De Tand Protheek

Dedemsvaartweg 402
2545AN
Den Haag

Neemt patiënten aan

Waarderingen
tandarts Spoed
tandarts Spoed 24/7
tandarts Nascholing
tandarts Certificaat
Neem contact op Bel
Spoed nummer Bel
Afspraak nodig? Vraag een afspraak aan

Openingstijden

 • maandag
  9:00 - 17:00
 • dinsdag
  9:00 - 17:00
 • woensdag
  9:00 - 17:00
 • donderdag
  9:00 - 17:00
 • vrijdag
  9:00 - 17:00
 • zaterdag
  9:00 - 17:00

Bij de Tand Protheek in Den Haag kunt u terecht voor al uw tandheelkundige behandelingen!

Voor uw mondzorg kunt u terecht bij een tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist. Voor de patienten werken tandarts, tandprotheticus en mondhygiënist samen, waardoor we u een volledige behandeling binnen de Tand Protheek kunnen bieden. 

Een tandprotheticus is een specialist in het vervaardigen van alle uitneembare prothetische voorzieningen. Dit kan zowel een gehele als een partiële (gedeeltelijke) prothese zijn. Als de prothese aan alle wensen voldoet wordt deze in kunsthars omgezet naar de definitieve vorm.

In overleg kunt u altijd uw persoonlijk wensen kenbaar maken.

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed

Team

This practice has not loaded any team informations yet!

Wat vinden de patiënten

3.4

25 waarderingen

10

2 waarderingen
Onlangs een bezoek aan de tandartspraktijk gebracht?

Deel nu uw ervaring met andere patiënten

Schrijf je waardering
Mireille N 30/08/2021 - 13:22

Complimenten voor Dr Khadija Arianta: Zeer goed Behandelingen, Begeleiding , Uitgeleg van tanden problemen en Interaction en Communicatie met de patient...Zeer vriendelijk en professioneel ...Many thanks Doctor

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Mireille N, hartelijk dank voor uw positieve feedback. Fijn om te horen dat u zo'n goede ervaring heeft gehad bij ons.

Faysal App 04/11/2020 - 03:08

Professioneel en vakkundig personeel, zowel de receptioniste als de tandarts. Had ze opgebeld, gelijk opgenomen, ben netjes te woord gestaan en kon dezelfde dag nog op afspraak komen. Geen enkel stress. Hele gebit goed gereinigd en gepolijst. Tandartspraktijk is gevestigd in nieuwbouw, oogt en ruikt fris bij binnenkomst. Bovendien ook een mooie inrichting. Keep up the good work!

Imad Al Mulhem 28/09/2020 - 18:25

Echt slecht en unprofessional clinic. Ik raad deze clinic niet aan. Zelfde tand 2 maal wordt behandeld en nog steeds pijn. Laatste keer daar geweest, heb ik 30 min extra lang gewacht, geen respect voor klanten.

Aarika V 19/09/2020 - 17:48

Een aantal jaren geleden gegaan voor een controle. De tandarts gaf aan dat ik bijna 2 jaren niet was geweest maar dat alles op een klein stuk afgebroken kies er helemaal goed uitzag. Het leidde natuurlijk naar het vullen van deze kies waar ik tot de dag van vandaag spijt van heb. De tandarts heeft toen een zenuw geraakt. Ik kreeg daarna de ene na de andere ontsteking aan die kies. Verschrikkelijke pijn die nu nog vaak terugkomt. Vandaar deze review. Door de fout van de tandarts meerdere keren terug moeten gaan. Hij deed daarna altijd alsof hij niet zag wat er mis is gegaan. Volgens hem geen bijzonderheden terwijl ik zoveel pijn had. De kies heb ik opnieuw laten vullen bij een ander. Dat had het iets verholpen maar toch niet helemaal. Flinke rekeningen dankzij de fout van de tandarts hier. Onlangs vanwege verhuizing eindelijk veranderd van tandarts. Mijn nieuwe tandarts zag gelijk wat er allemaal fout is gegaan en gaat het binnenkort proberen recht te trekken. Wat ook weer een hoge rekening zal opleveren. Ondanks ik altijd vriendelijk werd geholpen bij de Tandprotheek raad ik het niemand aan.

Gina Geerman 12/08/2020 - 14:46

Ik ga al een aantal jaren bij de Tandprotheek, altijd zeer vriendelijk geholpen en professionele. De laatste paar keren kreeg ik een andere tandarts, zeer ongeïnteresseerd en bin de laatste controle kwam hij met de vraag of ik corona heb of hebt gehad, ik zei van niet, waarop hij antwoordde, "mevr , u gebruikt zoveel medicijnen!" Ik had daarop geen antwoord op dat moment, durven hij met de behandeling. Ik vond het een zeer rare vraag, dus als je veel medicijnen gebruikt, heb je automatisch corona? Ik heb nog wat besproken over een brug, kronen enzo, maar ik overweeg nu toch naar een ander tandarts over te stappen.

Ricardo Jealal 12/08/2020 - 04:59

Ik had pijn aan mijn tandvlees. Ik belde en kon direct terecht. Goede service en vriendelijk personeel.

cill flantua21 10/07/2020 - 15:41

Ben behandeld door de tandarts Rohit bij de TandProtheek. Zeer professioneel en kundig in zijn vak. Ik had twee vullingen nodig het was binnen no-time gebeurd en heb de gehele behandeling zonder problemen of een verdoving doorlopen. Het personeel is vriendelijk en voorkomend en je kunt snel terecht voor het plannen van een afspraak. Dus als u opzoek bent naar een goede tandarts en professionele praktijk dan zou ik niet verder zoeken en naar de TandProtheek gaan. Ik ben er in ieder geval blij mee dat ik de switch heb gemaakt !

Dariusz Kemnic 06/07/2020 - 14:38

Nice and helpful staff. I can't read Dutch but girl help me fast with question for registry. Second visit was for wisdom tooth extraction, guy pull him in 2 min without pain. First time get extracted tooth, I was afraid for nothing. Very professional and patient Dentist with beautiful and lovely assistants 👌☺️😉

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Best mister Kemnic, What a lovely review! We're more than happy to help you and we want to thank you for your trust in us. We hope to see you soon. Best Regards, Team TandProtheek.

O 11/05/2020 - 18:05

Rohit Gobardhan is een intelligente tandarts, maar heeft totaal geen respect of begrip voor klanten. Een levende robot zonder emotie lijkt het wel. Net als vele anderen geen tandprotheek voor mij in ieder geval.

SYLVIA Mulder 11/04/2020 - 01:37

Je kan heel snel terecht als er iets is echt top!

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste mevrouw Mulder, nog bedankt voor uw positieve review!

Milena Boeitniks 09/12/2019 - 13:54

Wat een verschrikkelijk tandarts is dit. Behandeling naar clienten toe is onacceptabel Iemand met heel veel pijn weigeren te helpen jullie horen professioneel te handelen en niet afspraken 1 dag van te voren afzeggen en als jullie daar telefonisch over worden aangesproken jullie de lijn verbreken. Ga er van uit dat hier een klacht over komt bij de commissie.

xMoonxChildx 09/12/2019 - 13:36

Ongelooflijk jammer hoe jullie met clienten om gaan daar waneer iemand beld dat ze echt geholpen moet worden en kapot gaat van de pijn er door JULLIE een afspraak is gemaakt maar 1 dag van te voren maar gaan afbellen snap niet dat dit een tandarts bedrijf is geworden doe iets aan jullie medenwerkers want zie genoeg negatieve reacties en een klacht voor dit is zeker onderweg!

hertenrade Boot 16/05/2019 - 12:14

Waardelose tandarts het is nu donderdag en heb kiespijn kreeg simpel te horen het is te druk u kunt maandag langskomen

Mun Hun 15/04/2019 - 20:42

Zojuist behandeld door de meest amateuristische behandelaar ooit! Als je er wat van zegt dan wordt er ook geen tegenspraak geaccepteerd en gedreigd met dat de extra tijd naar mij toe wordt gefactureerd. Ik ben daar jarenlang fijn geholpen maar het afgelopen anderhalf jaar herken ik het eigenlijk niet meer. Ik ga in ieder geval naar een ander kliniek. Doe jezelf een plezier en doe hetzelfde of vraag naar de mannelijke behandelaar. Die doet het wel goed, is duidelijk en stelt je gerust.

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Geachte meneer/mevrouw Mun Hun, Wij vinden het zeer spijtig dat u geen positieve ervaring heeft gehad bij ons in de praktijk, echter vinden wij geen patiënt in ons patiënten bestand onder de naam die vermeld staat op Google. Graag zouden wij samen met u uw ervaring in onze praktijk willen bespreken en willen kijken naar een oplossing. Graag verzoeken wij u contact op te nemen met onze praktijk op ons telefoon nummer 070 359 99 95. Wij zien graag uw reactie tegemoet. Met vriendelijke groeten, de Tand Protheek.

Bernadet 06/03/2019 - 14:09

Tandkunstenaar :)

Louis Pieters 28/02/2018 - 22:17

De Tand Protheek, aan de buitenkant is het lastig te zien dat er een tandarts en tandtechnieker in het pand zitten, wat dichter bij de deur wordt het duidelijker. Binnen keurig en hygiënisch, zeer vriendelijke mensen en erg behulpzaam. Deze ervaring wil je niet missen. Ik ben er perfect geholpen 10+ is te wijnig. Ik heb ook de negatieve reviews gelezen maar daar blijkt met mijn ervaring niets van te kloppen. Iedereen begrijpt dat een ingreep best een moeilijke operatie is. Dus kan je niet iedereen voor duizend procent een tevreden gevoel geven. Maar in deze praktijk doen ze er alles aan om dat wel te bereiken. Mijn ervaringwas er een die nog weken blijft hangen, super gewoon. Een tevreden klant er bij. En alle dagen open van 9 tot 5 zondag rusten ze uit.

Jori M 06/12/2017 - 15:18

Goede en vriendelijke tandartsen waar je ook terecht kan voor kunstgebitten en andere gebitsprotheses

Haagse Watervrienden 10/01/2017 - 00:52

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste Haagse Watervrienden, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, Team De Tand Protheek

D.M. van der Zwet 12/08/2016 - 23:25

Een hele fijne ervaring met de tandprotheek ontzettend deskundig en zeer vriendelijk personeel.Dat vind ik ook een klasse apart.Ze maken vakwerk en stellen de mensen heel erg op de gemak.Echt een aanrader Als ik een cijfer zou kunnen geven geef ik een 10 met een griffel. Marion van der Zwet.

Vincent de Lange 04/07/2016 - 00:00

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste Vincent de Lange, Bedankt voor uw positieve beoordeling! Met vriendelijke groet, De Tand Protheek

La vie Sherine 26/04/2016 - 16:14

Zeer goed geholpen door de praktijk. Normaliter ben ik als de dood voor tandartsen, dit omdat ik vele nare ervaringen in het verleden heb gehad bij andere praktijken. Door dit aangekaard te hebben werd ik al zeer goed opgevangen door de medewerkster mevrouw Salej. Ze legde mij in grote lijnen uit wat ik kon verwachten. Kort daarna werd ik opgevangen door mondhygienist Zamani, die mijn gebit grondig had gereinigd. Tevens tips gegeven voor het bijhouden ervan. Kortom mijn ervaring is super en zou dit praktijk ook zeker aanbevelen.

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Beste La vie Sherine, Bedankt voor uw positieve reactie! Fijn dat u een goede ervaring met onze tandartspraktijk heeft gehad.

Alex iwanowicz 13/02/2016 - 23:07

Zeer tevreden over de reparatie.

Sebastiaan Scholten 30/12/2015 - 12:29

Goeie ervaring met de Tandproteek. Vriendelijke tandarts en een modern pand. Ik ga er al jaren zonder tegenzin heen... zelfs me kinderen vinden het niet erg om naar de tandarts te gaan.

Farid Benmessaud 18/11/2015 - 12:01

Ben daar behandeld voor het trekken van al mijn kiezen zowel boven als onder .rechterkant ging wel linker kant was niet goed verdoofd en er zijn vele stukken kies blijven zitten.Tangen die nodig waren om de kiezen te trekken waren niet aanwezig in de behandelkamer nadat de praktijk werd afgespeurd werd de verkeerde tang gevonden.zoveel pijn bij het trekken dat ik bijna flauw viel waarbij de zeer onvriendelijke assistente gewoon weg liep en mijn vrouw maar naast me kwam staan uit angst dat ik uit de stoel zou vallen. Eigenlijk wilde ik de rekening niet betalen heb dit toch gedaan omdat de tandarts al snel met een incasso buro aan kwam zetten.wij zijn met de rechtsbijstand verzekering bezig om dit bedrag terug te vorderen. Raad iedereen ten sterkste af deze tandarts te bezoeken

Reactie van/namens: De Tand Protheek

Geachte heer Benmessaud, Wij vinden het zeer spijtig dat u de behandeling zo heeft ervaren. Doch herkennen wij ons hier niet in. Indien u tijdens de behandeling nog pijn heeft en dit aangeeft zullen wij altijd extra verdoven. Voor het traject van de deurwaarde ontvangt u eerst driemaal een factuur van het administratie- kantoor; Vervolgens tweemaal van het incassobureau, alvorens de factuur bij de deurwaarder belandt. Ons administratiekantoor hanteert hiervoor standaard tijdsintervallen. Wat wij spijtig vinden is dat als u een klacht heeft dit niet aan ons te kennen geeft, maar dit plomp verloren op het internet slingert. Aangezien uw behandeling in december 2014 plaats heeft gevonden had u hier voldoende tijd voor. Mocht u nog naar aanleiding van onze reactie vragen hebben, kunt u contact opnemen met onze praktijk. Met vriendelijke groet, De TandProtheek Dedemsvaartweg 402, 2545 AN, Den Haag

Cihan DURUER 25/11/2013 - 19:20

Nightmare assistants, so yet another unprofessional clinic. Better to pick some other in your area.

Reactie van/namens: De Tand Protheek

We're sorry to hear about your negative experience at our clinic. We've looked into your file. You've been to our clinic once and you showed up too late for your appointment. When the assistent stated that due to this we had to reschedule your appointment you left. We would have loved to help you, but you left the clinic before we could work things out.