Tandartspraktijk Berghuis

Kapittelweg 451, 1216JD Hilversum
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.5
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:30
 • arrow dinsdag
  9:00 - 17:30
 • arrow woensdag
  9:00 - 17:30
 • arrow donderdag
  9:00 - 17:30
 • arrow vrijdag
  9:00 - 17:30

Niet ieder mens is hetzelfde en het is belangrijk de meest optimale behandeling voor u te vinden. Sommige mensen kunnen gevoelig zijn voor bepaalde materialen, daarom ben ik lid van de NVBT, de biologische tandheelkunde. Verwijderen van bijvoorbeeld amalgaam gebeurt met cofferdam, onder afzuiging met een Easy-clean (ook Clean-up genoemd) en een aparte aerosol / boornevel afzuiging, wat voorkomt dat boorstof of -dampen in uw lichaam terecht kunnen komen.

Behalve de gebruikelijke afzuigers heb ik als extra een aerosol afzuiging laten ontwikkelen. Dat is nieuw in de Tandheelkunde en zorgt dat boorstof, gassen of druppeltjes van de behandeling niet in de lucht komen en dus niet door u ingeademd kunnen worden, maar gelijk naar buiten afgevoerd worden. Dat is beter is voor uw gezondheid. De behandelkamer is EMV arm ontworpen en daardoor zeer EHS en MCS vriendelijk, informeert u gerust.

Ik werk samen met een kundige kring van specialisten waaronder mondhygiënisten, implantologen, endodontologen, kaakchirurgen en bijzondere tandheelkunde. Als u op dat vlak uw eigen voorkeur heeft kan dat ook, zodat u keuzevrijheid heeft en voor iedere problematiek uiterst flexibel een goede oplossing gevonden kan worden. U kunt ook terecht voor een tweede mening (second opinion). Mocht u twijfelen over de behandeling die uw tandarts voorstelt, dan kan ik dat voor u bekijken

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde
 • Biologische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
C.L. Berghuis
Tandarts
BIG nummer: 19042712802

Faciliteiten

 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
3.5
6 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Rob Hell Awaits 16 Aug 2021 - 00:16

Deze Google-recensie is zonder tekst

Patries Voorntje 11 Nov 2020 - 10:58

Top tandarts en ze weet wat ze doet.

DaCodaDragon 24 Sep 2020 - 14:31

(Vertaald door Google) Zeer professioneel en toegewijd. De tandarts is ongelooflijk goed geïnformeerd over haar beroep. Een ding dat ik erg waardeer, is hoe gemakkelijk en comfortabel de tandarts is om mee te praten. Zeer gastvrij, geeft goed advies en helpt u uw gebit weer gezond te maken. Als iemand een slechtere tandheelkundige gezondheid heeft dan normaal en bang is om terug te gaan naar de tandarts, zou ik deze plek echt aanraden om opnieuw te beginnen. Ik heb haar voornaam nooit gekend. Maar Berghuis geniet echt van haar werk en dat zie je terug in haar gedrag en de manier waarop ze mensen helpt. (Origineel) Very professional and dedicated. The dentist is incredibly knowledgeable within her occupation. One thing I really appreciate is how easy and comfortable the dentist is to talk to. Very welcoming, gives good advice and helps you get your dental health back up. If anyone has worse than normal dental health and is afraid to go back to the dentist I would really recommend this place to start back out. I've never known her first name. But Berghuis really enjoys her job and it shows in her behavior and the way she helps people out.

Gaia Mei 27 Feb 2019 - 15:20

Top class biological dentist! Effecient knowledgeable and dedicated. Eersteklas zorgzame biologische tandarts! Efficiënt geïnformeerd en toegewijd. 😆

esther lammertink 19 Apr 2018 - 18:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kate van Loon 18 Apr 2018 - 13:41

(Vertaald door Google) Ik heb niet eens naar de tanden van mijn meisje gekeken, 100 euro in rekening gebracht en gezegd dat ik wifi moest vermijden. Het spijt me heel erg dat ik daarheen ben gegaan. (Origineel) Did not even look at my girls teeth , charged a100 euros and told me to avoid wifi. I am very sorry i went there.