Tandartsspoedpraktijk CWZ

Tandartsspoedpraktijk CWZ
Weg door Jonkerbos 100, 6532CN Nijmegen
Neemt patiënten aan
Tandarts
1.0
Google
4.2
Zorgkaart
2
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

De Praktijk is 24 uur per dag en 7 dagen per week beschikbaar, dus óók in de weekenden en vakanties.

https://tandartsspoedpraktijk.nl/nijmegen/
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Angst behandeling

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid (Betaald)
 • Spoed
 • 24/7-365
1.0
4.2
2
waardering icon
Peter van der Velden 01 Jan 2022 - 14:14
De hele morgen gebeld op 1 januari 2022 omdat de pijn bij mijn verstandskies ondraaglijk is en ik deze graag getrokken zie worden maar er wordt niet opgenomen terwijl op hun site staat dat ze 24/7 bereikbaar zijn. Wat een leugen!!!
Duidelijke uitleg
1
Behandeltijd
1
Is deskundig
1
Aanbeveling
1
1.0
Nicole Van Koolwijk 05 Sep 2022 - 21:29

Ik moet mijn recentie aanpassen omdat ik vandaag (een dag later)alsnog gebruik moest maken van de spoedtandarts nadat ik overdag bij mijn eigen tandarts geweest te zijn geweest. Ik ben geholpen door een zeer spontane vriendelijke dame. Ze luisterde goed naar me en heeft me uitstekend geholpen, ik liep lachend de deur uit! Over mijn ervaring van gisteren zou ik graag als tip willen meegeven om de informatie waarvoor je snachts kan bellen en komen te vermelden om te website. Dus dat bij pijn geen tandarts opgeroepen wordt alleen bij trauma gevallen. Dit noemen ze een spoedtandarts. Je wordt snachts niet eens geholpen. Bel om kwart over 8 sochtend maar terug werd mij chagerijnig verteld..

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Geachte mevrouw Van Koolwijk, In de nacht wordt alleen een tandarts opgeroepen om naar het ziekenhuis te komen ingeval van een ernstig trauma of nabloeding. Als u een pijnklacht heeft adviseren we u uw eigen tandarts of ons zo snel mogelijk te bellen en niet tot snachts te wachten. We hopen dat u inmiddels geholpen bent en dat het beter met u gaat.

Frank Oberndorff 01 Aug 2022 - 20:35

Tijdens de vakantie van mijn eigen tandarts had ik hier dezelfde dag een afspraak en ben snel en goed geholpen!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

👍

Michel van Dolderen 31 Jul 2022 - 22:15

Vandaag geholpen door Annemarie en collega’s. Liep al dagen (te lang) rond met een ontsteking. Kies moest getrokken worden. Net zo lang verdoven tot ik niets meer voelde. Geweldig geholpen. Alles werd uitgelegd. Er heerst rust, nemen de tijd voor je en er is ervaring. De aanpak is anders dan bij een tandarts. Je voelt de professionele aanpak van een ziekenhuis. Bedankt! Ik voel me na 3uurtjes al stukken beter!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Dank voor het compliment!

Lea van de Laak 13 Jun 2022 - 15:33

Gisteren avond daar geweest. Ik werd heel vriendelijk ontvangen, en na 2x eigen tandarts en 1x huisarts en 12 dagen pijn, pijn, pijn,.. Werd er heel serieus naar mij geluisterd, foto gemaakt, degelijk onderzoek gedaan, diverse opties en een medicinale behandeling besproken, ook pijnstillers besproken en goed gedocumenteerd voor mijn eigen tandarts wat het advies is als de antibiotica niet helpt...Bijna een uur binnen geweest, en de rekening,.. Met een kleine rekening van €90,- (Een automonteur is duurder) Ik voelde mij echt gehoord en goed geholpen. Top. Complimenten voor dokter. Novarec. Bedankt.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Geachte mevrouw Van de Laak - dank voor het mooie compliment voor onze tandarts!

Marleen Wolvers-Derckx 20 Mrt 2022 - 21:36

Fijne tandarts en assistente . Ik werd goed bijgepraat wat er ging gebeuren. Goede info meegekregen voor thuis

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Marleen, Dank voor je positieve feedback! Hg, Christopher

Andy Hendriks 21 Feb 2022 - 12:44

3 januari 2022 een bezoek gebracht aan deze praktijk omdat mijn eigen praktijk gesloten was in verband met vakantie. Voor een simpele reparatie van mijn spalkje, nieuwe composiet er op en klaar. Máár volgens de tandarts zat mijn spalkje op de verkeerde plek, waardoor ik er op beet met mijn tanden. De tandarts heeft mijn spalkje met minder composiet dan gewenst weer vastgezet. Toen ik vroeg of dat deze daardoor weer sneller los kon gaan kreeg ik als antwoord dat weet je over een maand of een jaar... door dit antwoord was ik verontwaardigd. Van mijn bezoek is een verslag naar mijn eigen tandarts gegaan waarin onder andere staat dat ik heisa zou hebben gemaakt en moeilijk deed over het betalen van de rekening... bijzondere werkwijze.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Andy - dank voor je feedback na meer dan een maand na je behandeling. De kerstperiode is voor de Tandartsspoedpraktijk een zeer drukke periode waarin we iedereen zo goed mogelijk proberen te helpen. Omdat collega's van vroeg tot laat hard aan het werk zijn kan het soms voorkomen dat men kortaf is. Onze excuses hiervoor. Mocht de behandeling niet goed zijn gegaan kan je ook een klacht indienen via klacht@tandartsspoedpraktijk.nl dan zullen we hier binnen zeven dagen op reageren. Hg, Christopher Hg, Christopher

Suzanne Löke 04 Feb 2022 - 09:52

Mijn kies brak af tijdens het eten en natuurlijk kun je dan niet naar je eigen tandarts. Omdat hij doormidden was en gedeeltelijk los hing wist ik niet goed wat ik moest doen en of dit te redden was of dat het erger kon worden. Bij de spoed tandarts heel goed geholpen en werd goed uitgelegd wat de opties waren en werd ik gerust gesteld over mijn probleem en kon ik gerust gaan slapen. Vandaag naar mijn eigen tandarts kunnen gaan en die gaat het oplossen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Blij dat we je hebben kunnen helpen......daar zijn we voor!

Penningmeester WWBoxmeer 29 Dec 2021 - 11:43

Fantastisch geholpen vanmorgen. Was even heftig maar werd zo gerustgesteld door de dienstdoende tandarts. Bedankt voor de goede zorgen en hopelijk ga ik een pijnloos nieuwjaar in. Jullie allemaal de beste wensen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Blij dat we je hebben kunnen helpen!

Max 14 Dec 2021 - 15:34

Niet transparant en buitensporig duur. Bij het bellen werd mij verteld dat men zo’n €50 duurder is dan een normale behandeling bij de tandarts. Vanwege de avonddienst begrijp ik dit (tijdstip 17.30). Ik werd eerst geholpen door een onervaren student, maar gelukkig behandelde de tandarts mij wel op mijn verzoek. Na een bezoek aan mijn eigen tandarts bleek dat de behandeling ansich ok was uitgevoerd, maar er waren wel enkele (niet cruciale) foutjes gemaakt. Ook duurde de behandeling onnodig lang. De prijs van €318 was bij mijn eigen tandarts €72 geweest. De toeslag van €50 blijkt dus €246 te zijn. Is dit grote prijsverschil verantwoord en een kwestie van vraag en aanbod of is dit ordinair misbruik van de monopolie positie die men heeft als je eigen praktijk gesloten is?

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Hallo Max - wij rekenen alleen avond/weekendtoeslag extra EUR25.92. Mocht er iets niet kloppen op je factuur kan je altijd ons een email sturen (info@tandartsspoedpraktijk.nl) en zullen we ernaar kijken.

jerney zupancic 13 Nov 2021 - 22:08

Wat een fijne tandarts en assistente. Vriendelijke begripvol alles goed en duidelijk uitleggen en overleggen! Voor mij zijn het de helden van t jaar!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Jerney, Dank voor compliment!

Emma Janssen 28 Okt 2021 - 22:09

Ze zijn nog niet eens 1 ster waard. Wat een slechte praktijk. En dan zeggen ze bel 24/7 bij spoed. Net gebeld i.v.m hele erge kiespijn en zenuwpijn. Nu vertelde ze net dat het alleen voor trauma’s is. En dat het al half 10 s’avonds is. Dus als je op je kaak geslagen wordt en je tanden vallen eruit dan mag je wel langskomen en bij hele erge pijn niet.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Emma - de tandarts is druk met een trauma. Als je nu belt kunnen ze je misschien nog helpen.

Petra De kiefte 09 Mei 2021 - 19:12

Net bij de spoedpraktijk geweest. Ik ben geholpen door een erg vriendelijke en professionele tandarts. Goede uitleg over de behandeling. Ik ben zeer tevreden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Petra, Blij dat we je hebben kunnen helpen en dat alles goed uitgelegd is.

Margriet Jannenga 06 Apr 2021 - 20:34

Snel en zeer vakkundig geholpen! Ben heeeeeel blij dat we hier terecht zijn gekomen. Overigens, het personeel is erg vriendelijk ook.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Margriet, Dank voor compliment!

Jeroen Van den hurk 28 Feb 2021 - 19:47

Goed geholpen , Wortelkanaal behandeling gehad . Super gedaan

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Jeroen, Fijn dat we je hebben kunnen helpen en pijn weg is

Peter Thijsen 04 Sep 2020 - 22:30

Vandaag als zeer bange patiënt een bezoek gebracht aan deze praktijk. Geweldig personeel, aan de telefoon, assistente en uiteraard de tandarts. Een kies moest getrokken worden, maar de tandarts stelde mij zo op m’n gemak dat ik weinig angst had en er niets van voelde. Hulde en wat een uitkomst voor als het nodig is. Bedankt .

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Peter, Blij dat we je ondanks je angst goed hebben kunnen helpen

Nikki Brinkhuis 31 Jul 2020 - 21:32

Echt hele lieve en zorgzame mensen! Heel blij met de service!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsspoedpraktijk CWZ

Beste Nikki, Dank voor je compliment!