Tandartspraktijk De Residentie

Morsestraat 2, 2517RZ Den Haag
Neemt patiënten aan onder voorwaarden
Tandarts
0.0
Google
3.7
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 16:30
 • arrow dinsdag
  8:15 - 16:30
 • arrow woensdag
  8:15 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:15 - 16:30
 • arrow vrijdag
  8:15 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Protheses-kunstgebit
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Daniëlle Soonius
Tandarts
tandarts
0.0
Inge Holtkamp
Tandarts
tandarts
0.0
Iris Schut
Tandarts
tandarts
0.0
Rob Dietz
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.7
0.0
Shareena Nog Iets 24 Jun 2021 - 08:19

Na jarenlang bij Dietz als patiënt te hebben gezeten ben ik blij dat ik net zo’n goede tandarts ervoor terug heb gekregen. Iris is een echte professional. Vertelt wat ze gaat doen tijdens de afspraak, legt uit aan de hand van foto’s wat en waarom iets nodig is en doet geen onnodige handelingen. Zeer tevreden en ik raad deze praktijk dan ook aan. Ook fijn dat er ook een mondhygiënist aanwezig is waarmee combi afspraken gemaakt kunnen worden. Een waardering voor de assistent is ook op z’n plaats die vriendelijk is en echt met je meedenkt. Ik ga hier niet meer weg :) Toppraktijk!

joos korsel 02 Feb 2021 - 10:57

Inge je bent super!!!!! Top tandarts Helemaal geen pijn bij gaatjes vullen En een zonnebril op voor mijn migraine Supersuper!!!! Xjosephine

mimo panda 19 Nov 2020 - 19:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Rick Walraven Walbo dienstverlening 17 Jun 2020 - 17:03

Deze Google-recensie is zonder tekst

Saeeda J. 30 Aug 2019 - 00:04

Ik was een aantal jaar patient bij Tandartspraktijk de Residentie. Ik heb nooit problemen gehad met een van de tandartsen tot op enkele maanden geleden. Ik ging zelf niet vaak naar de tandarts dit vooral wegens drukte, ik kwam wel als ik een pijnklacht had. Er werd altijd gezegt dat mijn gebit er goed uit zag. In mei begonnen de klachten, mijn mond deed gewoon pijn. Gelukkig kon ik snel terecht en werd er een behandelplan gemaakt.. toen ging het fout. Ik werd deels behandeld door een andere tandarts dan mijn eigen tandarts. Ik kwam thuis met tanden die te dun afgeslepen waren, vullingen die te hoog zaten etc etc. ik natuurlijk bellen naar de praktijk, maar ik moest telkens wachten want het was te druk. De vulling(en) zaten zo hoog dat ik mijn mond niet dicht kon doen, en niet kon kauwen. Toch hadden ze het druk en konden mij niet van mijn klacht afhelpen tot de volgende afspraak. Opgeheef moment kreeg ik er weer last van. Dus belde op naar de praktijk. De receptioniste zei dat er een klein plekje was. Ik onderweg naar de praktijk, werd er gezegd: ik hoop niet dat je er al bijna bent (5 min voor de afspraak) de tandarts heeft geen tijd. Vanaf dat moment was ik niet meer tevreden. Momenteel ben zit ik bij een andere praktijk. Ik heb zoveel vage klachten gehad op plekken waar de Residentie gevuld had. Daarna ging ik op vakantie, tijdens de vlucht werden de klachten erger. Ik eenmaal op bestemming naar de tandarts. Toen bleek te zijn dat de gevulde vullingen helemaal niet goed geplaatst waren. Ik dit natuurlijk naar mijn nieuwe tandarts gestuurd en besproken. Toen dacht ik, dit moet toch wel bij de Residentie gemeld worden. Ik vind het namelijk niet netjes dat door hun toe doen ik zoveel pijnklachten heb. Ik ben wel vriendelijk te woord gestaan door de tandarts, ook zij heeft de foto’s bekeken. Ik kreeg terugkoppeling: het is de lijmlaag die je ziet op de foto’s. Momenteel is de foto bekeken door 3 tandartsen en de ortho. Zij zeggen allemaal dat de vullingen niet goed zijn. Tijdens het vervangen van de vullingen, vielen de (nieuwe) vullingen er ook vanzelf uit. Jammer dat mijn gedachte dat de Residentie een goede tandarts was, zo is veranderd.

Lisanne Bolt 28 Mei 2018 - 17:15

Gezellige moderne praktijk met vriendelijke jonge tandartsen. Consulten zijn erg prettig met voldoende tijd.

Rajiv Ramsaroep 17 Jan 2018 - 13:03

Zeer ontevreden. Nooit extra kosten hoeven te betalen bij tandarts Dietz! Zaak wordt overgenomen, krijg geen rekening maar heb blijkbaar meer kosten gemaakt dan mijn aanvullende verzekering dekt (en dat voor een controle)! Wordt mij pas kenbaar gemaakt als ik zelf contact op neem! Rekening van 24,90 naar de incasso verstuurd! Heel bizar en enorm klantonvriendelijk!

Franco Tirador 06 Dec 2017 - 10:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Arnold van Loon 10 Sep 2013 - 23:59

Geweldige tandarts! Neemt de tijd, weet waar het over gaat, geen onzin. Als je eerder slechte ervaringen met tandartsen hebt gehad zeker een aanrader.