Tandartsenpraktijk Brummelkamp & Vosselman

Sophiastraat 71, 2011VV Haarlem
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.2
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
L. Brummelkamp
Tandarts
tandarts
0.0
N. Vosselman
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.2
14 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Mara De Vrieze 22 Okt 2021 - 10:40

Laat ze geen kiezen trekken zonder een second opinion! Ik ben drie (!) gezonde kiezen verloren aan deze trekgrage types. Bij laatste verstandskies heb ik een second opinion gevraagd en bleek er geen gaatje of andere reden te zijn om een verwijdering nodig te achten. Baal hier echt sterk van.

Miss Piggy 15 Sep 2021 - 07:11

Absoluut geen aanrader. Eigenzinnige tandarts die grote fouten maakt. Ga er ajb niet naartoe als je van je gebit houdt! Ik heb zo een spijt.

Tim Weijers 16 Aug 2021 - 11:11

Ik ben goed geholpen met een verstandskies consult toen mijn eigen tandarts op vakantie was. Met mij en mijn verzoek is uitstekend omgegaan, en administratief werd ik netjes geholpen.

Annis Huwae 06 Mei 2021 - 13:30

DE SLECHTSTE TANDARTS VAN HAARLEM! Bij het maken van een afspraak bij Brummelkamp kreeg je destijds een sticker met daarop alle informatie over de eerstvolgende afspraak mee naar huis. Toen ik mij een aantal maanden later weer moest melden bij brummelkamp voor mijn controle werd ik nogal bot aangesproken op het feit dat ik te laat was voor mijn afspraak. Helaas ik had ik mijn sticker niet meegenomen om te bewijzen dat ik niet te laat was dus ik had geen poot om op te staan. Hier baalde ik ontzettend van omdat ik er altijd voor zorg dat ik bij elke afspraak die ik heb, ik altijd 10 a15 minuten te vroeg ben. Een aantal weken later moest ik mij weer melden omdat ik een gaatje had die gevuld moest worden. Ditmaal werd ik in het bijzijn van meerdere vrouwelijke collega's door mevrouw brummelkamp AFGESNAUWD voor het feit dat ik voor de tweede keer te laat was gekomen. En als dit nog een keer zou gebeuren ik verwijderd zou worden uit het bestand van de tandartsprijk....Uiteraard had ik dit keer wel de sticker meegenomen waar alle informatie over de afspraak op stond waaruit bleek dat ik zelfs 15 minuten te vroeg was... Met haar rood aangelopen kop moest ze bekennen dat het in haar computersysteem ergens fout was gegaan... Na dit uitermate bizzare incident heb ik mij direct uitgeschreven bij deze tandartspraktijk. - Brummelkamp & Vosselman is veel te duur - Brummelkamp & Vosselman behandelen je slecht! - Brummelkamp & Vosselman levert slecht werk! BLIJF WEG BIJ TANDARTS PRAKTIJK BRUMMELKAMP & VOSSELMAN!

Chivano 't Hoen 28 Okt 2020 - 10:45

Goede behandeling

Kees Oepkes 30 Jun 2020 - 21:59

Uitstekende tandarts en snel een afspraak kunnen maken.

Bärbel Pieroth 16 Mrt 2020 - 11:26

Zo blij met deze tandarts. Zeer kundig en denken met je mee op het gebied van hoe je gebit er beter en gezonder uit kan zien. Kundig, aardig en meedenkend.

Ma. Fernanda Parada 10 Mrt 2020 - 18:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sanny Stet 07 Dec 2019 - 14:40

Ik dacht een kundige tandarts te hebben maar wat een arrogante dames daar zodra het over een vraag gaat of je de rekening te hoog vindt en om uitleg vraagt gaan ze volledig uit hun dak.waarschijnlijk voor het vak gekozen ook dat de meeste klanten makke schapen zijn en ze zo hun centjes altijd wel krijgen. En ze dreigen ook met incassokosten ed. Heel onaangenaam! Ze schrijven af ook als je het niet eens bent! Ga overstappen volgens de revoews hier in Haarlem naar een betere tandarts. Klant is beslist geen koning meer als het om een menings verschil over de rekening gaat! Jammer. Niet voor mondige mensen.

Marit Brummelkmamp 04 Jul 2019 - 21:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

Margaret Osinga 11 Apr 2018 - 10:24

Ik herken me totaal niet in de slechte recensies, het is juist een supergoede tandarts, met veel gevoel voor de patiënt. Er waren stukjes afgebroken van mijn dochters voortanden en tandarts Brummelkamp heeft het zoooo netjes gemaakt, dat er bijna geen verschil te zien is! Complimenten voor het vakwerk!

- Majadebijna 20 Apr 2017 - 00:04

Kom al geruime tijd bij deze tandarts praktijk en ben zeer tevreden. Altijd vriendelijk met goede zorg. Bij welke praktijk kun je zeggen dat je er vrolijk vandaan komt? Bij deze dus.. aanrader!

Liliane Gitane 19 Nov 2014 - 11:05

Altijd zeer tevreden over deze praktijk. Goede behandeling en je kunt meteen bij ze terecht. Zachte hand van werken. Professioneel personeel. Voorgaande recensie is niet uit mijn naam geschreven.

Jules Smit 06 Aug 2013 - 18:29

De mensen zelf zijn wel oké maar ze leveren geen goed werk. Had een gaatje in mijn voortand en ze halen mijn halve tand weg. Nu lijkt het wel alsof ik een neptand heb echt een afschrikwekkend beeld. De rekeningen die ze sturen zijn VEEL te hoog en ze onderhandelen niet rechtstreeks met de verzekering wat echt irritant is. Een ding weet ik zeker: ik ga er nooit meer heen!