Tandartspraktijk SB Tandartsen Den Haag

De la Reyweg 495, 2571EM Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.7
Zorgkaart
5.1
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Kroon- en brugwerk

Team

tandarts
0.0
S. Baghbani
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.7
5.1
L Van dijk 30 Jul 2020 - 03:25

Zeer tevreden over mijn composite facings die door mevrouw Baghbani zijn geplaatst. Ook het manier hoe mondhygienisten je gebit reinigen is zeer professioneel en uitgebreid. Anders dan andere praktijken.

yasar Cabukkurtul 14 Jun 2020 - 15:50

Erg slecht. Denkt meer aan geld dan patient, twee keer mondhygiëne gehad en direct factuur thuis ontvangen terwijl ik duidelijk heb aangegeven niet over mij verzekering limiet gaan. Luistert niet doet waar ze zin in hebben. Achteraf ook nog negatieve patient in mij tandarts dossier ingezet. Omdat ik mezelf heb uitgeschreven.

Rini Augustin-Straker 20 Jan 2020 - 08:50

Deze Google-recensie is zonder tekst

Real43 NL 16 Dec 2019 - 00:23

ik was ingeschreven bij hen. wat een nachtmerrie! ik zij tegen hun dat ik ben verhuist'' zij noteerden dat niet. hebben ze mijn nota naar mijn oude adres gestuurd. nu moest ik de nota inclusief incasso kosten betalen . ik betaalde wel, maar ik protesteerde dat ik dit niet eerlijk vond. en wou dat het incasso kosten wordt geannuleerd. ze reageerden heel asociaal arrogant, en werkten niet mee. blijf weg van deze arrogante asociale mensen!

Zam 28 Okt 2019 - 16:17

Het is er schoon en hygiënisch. Alles wordt goed uitgelegd. Goede ervaring daar.

Caroline de Nerée 30 Jul 2019 - 12:51

Ik ben hier een paar maanden geleden terecht gekomen met een pijnlijk noodgeval, ben dezelfde dag nog supergoed en professioneel geholpen. Ook de prijs was keurig en in overleg. Ik ben door een jonge mannelijke tandarts geholpen, verstandskies getrokken en nergens last van gehad.

G Meer 25 Jun 2019 - 11:54

Ik was half jaar geleden doorverwezen naar SB Tandartsen en zeer tevreden over mijn behandelingen en eind resultaat. Ik ben onder behandeling geweest bij vrouwelijke tandarts Mw. Sherry Baghbani. Bedankt voor alle moeite. Eind resultaat is zeer mooi.

mama van Quinten & Gwenity 02 Apr 2019 - 11:41

Het is dat je 1 ster moet geven Sla deze tandarts over ! De eerste behandeling van een hel ze zou een kies trekken deze brak af tot op de zenuw en ze zei toen dood leuk dat moet je naar de kaakchirurg ik kan hem niet trekken fijn ! Kan gebeuren zal je denken 3 weken later getrokken door de kaakchirurg 2de behandeling een wortel kanaal op de helft van de behandeling kon ze de wortel niet verdoven dus moest 2 weken met een open kies lopen en heel veel pijn .... Nieuwe ronde nieuwe kansen kom ik op consult sta ik binnen 2 minuten weer buiten ik zie het al een wortel kanaal behandeling (zonder foto ) zonder een instrument te gebruiken afspraak gemaakt Andere tandarts gezocht blijkt dat de eerste wortel kanaal niet goed gedaan is dat er nog een gat in de kies zit Doe hier mee wat je wilt maar geld is bij hun belangrijker dan een goede behandeling..

Sophia Keijzer 28 Okt 2018 - 20:39

Al ruim 4 jaar zijn wij met ons gezin patiënt. Mijn man heeft onlangs een nieuwe prothese genomen. Er werd echt geluisterd en rekening gehouden met zijn wensen. Super tevreden! Heel vriendelijk team met veel deskundigheid, goede service en een modern ingerichte praktijk.

Bernadette Berends 03 Jul 2018 - 14:50

Zeer vriendelijke en goede tandarts! Ze is ook heel leuk met kinderen.

Miranda Kok 01 Jul 2018 - 21:39

Al bijna 8 jaar patlënt bij deze tandarts en ben altijd tevreden. Heb dankzij haar geen angst meer voor de tandarts en mijn twee dochters zijn nu ook bij haar onder de behandeling.

M46 28 Jun 2018 - 18:35

Zeer slechte tandarts! Niet inschrijven! Zonde van je geld en je tanden. Tandarts heeft maar 1 doel en dat is geld verdienen. Ze gaat gehaast te werk en maakt daarbij grote fouten. Ze slijpt teveel tand weg. Bovendien werkt ze niet nauwkeurig. Slecht, slecht, slecht. Zoek een andere tandarts!

Bianca Gianvecchio 28 Feb 2018 - 21:50

(Vertaald door Google) Vreselijke plaats ... (Origineel) Horrible place...

PPA Lavrijssen 27 Nov 2017 - 21:45

Ik ben eens met de vorige recensies en ook zeer tevreden over SB Tandartsen en het team van tandarts Baghbani. Voorheen 2 mislukte wortelkanaalbehandelingen onder gegaan bij twee andere praktijken. Op advies van kennissen ben ik doorverwezen naar tandarts Baghbani. Zij straalt vertrouwen en rust uit en verstaat haar vak heel goed. Echte aanrader.

John van Os 23 Okt 2017 - 19:42

Sinds april 2017 ben ik patiënt van tandarts S.Baghbani. De nieuwe praktijkruimte is zeer modern ingericht en ziet er mooi, schoon en erg netjes uit. Vandaag heb ik een preventieve behandeling gehad bij Sana (mondhygiëniste). Ik ben 63 jaar en heb dus al veel behandelingen gehad bij diverse tandartspraktijken. Dit was de eerste keer dat ik geheel zonder pijn de tandsteenverwijdering en andere handelingen heb ondergaan. Compliment voor de deskundigheid van Sana ! 👍👌 Na de behandeling kwam mevrouw Baghbani nog voor een nacontrole van mijn gebit. Wellicht vreemd om te zeggen, maar ik kom graag terug voor de volgende controle en/of behandeling. Deze tandartspraktijk is erg goed, zeer klantvriendelijk en zeker een aanrader!

Kees Hoekman 18 Okt 2017 - 12:36

Op advies van vrienden die jaren patiënt waren bij Mevrouw Baghbani, heb ik 3 gebroken tanden door haar laten maken. Was voorheen bij verschillende tandartsen geweest. Haar manier van werken was heel anders. zeer tevreden over de behandeling en haar manier van werken.