die je nodig hebt secuur en zonder tijddruk op het hoogste niveau uit te voeren. Omdat we het wachten bij M2 willen beperken tot een minimum kan het zijn dat je voor een behandeling terug moet komen. De tarieven van alle tandartsen in Nederland zijn hetzelfde en wij willen voor dat bedrag de beste zorg bieden.

Max Tonino 21 Apr 2021 - 09:16

Goede ervaring als klant! Uitleg over alle stappen en waarom iets wordt gedaan. Met als einderesultaat en mooi gebit.

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Dank Max voor je waardering.

Max van Dongen 07 Mrt 2021 - 19:49

Nu ik bij een andere tandarts zit is het me pas duidelijk wat een vreselijk slechte artsen hier zitten, altijd tot bloedens toe opengeharkt en na een behandeling (zowel tandarts als mondhygiënist aka preventieassistent....) altijd zeker 3 dagen pijn in m’n mond. Reactie daarop was dat ik niet genoeg stook. Erg slechte en bijdehante tandarts die je behandeld alsof je een kleuter bent.

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Geachte heer van Dongen, Wij betreuren het ten zeerste dat u onze tandheelkundige zorg met 1 ster beoordeelt. M2 tandartsen bestaat uit een vakkundig gevarieerd specialistisch team en samen met u streven we naar een mooi en gezond gebit. Wij geven voorlichting en instructie voor een goede mondhygiëne in combinatie met een professionele gebitsreiniging, zo houden we uw mond in topconditie. Wij wensen u veel succes bij uw nieuwe tandarts.

Onno 27 Feb 2021 - 19:38

Waardeloos, ruim 800 euro kwijt en nog niet oke. Slechte voorlichting, gaat alleen maar om geld geld en geld. Ook een keer gebeld met hele erge pijn, kon pas 12 uur later langskomen. Geen reactie op mails. De "zogenaamde" specialist in wortelkanaal behandelingen gaf mij nog een grote mond dat ik voortaan om haar (de specialist) moet vragen voor een wortelkanaal behandeling. Hoe moet ik dat weten ****, ik verwacht een specialist als ik voor een wortelkanaal behandeling kom. Nooit een excuses ontvangen.

Sylvana 26 Dec 2020 - 18:43

Afschuwelijk de laatste tijd! Zovaak voor kiespijn geweest! Zenuwbehandelingen! Daarna werd ik weer steeds terug gestuurd! Uiteindelijk God dank bij een kaakchirurg gekomen! En loop al tijdje met een kies vol bacteriën die gebroken is.... De laatste behandeling enorm veel pijnen gehad want door mijn medicatie werken verdovingen niet! Maar even overleggen met de kaakchirurg wat ze zeiden wordt ook niet gedaan! Al teveel gevraagd! Gelukkig zelf kunnen regelen maar vertrouwen in deze praktijk! Die is er niet meer....

Madelon van der Hoeven 18 Dec 2020 - 16:56

Blij met M2 tandartsen! Halfjaarlijks vakkundige controles en afspraken bij de altijd vriendelijke tandartsen en mondhygiënisten.

Karin De Wolf 02 Dec 2020 - 07:31

Laatst bij M2 geweest voor een kroon bij tandarts Vermeulen. Hele goede rustige behandeling. Goede uitleg tijdens behandeling. Heel erg tevreden.

Milou Snijders 30 Nov 2020 - 05:29

Professionele tandartsen en mondhygiënistes, specialistische zorg en bovenal erg vriendelijk en behulpzaam, top praktijk!

Kees Peeters 27 Nov 2020 - 18:35

Professionele praktijk met lieve vakmensen. Geholpen aan mijn front na een fietsongeluk door een specialist (M IJzendoorn). Verder regelmatig onder behandeling van de mondhygiëniste Hanny, topper.

Christina Vis 26 Nov 2020 - 11:23

Wat een prima praktijk is dit, fijne ontvangst en een eigen wachtruimte dat is zeker in deze tijd heel erg goed. Je merkt dat M2 tandartsen er alles aan doet om je zo veilig mogelijk te behandelen. Tandartsen en assistenten werken heel fijn samen, oftewel ik ben zeer tevreden over deze tandarts

Milou Beukeboom 26 Nov 2020 - 07:34

Fijne praktijk, ruime openingstijden en ze denken er echt met je mee. Moderne technieken en apparatuur.

Mark Hulsmans 25 Nov 2020 - 18:03

Geweldige praktijk met goede zorg en kwaliteit. Vooral de kindertandarts in Oegstgeest is geweldig! Grote klasse.

Christian van der ree 02 Okt 2020 - 16:10

Geen ervaring als klant, wel als leverancier. Fijn communiceren en rekeningen worden altijd netjes opmtijd betaald.

F. Meinders 03 Sep 2020 - 18:52

Jarenlang is mijn onder en bovengebit gemaakt door een tandtechnieker. Omdat ik steeds vaker problemen had met het ondergebit ben ik opzoek gegaan naar een Tandarts die implantaten kon plaatsen. Ik werd door mijn verzekering doorverwezen naar M2 Tandartsen in Oegstgeest. Ik heb nu een aantal behandelingen gehad, implantaten geplaatst, onder en bovengebit vernieuwd en ben tot zover zeer tevreden. Er wordt eerst advies gegeven en daarna krijg je schriftelijk een kostenindicatie thuis gestuurd. De behandelingen zelf zijn feilloos verlopen, geen problemen/complicaties gehad. De implantoloog Mevrouw J. Stroobant en de tandarts Stroobant zijn zeer sympathiek. Komen professioneel over, hebben antwoord op alle vragen en stellen gerust wanneer nodig. De kosten zijn in mijn optiek prima. Het is misschien wat duurder dan de rest, maar daar krijg je ook kwalitatief goede zorg voor terug.

Noa Hemsen 12 Aug 2020 - 09:09

Zeer slechte tandarts, ben binnen een maand geweest voor me tandstenen te verwijderen totaal koste 750 euro, 2 kanaal behandelingen koste 1300 euro, behandeling nog geen eens afgerond en je moet facature al betalen anders mag je geen afspraak maken. Kanaalbehandeling inmiddels ontstoken, mag je op bezoek komen 20 min dient contant 100 euro te betalen mag geen pin. Bij mij gelijk alletwijfels of het wel klopt. Het ziet er goed uit maar de praktijken die ze uit voeren zeer twijfels. Na dat ik wil uit schrijven wordt ik gebeld met de tandarts zegt zoek een ander tand arts. Wat totaal niet professioneel is een onafgehandelde kanaalbehandeling zo laten.

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Geachte mevrouw Hemsen, wij betreuren het zeer dat u negatieve ervaringen heeft. Helaas komt uw naam niet in ons patiëntenbestand voor. Ik zou het fijn vinden als u contact met mij zou willen opnemen, ik ben telefonisch: 071-5652455 of per mail l.vanvelsen@m2tandartsen.nl te bereiken. Met vriendelijke groet, Lonneke van Velsen – Praktijkmanager M2 tandartsen Oegstgeest.

Tatjana Petrusa 30 Jun 2020 - 10:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kristel Koet 30 Jun 2020 - 09:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Piedro Beenhakker 03 Feb 2020 - 09:51

Afspraken maken is lastig. Maanden vooruit. Onpersoonlijk: je wordt door verschillende tandartsen behandeld. Specials zoals wortelkanaalbehandeling en kroon zijn opvallend duur tov de richtbedragen. Bij analyse van de begroting van de kroon blijken zowel verzamelposten als individuele posten te worden gedeclareerd. Er worden geen goede adviezen gegeven want drievlaksinlay blijkt nu ook een optie en te prefereren. Vertrouwen weg

bart langereis 01 Feb 2020 - 12:35

Professionele tandartspraktijk met veel persoonlijke aandacht voor de klant.

D Vv 16 Jan 2020 - 19:16

Zo snel mogelijk geld ontvangen. Zijn uiteindelijk zzpr's die even snel drie keer zoveel verdienen in een dag dan bij hun eigen bedrijf. Geen aandacht voor de persoon. En over de receptionisten niet te beginnen lol geen opleiding nodig voor die baan.

Paul Jansen 08 Jan 2020 - 14:12

Goede service, professionele behandelingen en duidelijke uitleg over wat te verwachten. Zowel financieel als intensiteit van de behandeling.

Tim 18 Dec 2019 - 13:38

Uitermate tevreden over deze tandarts. Recent geheel gerenoveerd door tandarts Tim, uitgebreide offerte en overleg vooraf. Zo wist ik precies waar ik aan zou beginnen. Nota viel zelfs lager uit. Nazorg en bereikbaarheid bijzonder GOED!

Cey D 10 Dec 2019 - 21:17

Draait alleen om geld geld geld, zoals een ander voor mij dit al aan gaf. Ik werd contineu uitgenodigd voor een behandeling wat ik met de tandarts had besproken. Alleen had ik sinds het begin al aangegeven dat ik hier nog niet aan wilde beginnen omdat ik de kosten een beetje te hoog vond. Ik werd telkens uitgenodigd voor deze behandeling welke ik elke keer zelf moest af bellen. Deze afspraken werden ingeplanned zonder het met mij te overleggen. Als ik met toeval een mailtje zag in mijn spam email berichten kon ik nog op tijd afbellen. Zo heb ik meerdere malen boetes moeten betalen voor het niet aanwezig zijn bij een "afspraak". Kort nadat ik hier een klacht over had ingediend ontving ik een brief thuis van mijn tandarts dat ik wegens het niet nakomen van de afspraken, niet meer onder zijn patienten registratie sta en dus een nieuwe tandarts moet gaan vinden. Wat ben ik blij dat ik van ze af ben! Nu hoef ik ook geen boetes meer te betalen voor afspraken waar ik niks van af weet. Ook de dwang om een behandeling te moeten ondergaan waar ik niet aan toe ben is weg. Think twice zou ik zeggen!

Geert Vd Valk 31 Okt 2019 - 18:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jenny Gaidoukevitch 18 Sep 2019 - 09:23

(Vertaald door Google) Erg blij met tandarts M2 in Oegstgeest (Origineel) Very happy with M2 dentist in Oegstgeest

Victor Palabyab 27 Aug 2019 - 14:41

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Dank voor uw waardering

Dorota Dziubel 13 Aug 2019 - 19:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Dank voor uw waardering

Ashvien Jitan 12 Dec 2018 - 21:29

Grote en vooral professionele tandartspraktijk!

M. Drost 31 Okt 2018 - 22:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mariëlla .- 18 Okt 2018 - 11:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

jasper t 17 Jul 2018 - 07:19

Bijzonder aardige en mensen daar. Mooie apparatuur. Zeker 5 sterren!

Sander van der Ploeg 30 Jun 2018 - 14:08

Goede praktijk een aanrader. Ruime openingstijden zijn een groot voordeel. Privé wachtruimtes, nooit lang wachten en vakkundig personeel

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Beste Sander, hartelijk dank voor het delen van je positieve ervaring.

Rhys Bane 24 Apr 2018 - 18:51

Top openingstijden; na een minder prettige ervaring bij een andere tandarts heel blij om (nu al een aantal jaar geleden) meteen bij een goede tandartsenpraktijk terecht te komen!

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

Beste Rhys, dank u wel voor de beoordeling. Met ons team doen we er alles aan om uw bezoek zo prettig mogelijk te maken.

Jan Hutton 15 Nov 2017 - 13:03

Kan een afspraak buiten kantoortijden maken, super! Zeer professioneel en goede uitleg. Daarnaast warm ontvangst, eigen wachtruimte, fijn om niet tegenover 'andere' angstige patiënten te zitten en mooie behandelkamer.

waardering
Reactie van/namens: M2 Tandartsen Oegstgeest

5 sterren! Dank je wel. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat je je welkom voelt in onze praktijk.

Anneke Rosheuvel 20 Okt 2017 - 09:50

Uitstekende behandelingen en deskundige en zeer ervaren tandartsen Zeker tandarts T. Ottens, Hij stelt mij op mijn gemak, hij is rustig en duidelijk. Als je bang bent voor de tandarts zoals ik jaren ben geweest, (en nog ben) dan is deze tandarts de beste keus!

Ester Kais 14 Sep 2017 - 21:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Michel Porro 15 Mei 2017 - 21:52

Uitermate kundig en vriendelijk. Uitstekende organisatie. Alle oude vullingen met grote zorg en vakkundigheid vervangen door hoogwaardige inlays. Ze werken met de meest moderne en nauwkeurige apparatuur. Zeer prettige praktijk welke ik van harte kan aanbevelen.

Movzes 14 Jan 2017 - 10:37

Hier werken meer secretaresees dan de Tandartsen. Van daar komt veel fouten.

Martijn van Keulen 01 Jan 2017 - 09:49

Zeer professioneel, vakkundig en gaan ook goed met kinderen om. Mooie moderne locatie. Enig minpuntje is dat de wachtruimte wat te klein is voor een gezin van vier en dat de kleinste kinderen daar geen speelhoek hebben of zo.

Maico Spiering (Shellofchaos) 17 Dec 2016 - 21:23

(Vertaald door Google) Heel aardige tandartsen (Origineel) Very nice dentists

Robbert Heuveling 22 Nov 2016 - 08:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dik Tuijl 04 Nov 2016 - 07:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Arjan Spruit 28 Sep 2016 - 10:55

Hele goede tandarts

Ron Steenkist 09 Sep 2016 - 16:28

Mooie moderne hygiënische praktijk met top personeel

Florian 30 Aug 2016 - 11:12

geweldi..

Servaas Winkelman 17 Aug 2016 - 19:00

Ruime behandelingstijden, veel specialisaties en zeer vriendelijk en klantgericht

Pauline Quéré 29 Jul 2016 - 15:17

Goede tandartsen mooi praktijk met veel verschillende specialisaties.

KIM Veenstra 23 Feb 2016 - 07:48

Prettig en ik ben niet bang

Robin Bouricius 14 Dec 2015 - 23:02

Deze Google-recensie is zonder tekst