Tandzorg Op Maat Lelystad

Tandzorg Op Maat Lelystad
Reaalhof 31 B, 8232VW Lelystad
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
3.4
Zorgkaart
6.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 12:30
 • arrow maandag
  13:30 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 12:30
 • arrow dinsdag
  13:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 12:30
 • arrow woensdag
  13:30 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 12:30
 • arrow donderdag
  13:30 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:30 - 12:30
 • arrow vrijdag
  13:30 - 17:00

Customized Dental Care is a group of cooperating dental practices. In addition to good oral care, we want to offer you personal attention and service. In our practice we take the time for checks and treatments, so that you can work in peace and there is also time for a chat.

As a person you are central to us. In Lelystad we also have anxiety dental treatments.

https://lelystad.tandartsopmaat.nl/
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Tanden bleken
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
R.Y. Bijl
Tandarts
BIG nummer: 39020421202
tandarts
0.0
Nora Metten
Mondhygiënist
tandarts
0.0
R.Y. Bijl
Tandarts
tandarts
0.0
S. Ghorbani
Tandarts
BIG nummer: 29911988902

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
9.8
4 waarderingen
3.4
17 waarderingen
6.5
2 waarderingen
waardering icon
Tony Verkuijl 29 Okt 2020 - 11:25
Mw Freudenstein , neemt het behandelplan met je door informeert ook of je het hier mee eens bent. Kundige tandarts met hart voor haar vak
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.3
waardering icon
Hinde Dijkhuis 06 Feb 2019 - 17:39
Ontzettend vriendelijke tandarts die kinderen op gemak stelt en altijd ruimte maakt voor spoedgevallen
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Matio Vation 09 Aug 2017 - 21:26
The dentist is fantastic, warm and gentle.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Bjorn Heine 23 Sep 2021 - 22:26

Mevrouw Ghorbani en natuurlijk de assistentes zijn top!! Ik zit al jaren bij deze tandarts, en ben heel tevreden. Ook de nieuwe mondhygienist is goed, haar behandelingen zijn net, als bij mevrouw Ghorbani pijnloos. Ook voor de kinderen zijn ze goed. toen mijn jongste zoon 4 werd, heeft ze hem (in overleg met ons) doorverwezen naar een doorverwijspraktijk, dit was een goede keus. Hij heeft nu een goed gebit, dankzij de hulp van mevr. Ghorbani. Ik vind het wel jammer, dat ze niet zo vaak in Lelystad werkt, waardoor de wachttijd voor het vullen van een gaatje/mondprobleem oploopt.

Dennis De Mennis 15 Jul 2021 - 15:18

1 jaar mijn tandarts geweest.Werd al uitgelachen door de receptionist om mijn achternaam. Daarna doet de tandarts dingen die ze niet bespreekt en word er wel wat besproken in hun eigen taal van herkomst waardoor je er nog niet weet wat er over je gezegd word en er veel onduidelijk blijft. Afspraken maken is nog al een ding na 2 dagen valt mijn vulling eruit en zou dan 4 weken later pas terecht kunnen.Nooit meer voor mijn dit is niet om zwart te maken deze praktijk is echt slecht.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Dennis De Mennis, Wij hebben ons gehele bestand doorzocht, maar niemand gevonden waarvan de naam zelfs maar lijkt op die van u. Als je hier al een zelf verzonnen naam te gebruikt, hoe kan onze receptioniste er dan om gelachen hebben? Als tandarts en assistente doen wij ons uiterste best om iedereen op zijn of haar gemak te stellen en serieus te nemen. We begrijpen dat je bang kunt zijn voor een behandeling en daarom zeggen we vooraf wat we gaan doen om je gerust te stellen. Mocht ik me vergissen: kom langs en we lossen het op. Vriendelijke groet, de mensen van Tandzorg Lelystad.

s De Vries 23 Jun 2021 - 13:42

Tandarts Ghorboni is zeer professioneel en zeer kundig.Naar de tandarts gaan om gaatjes te laten vullen is niet bepaald een feestje voor mij, maar ik moet eerlijk toegeven dat ik door de tandarts en assistente keurig vriendelijk tot rust ben gebracht. De tandarts legt alles rustig uit en werkt zeer nauwkeurig en vooral niet hardhandig. In combinatie met de verdoving was mijn afspraak pijnloos en prettig. Ik beveel deze tandarts en assistente zeker aan hoor!

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Hartelijk dank voor uw positieve waardering!

Robbin de Bruijn 07 Jun 2021 - 09:32

Ik ben in maart geweest voor controle, daar zou ik een gaatje hebben. Maar het is druk druk druk, ondertussen zou ik vandaag eindelijk gaan om het op te lossen 7 juni (!!) Word ik een uur voor de afspraak gebeld, ja sorry gaat niet door volgende afspraak is 5 Juli (!!) 5 maanden wachten om een gaatje te vullen? Zijn jullie wel helemaal lekker? Ik zoek een andere tandarts!

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Geachte Robbin de Bruijn. We begrijpen, dat u teleur gesteld bent. Door het plotseling overlijden van één van onze tandartsen zijn onacceptabele wachttijden ontstaan, die inmiddels vrijwel geheel zijn ingelopen. Wij bieden hiervoor onze excuses aan en vragen hiervoor begrip. Hartelijke groet, team Tandzorg Op Maat Lelystad

anouk Slabbekoorn 18 Mei 2021 - 07:09

Gister na tijd weer geweest was erg gespannen, de assistenten waren geweldig en de tandarts was even wennen want hij was voor mij nieuw had altijd dr Ali was ik aan gewend, maar viel achteraf reuze mee met de behandeling goede begeleiding gehad en ze hebben me zelfs eind dag gebeld geweldig dus Toppers

Rolien Veldhuis 19 Okt 2020 - 13:53

Al jaren kom ik bij tandarts Ghorbani en de mondhygieniste. Altijd tot volle tevredenheid. Ook de assistentes, zowel aan de balie of bij de tandarts zijn erg vriendelijk en begripvol. De afspraken worden altijd zeer correct bevestigd per mail. Er wordt goede uitleg gegeven en goed gecommuniceerd. Eerder reisde ik vanuit Hasselt naar Lelystad en sinds 1 juli, door een verhuizing, vanuit Ermelo. Ik blijf 2 maal per jaar deze praktijk bezoeken. Niets dan lof!!!! Bedankt voor de hele goede zorg! Dit geldt voor alle medewerkers! Met hartelijke groet, Rolien Veldhuis Ermelo

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Hartelijk dank voor deze warme woorden!

Ralf van der Poel 31 Aug 2020 - 06:56

Erg vervelend dat deze praktijk de laatste maanden de afspraken steeds maar op het laatste moment heeft verzet. Het is nu al de derde keer en dat was voor ons de druppel. Ik zou een afspraak hebben in juli en werd inmiddels september. En die is dus ook geannuleerd. Op die manier blijven we niet bezig. En ja er ging een tandarts weg, maar nu was de afspraak met die nieuwe tandarts gemaakt en ook die werd ineens op het laatste moment afgezegd. Er zullen vast redenen zijn, maar juist daarom was onze redenen om op te zeggen. Het is niet mijn probleem dat de organisatie niet op orde is. De mondhygienist heb ik 1 keer meegemaakt en dat heb ik goed ervaren, alsmede het enige tandarts bezoek in den beginne. Enige is dat ze wel erg drukken op product placement. Je kan best wat producten aanbevelen, maar je bent een zorgverlener en geen verkoper. Tot slot zijn ze erg duur en je kan bijna zeggen dat je wordt bedonderd. Mijn vrouw heeft geconstateerd dat ze 30 minuten hebben gerekend voor een behandeling van 10 minuten en de andere 20 minuten alleen maar gepraat was van de tandarts. Ze heeft er nog over gebeld, maar ze doen er helemaal niets mee. Dus mocht je gaan, zeg tegen hun; houd jij je mond maar, dan doe ik hem alleen open... Daarom vind ik 2 sterren volledig op zijn plaats.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Doordat intercontinentale vluchten onverwacht zijn gestopt lukt het onze tandarts helaas niet om terug te komen naar Nederland. Daardoor moesten veel afspraken plotseling worden verzet. Dat is heel vervelend. Wij bieden onze excuses aan. Inmiddels hebben wij een zeer ervaren waarnemer gevonden, die de zorg levert waarvoor wij staan.

flierefluiter johnny 06 Aug 2020 - 10:19

Altijd geholpen door Mvr. O Ali, helaas werkt ze er niet meer, dus afwachten hoe de nieuwe tandarts is. Over mvr. O Ali was ik 100% tevreden, vriendelijk en vertelde altijd wat ze deed en hoe lang het duurde. Ik hoop dat er voor haar een goede opvolger is.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Goedemiddag, Jonny We hebben een ervaren opvolger voor haar gevonden: Ronald Kensmil. Ik hoop en verwacht dat u over hem net zo tevreden zult zijn. Bedankt voor de positieve reactie.

Cyn 25 Feb 2020 - 17:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Geachte Cyn, Heel jammer om te zien dat u een negatieve beoordeling heeft achtergelaten zonder enig commentaar. Bekijk bijvoorbeeld eens onze vijf sterren recensies om een idee te krijgen van het aantal blije patiënten dat onze praktijk verlaat. U bent van harte welkom om met ons te praten over uw ervaringen.

shalom yaier 14 Sep 2019 - 13:14

Zeer tevreden over de diensten en kwaliteit van deze praktijk."Zorgvuldige behandeling en lekker flexibel met de net gemiste afspraak.Na lang bang te zijn voor de tandarts is dat langzamerhand echt voorbij dankzij deze vakkundige dames! Heel vriendelijk, professioneel en geruststellend! Bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Shalom Yaier, Hartelijk dank voor de positieve review. Wij begrijpen, dat je bang kunt zijn voor een behandeling. Daar houden we rekening mee, door goed uit te leggen, wat we van plan zijn om te gaan doen. Dat overleggen we dan met u. Vriendelijke groeten en tot ziens.

Eva de Bruin 28 Aug 2019 - 15:31

Uitstekend geholpen door Sada Ghorbani Zeer vakkundig, goede uitleg, geen centje pijn, en efficient zonder te haasten,Gewoon vriendelijk, prettig en ze is ook heel lief voor mijn kind,Ook als je bang bent voor de tandarts zouden ze je goed kunne helpen.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Eva de Bruin, Hartelijk dank voor de positieve review.

M 24 Jul 2019 - 16:52

Hele slechte zaak is dit, ze proberen je op te lichten, laten de klant betalen voor fouten die zij hebben gemaakt, ze vertellen niet waar ze mee bezig gaan als je een behandeling krijgt en het personeel aan de balie mag misschien een cursus 'hoe om te gaan met klanten' krijgen. Ik vertrouw hun mijn gebit niet meer toe en heb al een betere tandarts gevonden. Edit. Jullie denken toch niet dat ik hier met mijn echte naam ga rondlopen, het is heel schijnheilig om te zeggen dat jullie dat niet doen, terwijl dit wel het geval is. Als jullie niet leeg willen lopen zal ik maar eens jullie best gaan doen.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Bert Knijpers We hebben ons bestand gecheckt en zien dat je geen patiënt bent bij onze praktijk. Wij geven garantie op onze behandelingen. Je mag altijd terugkomen, als je denkt dat iets niet goed is. Als er dan ter aanvulling iets gedaan moet worden - een foto maken bijvoorbeeld - dan brengen wij daar geen kosten voor in rekening. Wij vinden dit de gewoonste zaak van de wereld. Je bent van harte welkom om eens langs te komen!

Bram de Groot 21 Mrt 2019 - 19:59

Dit is een goede en fijne praktijk waar ik al jaren patiënt ben. Deskundige tandarts dr. Ghorbani. Goede uitleg van de behandeling, werken accuraat en kundig. Ik ga hier niet meer weg

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Goedemorgen Bram de Groot Het is fijn om te horen, dat u het naar de zin heeft. Dank u wel voor het compliment.

Seda Emre 20 Mrt 2019 - 10:17

Nog niet eens 1 ster waard!

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Seda Emre Dat sommige mensen bang zijn voor de tandarts, vinden wij heel normaal. Zeker als wij dat van tevoren weten, nemen we graag extra de tijd om u gerust te stellen en precies te zeggen wat we gaan doen. Ook kunnen wij bijna alles doen onder verdoving. Het was vanochtend zo'n twee jaar geleden, dat we elkaar bij een controle gezien hebben. In zo’n lange periode kunnen er gaatjes ontstaan. We vinden het erg jammer, dat het bezoek niet aan uw verwachtingen voldeed en zullen het zeer op prijs stellen als u ons belt voor een vervolgafspraak om van u te horen, waarin u teleurgesteld bent.

rozmari rozmari2018 03 Okt 2018 - 14:27

Top tandarts en vriendelijke assistente, professionele en flexibele tandartspraktijk! Een echte aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Rozmari, Fijn, dat je zo tevreden bent.

Bart Sandifort 02 Mei 2018 - 23:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandzorg Op Maat Lelystad

Beste Bart Sandifort, Hartelijk dank voor je positieve waardering op Google.

khoshnaw84 04 Jan 2018 - 14:47

Deze Google-recensie is zonder tekst