Tandartspraktijk de Wit

Lichtenbergweg 4, 2532AA Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
2.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kaakgewrichtsklachten / gnathologie

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
2.8
0.0
Linda Abspoel 20 Mei 2020 - 20:33

Heel erg blij met me nieuwe facings! Vandaag laten zetten, bij tand arts de wit. Fijn geholpen goed advies voor af gekregen. Zit al echt heel me leven bij deze tandarts. En is een op rechte goede tandarts.

Martyn En 11 Nov 2019 - 23:50

Ik ben al jarenlang patient bij tandarts Mw. de Wit en mondhygieniste mw. van Bommel. De combinatie is perfect voor mij en kom er dan ook met plezier ondanks dat jk er tegenwoordig een heel stuk voor moet omrijden. Ik had een paar jaar geleden nog een paar amalgaamvullingen, deze zijn ooit geplaatst door mijn vorige tandarts. Mw. de Wit adviseerde me ze te vervangen. Aangezien ik mw de Wit vertrouwde heb ik dat laten doen zonder verdoving. Het is inmiddels alweer enkele jaren geleden maar heb er nooit last van gehad - nooit pijn aan gehad en zitten prima, ik ben er zelfs blij mee en ik zou het zo weer doen. Want nu mooie composietvullingen, met dezelfde kleur als mijn tanden. Vanwege een lastminute afspraak voor mijn werk heb ik mijn afspraak in november bij de tandarts en mondhygieniste moeten verschuiven. Omdat ik mijn best voor doe om dit te voorkomen werd geen probleem van gemaakt en ik kon zelfs nog een nieuwe afspraak maken vóór mijn vakantie.

Kobie Berkhout 04 Sep 2019 - 10:47

Lang verhaal kort: Weg gegaan bij m'n vorige tandarts door zijn nalatigheid en het onderschatten van m'n pijn klachten... Naar mvr de Wit gegaan op aanbevelingen... Alles ontzettend gehaast en machinaal waardoor er ook tegen m'n gebit werd gestoten in het proces. Daarnaast was er ook een discussie tussen haar en de assistente. Assistente vraagt intussen af of de tandarts niet te veel weg slijpt, waarop de tandarts onverschillig antwoord geeft... Ondertussen heb ik nog nooit zoveel pijn gehad aan m'n gebit. Wat ik al raar vind aangezien ze eerder aangaf dat dit helemaal niet zo'n grote ingreep is... De pijn hoorde na een dag weg te zijn... Twee maanden en nog een afspraak later en ik heb constante pijn... Na een klacht ingediend te hebben is er naar mij geschreeuwd en gejouwd etc... Ik ben NIET volgens procedure naar de klachten functionaris doorverwezen en ben NIET met de zorg en aandacht dat dit voorval eist geholpen.. In plaats daar van kiest mvr de Wit ervoor om met trots en woede zich af te zetten tegen een betalende en angstige klant die een oplossing probeert te zoeken... In al deze tijd zijn er veel meer dingen gebeurt: klant onvriendelijk contact, valse beloftes en over het algemeen slechte communicatie vanuit de gehele praktijk... In de eerste instantie ben ik NOOIT bang geweest voor wat voor soort arts dan ooit, en ik heb ontzettend heftige ingrepen gehad die mij daar genoeg redenen daartoe zouden geven, maar vooralsnog NOOIT angstig geweest... Maar na de verbale beschimping en nalatig werk die ik bij de Wit heb ontvangen; heb ik gehuild na m'n eerste ingreep, ben ik bang om ze op te bellen en/of aan te spreken en heb ik nog steeds regelmatig last van slapeloosheid en hongerloos zijn door de pijn... GA AUB NIET NAAR DEZE TANDARTS :(

I. 10 Jan 2019 - 16:58

Tandarts komt totaal gestressd over. Stond te schreeuwen tegen haar assistent. Zeer onprettige sfeer dus. Na navraag of er kosten gemaakt zouden worden, werd ons verzekerd dat het een normale tandartsbehandeling zou zijn en alles vergoed werd. Na 2 weken kregen we een rekening thuis die niet vergoed werd. Wij hebben hiervoor gebeld naar de praktijk die zeer moeilijk telefonisch te bereiken is. Uiteindelijk gemaild, daar hebben geen antwoord op gehad. Na nog vele malen geprobeerd te bellen kregen we de assistent die ons aangaf dat Tandarts M.E. de Wit ons niet wenste te spreken.