Tandartspraktijk Het Arsenaal

Het Arsenaal 4a, 1781XP Den Helder
Neemt geen patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.1
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:30 - 20:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:30 - 20:00
 • arrow donderdag
  8:30 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit

Team

tandarts
10.0
S.P.C. Müller
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
10.0
1 waarderingen
4.1
17 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
Michael 12 Apr 2022 - 12:30 S.P.C. Müller (Tandarts)
Ik lees diverse reviews over deze tandarts en kan mij daar absoluut niet in vinden. Voor iemand met angst voor de tandarts ivm een traumatische ervaring heeft deze tandarts mij weer zover gekregen om te gaan. Engelen geduld, duidelijk in wat ze doen en wat ze gaan doen en komen afspraken na. Ik kan deze tandarts echt aanraden. Zeer professioneel! Bedankt voor de goede zorg.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Johan De Vries 16 Nov 2021 - 15:34

Ik zou sochtend's aan de beurt zijn voor een afspraak. Maar ik werd verkouden wakker en was aan het hoesten. In de regels staat fat je dan niet lang mag komen wegens corona. Dat weten we allema toch. Nou mocht ik mooi een boete betalen omdat ik niet 24 uur van te voren mezelf had gemeld. Ik heb meerdere malen gebeld en duidelijk aan gegeven dat ik er niks aan kan doen. Wat moet ik anders? Wel gewoon langs komen? Maar er werd geen gehoor aan mij gegeven. Voor een goede daat gewoon gestraft worden. Erg jammer!!!

alex Petilo 23 Sep 2021 - 14:40

(Vertaald door Google) zeer meegaand en leuke tandheelkundige service..😁👨‍⚕️ (Origineel) very accomodating and nice dental service..😁👨‍⚕️

Esmeralda 21 Aug 2021 - 09:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Hshshs Bsbsj 09 Jun 2021 - 15:25

Gisteren mijn gehele voortand afgebroken (facing) Vandaag gebeld en kon meteen terecht. Ondanks mijn angst voor de tandarts heb ik de gehele behandeling als grotendeels ontspannen ervaren. Wat een lieve , begripvolle meiden. Toppie. Blij met m'n nieuwe tand.

Danae van Vliet 08 Mei 2021 - 15:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Brendah kalungi 10 Mrt 2021 - 14:35

(Vertaald door Google) Zeer aardige en vriendelijke tandartsen, behulpzaam als u meer informatie en begrip nodig heeft. (Origineel) Very nice and kind dentists ,helpful when you need more information and understanding.

Dirk Goedee 11 Feb 2021 - 15:56

Helaas door een minder goede tandarts in Den Helder zijn wij zeer angstig geworden voor de tandarts. Toch kwam de tijd er weer aan dat we echt naar de tandarts moesten. Het probleem bij het Arsenaal uitgelegd en we waren van harte welkom. Ik moet zeggen, mijn petje af voor deze dames. Goede gehumeurd, erg beleefd, erg rustig, zeer rustig en kundig te werk. Kunnen bepaalde tandartsen een voorbeeld aan nemen. Wij zijn geholpen door tandarts B. Vergaaij en assistente Maaike, 1 woord: Toppers! Tot snel 😉

Sifra Jade 15 Okt 2020 - 14:52

Vandaag een verstandskies laten trekken en echt een top behandeling gekregen! Ondanks ik best zenuwachtig was heeft de tandarts mij gerust kunnen stellen. De tandarts ging heel voorzichtig te werk en bij elke handeling gaf hij aan wat hij aan het doen was. Verder heb ik eerst een zalfje gekregen voordat de verdoving werd geplaatst, hierdoor voelde ik helemaal geen pijn. Het trekken van de kies deed ook geen pijn. Deze tandarts is heel zorgzaam en aardig. Voor mij was dit de beste ervaring die ik tot nu toe heb gehad met een tandarts. Echt een aanrader!

Nadesni Caya 28 Sep 2020 - 14:54

Echt geweldige praktijk. Heel persoonlijk, en maken altijd tijd voor je.

Frank Denarend 28 Mei 2020 - 18:10

Internationale chauffeurs de helden tijdens corona, kapot gaan van de pijn en vragen of ze even een kies knn trekken, nee was het antwoord geen tijd, vndg naar 'm 'n eigen tandarts geweest duurde 10.in, ik stond daar gister wel 400km van 'm 'n huis he, en nu last van de maag van de pijnstillers die ik gister heb gevreten!!!!!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Het Arsenaal

Wat vervelend dat u zo een naar gevoel heeft overgehouden aan de tandarts in Den Helder. Wij hadden echter geen dienst en daardoor ook geen ruimte in onze agenda, en hebben u vervolgens keurig door verwezen naar de dienstdoende tandarts in Den Helder. Tevens hebben ook wij te maken met de Corona protocollen, wat het nog moeilijker maakt, iemand er zo tussen te plaatsen.

Kenneth Kamphuis 02 Dec 2019 - 10:53

Kijk uit met behandeling.... zonder dat het aangegeven wordt door de tandarts zeer hoge rekening

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Het Arsenaal

Wat vervelend dat u dit zo ervaren is. Onze intentie was om u snel te helpen met uw zorgvraag ( zeker voor de feestdagen). Jammer dat u niet wilde wachten op de reactie van de tandarts, maar direct uw ongenoegen wilde kenbaar maken op internet.

Re Imt 15 Apr 2019 - 12:57

De dame die ik vandaag sprak aan de balie heeft mij doen besluiten om direct een andere tandarts te gaan nemen , wat een onvriendelijk mens ! je komt met een normale vraag en word aangesproken of je een hond bent, altijd met plezier naar tandarts Rumke gegaan maar deze dame heeft hier per direct een einde aan gemaakt !

willem scholtens 22 Jan 2019 - 11:59

fijne vulling gehad op zich niet prettig

Wiebe de Vos 09 Mei 2018 - 14:07

Top Tandarts. Je wordt hier vriendelijk geholpen en begeleid. Altijd een vriendelijk woord en geen probleem als je tandarts angst hebt. Ook voor de kinderen is het een feest. Als je jong begint, zullen de kinderen hiermee opgroeien. Dus ook hier wordt het een feest. En natuurlijk een cadeautje als ze klaar zijn. En papa mama de rekening hahaha. Al met al een leuke tandartspraktijk met moderne uitstraling en vriendelijk personeel. Gewoon Top...

Ronnie 09 Jul 2016 - 09:38

Deze Google-recensie is zonder tekst

Linda van Eijndt 18 Sep 2013 - 18:07

Er wordt je heel goed en in begrijpelijke taal uit gelegd wat je te wachten staat. Ook wordt er voor de behandeling je nog een keer uitgelegd wat er gaat gebeuren. Personeel is heel erg professioneel en behulpzaam. Ik ben blij dat ik bij deze praktijk terecht ben gekomen. Mijn dochter was bang voor de tandarts maar door het geduld van deze tandarts is ze er helemaal overheen.

Sander Naumann 19 Aug 2013 - 10:56

Top tandarts