De Tand Protheek

De Tand Protheek
Dedemsvaartweg 402, 2545AN Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.3
Zorgkaart
7.2
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

  • arrow maandag
    9:00 - 17:00
  • arrow dinsdag
    9:00 - 17:00
  • arrow woensdag
    9:00 - 17:00
  • arrow donderdag
    9:00 - 17:00
  • arrow vrijdag
    9:00 - 17:00
  • arrow zaterdag
    9:00 - 17:00

Bij de Tand Protheek in Den Haag kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen!

Voor uw mondzorg kunt u terecht bij een tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist. Voor de patienten werken tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist samen, waardoor we u een volledige behandeling binnen de Tand Protheek kunnen bieden. 

Een tandprotheticus is een specialist in het vervaardigen van alle uitneembare prothetische voorzieningen. Dit kan zowel een gehele als een partiële (gedeeltelijke) prothese zijn. Als de prothese aan alle wensen voldoet wordt deze in kunsthars omgezet naar de definitieve vorm.

In overleg kunt u altijd uw persoonlijk wensen kenbaar maken.

https://www.tpdenhaag.nl/
ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Tandvlees behandeling
  • Wortelkanaal behandeling
  • Kroon- en brugwerk
  • Implantaten
  • Protheses-kunstgebit
  • Facings

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

  • Mondhygiënist(e) aanwezig
  • Vroege afspraak mogelijk
  • Toegankelijk voor rolstoelen
  • Afspraken in weekend mogelijk
  • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
  • Spoed
0.0
0 waarderingen
3.3
22 waarderingen
7.2
3 waarderingen
Dariusz Kemnic 28 Feb 2022 - 11:29

(Vertaald door Google) "Prettig en behulpzaam personeel. Ik kan geen Nederlands lezen maar meid help me snel met vraag voor inschrijving. Tweede bezoek was voor trekken verstandskies, man trekt hem in 2 min zonder pijn. Eerste keer tand laten trekken, ik was voor niets bang ."-dat was een jaar geleden- De eerste keer dat een verstandskies werd getrokken, was alles in orde tot het volgende vervolgbezoek. Toen voerde de tandarts met mij aan dat mijn nog twee tanden die ik wil doorbreken nog steeds kunnen worden gered, ook al wilde ik dat niet. Ze begon me een lezing te geven alsof ik arm was en je kunt zien dat ik het niet kan betalen. Zeer onaangenaam gedrag, het feit dat iemand na het werk naar de tandarts komt, wordt erger behandeld. Ik raad het niet aan, ik heb me na deze situatie uitgeschreven en daarnaast kreeg ik een rekening voor een bezoek dat ik niet heb bezocht en ze wilden er 160e voor !!! (Origineel) "Nice and helpful staff. I can't read Dutch but girl help me fast with question for registry. Second visit was for wisdom tooth extraction, guy pull him in 2 min without pain. First time get extracted tooth, I was afraid for nothing."-that was one year ago- The first time a wisdom tooth was pulled, everything was fine until the next follow-up visit. Then the dentist argued with me that my two more teeth that I want to break out can still be saved, even though I did not want to. She started giving me a lecture as if I was poor and you can see that I can't afford it. Very unpleasant behavior, the fact that someone comes to the dentist after work is treated worse. I do not recommend, I unsubscribed from them after this situation and in addition I got a bill for a visit which I did not visit and they wanted 160e for it !!!

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

(Vertaald door Google) Beste meneer Kemnic, Wat een mooie recensie! We helpen u graag en bedanken u voor uw vertrouwen in ons. We hopen u snel te zien. Met vriendelijke groet, Team TandProtheek. (Origineel) Best mister Kemnic, What a lovely review! We're more than happy to help you and we want to thank you for your trust in us. We hope to see you soon. Best Regards, Team TandProtheek.

said bakrimi 23 Feb 2022 - 08:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mireille N 30 Aug 2021 - 10:22

Complimenten voor Dr Khadija Arianta: Zeer goed Behandelingen, Begeleiding , Uitgeleg van tanden problemen en Interaction en Communicatie met de patient...Zeer vriendelijk en professioneel ...Many thanks Doctor

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Mireille N, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons.

Imad Al Mulhem 28 Sep 2020 - 15:25

Echt slecht en unprofessional clinic. Ik raad deze clinic niet aan. Zelfde tand 2 maal wordt behandeld en nog steeds pijn. Laatste keer daar geweest, heb ik 30 min extra lang gewacht, geen respect voor klanten.

Gina Geerman 12 Aug 2020 - 11:46

Ik ga al een aantal jaren bij de Tandprotheek, altijd zeer vriendelijk geholpen en professionele. De laatste paar keren kreeg ik een andere tandarts, zeer ongeïnteresseerd en bin de laatste controle kwam hij met de vraag of ik corona heb of hebt gehad, ik zei van niet, waarop hij antwoordde, "mevr , u gebruikt zoveel medicijnen!" Ik had daarop geen antwoord op dat moment, durven hij met de behandeling. Ik vond het een zeer rare vraag, dus als je veel medicijnen gebruikt, heb je automatisch corona? Ik heb nog wat besproken over een brug, kronen enzo, maar ik overweeg nu toch naar een ander tandarts over te stappen.

Ricardo Jealal 12 Aug 2020 - 01:59

Ik had pijn aan mijn tandvlees. Ik belde en kon direct terecht. Goede service en vriendelijk personeel.

cill flantua21 10 Jul 2020 - 12:41

Ben behandeld door de tandarts Rohit bij de TandProtheek. Zeer professioneel en kundig in zijn vak. Ik had twee vullingen nodig het was binnen no-time gebeurd en heb de gehele behandeling zonder problemen of een verdoving doorlopen. Het personeel is vriendelijk en voorkomend en je kunt snel terecht voor het plannen van een afspraak. Dus als u opzoek bent naar een goede tandarts en professionele praktijk dan zou ik niet verder zoeken en naar de TandProtheek gaan. Ik ben er in ieder geval blij mee dat ik de switch heb gemaakt !

O 11 Mei 2020 - 15:05

Rohit Gobardhan is een intelligente tandarts, maar heeft totaal geen respect of begrip voor klanten. Een levende robot zonder emotie lijkt het wel. Net als vele anderen geen tandprotheek voor mij in ieder geval.

SYLVIA Mulder 10 Apr 2020 - 22:37

Je kan heel snel terecht als er iets is echt top!

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste mevrouw Mulder, nog bedankt voor uw positieve review!

Milena Boeitniks 09 Dec 2019 - 10:54

Wat een verschrikkelijk tandarts is dit. Behandeling naar clienten toe is onacceptabel Iemand met heel veel pijn weigeren te helpen jullie horen professioneel te handelen en niet afspraken 1 dag van te voren afzeggen en als jullie daar telefonisch over worden aangesproken jullie de lijn verbreken. Ga er van uit dat hier een klacht over komt bij de commissie.

hertenrade Boot 16 Mei 2019 - 09:14

Waardelose tandarts het is nu donderdag en heb kiespijn kreeg simpel te horen het is te druk u kunt maandag langskomen

Mun Hun 15 Apr 2019 - 17:42

Zojuist behandeld door de meest amateuristische behandelaar ooit! Als je er wat van zegt dan wordt er ook geen tegenspraak geaccepteerd en gedreigd met dat de extra tijd naar mij toe wordt gefactureerd. Ik ben daar jarenlang fijn geholpen maar het afgelopen anderhalf jaar herken ik het eigenlijk niet meer. Ik ga in ieder geval naar een ander kliniek. Doe jezelf een plezier en doe hetzelfde of vraag naar de mannelijke behandelaar. Die doet het wel goed, is duidelijk en stelt je gerust.

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Geachte meneer/mevrouw Mun Hun, Wij vinden het zeer spijtig dat u geen positieve ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk, echter vinden wij geen patiënt in ons patiënten bestand onder de naam die vermeld staat op Google. Graag zouden wij samen met u uw ervaring in onze praktijk willen bespreken en willen kijken naar een oplossing. Graag verzoeken wij u contact op te nemen met onze praktijk op ons telefoon nummer 070 359 99 95. Wij zien graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groeten, de Tand Protheek.

Bernadet 06 Mrt 2019 - 11:09

Tandkunstenaar :)

Louis Pieters 28 Feb 2018 - 19:17

De Tand Protheek, aan de buitenkant is het lastig te zien dat er een tandarts en tandtechnieker in het pand zitten, wat dichter bij de deur wordt het duidelijker. Binnen keurig en hygiënisch, zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Deze ervaring wil je niet missen. Ik ben er perfect geholpen 10+ is te wijnig. Ik heb ook de negatieve reviews gelezen maar daar blijkt met mijn ervaring niets van te kloppen. Iedereen begrijpt dat een ingreep best een moeilijke operatie is. Dus kan je niet iedereen voor duizend procent een tevreden gevoel geven. Maar in deze praktijk doen ze er alles aan om dat wel te bereiken. Mijn ervaringwas er een die nog weken blijft hangen, super gewoon. Een tevreden klant er bij. En alle dagen open van 9 tot 5 zondag rusten ze uit.

Jori M 06 Dec 2017 - 12:18

Goede en vriendelijke tandartsen waar je ook terecht kan voor kunstgebitten en andere gebitsprotheses

Haagse Watervrienden 09 Jan 2017 - 21:52

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste Haagse Watervrienden, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team De Tand Protheek

D.M. van der Zwet 12 Aug 2016 - 20:25

Een hele fijne ervaring met de tandprotheek ontzettend deskundig en zeer vriendelijk personeel.Dat vind ik ook een klasse apart.Ze maken vakwerk en stellen de mensen heel erg op de gemak.Echt een aanrader Als ik een cijfer zou kunnen geven geef ik een 10 met een griffel. Marion van der Zwet.

Vincent de Lange 03 Jul 2016 - 21:00

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste Vincent de Lange, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, De Tand Protheek

Alex iwanowicz 13 Feb 2016 - 20:07

Zeer tevreden over de reparatie.

Sebastiaan Scholten 30 Dec 2015 - 09:29

Goeie ervaring met de Tandproteek. Vriendelijke tandarts en een modern pand. Ik ga er al jaren zonder tegenzin heen... zelfs me kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan.

Farid Benmessaud 18 Nov 2015 - 09:01

Ben daar behandeld voor het trekken van al mijn kiezen zowel boven als onder .rechterkant ging wel linker kant was niet goed verdoofd en er zijn vele stukken kies blijven zitten.Tangen die nodig waren om de kiezen te trekken waren niet aanwezig in de behandelkamer nadat de praktijk werd afgespeurd werd de verkeerde tang gevonden.zoveel pijn bij het trekken dat ik bijna flauw viel waarbij de zeer onvriendelijke assistente gewoon weg liep en mijn vrouw maar naast me kwam staan uit angst dat ik uit de stoel zou vallen. Eigenlijk wilde ik de rekening niet betalen heb dit toch gedaan omdat de tandarts al snel met een incasso buro aan kwam zetten.wij zijn met de rechtsbijstand verzekering bezig om dit bedrag terug te vorderen. Raad iedereen ten sterkste af deze tandarts te bezoeken

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

Geachte heer Benmessaud, Wij vinden het zeer spijtig dat u de behandeling zo heeft ervaren. Doch herkennen wij ons hier niet in. Indien u tijdens de behandeling nog pijn heeft en dit aangeeft zullen wij altijd extra verdoven. Voor het traject van de deurwaarde ontvangt u eerst driemaal een factuur van het administratie- kantoor; Vervolgens tweemaal van het incassobureau, alvorens de factuur bij de deurwaarder belandt. Ons administratiekantoor hanteert hiervoor standaard tijdsintervallen. Wat wij spijtig vinden is dat als u een klacht heeft dit niet aan ons te kennen geeft, maar dit plomp verloren op het internet slingert. Aangezien uw behandeling in december 2014 plaats heeft gevonden had u hier voldoende tijd voor. Mocht u nog naar aanleiding van onze reactie vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze praktijk. Met vriendelijke groet, De TandProtheek Dedemsvaartweg 402, 2545 AN, Den Haag

Cihan DURUER 25 Nov 2013 - 16:20

(Vertaald door Google) Nachtmerrie-assistenten, dus weer een onprofessionele kliniek. Het is beter om een ​​andere bij u in de buurt te kiezen. (Origineel) Nightmare assistants, so yet another unprofessional clinic. Better to pick some other in your area.

waardering
Reactie van/namens: De Tand Protheek

(Vertaald door Google) Het spijt ons te horen over uw negatieve ervaring in onze kliniek. We hebben uw bestand bekeken. U bent eenmaal in onze kliniek geweest en u kwam te laat op voor uw afspraak. Toen de assistent verklaarde dat wij als gevolg daarvan uw afspraak moesten verplaatsen, bent u vertrokken. We hadden je graag willen helpen, maar je verliet de kliniek voordat we dingen konden uitwerken. (Origineel) We're sorry to hear about your negative experience at our clinic. We've looked into your file. You've been to our clinic once and you showed up too late for your appointment. When the assistent stated that due to this we had to reschedule your appointment you left. We would have loved to help you, but you left the clinic before we could work things out.