De Haagse Angsttandarts

Weissenbruchstraat 281, 2596GH Den Haag
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.4
Zorgkaart
9.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  13:30 - 20:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 14:30

Welkom bij de Haagse Tandarts

Zeg eens eerlijk: bent u bang voor de tandarts? Stelt u een bezoek steeds uit omdat u er zo tegenop ziet? Dat is niet nodig. Wij kunnen u helpen om uw angst voor de tandarts te verminderen. Of zelfs te overwinnen. Op onze website kunt u lezen hoe u dit samen met de Haagse Tandarts doet. Zet vandaag de eerste stap. Uw gebit is het waard. Aan de linkerkant van deze pagina kunt u onze website vinden voor meer informatie of inschrijven.

Waarom toch naar de tandarts?

Wegblijven bij de tandarts gaat een tijdje goed. Maar dan komt er een moment dat u het niet langer kunt uitstellen. Misschien hebt u kiespijn. Of vindt u dat uw gebit er niet meer zo mooi uitziet. Het kan ook dat u – ondanks uw angst – het goede voorbeeld wilt geven, bijvoorbeeld aan uw kinderen.

De Haagse Tandarts helpt

Wij begrijpen dat u bang bent. En wij houden daar ook echt rekening mee.Wij nemen de tijd voor u: grijpen niet naar de boor, maar bespreken rustig wat uw probleem is. We concentreren ons op de kern van uw angst. Die wilt u immers leren beheersen. Dus die gaan we aanpakken. Als het nodig is, vragen we zelfs hulp aan een psycholoog.

Stapje voor stapje

Wij behandelen u nooit sneller dan u wilt en aankunt. De eerste stap is dat wij in uw mond rondkijken. Daarna oefenen we de behandelingen waar u bang voor bent. Zo werken we heel geleidelijk aan het leren beheersen van uw angst. Zonder hartkloppingen en slapeloze nachten. Wij hebben geen haast. Maar onze praktijk bewijst dat u al na zes bezoeken van een groot deel van uw angst verlost kunt zijn.

 

 

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Inge Holtkamp
Tandarts
tandarts
0.0
Maaike Schutjes
Tandarts
BIG nummer: 89062743202

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
9.8
4.4
9.5
waardering icon
Mo 24 Dec 2020 - 22:44
Zeer kundig
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
9
9.8
nico dekoo 30 Mrt 2022 - 17:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

Wijnand van Dommelen 27 Mrt 2022 - 15:36

Uitstekende tandarts, prima team en mooie praktijk. Kinderen gaan dan ook zonder enig probleem naar de tandarts!

TJ 08 Okt 2021 - 09:34

Bijzonder prettige en professionele sfeer. Goede uitleg tijdens de behandeling. Deze ervaring maakt het (bijna) leuk om naar de tandarts te gaan!

Gijs van der Gracht 26 Jul 2021 - 14:13

Derde praktijk in Den Haag voor mij maar hier blijf ik. Iedere medewerker (tandarts, mondhygiënist, assistent, receptionist) ontzettend vriendelijk. Het prettigst is dat ze echt een fijne omgeving creëren. Review geschreven nadat mn verstandskiezen zijn getrokken hier. Ben blij dat t hier gebeurde.

Jeff Toorn 16 Jun 2021 - 22:55

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jules Stuyt 27 Mei 2021 - 21:37

Wat een fijne tandartspraktijk! Het personeel is professioneel, vriendelijk en heeft echt oog voor de cliënt - met name voor mensen die een tandartsbezoek spannend vinden. De zorg is gericht op preventie en dat werpt haar vruchten af. Absolute aanrader!

J. W. van der Geugten 31 Mrt 2021 - 10:53

Sinds ik patient ben bij De Haagse Tandarts heb ik geen enkele angst meer. Er heerst een relaxte sfeer in de praktijk. De behandelingen worden buitengewoon professioneel uitgevoerd. Maaike en Kim zijn kanjers. “Simply the best”....

Marion Biermans 09 Feb 2021 - 16:52

Wat een fijne praktijk! Van de receptioniste tot de tandarts tot de mondhygiëniste, iedereen is even vriendelijk, rustig, professioneel en begripvol. De tandarts werkt snel, vakkundig en legt alles uit (tenzij je aangeeft dat je dat niet wil). Het wordt nooit een feestje, naar de tandarts, maar ik weet in elk geval dat er hier goed voor de me gezorgd wordt.

Bobby Boogert 25 Nov 2020 - 15:46

Toppie en blij met "mijn" tandarts :-)

Rein Rijke 26 Sep 2020 - 12:44

Aanrader voor iedereen die bang voor de tandarts is! Erg fijne en prettige tandartsenpraktijk. Prettig in omgang en erg professioneel. Jarenlang doodsbang geweest voor dit soort slagers, maar het team van deze praktijk geeft vooraf duidelijk aan wat er wanneer gaat gebeuren, waardoor ik met veel minder angst in die stoel ga liggen.

anglicisme galore 03 Jun 2020 - 08:35

Jaren niet naar een tandarts doordat ik zo bang ben. Eenmaal wonend in Den Haag kwam ik Googlend hier terecht. Wat een fijne praktijk! In de afgelopen zeven jaar met (bijna) vreugde heen gegaan. Ze nemen de tijd, leggen rustig uit en leveren daarnaast ook nog eens keurig werk (ik moest op ten duur een kroon). Enkel hulde voor deze praktijk. Ik ben inmiddels zo goed als af van mijn angst. Dat is hun verdienste.

Wendy Roza 17 Apr 2020 - 08:58

Hele fijne tandartspraktijk! Helder, meedenkend en ontzettend vriendelijk

San Ste 17 Feb 2020 - 16:11

Super lieve tandarts, Maaike. Ook ik heb drie keer moeten afbellen op de zelfde dag, omdat ik ziek was, dit was geen enkel probleem, dus ik snap de verhalen niet hierover. Ik ben dik tevreden over de Haagse Tandarts

Jorgen Postma 29 Nov 2019 - 08:32

Heel geduldig en vakkundig.

Marcel Pd5mvh 13 Aug 2019 - 07:03

Gister weer prima geholpen door Maaike en Meta ,vanacht weer prima geslapen nadat mijn kies weer gemaakt is,Toppers Marcel van Helden

Marjolein Rovers 29 Jul 2019 - 13:52

Een bijzonder fijne en professionele praktijk. Goede adviezen en rustige, vakkundige behandelingen waarbij je precies weet wat er gebeurt. Dat is heel vertrouwenwekkend, er komen geen verrassingen van welke soort dan ook. Het resultaat is geweldig, ook in de ogen van mijn paradontoloog. Ik ben al jaren zeer tevreden!

Lambert Terpstra 29 Jul 2019 - 11:01

Zeer vakkundig, persoonlijk, pijnloos, bereikbaar, tot in de puntjes verzorgd, duidelijke informatie wat er gaat en moet gebeuren. Kortom een goede ervaring en al jaren zeer tevreden met de resultaten. Voor ons absoluut de moeite waard om ver voor te reizen.

Wendy Wisman 07 Jun 2019 - 13:39

Wat een klantonvriendelijke praktijk. Ik kreeg erge griep. Hele nacht overgeven en hoge koorts. Net een baby die ook ziek was. Direct in de ochtend mijn afspraak geannuleerd voor die dag want kon met bijna 40 graden koorts en continue overgeven niet de deur uit. Er was geen enkel begrip. Er werd direct gezegd je moet komen of je krijgt een rekening van 90 euro. Ik begrijp dat tijd geld kost maar er bestaat ook nog iets als overmacht. Als dit nou een paar keer gebeurd of je komt niet opdagen zonder bericht, dan begrijp ik het nog. Een rekening zou ik ook nog begrijpen maar 90 euro......Ik heb hier een mail over gestuurd maar weken geen enkele reactie gekregen. Afgelopen week nog een mail gestuurd en toen kreeg ik alleen maar terug we hebben de rekening afgelopen week gestuurd en je moet binnen 5 dagen betalen. Ik ben echt sprakeloos over de gang van zaken van deze praktijk. Ik werk zelf in een bedrijf waar tijd geld kost maar als wij zo met onze cliënten omgaan, dan houden wij niemand meer over. Ik heb mij ook direct uitgeschreven hier en zal niemand deze praktijk aanraden want je moet een glazen bol hebben zodat je weet wanneer je ziek bent of er iets anders gebeurd waar je geen enkele invloed op hebt. Een angst tandarts is dit....nou ik durf niet meer heen na hoe ze mij behandeld hebben.

Alex Tjoen Tak Seu (Alex Invar) 09 Apr 2019 - 21:48

Wilde me gaan inschrijven totdat ik zag dat ik direct na een behandeling zelf alles moet ophoesten (betaling via pin) om het vervolgens met de zorgverzekeraar te regelen. Aangezien ik enorm krap zit, gaat dit hem niet worden denk ik.

Frank Brasker 21 Feb 2019 - 20:17

Werkelijk een top team!

waardering
Reactie van/namens: De Haagse Angsttandarts

Dankjewel Frank!!

Mariska van Gelder 31 Mrt 2018 - 08:00

Heel geduldig en vakkundig. Fijne locatie en ik word altijd netjes op tijd geholpen. Heldere uitleg over facturen.

waardering
Reactie van/namens: De Haagse Angsttandarts

Dankjewel Mariska voor je positieve ervaring, hier doen we het voor!

Marjo Chaudron 01 Nov 2017 - 14:45

Wat een verademing is deze tandarts praktijk. Ik ben een enorme schijtert, 8jaar niet naar de tandarts geweest en na veel moed verzameld te hebben naar deze tandartspraktijk gegaan. 3 Kiezen laten trekken. Er wordt veel tijd genomen je op je gemak te stellen. Ik geef deze praktijk met liefde 5 sterren. Vriendelijke mensen, helemaal top.

Angie 16 Okt 2017 - 17:46

Deze Google-recensie is zonder tekst

Chantal Bossaert 02 Okt 2017 - 17:40

Gek dat ik ( lees een enorme schijtebroek voor de tandarts) een tandartspraktijk 5 sterren geef, maar ik durf eindelijk na jaren alleen maar de tandarts en ben blij dat er echt ruimte is om even op adem te komen als ik dat nodig heb tijdens een (voor mij) spannend moment tijdens behandeling.

tanja brandenburg 14 Sep 2017 - 22:14

Uitstekende tandarts met vriendelijk personeel. Mooie, moderne praktijk met speelhoek voor kinderen.

Liefde Tafel 07 Sep 2017 - 14:57

Wij hadden een afspraak gepland staan en op diezelfde dag worden wij aangereden (door een vrachtwagen) meteen door naar de hulp en in alle hectiek bel ik de tandartsenpraktijk nog op dat wij niet kunnen komen. (Terwijl wij aan het wachten zijn op de arts) Er werd niet opgenomen en ik heb de voicemail ingesproken. Nu krijgen wij beiden een rekening van €50 euro p.p. Omdat wij niet zijn komen opdagen. Ik weer bellen en mailen met daarin (nogmaals) het hele verhaal en uitleg. Maar geen symphatie of coulance.. het zou niet haar probleem zijn, zij hebben ook een praktijk te runnen gaf zij aan. (Receptioniste) ik wist gewoon niet meer wat ik moest zeggen.. met stomheid geslagen. Waar gaat het naartoe met de mensheid. Dit is een angst tandartsenpraktijk maar ik durf niet meer te komen en heb ons laten uitschrijven! Teevens ook de rest van de familie.

Christiaan Drijfhout van Hooff 11 Feb 2017 - 00:19

(Vertaald door Google) Open voor iedereen. Geweldig vriendelijk personeel. (Origineel) Open to everyone. Great friendly staff.