Tandartspraktijk Frederikstraat

Frederikstraat 827, 2514LZ Den Haag
Neemt patiënten aan onder voorwaarden
Tandarts
0.0
Google
4.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit

Team

tandarts
0.0
W.J.E. Van Luijn
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Frederiek Francken
Mondhygiënist
tandarts
0.0
P. Grewe
Tandarts
BIG nummer: 49917856002
tandarts
0.0
R. Van Zoest
Tandarts
BIG nummer: 09025106902

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.9
0.0
Hoeshmand Mahmoed 20 Aug 2022 - 18:56

Prettige tandarts die je gedurende de hele behandeling gerust stelt en netjes uitlegt waarom hij het e.e.a doet. Bovendien hebben zij het praktijk onlangs nog verbouwd tot het moderne praktijk waar je vandaag de dag geholpen wordt. Zeker een aanrader.

Hamza Vandel 21 Jul 2022 - 12:17

Uitstekende tandarts die de tijd en moeite neemt om van precisie een topsport te maken en tot een vakkundig resultaat te komen. Na een lange zoektocht eindelijk een tandarts die zijn vak beheerst. Een aanrader!

Sven Verlinde 04 Jul 2022 - 18:21

Zeer goede ervaringen bij deze tandarts. Ik heb bij deze tandarts meerdere vullingen laten plaatsen en verstandskiezen laten trekken. Iedere behandeling is tot nu toe zeer plezierig geweest. Je wordt hier op je gemak gesteld, op de hoogte gehouden van wat ze gaan doen en met respect behandelt. Tevens zijn mijn beide kinderen hier aan het wennen bij de tandarts, wat op speelse wijze gedaan wordt zodat ze bij een bezoekje met een grote glimlach weer naar buiten lopen. Ik durf te stellen dat dit de beste tandarts is die je in Den Haag zult vinden!

Usman Khan 19 Jun 2022 - 15:31

De tandarts was aardig, begripvol en geduldig tijdens de behandeling. Ook de praktijk ziet er top uit!

Farhad Sadeghi 18 Feb 2022 - 18:03

(Vertaald door Google) Ik heb lang gezocht naar een goede tandarts. Ik ging naar deze tandheelkundige kliniek en vond het! Zeer professioneel, mooie wachtkamer, moderne apparatuur, nieuwste technologieën. Het team van tandartsen is vriendelijk en behulpzaam. Ik ben erg blij als patiënt hier. Ik raad het iedereen aan (Origineel) I have searched a long time for a good dentist. I went to this dental clinic and found it! Very professional, nice waiting room, modern equipments, newest technologies. The team of dentist is friendly and helpful. I am very happy as a patient here. I recommend it to everyone

Linda van der Veer 09 Feb 2022 - 13:01

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ze zer 04 Feb 2022 - 21:52

We zijn als gezin goed geholpen. Mijn kinderen zijn gerust gesteld door de tandarts en ze hebben de tijd genomen om de behandeling uit te voeren. Mijn vrouw en ik zijn eveneens goed geholpen.

Hannie Bouwmeester 04 Feb 2022 - 09:06

Sinds vorig jaar hebben tandarts Alshangi en Hassani deze praktijk overgenomen. Na een lange zoektocht en verschillende teleurstellingen heb ik eindelijk een uitstekende tandarts gevonden. Ik ben uitermate blij dat ik ben blijven zoeken en hier ben terechtgekomen. Ik kan oprecht zeggen dat dit de beste tandarts is die ik de afgelopen 65 jaren heb meegemaakt. Zeer vakkundig en daarnaast heel plezierig in de omgang. De praktijk is in zijn geheel verbouwd en voorzien van alle gemakken. Heel mooi geworden. Ik hoop dat ik nog heel lang van hun kundigheid gebruik mag maken. Veel succes samen!!

J P 31 Jan 2022 - 21:42

Prima en vriendelijke tandarts tot zover. Bekwame en vriendelijke assistent ook en receptioniste is ook erg vriendelijk. Tandarts geeft altijd goed gaan wat hij gaat doen, voordat hij iets doet. Dit vind ik prettig, omdat je weet wat er gaat komen. Praktijk is helemaal vernieuwd wat ik ook fijn vind.

Paul Friend 19 Jan 2022 - 10:12

Deze Google-recensie is zonder tekst

Stijn van Schooten 27 Dec 2021 - 16:15

(Vertaald door Google) Duidelijke, vriendelijke en snelle communicatie met receptie. Al het personeel was aardig en behulpzaam, deed zelfs zijn best om me te helpen. (Origineel) Clear, friendly and fast communication with front desk. All personnel was nice and helpfull, even went out of the way to help me.

TRV Braas 19 Dec 2021 - 07:01

Fijne tandarts en mondhygiëniste, vriendelijk en professioneel. Highly recommend!

katrin davy 15 Dec 2021 - 17:25

(Vertaald door Google) zeer goede tandarts, kan het alleen maar aanbevelen. Technisch zeer kundig en bovendien vriendelijk en servicegericht, legt graag alles in het Engels uit. Elk contact dat ik in deze praktijk had - met de tandarts, de receptioniste, de mondhygiënist - was altijd zeer professioneel, maar toch menselijk en uiterst servicegericht. We hadden een van deze "het is-gecompliceerde-ogen-rollen"-problemen met de facturering tussen de praktijk en de verzekering, en toen ik het meldde, begreep de receptioniste het probleem onmiddellijk en stelde een haalbare oplossing voor - het probleem was binnen 30 minuten opgelost. Dat zegt wat mij betreft veel over het team: ze geven allemaal het beste van zichzelf en dat met een vriendelijke glimlach. (en nee ik krijg geen gratis "behandeling" voor het achterlaten van mijn review ;) (Origineel) very good dentist, can only highly recommend. Technically very skilled and also friendly and service-minded, is happy to explain everything in English. Every contact I had at this practice - with the dentist, the receptionist, the hygienist - was always very professional, yet human and utterly service-minded. We had one of these "it's-complicated-eyes-roll" issues with the invoicing between the practice and the insurance, and when I reported it the receptionist immediately grasped the issue and proposed a viable solution - problem was solved within 30 minutes. That says a lot about the team, in my view: they all give their very best and that with a friendly smile. (and no I don't get a free "behandeling" for leaving my review ;)

k h 10 Dec 2021 - 13:01

Ik ging altijd al met een prettig gevoel naar deze tandarts en deze traditie is nu ook weer doorgezet met de nieuwe tandarts daar. Ze hebben het er helemaal vernieuwd en mooi opgeknapt. De behandelstoel ligt nu ook veel lekkerder. Een bijzonder aardig en zeer proffessioneel team van mensen werkt er. Ik zou het iedereen aanraden om hierheen te gaan!

Sayf Sulaiman 09 Dec 2021 - 14:00

Ontzettend fijn geholpen en goede nazorg gehad alle specialisten luisterde goed naar mijn wensen.

David Matla 30 Nov 2021 - 08:03

Hele fijne tandarts en mondhygiënist! overgestapt na minder goede ervaring, hier terechtgekomen en zeer blij. Professioneel, communiceert goed, werkt netjes, geen pijn, goed geregeld. Al met al een uitstekende praktijk.

Pamela Freeke 29 Nov 2021 - 08:43

Zeer vriendelijk. Leggen alles goed uit en luisteren naar de wensen van de patiënt.

Repute CMD 18 Nov 2021 - 21:49

Goede tandarts, fijn in de omgang en legt alles goed en rustig uit, ook tijdens de behandeling. Aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Frederikstraat

Hartelijk dank voor uw feedback en mooie review

R. 11 Nov 2021 - 23:11

Hele fijne eerste ervaring met deze tandarts. Neemt de tijd voor je en legt duidelijk uit wat hij doet of wilt gaan doen. Vraagt ook om jouw instemming voordat hij iets doet. Ook de receptioniste is heel vriendelijk.

Aleesha Kallan 10 Nov 2021 - 16:29

Ik kon hier gauw terecht voor een spoedafspraak. Hierbij werd ik zeer vakkundig geholpen door de desbetreffende tandarts. Hij neemt ruimt de tijd voor zijn patiënt en legt altijd zeer goed uit wat hij gaat doen. Hierna was ik gauw van mijn pijnklachten af en was de nacontrole ook zeer netjes en accuraat. Al met al zeer tevreden over deze tandartspraktijk!

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Frederikstraat

Geachte mevrouw Kallan, dank voor uw feedback. Wij streven als praktijk ernaar om spoed klachten zo snel mogelijk af te handelen. Fijn dat u een prettige ervaring hebt gehad ! Wij waarderen uw feedback

Rachid Hamdaoui 15 Jul 2021 - 19:17

Zeer bekwame tandarts. Neemt de tijd voor je als patient en neemt ook zorgen weg. Zou deze tandarts dan ook aan iedereen adviseren. Veel succes met de mooie praktijk en tot de volgende afspraak.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Frederikstraat

Geachte heer Hamdaoui, Hartelijk dank voor uw feedback en het doet ons deugd om u als tevreden patiënt te hebben. Met vriendelijke groet, Tandheelkundig Centrum Frederikstraat

Naoufal Azaroual 15 Jul 2021 - 19:09

Geweldige tandarts. Neemt de tijd voor zijn patiënten. Stap voor stap duidelijk uitleggen wat hij gaat doen doen hoe. Zal nooit iets uitvoeren wat niet noodzakelijk is. Een eigentijdse tandarts met nieuwe inzichten en een goede aanpak.

Rebwar Kader 15 Jul 2021 - 19:07

Zeer tevreden over tandarts Alshangi en zijn jonge dynamische team. Ze denken mee. Ook over de nazorg zeer tevreden.

Oliver L 25 Mrt 2021 - 19:34

(Vertaald door Google) Vroeger was het altijd fantastisch. De voormalige tandarts heeft geweldig werk geleverd. Helaas is de eigenaar veranderd en zijn zowel de kwaliteit als de geleverde service nu ver onder de verwachtingen. Ze hebben röntgenfoto's gemaakt, hoewel de oude slechts zes maanden oud was (geen indicatie waarom, ik denk dat het om geld verdienen), het controleren en schoonmaken was in totaal 10 minuten. Ik heb toen gezegd dat een vulling niet goed meer aanvoelde, niet ontdekt tijdens controle. Nieuwe vulling is slecht gedaan en moet vervangen worden, maar zeker door een andere tandarts. Nooit meer. (Origineel) It was always fantastic in the past. The former dentist did a great job. Unfortunately the owner has changed and quality as well as service provided are now far below expectations. They did X-ray although old one was six month old only (no indication why, I guess it's about making money), check and cleaning was 10 min in total. I did then mention that a filling did not feel good anymore, not discovered during check. New filling is badly done and needs to be replaced, but certainly by another dentist. Never again.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Frederikstraat

Geachte heer Oliver L, Erg spijtig om te horen dat niet alles naar wens is verlopen. Wij maken geen röntgenfoto's zonder uitleg of toestemming. Wij hebben deze nodig voor adequate diagnostiek en eventuele behandelingen. Wij hechten veel waarde aan feedback van patiënten en hopen tot een oplossing te komen. Helaas hebben wij deze kans nooit gekregen. Wij wensen u veel succes bij een andere tandarts. Met vriendelijke groet, Tandheelkundig Centrum Frederikstraat

Sara Teofilova 23 Feb 2021 - 13:21

(Vertaald door Google) Echt goede service! (Origineel) Really good service!

D. L. 07 Aug 2020 - 22:58

(Vertaald door Google) Een pijnloze, snelle en goed geprijsde wortelkanaalbehandeling ondergaan door tandarts Alkabra. U hoeft niet meer te zeggen. Kan aanbevelen! (Origineel) Had a pain free, fast and well priced root canal procedure by dentist Alkabra. No need to say more. Can recommend!

Sam Dirks 27 Jan 2020 - 19:28

Super fijne en getalenteerde tandarts!

Oya Halisoglu 03 Jul 2018 - 13:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

Aerospace TUdelft 15 Jan 2018 - 18:22

Tandarts doet haar best en denkt goed mee.

Son Koster 01 Dec 2017 - 14:24

Deze Google-recensie is zonder tekst