Tandartspraktijk Noorderpark

Flemingstraat 45, 2316DC Leiden
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.2
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
A. Feiz Barazandeh
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.2
28 waarderingen
10
1 waarderingen
Aart van Bochove 10 Feb 2022 - 12:04

Een ingewikkelde tandheelkundige opgave bracht me bij een driehoek van mijn eigen tandarts Snoep, de Noorderparkkliniek en kaakchirurgie van Alrijne. Het kostte tijd om tussen de drie partijen een plan te maken. Maar dat lukte heel goed. De informatie draaide goed rond in deze driehoek en iedereen kon doen waar hij goed in was. Vragen en voorkeuren van mijn kant werden zorgvuldig beantwoord en gewogen. Ik leerde de Noorderparkkliniek kennen als een specialistische tweede lijns voorziening, vermomd als eerste lijn, gewoon in Leiden-Noord. Dat vind ik een interessante toevoeging aan de zorg in Leiden. Ik merkte bij de mensen in de kliniek een hoog ambitieniveau als het gaat om kwaliteit en informatievoorziening. Ze hadden lol in hun vak. De bejegening was prettig, volwassen. Goede planning. Ik wens ze een mooie professionele toekomst!

PtS 18 Sep 2021 - 14:37

Ik geef jullie 2 sterren, omdat ik in het verleden zeer net ben behandeld. Maar toen mijn dochter last kreeg van haar beugel (door jullie geplaatst) was de eerst volgende mogelijkheid 7 dagen later. Op dezelfde dag dat jullie ons vertelden dat we 7 dagen later terecht konden, stonden ik en mijn dochter 30 minuten later bij een collega van jullie, waar wij geen klant waren.....en het probleem met de beugel was direct verholpen. Dat is de reden dat wij als gezin bij jullie weggaan.

Malek Anas 28 Apr 2021 - 13:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

M 31 Dec 2020 - 18:18

Zeer deskundig geholpen, er werd alle tijd genomen voor uitleg en vragen werden duidelijk beantwoord.

Arjan van Delft 31 Dec 2020 - 10:21

(Vertaald door Google) Zeer professioneel team! Wat ik het meest op prijs stelde, is de duidelijke uitleg van welke mogelijkheden ik had om mijn klachten op te lossen. Hierdoor kon ik de beste keuze maken. Heel positief over dit team! (Origineel) Very professional team! What I appreciated the most is the clear explanation of what options I had to solve my complaints. This allowed me to make the best choice. Very positive about this team!

Eugenie van der Schee 07 Nov 2020 - 12:42

Prima kliniek met professionele mensen. Zeer tevreden!

Ine Wassenaar 28 Okt 2020 - 13:26

Fijne kliniek met goede specialisten, zeer goede en zorgvuldige zorg. Zeker aan te raden!

Peter J 20 Okt 2020 - 20:06

Ik werd verwezen door mijn tandarts naar deze kliniek voor specialistisch werk. Ik moest een wortelkanaalbehandeling met microscoop krijgen. Dat ging perfect. Goede uitleg van te voren gekregen en het verliep zonder pijn. de kliniek ziet er ook schoon en keurig uit. Netjes, ze krijgen 5 sterren van mij.

Wessel Nagel 15 Okt 2020 - 10:44

Mijn tandarts heeft mij (omdat ik kiespijn had) verwezen naar de Tandheelkundige Kliniek Noorderpark in Leiden. Dit omdat mijn eigen tandarts de wortelkanaalbehandeling, die nodig was, niet zelf kon doen. De wortelkanalen waren moeilijk te vinden en bovendien was er twijfel of de kies nog heel was. Tandheelkundige Kliniek Noorderpark zou dit wel kunnen omdat de specialisten daar dat via microscopisch onderzoek doen. De afspraak was zo gemaakt en ik kon de volgende dag al terecht. De specialist heeft mij onderzocht en legde mij heel goed uit wat het behandelplan zou kunnen zijn. Een wortelkanaalbehandeling zou geen probleem zijn maar omdat er toch een scheurtje In de kies zat, betwijfelde hij of de kies in de toekomst heel zou blijven. Na het behandelplan heel duidelijk uitgelegd te hebben werden er afspraken ingepland en op papier gezet en een prijsberekening gemaakt. De arts rade mij aan er nog heel goed over na te denken. Dit omdat er wel degelijk een kans was dat de kies (In de toekomst) verder zou kunnen scheuren en er dan alsnog uit moest. Na overleg met mijn eigen tandarts heb ik uiteindelijk besloten de kies toch te laten trekken. Mijn ervaring met Tandheelkundige Kliniek Noorderpark is uitstekend geweest. Ze hebben goede specialisten die mij heel goed en eerlijk advies hebben gegeven. Wessel Nagel

M.A Stouten 01 Sep 2020 - 20:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nicolette Selier 03 Aug 2020 - 11:51

Erg vriendelijk hier,goed geholpen, stellen je op je gemak, niet zenuwachtig, echt een aanrader

Ben Tax 16 Jun 2020 - 14:30

Enkele maanden geleden ben ik in uw praktijk geweest voor de behandeling van een wortelpuntontsteking aan een tand. Eerst werd helder uitgelegd wat de aanpak is. Vervolgens werd de veronderstelde diagnose van de tandarts onderzocht en bevestigd. Ook dit werd mij direct duidelijk met de foto's uitgelegd. Daarna werd er een behandelplan afgesproken. Er werd direct een begroting bij gegeven. De behandeling verliep precies volgens plan. Na twee dagen ben ik nog even teruggegaan omdat de vulling iets te dik was. Dat werd in vijf minuten verholpen. Het verloop na de behandeling is geheel volgens de prognose gegaan en na de behandeling waren de klachten voor circa 80% en enkele maanden later geheel verdwenen. Kortom: heldere communicatie; heel vriendelijke mensen en topkwaliteit. Ik ben blij dat mijn tandarts mij naar u heeft verwezen. Nogmaals hartelijk dank.

Karolina Anna Stroinska 07 Jun 2020 - 10:40

Deze Google-recensie is zonder tekst

Super Mama 19 Aug 2019 - 23:43

Slechte service, slechte overleg, in plaats van de beloofde 8 maanden, 1,5 jaar met beugel gelopen.....met slecht resultaat.

Irena Pavlic 04 Mei 2019 - 09:14

Slechten praktijk komen nooit afspreken na bijna elke behandeling zegen ze af of willen ze afspraak verzeten , dus word tijd om andere tandarts te zoeken .

Mirjam B. 02 Mrt 2019 - 17:48

Ik werd doorverwezen door mijn tandarts omdat er een complicatie was met de wortelkanaalbehandeling. Mijn ervaring is positief, erg fijne praktijkomgeving, zeer vriendelijke kundige specialisten. Ook prettig dat mijn zenuwen verdwenen door goede communicatie, de uitkomst was perfect te noemen!

emma4534 21 Feb 2019 - 18:45

Waardeloze praktijk. Moest drie kwartier wachten, was 3 minuten binnen, waarbij 2 foto's werden genomen, ondanks dat mijn eigen tandarts mijn foto's had opgestuurd. Dit voor het verwaarloosbare sommetje van 108 euro's. Onvriendelijk personeel ook nog eens. Definitief een afrader.

Bert 15 Jan 2019 - 20:25

Ietwat gespannen naar mijn afspraak gegaan afgelopen vrijdag voor een wortelkanaalbehandeling die mijn eigen tandarts niet kon uitvoeren. Ik ben zeer vakkundig geholpen. Kreeg voor aanvang een behandelplan met de daarbij behorende kosten. De behandeling was pijnloos en na afloop kreeg ik met gemaakte foto's tijdens de behandeling tekst en uitleg. Prima dus!!!! De 5e ster ontbreekt omdat de tv aan de muur in de behandelkamer waarop de arts de ingreep op kan volgen voor de patient slecht zichtbaar is... .. ik kijk graag mee namelijk!!! Ik zou deze praktijk gewoon aanraden bij iedereen!

Harun Reşit Halisoğlu 21 Aug 2018 - 12:27

(Vertaald door Google) Ze konden de tand van mijn vrouw niet behandelen. Ze heeft nog steeds tandpijn. Wanneer we ze opnieuw bezoeken om te klagen, hebben ze ons opnieuw in rekening gebracht. Ik raad je aan om een ​​andere tandarts te zoeken. (Origineel) They were not able to treat the tooth of my wife. She still has the tooth pain. When we revisit them to complain, they charged us again. I recommend you to find another dentist.

Marc Beekman 06 Aug 2018 - 11:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ahmad Ahmad 14 Mei 2018 - 08:40

(Vertaald door Google) Ik verloor mijn tanden door slechte behandeling / ervaring van de tandarts. (Origineel) I lost my teeth by bad treatment/ experience of the dentist.

Inge ML 06 Apr 2018 - 18:48

Prima tandarts - dubieuze praktijk verder.

Karolina Kubska 13 Feb 2018 - 21:57

(Vertaald door Google) Geen vriendelijke omstandigheden. Geen goede service. Je behandelde je pijn als een product. Pijn na anesthesie bij het ruimen van tanden en daarna geen operatie. Ik zal teruggeven dat ik in een ander kantoor tijdens de procedure niets voelde. (Origineel) Nie przyjazne warunki. Nie mila obsluga. Pacjent z bolem potraktowales jak produkt. Bol po znieczuleniu przy rozwiercaniu zeba po czym nie wykonanie zabiegu. Oddam ze w innym gabinecie nie odczulam nic przy zabiegu.

J. de Wit 12 Jan 2018 - 23:15

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dawn Eijtjes 17 Nov 2017 - 20:56

(Vertaald door Google) We zijn hier al een aantal jaren. Ze zijn vriendelijk, grondig en geweldig met kinderen. (Origineel) We have gone here for a number of years. They are friendly, thorough, and great with kids.

albert frans 25 Okt 2017 - 09:47

Keurig en vriendelijk en verder goed behandeld

Anoniem Pje 05 Aug 2017 - 23:51

Het was geen prettige ervaring om hier behandeld te worden. Was hier naar toe verwezen voor een spoedafspraak omdat mijn eigen tandarts met vakantie was. Alles was ontzettend chaotisch en gehaast en het voelde helemaal niet dat ik of mijn klachten begrepen werd. De tandarts was daarnaast ook nog eens ruw en hardhandig. Ging niet met minder klachten weg. Ik zou deze tandartspraktijk niet aanbevelen

Niels van Dijk 13 Apr 2017 - 23:50

Ik ben sinds afgelopen januari naar deze tandarts gegaan. Het viel me op dat ik de keren dat ik er ben geweest zeer professioneel ben behandeld. Toen ik aangaf dat ik angst had voor het trekken van mijn kies heeft de tandarts me er ontzettend goed doorheen geholpen door vriendelijk en rustig te blijven en van tijd tot tijd de spanning te breken met een grapje.