Bakker & Partners

Erasmusweg 230, 2532EA Den Haag
Neemt patiënten aan onder voorwaarden
Tandarts
0.0
Google
4.2
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 19:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken

Team

tandarts
0.0
Dhr. Ab Jans, tandtechnieker
tandarts
0.0
Dhr. Michel Janning, tandarts implantoloog
tandarts
0.0
Dhr. Ronald Bakker, tandarts
tandarts
0.0
Mevr. Alexandra Jochems, assistente
tandarts
0.0
Mevr. Elisa Caprara, motivatie assistente
tandarts
0.0
Mevr. Jessica Bosman, prev assistente
tandarts
0.0
Mevr. Jolanda van Doezum, assistente
tandarts
0.0
Mevr. Kim Veltman, balie assistente
tandarts
0.0
Mevr. Martine Willems, mondhygieniste
tandarts
0.0
Mevr. Petra Strijd, ortho medewerkster
tandarts
0.0
Mevr. Suzanne de Boer, mondhygieniste

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
4.2
10 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Jeroen Lodonk 22 Jul 2021 - 14:25

Alle medewerkers kundig in hun vak, heel vriendelijk en men geeft je duidelijke uitleg voordat de behandeling begint. Bij deze tandarts ook mijn implantaat met kroon laten zetten en het is echt een stukje vakwerk geworden. Geen pijn tijdens en na de ingrepen gehad.

F Kater 20 Mei 2021 - 22:52

Hele fijne tandarts. Doordat de praktijk waar ik vroeger zat ging sluiten moest ik overstappen naar een ander. Ik ben bij meerdere praktijken geweest, op een gegeven moment ben ik uit angst zelfs een tijd niet naar de tandarts geweest, maar sinds ik hier zit ga ik fluitend. Ik had altijd veel gaatjes maar door de kundige behandelingen van de tandarts en de preventie assistente heb ik al jaren geen problemen meer. Het personeel is aardig. Kortom, niets te klagen :).

Nanda Olsthoorn 16 Feb 2021 - 16:51

Kom al weer enkele jaren bij dagro dent. Naar volle tevredenheid. Nou is de tandarts voor mij geen hobby maar zowel de tandarts als de assistentes en de balie medewerkers zijn even vriendelijk en kundig. Ik heb hier ervaring met boren en een kroon. De nieuwe technologie die ze gebruiken om een scan te maken van je gebit is erg vooruitstrevend en proffesioneel. Vandaag mijn tanden professioneel laten bleken door elisa. Wat een verschil fris en witter. Hier een tevreden patiënt.

Erika Oosterveer 26 Sep 2020 - 03:01

Ik kom al een tijdje bij deze tandarts, ondanks mijn grote angst voel ik mij goed geholpen altijd. Ze nemen alle tijd zijn vriendelijk en leggen alles goed uit. Binnenkort onderga ik een grote renovatie van mijn gebid met kronen en bruggen ben erg bang ervoor maar heb alle vertrouwen in de tandarts.

Bram Ketelaars 30 Jun 2020 - 19:50

Een fijne praktijk waar ik al jongs af aan al kom! Vandaag een van mijn verstandskiezen laten trekken en kon erg snel terecht! Bedankt voor het meedenken! Verstandkies ook fijn getrokken. Goed verdoofd duidelijke uitleg en ik was snel weer klaar.

Tessa Rietveld 29 Apr 2020 - 11:24

Ik kom al mijn leven lang bij deze tandarts. Eerst alleen bij Ronald Bakker en later met het hele gezin bij Michel en de mondhygiënist Suzanne. Ondanks dat Ronald altijd kundig, geduldig en begripvol was, heb ik een tandartsangst ontwikkeld. Dus de overname vond ik licht gezegd spannend. Kon ik me bij deze nieuwe tandarts net zo veilig voelen als bij Ronald? Ja gelukkig wel. Hij neemt de tijd, helpt kundig en is ook voor kinderen echt heel lief. Hij straalt rust uit wat heel fijn is als je zenuwachtig/angstig bent. Ook de vrouwelijke tandarts heeft onlangs mijn dochter van 3 heel goede, lief, speels en geduldig geholpen. En dat met gaatjes boren en een afgebroken kies trekken. Oké, ze wil niet meer naar haar toe, maar wil nog wel naar de mannen tandarts en lieve assistentes en dat is echt heel veel waard. Laten we eerlijk wezen, als na de overname bijna al het personeel blijft, zegt dat echt wat over de vervanger en het hechte team. Ga zo door.

M 20 Nov 2019 - 13:37

Fijne vriendelijke tandarts en assistenten.

Konstantinos Amallos 13 Jun 2019 - 11:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

Natasja Beijk 28 Mei 2019 - 22:40

Slechte ervaringen met deze tandarts, onkundig, klantonvriendelijk en komt afspraken niet na! Ik zat al 42 jaar bij deze praktijk, vorige eigenaar de heer Bakker, was een hele goede tandarts. Maar kom hier nu, na deze ervaring NOOIT meer terug. Lang verhaal kort: ik heb nu een noodvulling voor het bedrag van een normale vulling en daar komt ook nog een rekening van 21 euro bovenop omdat de "normale" vulling er binnen week uit viel. Toen ik nl.terug ging vertelde zij mij dat 1. Er een kroon op moest en dat de eerder gemaakte rekening voor de vulling voor mijn eigen rekening zou blijven (onnodig gemaakte kosten van 91 euro dus , want zij krijgt het en niet voor elkaar een goede vulling te zetten en/of heeft niet de deskundigheid om vooraf te bepalen dat het een te groot gat is en daar mag ik voor op draaien) op mijn verbaasde reactie dat ik de rekening in zijn geheel zou moeten betalen, regeerde zij met de opmerking dat ik de rekening toch gewoon naar de verzekering kon opsturen? (Nee hoor, dat is niet mijn geld/jaarvergoeding voor onkosten tandarts...onprofessionele reactie dus) en 2. Dat deze behandeling niets zou kosten, wat ik al hoopte want HAAR gemaakte vulling a 91 euro valt er binnen week uit. Maarrrr....de laatste afspraak ging mis, kreeg alsnog een rekening van 21 euro. Als je je vertrouwen in tandartsen kwijt wil en tevens je euro's, moet je bij deze dame zijn! Jammer, was een mooie praktijk met lieve en professionele assistentes/mondhygiënist, maar het is duidelijk dat er een ander management de regie heeft overgenomen.

Gnoenna Bnoenna 29 Mrt 2019 - 12:05

Ik hoop dat ze tandarts praktijk sluit.... Schrikbarend wat wij hebben meegemaakt... Tandarts is moeilijk te verstaan ze spreekt niet eens goed Nederlands. Ze heeft een tand gevuld en een andere tand beschadigd waar ik later achter kwam toen de verdoving uit gewerkt was. Er is een receptionist achter de bali genaamt Elissa of Elise ze is erg onproffesioneel. Ik heb me per direct uitgeschreven van daar en hoop dat iedereen die zuinig is met zijn gezondheid zich ook uitschrijft die nog niet uitgeschreven is... er zijn dingen gebeurd die niet van herhaling watbaar zijn. We twijfelen aan de deskundigheid van dit tandarts pratijk ik hoop dat er inspectie langs komt en hun toko sluit... Hele slechte tandzorg geen deskundigheid en kennis tekort qua tandtechniek.