Orthodontics Hoogeveen

Het Haagje 87, 7902LD Hoogeveen
Neemt patiënten aan
Tandarts
5.1
Google
2.2
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 13:00
 • arrow maandag
  14:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 13:00
 • arrow dinsdag
  14:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 13:00
 • arrow woensdag
  14:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 13:00
 • arrow donderdag
  14:00 - 17:00


Ons team van orthodontist, ortho-assistentes, mondhygiëniste en baliemedewerkers is professioneel ...

ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

tandarts
5.1
C.M.F. Aelbers
Orthodontist
BIG nummer: 09044650102

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
5.1
2.2
0.0
waardering icon
M.J. Blokzijl 07 Nov 2023 - 10:45 C.M.F. Aelbers (Orthodontist)
Wij zijn enorm tevreden over mevrouw Aelbers en haar team. Mijn dochter heeft vanaf 2019 een beugel gedragen en deze mocht er vanmorgen uit. Wat een prachtig resultaat! Wij zijn altijd zeer vriendelijk ontvangen en behandeld, zowel persoonlijk als via de telefoon. Ik schrik daarom ook enorm van sommige reviews en kan mij daar ook niet in vinden. Mevrouw Aelbers is een zeer kundige orthodontist die veel tijd en aandacht besteed aan het gebit van haar patiënten. Mevrouw Aelbers ik wil u en uw team enorm bedanken voor het prachtige gebit wat u heeft gerealiseerd bij mijn dochter.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
. 31 Mrt 2023 - 21:14 C.M.F. Aelbers (Orthodontist)
Mevrouw Aelbers is een gespecialiseerde orthodontist, maar emotioneel-sociaal gezien zit hier wel een steekje los. Vooral bij een van de assistentes, die ooit in mijn wang had geknipt en begon over mijn privé situatie. Deze assistente kende toevallig mijn familie en begon hier dan wel eens over, super onprofessioneel. Toen ik een afspraak moest maken, werd er gezegd dat ik in de maand oktober moest komen terwijl ik al een afspraak had gehad. Mijn ouders zaten bij dit gesprek en bevestigden ook dat ik al bij de praktijk was geweest. Aan de andere kant van de telefoon werd gezegd:” Nou, wat je ouders zeggen klopt niet hoor.” Iets in die trant. Nadat we 10 minuten hadden gediscussieerd, was ik er klaar mee en zei:” laten we nu maar een afspraak maken in plaats van constant een discussie voeren.” Ik werk en zit op school in een andere plaats dan Hoogeveen, waardoor ik veel moet reizen en het sommige dagen dus bepaalde werkdagen voor mij lastig worden. Uiteindelijk een afspraak gemaakt, maar die keer erop belde ik terug om te vragen of het kon worden verzet. Toen kreeg ik de desbetreffende assistente (die over mijn privé begon) aan de telefoon. Volgens haar had ik (letterlijk haar woorden) haar collega helemaal kapot gemaakt aan de telefoon. Ik schrok hier ontzettend van en werd emotioneel aan de telefoon, assistente begon hevig haar stem te verheffen en ik vroeg naar mevrouw Aelbers. Assistente zei toen:” ja die staat erbij hoor …(mijn naam)… Ik kan nog steeds niet geloven dat ik zo onbeschoft ben behandeld. Wat een nare ervaring was dit, toen ik uiteindelijk ben overgestapt naar een andere orthodontist hebben ze mijn dossier schriftelijk en persoonlijk overhandigd. Hier kan de huidige orthodontist natuurlijk niks mee, omdat ook foto’s schriftelijk zijn overhandigd.
Duidelijke uitleg
5
Behandeltijd
5
Is deskundig
5
Aanbeveling
1
4.0
waardering icon
Toria 26 Feb 2023 - 17:41 C.M.F. Aelbers (Orthodontist)
Respectloos omgaan met de mensheid. Denken dat ze alles kunnen maken en zeggen. Telefoniste J. zeer onbeschofte dame die zich meteen aangevallen voelt als het haar niet bevalt. Cursus communicatieve vaardigheden nooit gekregen v d baas. Reageert zeer histerisch. Totaal geen zelfreflectie indien men niet tevreden is. Zullen never nooit niet toegeven aangezien daar geen fouten gemaakt kunnen worden. Indien men verteld dat ze wellicht in gebreke zijn gebleven dan wordt er niet geluisterd. Opperhoofd mevr Aelbers vertoont duidelijk narcistisch trekjes indien je je onvrede uit. Na 3 jaar haar zakken te hebben gevuld wordt je als een stuk vuil behandeld als je niet tevreden bent met het resultaat. Denk goed na voordat je je hier laat behandelen.
Duidelijke uitleg
5
Behandeltijd
1
Is deskundig
5
Aanbeveling
1
3.0