Poetz Jeugdmondzorg

Boerhaavelaan 32E, 2035RC Haarlem
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.3
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 16:45
 • arrow dinsdag
  8:15 - 16:45
 • arrow woensdag
  8:15 - 16:45
 • arrow donderdag
  8:15 - 16:45
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Angst behandeling

Team

tandarts
0.0
Carolien van Dijk
Tandarts
tandarts
0.0
Jacolien van Lente
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
3.3
23 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Bas Dekker 06 Apr 2022 - 17:05

Geen goed woord voor over🤮🤬

Meline Mel 18 Nov 2021 - 22:59

Vreselijk, Ik raad deze praktijk niemand aan. Klantvriendelijkheid erg ver gezocht. Na veel twijfel omdat ik geen goed gevoel kreeg van de praktijk na eerste intake, besloot ik mijn dochter uit te schrijven (op tijd). Heel netjes bel ik de praktijk en geef ik aan dat ik graag mijn dochter uitschrijf. De medewerkster gaf telefonisch aan dat als ik nu uitschrijf hoef ik nooit meer terug te komen 😟. Hoe verzien je om zoiets te zeggen MY GOD

Dominique Wegman 20 Mei 2021 - 19:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nancy 01 Apr 2021 - 21:08

Vandaag was laatste bezoekje met mijn zoontje. Zijn tanden zijn goed verzorgd door Poetz. Daarom mag hij weer naar de gewone tandarts. Wij vinden dat jammer, hij is goed geholpen. Zelfs na een verdoving kwam hij lachend terug. Ik raad het iedereen aan!

Tess _ 27 Mrt 2021 - 13:59

Mijn dochter is 1,5 jaar geleden doorverwezen naar deze angst-tandarts. Bij de intake werd er gekeken en besloten dat ze onder narcose geholpen moest gaan worden. Boekje vol informatie mee en op de dag zelf zou ze met handschoentjes aan moeten verschijnen. Haar handen zouden dan warm zijn voor het infuus. De tip was om haar niet te vertellen dat ze een prik zou krijgen zodat ze in slaap werd gebracht. Daar aangekomen was er een hoop bombarie: Haar aders konden niet gevonden worden en de anesthesie had het alleen maar over "nou we moeten toch opschieten met die prik" en tegen mijn dochter: "En nou ga je luisteren anders zit de prik zometeen niet in je hand maar ergens anders!" Ik als ouder schrok me rot! Deze mevrouw, deze anesthesist, ging mijn kind onder zeil brengen onder deze omstandigheden? En ik als moeder mocht haar niet vertellen dat ze een prik ging krijgen? In de houdgreep ging de naald erin en viel ze in slaap. Ik ben me nog nooit zo rot geschrokken over de handelswijze van deze anesthesie medewerker. Later op de uitslaapkamer, toen mijn dochter moeite had met wakker worden, ging er ook zo makkelijk een natte handdoek over haar gezicht, om haar wakker te doen schrikken. Inmiddels zijn we ruim een jaar verder. We moeten onder behandeling blijven totdat het "eindgesprek" is geweest, daarna mag ze terug naar de gewone tandarts. Als we namelijk vroegtijdig stoppen, dan worden alle kosten van de operatie op ons verhaald en dekt de verzekering niet. Dat blijven ze continu vertellen. Maar wanneer is het eindgesprek? Iedere keer is er - weer wat- . Niet met haar tandjes, want die zijn goed en het poetsen gaat prima. Maar dan zijn we er en moeten we een nieuwe afspraak maken voor een foto. Dan zijn we weer terug en moet er worden geseald en gaan we weer een nieuwe afspraak maken voor het "nieuwe eindgesprek". Inmiddels zijn we geweest omdat er nieuwe tandjes zijn doorgekomen die geseald gaan worden. Toen hadden we een nieuwe medewerker die niet vertelde wat ze gingen doen, waardoor mijn dochter schrok en haar mond niet meteen open wilde doen. Onder de noemer "angst voor de tandarts" mochten we weer huiswaarts. Iedere keer wordt er een nieuwe afspraak gemaakt en iedere keer denken wij dat het voor het "eindgesprek" is. Die eindgesprekken zijn al een paar keer geweest en we blijven terug moeten komen. 60km heen, 60km terug. Deze praktijk mag de naam "angsttandarts" absoluut niet dragen. De medewerkers zijn strict en erg gericht op de tijd. Stelt het kind een vraag? Dan loopt de afspraak uit en mag je volgende keer terugkomen. Ongelofelijk dat dit in de praktijk zo blijft gaan. Ik wil dolgraag terug naar mijn eigen vertrouwde tandarts maar krijg nog steeds geen toestemming van Poetz. Ze blijven afspraken maken en hameren op het 'je moet terugbetalen als je vroegtijdig stopt". Ik zou als nieuwe patient wel 3x nadenken om hier patient te worden. DOE HET NIET !

Barbara van der Toom 25 Mrt 2021 - 12:02

Vreselijk. Ik zou nooit iemand aanraden hier heen te gaan. Mijn dochter durfde niet alleen naar binnen en daar werd heel denigrerend over gedaan. Ze was toch geen klein kind werd er gezegd (7 jaar). Lekker voor je zelfvertrouwen. Ik heb hier meerdere slechte ervaringen en zou iedereen afraden hier heen te gaan.

Halime Gumustas 19 Jan 2021 - 20:46

Mijn zoon komt met plezier. Nooit angst gehad tot nu toe. De medewerkers zijn erg proffesioneel en weten hoe ze moeten aanpakken met de kids (vooral met peuter en kleuters).

M 11 Okt 2020 - 23:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mariska Luntz 08 Okt 2020 - 15:02

Dit hoort een tandarts praktijk te zijn speciaal voor kinderen. Dan mag daar ook wel eens beter naar gekeken worden hoe daar door het personeel met kinderen wordt omgegaan. De tandarts zelf geen problemen mee. Maar de assistente hoort daar niet. Onze dochter had totaal geen angst voor de tandarts. Ging met plezier heen. Doorverwezen naar Poetz en de eerste afspraak was een intake. Als eerst een gesprek met de assistente. Zij begon meteen tegen onze dochter dat haar tanden eruit getrokken moesten worden. En nog meer behoorlijke ingrepen die gedaan moesten worden werden zo door de assistente op tafel gegooid. Eenmaal bij de tandarts zelf bleek dit helemaal niet het geval. Hoe bedoel je ik praat een kind alleen maar angst aan?! Heel slecht deze houding van de assistente! Door de Corona mogen ouders ook niet meer mee naar binnen. Kinderen worden al huilend en overstuur mee naar binnen genomen de behandelkamer in waar de paniek alleen maar doorgaat. Lijkt me toch bij zulke gevallen dat troost en het gevoel dat papa of mama erbij is alleen maar mee helpt in dit proces. Want dat is toch juist de bedoeling hier dat kinderen geen angst meer hebben?!

linda scheltis 04 Sep 2020 - 14:37

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mumun Mastanov 19 Aug 2020 - 06:47

Deze Google-recensie is zonder tekst

one man 26 Jun 2020 - 13:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Femke Rozendaal 22 Nov 2019 - 10:20

Slechte service, zeer onvriendelijk contact aan de telefoon, wij zullen Poetz nooit meer aanraden aan andere mensen.

Remco Zwaan 22 Nov 2019 - 09:48

Onze dochter van 10 hebben we van school moeten halen ivm hevige kies en zenuwpijn. Direct gebeld met Poetz, maar direct werd aangeven dat onze dochter was uitgeschreven. De reden van uitschrijven was dat brieven naar verkeerd adres waren verstuurd. Na inzien administratie blijkt dat wij adreswijziging via de email hadden doorgegeven. Aangegeven dat het dus een misverstand is en dat wij met spoed geholpen moeten worden. Onvriendelijk reactie en toon van de receptie: "Geen boodschap aan" "Uw had de brieven moeten openen" . Schandalig voor woorden dit. Een kind van 10 met hevige pijn probeer je altijd te helpen en ga je niet op een botte manier verschuilen achter beleid. p,s andere tandarts gebeld en zij maakte direct tijd vrij zodat onze dochter kon worden geholpen.

martijn de haan 26 Sep 2019 - 13:28

Zeer vakkundige en super kindvriendelijke specialisten. Een absolute aanrader voor kinderen die bang zijn om naar de tandarts te gaan. Onze zoon gaat nu met plezier naar de tandarts en voelt zich helemaal op z'n gemak.

Berber Krop 16 Jul 2019 - 16:38

We zijn heel tevreden over Poetz. Mijn dochtertje was zo bang voor de tandarts maar hier nemen ze alle tijd voor haar, leggen ze alles heel goed uit en zijn ze ook nog heel lief. Siem heeft zoveel geduld, ze weet precies wat ze moet zeggen om kinderen aan het lachen te maken. En, ook niet onbelangrijk, ze kan ons als ouders ook goed op ons gemak stellen.

Patricia Gatersleben 19 Mrt 2019 - 08:57

Heel fijn voor kindjes met angst voor de tandarts. Dankzij Poetz gaat onze dochter nu zelf zonder angst naar de tandarts.

Vrienden En Vrienden 11 Feb 2019 - 20:02

Keurig op tijd geholpen (geen afspraken die uitlopen, wel fijn met een gespannen kindje), heel vriendelijke medewerkers die zowel voor kind als ouders op een fijne, rustige manier klaar staan. Kinderen krijgen beter inzicht in eigen gebit en wat wel en niet goed is. Er wordt alle tijd genomen om te oefenen/ wennen wanneer het kind bv angstig is. Heel positief ervaren!

Rubik's 15 Sep 2018 - 13:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lonnie Stevens 10 Sep 2018 - 08:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Raymond van den Bos 22 Aug 2016 - 18:37

Deze tandarts weet hoe je met kinderen om moet gaan. Uitstekende tandartsenpraktijk, zou het iedereen aanraden!

Familie Verduin 15 Jun 2016 - 12:39

Geweldige lieve mensen.

Yvonne van Lambalgen 20 Feb 2014 - 15:56

Zorgzaam, vriendelijk en vakkundig!