Hofman H A orthodontist Orthodontistenpraktijk Haarlem

Westerhoutpark 6, 2012JM Haarlem
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
2.3
Zorgkaart
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
H.A. Hofman
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
2.3
9 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Freek van der Ham 09 Dec 2020 - 09:19

Ben hier heel erg goed geholpen. Er is altijd ruimte voor een lag maar aan het einde van de rit heb ik nu gewoon rechte tanden waar ik heel blij mee ben.

Soraya Vaseur 20 Jan 2020 - 22:26

Slechte ervaring, halfjaar geleden geweest voor het zetten van een nieuwe boven spalk. na de behandeling aangegeven dat ik hem voelde zitten wanneer ik mijn mond sloot. Toen is er wat van de nieuwe spalk afgeslepen, waardoor de lijm er teveel is afgehaald of dat mijn onderste tanden tegen de bovenste spalk blijven komen.. nu dus weer terug naar een andere orthocenter om mijn spalk opnieuw te lijmen of te zetten.

Larisa Kurgalin 13 Sep 2019 - 14:57

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jack Jeffrey 07 Jan 2019 - 11:04

Kosten van de beugel ligt duizenden euro's hoger dan gepland. 5 minuten in de mond kijken vragen ze 35 euro voor. Stellen zo lang mogelijk uit, zakkenvuller zijn het. De ene op de andere beugel komt erbij, ze blijven maar voorliegen over de kosten en de exacte bedoelingen, er komt steeds meer en meer gedoe bij, zodat zij hun geld binnenhalen. Die Hofman gaat ook onvoorzichtig met zijn patiënten om, de dames letten niet goed op als ze in je mond bezig zijn en bepaald vriendelijk zijn ze ook niet. Elke keer als ik vraag hoe lang het nog gaat duren, wanneer een van mijn 600 beugels eruit mag of hoelang ik nog dubbele elastiekjes moet dragen, komt er alsmaar hetzelfde antwoord uit, hoe goed ik alles trouw draag! Korter wordt het er niet op... Ik raad deze orthodontist af, als je niet van zakkenvullers houdt... Schandalig. Het maakt ze niet uit hoe verschrikkelijk je alle beugels vindt, hoe lang je met die pijnlijke ellende loopt, of hoeveel moeite het kost om alles bij te houden en goed te dragen, zolang het hun maar geld oplevert. En als je dan een paar uurtjes mist, gaan ze door het lint. Vind je het gek, als ik opeens 1,5 jaar langer met deze beugels loop? Slaat nergens op. Snel verder zoeken naar een andere ortho!

Luna vdw 10 Mei 2018 - 21:19

Slechtste orthodontist waar ik ooit in behandeling ben geweest, nog nooit eerder problemen gehad met anderen. Mijn beugel is in de eerste periode onnodig vaak los gegaan. Ze luisteren niet naar wat je wil en vallen vaak in herhaling. In de praktijk werkt een onervaren orthodontist die mij de laatste 3x in mijn lip heeft geknipt, mijn beugel verkeerd heeft vast gezet, een tang in mijn gezicht liet vallen en met haar lange nagels te hard in mijn tandvlees drukt. Tevens legt ze niet uit waar ze mee bezig is of wat ze gaat doen tijdens te behandeling waar door ik geen idee heb van wat er in mijn mond gebeurd. Toen ik aangaf dat ik niet meer door mevrouw geholpen wou worden kwam meneer Hofman op hoge poten naar beneden om mij te vertellen dat het niet zo werkt en dat mevrouw het ook nog moet leren, ik probeerde met tranen in mijn ogen uit te leggen dat ik de behandeling van mevrouw niet fijn vind maar meneer Hofman heeft hier geen boodschap aan en wou niet luisteren wat ik te zeggen had. Eenmaal in de stoel werd ik weer door dezelfde dame geholpen en weer in mijn lip geknipt met een tang. Ik voelde me afgeblaft alsof ik weer op de basisschool zat. Zeker weten dat ik over stap van orthodontist.

Richard 07 Feb 2017 - 21:44

Klantvriendelijk

Victor Roest 13 Nov 2015 - 18:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Peter Grote 11 Apr 2015 - 17:42

Een afspraak om de vier weken is normaal. Door hun fouten kwam ik elke week. Een afspraak van 10 minuten werd door wachttijd en fouten al snel 1 uur. Verder wordt er vaak geroddelt, gepraat en andere dingen gedaan tijdens de behandeling.

Robert Blom 05 Feb 2014 - 14:33

Vandaag met mijn dochter naar de orthodontist geweest. De zenuwen waren direct verdwenen na binnenkomst. Erg vriendelijke assistenten en goede begeleiding en advies.