Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Laan van Meerdervoort 525
2563AV
Den Haag

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat

Openingstijden

 • maandag
  8:30 - 16:30
 • dinsdag
  8:30 - 16:30
 • woensdag
  8:30 - 16:30
 • donderdag
  8:30 - 16:30
 • vrijdag
  8:30 - 16:30

 

Tandarts Dental Clinics Den Haag

Complete mondzorg voor het hele gezin

welkom bij Dental Clinics Den Haag Laan van Meerdervoort

 

Welkom bij Dental Clinics Den Haag, gelegen aan de Laan van Meerdervoort. Bij ons kunt u terecht voor periodieke controle, preventie en mondhygiëne en protheses. Voor implantaten en kindertandheelkunde kunt u terecht bij onze locatie aan de Thomsonlaan.

Dental Clinics Den Haag – Laan van Meerdervoort

 • Dé tandartspraktijk voor volwassenen en kinderen
 • Persoonlijke aandacht en heldere communicatie vormen de basis van elke behandeling
 • Samen met u stellen we een op maat gemaakt behandelplan op
 • Rolstoeltoegankelijk
 • 5 dagen per week geopend

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen
 • Geriatrische tandheelkunde/ouderen

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Cone beam CT-scan (3D) aanwezig
 • Spoed
 • Parkeergelegenheid (Betaald)

Wat vinden de patiënten

4.3

19 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Arie Toet 19/09/2020 - 14:03

Na wat tandartsen en 1 mondhygiëniste gehad te hebben in mijn leven kwam ik bij Dental Clinics terecht. Helaas was mijn tandvlees op dat moment niet zo in goed staat/behandeld. Na de professionele inzet en bruikbare instructies van mondhygiëniste van Jeanette Shenouda is mijn tandvlees na lange tijd weer prima in orde en in goede handen bij haar. Dank daarvoor! Arie.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Hallo Arie, heel graag gedaan! Bedankt voor de 5 sterren🤩 Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

Waldo RP Koendjbiharie 11/08/2020 - 01:14

Waldo RP Koendjbiharie, (10 maanden geleden) Ik kom al jaren bij tandarts Blomjous. Sinds de overname van de praktijk van tandarts Pot in de Herman Costerstraat, tegenover de Haagsche Markt.Tandarts Blomjous een echte professional op zijn gebied. Een tandarts die je niet zomaar op kosten jaagt. Hij is niet dol op zoals de andere tandartsen van een gaatje hier en een gaatje daar of een foto hier en een foto daar. Ofwel bij elke controle mankeert er wat aan je gebit. Hij hanteert de principe van je levensverwachting en wat je nog bezit aan eigen tanden om die te behouden, zolang mogelijk als het kan. En natuurlijk ben je doorgaans zelf ook verantwoordelijk voor je eigen gebit. Was even overgestapt bij de familie tandarts, maar die vond ik niet goed genoeg voor mezelf. Weer terug en mijn tandarts had daar geen bezwaar bij. Mijn gebit is aan hem toevertrouwd. Thans heten ze Aqua Dental Clinic aan de Laan van Meerdervoort.. Een superzet van tandarts Blomjous om aansluiting te vinden bij Dental Clinic. Van de dag is het echt moeilijk om een eenmans praktijk te hebben. Vele eisen en andere energie verslindende zaken.Afspraken worden keurig nagekomen, ook voorheen, de praktijk ziet er keurig uit en bovenal erg hygiënisch schoon. Vind ook de leesportefeuille van goede smaak. Ben zelf beroepsfotograaf en neus graag in de bladen Vogue en Harper Bazaar , Quote 500 en de autobladen. De tandarts praktijken van tegenwoordig hebben alle faciliteiten wat betreft de mondhygiëne. Ben ook zeer tevreden over de mondhygiëniste, ook een professional op haar gebied. Dus, voor mij voorlopig geen reden om te verhuizen naar een andere tandarts of kliniek. Voor mij zijn ze overal in top en van mij krijgen ze dan ook alle sterren.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Hi Waldo, bedankt voor de 5 sterren en het delen van je ervaringen! We waarderen enorm dat je de tijd hebt genomen om verslag uit te brengen. Doet ons goed om te horen dat je zo tevreden bent. Graag tot ziens bij je volgende bezoek! Met vriendelijke groet, het Dental Clinics team

Toon Vader 02/06/2020 - 02:10

Zeer tevreden, aanbevolen

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Bedankt, Toon!

Raman Kaur 16/03/2020 - 01:04

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Bedankt!

Alycia van Evert 24/01/2020 - 02:34

WORST dentist I've ever been to. SCHEDULING nightmare plus below standard dental work. No treatment plan- no cost forecast. They make you wait so long between visits that they force unnecessary procedures. Leave your unfinished root canal so long that you now require a crown. No appointments available for the crown so now you need an implant. While you wait, we make it so you can't floss and thereby the tooth next to the problem rots, and now you need a root canal on the tooth next to the one you came in to fix. And so on and so forth. 5 out of 6 dental treatments for me FAILED! Unclean dental tools between patients- EWWW!!! Hygienists routinely overcharge- 10 minutes cleaning but they bill you for 15 minutes.CROOKS!!!

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Dear Alycia, thank you for your response. What a pity that we were unable to help you satisfactorily. We always want our patients to be statisfied and we would like to talk to you. Our dentist will contact you for an appointment at the practice to discuss your complaints.

Amber Teunissen 25/10/2019 - 17:58

Ik ben een paar jaar terug met mijn tandarts (E.Wegener) mee verhuisd naar Dental Clinics op de Laan van Meerdervoort. Hij is onlangs met pensioen gegaan maar ik ben bij Dental Clinics gebleven, omdat ik gewoon heel erg tevreden ben. Een paar jaar geleden wilde ik op latere leeftijd opnieuw aan de beugel, dus toen ik aan mijn tandarts een doorverwijzing naar de orthodontist vroeg zei hij dat ik eerst naar de mondhygiëniste moest. Omdat ik in mijn hele leven nog nooit een gaatje heb gehad werd ik laks in mijn tandartsbezoeken, ik stond altijd na 10min weer buiten, dus ik was op dat moment al bijna 4 jaar niet meer voor een controle geweest! Blijkbaar was er bij mij beginnende parodontitis ontstaan en zodoende ben ik bij Jeanette Shenouda (mondhygiëniste) terecht gekomen. Het contact met Jeanette is altijd erg prettig, ze is heel vriendelijk en geïnteresseerd. En ondanks dat je tijdens de behandeling natuurlijk met je mond open ligt en het lastig communiceren is, is er toch altijd even tijd voor een persoonlijk praatje. Jeanette is daarnaast ook erg professioneel, de behandeling is niet altijd even prettig, maar ze legt heel goed uit wat ze gaat doen en dat vind ik ook fijn. Toen ik voor het eerst bij haar was heeft ze een duidelijk behandelplan opgesteld en dat hebben we samen toch maar mooi uitgevoerd. Inmiddels is mijn beugel er ook alweer uit en kom ik om de zoveel maanden langs en ga ik ook weer netjes naar de tandarts. Mede dankzij alle goede zorgen van Jeanette sta ik daar zoals gebruikelijk altijd weer na 10 min buiten ;-)

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Beste Amber, bedankt voor het delen van je ervaringen en de mooie complimenten voor onze collega's!

marco van der Sman 04/07/2019 - 17:30

Super praktijk, ben erg blij met de mondhygiëniste ! Zou niet meer zonder willen. De meisjes achter de balie erg vriendelijk.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Beste Marco, wat super om te horen dat je zo tevreden bent! Bedankt voor je mooie beoordeling.

Xarmyn Ali 17/06/2019 - 06:03

Excellent care by great dentist. I always stick with them for all my dental care needs especially because the office staff is exceptionally helpful. I didn’t know much about charges as they were always covered by my insurance and the office staff never concerned me with any paperwork regarding it. A seamless experience.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Thank you so much! We appreciate you taking time to give us feedback😁

Virginia Vredeveld 22/03/2019 - 06:41

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Bedankt voor je positieve beoordeling!

Eddie Prins 18/01/2019 - 16:52

Ben blij met ze. Kom hier nu al paar jaar, zowel op de praktijk Laan van Meerdervoort als op de Thomsonlaan. Fahrad Rasuli, mondhygiënist; Vriendelijk, emphatisch en geduldig en stelt je echt op je gemak. Reinigt gebit perfect. Geeft altijd goede en bruikbare adviezen. Kortom voor mij een een echte topper. Tandarts Antonio Gutierrez Moreno: ook hier heb ik prima ervaringen mee. Ik ben blij met ze

P Bogaards 05/11/2018 - 17:34

Wij zijn bij Eliza Ruiz Vincente (tandarts) en Jeanette Shenouda (mondhygiëniste) patiënt en wij zijn heel erg tevreden over hen. Ze zijn beiden super lief (ook als je angst hebt) en professioneel. Ze geven goed advies en goede behandelingen. Een aantal familieleden zijn ook al patiënt geworden, tot grote tevredenheid. Er heerst een goede en relaxte sfeer in de praktijk en de baliemedewerkers zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Aanrader om bij deze praktijk patiënt te worden!! Familie Bogaards, Wassenaar

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Hi familie Bogaards, bedankt voor jullie mooie beoordeling. Wat fijn om te horen dat jullie zo tevreden zijn!

Hester Wattez 18/10/2018 - 19:51

Vandaag weer bij de mondhygiëniste geweest bij Jeanette en geloof me de tandarts of mondhygiëniste bezoeken is niet één van mijn favorieten uitjes. Maar de manier waarop Jeanette de behandeling doet, is te ondergaan, helemaal pijnvrij is de behandeling niet. Maar ben blij dat ik weer geweest ben. Het zou alleen nog fijner zijn als de kosten wat lager zouden zijn. Al ben ik aanvullend verzekerd het valt iedere keer tegen. maar dit probleem heb je bij alle tandartsen

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Hi Hester, bedankt voor je positieve beoordeling. Fijn dat we je bezoek in ieder geval wat aangenamer hebben kunnen maken. We begrijpen dat de kosten kunnen tegenvallen, maar deze worden door de overheid vastgesteld. De Nederlandse Zorgautoriteit stelt de tarieven vast samen met de brancheorganisaties van zorgverzekeraars (ZN), de consumenten- en patiëntenorganisaties (NPCF en Consumentenbond) en de brancheorganisaties van zorgaanbieders. Hierbij houden ze rekening met wat er qua tarieven minimaal nodig is om kwalitatief goede zorg te verlenen.

Robyn Jansen 14/10/2018 - 10:39

Hele aardige mensen. Vooral omdat ik angst heb voor de tandarts helpt dit enorm. Maar ze hebben nu ondertussen al 3 keer een afspraak om mijn verstandskiezen te laten trekken afgezegd. Neem iedere keer dagen vrij hiervoor. Ben er nu een beetje klaar mee.. EDIT: Na het lezen van deze recensie hebben zij mij compensatie aangeboden. Had ik helemaal niet verwacht. Heel netjes!

Susan Susan 13/03/2018 - 17:55

Vandaag voor het eerst gewest. Ben snel, professioneel en uiterst klantvriendelijk geholpen. Ik vind het een heel fijne praktijk.

Nancy Kortland 06/12/2017 - 00:39

Peter Sleegers 01/12/2017 - 17:37

De preventieve aanpak van tandarts Blomjous werkt voor mij goed. Hij is prettig in de communicatie. Dat geldt ook voor Hélène. Uiterst professionele assistente, zowel in de behandelkamer als ook achter de balie. Ik heb ook erg positieve ervaringen bij Tina, mijn mondhygiëniste - zij communiceert heel goed, doet haar werk beslist en heeft goed oog voor je welzijn tijdens de behandeling. Ik vind het verder prettig dat alle afspraken via mail worden bevestigd, en dat je herinneringen ontvangt. Ik ben geen fan van naar de tandarts gaan, maar door deze praktijk wordt het bijna leuk.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Bedankt voor de mooie beoordeling Peter!

Henri Laar 27/11/2017 - 02:50

ja het klopt dat het personeel vooral sommige achter de balie niet geinteresseerd zijn in de klanten vooral de jonge artsen ze zijn erg gericht op productie het moet snel en bij sommige is het niet gezellig ze communiceren nauwelijks met de klant. Sommige assistentes kunnen niet tegen kritiek alsof je met je familieleden ruzie hebt zo gedragen ze zich soms niet professioneel maar er zijn ook sommige die wel vriendelijk zijn dus het loont om op te zoeken met diegene zijn naam op google om na te kijken hoe die beoordeeld wordt. mevrouw Boeljoes is de partner meneer Bouljous deze was de vorige eigenaar en zijn partner heeft waarschijnlijk niet gesolliciteerd en is overgenomen ze gedraagde zich erg geirriteerd en niet betrokken bij de klant toen een afspraak moest worden gemaakt.

Reactie van/namens: Dental Clinics Laan van Meerdervoort

Wij betreuren het ten zeerste dat u een onprettige ervaring heeft gehad met onze praktijk. Wij nemen uw opmerkingen serieus en zien het als een mogelijkheid om wellicht verbeteringen in onze dienstverlening door te voeren. Daarom gaan we graag met u in gesprek. Aan de hand van uw gegevens kunnen wij u helaas niet direct terugvinden in ons systeem en willen u daarom vragen contact met ons op te nemen.

Kees Dip 05/08/2017 - 23:05

sommige tandartsen van dat team zijn onvriendelijk laten je gaan met pijn kijken niet meer naar je om.

J.S .G 29/03/2017 - 02:28