Dental&Co - de Helftheuvel

Dental&Co - de Helftheuvel
Helftheuvelpassage 24, 5224AP Den Bosch
Neemt patiënten aan
Tandarts
10.0
Google
4.8
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 21:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 12:00

 

Tandarts Den Bosch

Leer Dental&Co kennen

OVER ONS

Wij stellen ons graag aan u voor als een jong en dynamisch team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar perfectie door up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit doen we met behulp van de modernste apparatuur en cursussen zowel in het binnen- als buitenland.

In onze praktijk maken we de keuzes samen. We kijken naar uw wensen en onze bevindingen, deze bundelen we samen tot een behandelplan wat volledig naar uw wens is en in uw financiële plaatje past.

Wij staan voor transparante zorg.

 

Een oase van rust,

GEEN ANGST

Bang zijn voor de tandarts is niet ongewoon, je hoeft je hier dan ook zeker niet voor te schamen. Zo’nNederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan.

De oorzaak hiervan kan komen door bijvoorbeeld een slechte ervaring in het verleden, angst voor witte jassen, afschrikwekkende verhalen van anderen of voor het geluid van de boor. Het begint vaak al met het idee dat je een afspraak hebt. Vervolgens raap je al je moed bij elkaar en loop je de praktijk binnen. De geur en de ruimte zorgen voor die eerste associatie met het onderliggend probleem.

Dental&Co is hier volledig op ingericht. Zodra u de praktijk binnenstapt ervaart u een oase van rust. Onze patiënten zeggen ook wel dat het voelt alsof je iemand z’n huiskamer binnenstapt. Door onze tien jaar aan ervaring binnen het vak en de vele verhalen van onze patiënten die bijgedragen hebben aan onze visie, verwelkomen we u graag bij ons thuis.

Wat de oorzaak ook is van uw angst, het is erg belangrijk dat er een sfeer van wederzijds vertrouwen is tussen u en uw behandelaar. Wij besteden veel aandacht aan de behandeling van volwassenen en kinderen met angst. We nemen hier graag geruime tijd voor om samen te praten over wat nu het beste bij jou past. Als u bang bent om een behandeling te ondergaan of allerlei vragen heeft schroom dan niet om dit aan te geven. 

Wij zijn uw zorgverlener en uw zorg staat bij ons centraal. U bent meer voor ons dan een nummertje. U bent dat bekend gezicht wat we om het half jaar of vaker zien. Uw verhalen over uw belangrijke momenten bijv. de geboorte van uw (klein)kind of het slagen voor een examen zijn wat onze werkdag leuker maken. U bent waar wij het voor doen.

Aromatherapie

Neem rustig plaats op de bank en laat u leiden door de aromatherapie die door de praktijk wordt verspreid. Er verschijnen meer en meer studies die de werking en eigenschappen van oliën ondersteunen. Het lijkt erop dat onze reukzin een grote rol speelt bij de werking van aromatherapie. De geurreceptoren in onze neus communiceren met delen van onze hersenen (limbisch systeem) die herinneringen en emoties opslaan. Er zijn aanwijzingen dat inademing van moleculen uit essentiële oliën het limbisch systeem stimuleert en vanuit daar onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid beïnvloedt. Aromatherapie wordt ingezet op verschillende niveaus – van thuisgebruik, spa’s of ziekenhuizen. Het lijkt er sterk op dat essentiële oliën een positief effect geven bij verbetering van de stemming en het bevorderen van een gevoel van ontspanning. Van oliën als lavendel, roos, sinaasappel, bergamot, citroen en sandelhout is aangetoond dat ze kunnen ondersteunen bij onrust en stress.

Alles over onze TARIEVEN

Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen de behandelingen volledig vergoedt vanuit de basisverzekering. Alle vanuit de praktijk georganiseerde kidsevents zijn ook geheel kosteloos voor de ouders.

Wij houden ons aan de standaard tarieven die door De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, voor elke behandeling zijn vastgesteld. Deze tarieven kunt u terugvinden in de tariefbeschikking tandheelkundige zorg van de NZa.

Aanvullende tandartsverzekering

Door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten bij uw zorgverzekeraar bent u volledig of deels gedekt voor kosten bij uw mondzorgspecialist. U kunt dan een gedeelte of de gehele behandeling vergoed krijgen. Welke behandelingen en hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per verzekeraar en uw polis. Heeft u vragen over uw vergoeding, uw polisvoorwaarden of andere vragen over uw zorgverzekering? Dan adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

 

Bezoek website
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
Tandarts
BIG nummer: 59926829502

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
10.0
4.8
0.0
waardering icon
Marcel van Acquoy 16 Aug 2023 - 09:26 Niyan Suleiman ()
Gister 15-8-23 mijn tandsteen laten verwijderen door Niyan. Ben zo blij dat het is gebeurd ZONDER PIJN. Ben echt van een trauma af geholpen, had echt slechte ervaring met het verwijderen van tandsteen. Bij mijn vorige tandarts had ik altijd zoveel pijn tijdens en na het verwijderen van tandsteen, hierdoor had ik echt een trauma opgebouwd. Dit is nu over omdat Niyan mij zo goed en pijnloos heeft behandeld. Mijn tanden zijn echt super schoon en dat ZONDER PIJN. Duizend maal dank hiervoor. Kan iedereen aanbevelen om de praktijk van Niyan te bezoeken, zij kan al je angsten wegnemen en is ook nog eens super gespecialiseerd in haar werk, Marcel.
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Dimitri 03 Apr 2023 - 17:16 Niyan Suleiman ()
Zeer goed neemt de tijd voor je Rustig niet gehaast legt alles goed uit en een mooi praktijk
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
waardering icon
Dünya vd Ketel 09 Jun 2022 - 16:33 Niyan Suleiman ()
Niyan is een leuke, vrolijke meid die haar vak verstaat. Ik heb me vanaf het eerste moment zo onwijs op mijn gemak gevoelt. De praktijk inrichting zorgt hier uiteraard ook voor. Maar Niyan haar kalme uitstraling, duidelijke uitleg en betrokkenheid hebben hier zeker aan bijgedragen. Ik heb na 20 jaar eindelijk de stap genomen om over te stappen en dit is zeker niet tegengevallen. Ik kan Niyan en haar team aan iedereen aanbevelen!
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
10
Aanbeveling
10
10.0
Cora Hu 03 Apr 2023 - 18:24

Went to D &C gotta see what's going on with my teeth. Friendly staff with professional services as well as the cleaning environment all fade my fears of going to the dentist away. And Niyan helps to type on the translate to help we are all on the same page which especially friendly for non-Dutch speakers like me. Overall, a trustworthy visiting and look forward to my next appointment.

(Vertaald door Google)
Ging naar D & C om te zien wat er met mijn tanden aan de hand is. Vriendelijk personeel met professionele diensten en de schoonmaakomgeving doen allemaal mijn angst om naar de tandarts te gaan verdwijnen. En Niyan helpt bij het typen op de vertaling om te helpen dat we allemaal op dezelfde pagina zitten, wat vooral vriendelijk is voor niet-Nederlandstaligen zoals ik. Al met al een betrouwbaar bezoek en ik kijk uit naar mijn volgende afspraak.

Amin Salkovic 02 Apr 2023 - 23:24

Ik heb onlangs een behandeling gehad bij de praktijk DentalenCo. De praktijk was schoon en modern en het personeel was vriendelijk en professioneel. Niyan was uiterst deskundig en de behandeling was professioneel, grondig en zeer zorgvuldig uitgevoerd. Bovendien gaf ze zeer nuttige en praktische tips om mijn tanden en tandvlees gezond te houden. Ik zou deze praktijk zonder enige aarzeling aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar kwalitatief hoogwaardige mondhygiëne zorg.

Karolina Wasilewska 31 Mrt 2023 - 21:41

Ik ben erg positief over mijn bezoek aan Dental&Co. Na een slechte ervaring met de tandarts ben ik eindelijk in goede handen beland. Niyan heeft ervoor gezorgd dat mijn tanden er prachtig uitzien. De behandeling was pijnloos en Niyan hield rekening met mijn wensen. Praktijk heeft overigens een prachtige uitstraling.

Reda El Hassnaoui 31 Mrt 2023 - 14:43

Zo fijn geholpen door Niyan. De zaak is super mooi en ik kom zeker weten terug!

Ramona BLU 30 Mrt 2023 - 03:01

Mooie kliniek, hele lieve mondhygiëniste. Stelt je erg op je gemak en legt de procedure goed uit. Heel fijn voor mensen die normaliter een beetje bang zijn voor hun tandartsen bezoek.

Tobias 29 Mrt 2023 - 12:40

Erg aardige en behulpzame tandarts! Goede en snelle service

Soe El 28 Mrt 2023 - 21:20

Dental&Co is beste tandartspraktijk, vakvrouw en geeft je goed advies. Ze denkt met je mee en probeert je gerust te stellen. Praktijk ziet er mooi en schoon uit, heel hygiënisch!

anca gusia 24 Mrt 2023 - 20:46

Betrouwbaar en kundig!

Lauri Verschuur 24 Mrt 2023 - 11:55

Mooie moderne praktijk met vriendelijk personeel en goede tandarts. Ik kon snel geholpen worden en heb eerlijk en goed advies gekregen mbt aligners. Ik ben daarna meteen overgestapt naar deze praktijk en rij er graag een stukje verder voor om hier geholpen te worden.

delano deug 20 Mrt 2023 - 16:03

Vrolijke mensen en die altijd een stapje verder gaan om je de beste service aan te bieden. Ik woon zelf in Eindhoven maar ik heb er zeker voor over om naar Denbosch toe te rijden want dat is het meer dan waard.

Lenneke Cooijmans 12 Mrt 2023 - 11:18

Mijn vriend en in werden super goed geholpen bij Dental & Co. Je wordt echt behandelt met begrip (zeker als je je ongemakkelijk of angstig voelt). Echt een aanrader om bij Dental & Co te gaan!

Mariska 10 Mrt 2023 - 13:04

Voor de eerste keer geweest, voor nu goede eerste indruk

Didi Mais 26 Feb 2023 - 22:43

Na een slechte ervaring bij een andere tandarts kliniek ben ik na vele research bij Dental & co terecht gekomen. Tot de dag van vandaag ontzettend blij met de keuze die ik heb gemaakt. Me oude facings waren er zo erg aan toe waardoor ik niemand meer kon toevertrouwen om aan me gebit te zitten. Maar Niyam heeft me vanaf het eerste consult zo goed gerustgesteld waardoor ik alles aan haar heb overgelaten.
En wauw, wat heeft Niyam mijn gebit omgetoverd. Ik kan eindelijk weer voluit lachen. Ze is niet alleen een super lieve en spontane meid waar je je al gauw op je gemak voelt maar heeft ook goede inzicht en geduld in het werk dat ze uitvoert.
Het was het 1,5 uur heen en 1,5 uur terug rijden zeker waard!!

Best choice ever!.

Julie Augé 19 Feb 2023 - 15:07

After having several bad experiences with dentists, I am relieved to have gone to Niyan. She is very reassuring and gives a lot of good advice. The hours she offers make it possible to come late at night after work. She is very approachable and you can talk to her in confidence.
This is the first time I have felt so comfortable with a dentist!

(Vertaald door Google)
Na een aantal slechte ervaringen met tandartsen te hebben gehad, ben ik opgelucht dat ik naar Niyan ben gegaan. Ze is erg geruststellend en geeft veel goed advies. De uren die ze aanbiedt maken het mogelijk om 's avonds laat na het werk te komen. Ze is heel toegankelijk en je kunt in vertrouwen met haar praten.
Dit is de eerste keer dat ik me zo op mijn gemak voel bij een tandarts!

kadia green 17 Feb 2023 - 20:14

The dentist was a very nice person, she let my daughter didn’t feel so scared

(Vertaald door Google)
De tandarts was een heel aardig persoon, ze liet mijn dochter niet zo bang voelen

Dylan Berk 17 Feb 2023 - 15:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

Kevin Gomez 25 Jan 2023 - 23:19

Bij binnenkomst werd ik vriendelijk welkom geheten, dat was een goede start! Tijdens mijn behandeling werd duidelijk aangegeven wat ze gingen doen en wat de verwachtingen zijn op korte én lange termijn. Een aanrader!

ruben - 25 Jan 2023 - 23:03

Ware aanrader, ben gelijk na mijn verhuizing bij Dental&Co terecht gekomen. Prachtige praktijk met rustgevende uitstraling voor iedereen die het niet zo op de tandarts heeft. Daarnaast ook nog eens een sociale, deskundige tandarts met een fijn oog voor hoe je in de tandarts stoel zit/ligt!

karin kluijtmans 25 Jan 2023 - 17:09

Een hele fijne tandarts praktijk.

maurice Sabel 21 Jan 2023 - 15:09

Heel blij met mijn facings door een vriendin geadviseert om ze daar te laten plaatsen was een goede keus ik laat voortaan me tanden door haar doen een echte kunstenaar en als er iets is maakt zei ze weer netjes betaal liever iets meer en goed dan goedkoop en slecht!een echte aanrader

Mandy Van der horst 20 Jan 2023 - 21:50

Vanuit Zaltbommel overgestapt naar Dental&Co. Vanaf eerste moment gelijk super fijn behandeld. Ze heeft echt een hart voor het vak en hoe ze omgaat met mijn dochtertje super fijn. Het is voor haar en voor mij absoluut geen straf om naar de tandarts te gaan. Wij zijn inmiddels met het hele gezin overgestapt. Ben je nog opzoek naar een goede fijne tandarts zoek dan niet verder!

Yevheniia Buzykina 17 Jan 2023 - 20:25

Thank you for a helpful visit! I did cleaning and checkup by Niyan. She was very friendly and professional.

(Vertaald door Google)
Bedankt voor een nuttig bezoek! Ik heb schoongemaakt en gecontroleerd door Niyan. Ze was erg vriendelijk en professioneel.

Lukas (L) 10 Jan 2023 - 17:33

Ons zoontje (4) is super geholpen aan het gaatje in zijn gebit. Niyan ging geweldig met hem om en hij wilt het liefst morgen wéér naar de tandarts!

Aja Al-Waely 31 Dec 2022 - 15:38

Tijdens mijn afspraak ben ik super goed geholpen. Vriendelijk personeel! Een super fijne ervaring bij Dental and Co!

Kees Vos 31 Dec 2022 - 15:31

Heel erg tevreden over deze tandartspraktijk, de behandelaar besteed erg veel aandacht aan mijn gebit en geeft duidelijk uitleg over hoe ik mijn gebit het beste kan bijhouden!

Luuk Van Der Wateringen 31 Dec 2022 - 15:23

Een hele fijne ervaring gehad bij tandartspraktijk Dental & Co.

Thomas Hemelberg 19 Dec 2022 - 19:11

Ik ben van mezelf erg angstig voor de tandarts, maar door de duidelijke en fijne communicatie heb ik mijn angst overwonnen bij Dental & Co.

Lotte Van Der Waal 19 Dec 2022 - 16:37

Goed door het team ontvangen en geholpen. Ze geven een fijne uitleg en doen grondig onderzoek naar de oorzaak van de last die ik ondervond. Ook hebben ze goed geholpen bij het overwinnen van de angst van mijn zoon. De praktijk heeft een fijne huiselijke sfeer, dit draagt ook echt bij aan het fijne, rustige gevoel. Ik kan ze zeker aanraden.

William Smulders 19 Dec 2022 - 12:37

Dochter was gevallen in Monkey Town en had haar tand gebroken, konden niet terecht bij eigen tandarts. Gelukkig konden we bij Dental & Co meteen terecht. De tand werd gelijk gerepareerd. Hele zorgzame, deskundige en lieve medewerkers. Alles werd duidelijk uitgelegd, erg geduldig en goed met kinderen.

P Huvers 14 Dec 2022 - 23:28

Prachtige kliniek met zeer kundig en uiterst vriendelijk personeel. Aanrader!

Lana Smulders 09 Dec 2022 - 16:08

Mooie praktijk! Laatst hier geweest voor dr. Smile. Vriendelijk ontvangen en alles werd erg goed uitgelegd.

Alen Pehilj 29 Nov 2022 - 21:25

(Vertaald door Google) Ik beveel deze tandarts ten zeerste aan. Niyan is super vriendelijk en legt alles heel goed uit wat ze doet. Moderne apparatuur, steriel maar zeer gastvrij. Het beste!

(Origineel)
I highly recommend this dentist. Niyan is super friendly and explains everything she is doing very well. Modern equipment, sterile but very welcoming. The best!

Marieke Elzen 28 Nov 2022 - 19:10

Mooie praktijk! De praktijk straalt een en al rust uit.
Dit merk je ook terug in het team. Ze nemen alle tijd voor je en zijn een en al oor.

Marja Van der Hagen 25 Nov 2022 - 14:07

Wegens enorme angst (door vervelende ervaring) 8 jaar niet naar de tandarts geweest :-(
De stoute schoenen aangetrokken en gebeld met Dental&Co, met Niyan. Zij nam het eerste deel van de angst weg. Mijn eerste afspraak was met dr. Robert Neijzen die het volgende stukje angst wegnam. Vandaag de 2e afspraak: weg angst!!! Niyan luistert heel goed, je hebt inspraak, en je wordt met respect behandeld. Ik zie mijn volgende afspraak in alle rust tegemoet. Dankjewel, Niyan !!

F. Sen 22 Nov 2022 - 13:07

Süper tandarts vriendelijk goede advies neemt tijd naar jou klacht . fijne luxe praktijk met eindelijk goeie muziek achtergrond . avond ook open . Top eindelijk een goeie gevonden

Maria Hoogwater 14 Nov 2022 - 19:15

Vandaag in de praktijk geweest voor een consult voor Facings, alles is me duidelijke uitgelegd en ze was ook eerlijk en transparant over wat ik kan verwachten.

Anton Leendekkers 14 Nov 2022 - 13:23

Top praktijk! Fijn behandeld!

Karel De Groot 11 Nov 2022 - 11:15

Fijne praktijk, ze gaan met respect met je om.
Doen de nodige moeite. Jammer dat er geen wc is.

Bas Van Der Heijden 11 Nov 2022 - 10:52

Vandaag bij de tandarts geweest. Wat een aangenamen man!
Hij heeft uitgebreid de tijd voor mij genomen, alles duidelijk uitgelegd en ging serieus om met mijn angst voor de tandarts.
Wat een top tandartspraktijk! Ik kan ze aanraden.

Liz P 01 Nov 2022 - 20:03

Vakkundig, klantvriendelijk, schoon en vooral geduldig. Duidelijke uitleg en alles wordt netjes besproken. Wij zijn uitermate tevreden. Het is een voorbeeld voor alle praktijken in Nederland.

mohammed alwaely 25 Okt 2022 - 14:13

Tevreden over de behandeling die ik heb gehad. Normaal ben ik erg angstig, maar Niyan heeft mij goed gerust gesteld waardoor ze de behandeling goed heeft kunnen uitvoeren. Zeker een aanrader!

Ellen Kuipers 10 Okt 2022 - 12:38

Niyan is heel kundig en legt alles geduldig uit. De praktijk is heel gezellig ingericht waardoor het bijna leuk wordt om te gaan. Ook wordt er heel goed meegedacht vanuit de tandarts over mijn behandeling bij de orthodontist.

Nada Majiti 04 Okt 2022 - 22:22

Niyan luistert altijd goed naar mijn wensen als patiënt en doet er alles aan om deze uit te laten komen.

Saulė Olechaitė 20 Sep 2022 - 16:08

Deze Google-recensie is zonder tekst

Nissa Ani 02 Sep 2022 - 21:54

Mijn man had een noodsituatie en hij kon gelijk terecht bij Dental & Co! Hij is daar zo goed geholpen dat wij besloten om met ons gezin over te stappen. En daar hebben wij geen seconde spijt van gehad!
Niyan werkt vanuit haar hart en heeft het allerbeste voor met haar patiënten!
Zij denkt mee, luistert goed en aandachtig en is zachtaardig! Mijn kindjes vonden hun tandartsbezoek een beetje spannend, maar daar kwam snel verandering in! Niyan is geduldig en vriendelijk en mijn kindjes waren al snel vergeten dat zij het spannend vonden. Wij zijn thuis zeer tevreden.

L 01 Sep 2022 - 22:18

Laats hier geweest voor een behandeling k werd haastig ontvangen door ene nian. K heb aangegeven dat k best bang ben voor de tandarts. Toen k in de stoel lag voelde k me niet prettig en heb nog een paar dagen last van me tandvlees gehad.

waardering
Reactie van/namens: Dental&Co - de Helftheuvel

Beste L,

Wat jammer dat u dit zo hebt ervaren.
Dit is niet het gevoel dat wij willen overbrengen naar onze patiënten.

Helaas kunnen wij uit uw naam niet halen wie u bent. Zou u uw ervaring even voor ons op de mail kunnen zetten? Wij kijken dan graag even met u samen hoe wij u alsnog een fijne ervaring kunnen geven.

Met vriendelijke groet,

Dental & Co

Daan D. 26 Aug 2022 - 11:34

Erg blij met mijn nieuwe tandarts. Inmiddels mijn derde tandarts maar word heel prettig en professioneel geholpen. Niyan is erg sociaal en voelt de klant goed aan.

Karthik Shriyan 22 Aug 2022 - 18:07

Very satisfied with my visit to Dental&Co. I've been really afraid of dentist visits, but Niyan did her best to ease me into the process. They are also international-friendly since the complete process was done in English.

(Vertaald door Google)
Zeer tevreden met mijn bezoek aan Dental&Co. Ik ben echt bang geweest voor tandartsbezoeken, maar Niyan deed haar best om me in het proces te helpen. Ze zijn ook internationaal vriendelijk omdat het volledige proces in het Engels is gedaan.

Selim Sunar 18 Aug 2022 - 19:07

Niyan geeft mijn een witte glimlach,
Het was fijn om bij haar kliniek te zijn, voor mijn tanden.
Zeker een aanrader voor het bleken van je tanden.

Leonie van der Linden 18 Aug 2022 - 11:27

Ik ben onwijs tevreden over Dental&Co een professionele organisatie. Vandaag een gebitsreiniging ondergaan met zoutwater. Pijnloos en ontspannen in de stoel gelegen.
Daarna nog een bleek bitje mee zodat mijn lach weer helemaal fris & mooi is.

Miss H. 17 Aug 2022 - 22:00

Fijne reiniging gehad, voelde mij ook ontzettend op mijn gemak met als afloop een superschoon gebit.

BLCK LXRY 16 Aug 2022 - 19:46

Ik ben super goed geholpen door Niyan. Een echte vakvrouw en kan haar echt een ieder aanraden. Gaat goed ter werk en ik ben super blij met mijn mooie facings. Dankzij haar heb ik een mooie grote en vooral frisse glimlach! Had altijd een grote angst voor tandartsen maar dat heb ik nu helemaal niet meer! 10+++++

Sazan Abdulrahman 16 Aug 2022 - 09:04

Dank je wel voor de goede behandelingen service. Ik ben zeer tevreden over de facibgs! Ik ben er heel blij mee🤩

FlorenceSvW 16 Aug 2022 - 00:02

Langs geweest voor een controle afspraak en gebitsreiniging. Uitermate professionele en vriendelijke behandeling gehad van Niyan. Zij neemt de tijd voor je en legt alles volledig en geruststellend uit. Hartelijk bedankt Niyan! ❤️

JOZEF DIRKS 15 Aug 2022 - 19:37

Wow, wat ik hier fijn geholpen, door verschillende goede verhalen ben ik hier terecht gekomen. En ze hadden gelijk😃

Hamed fazil 15 Aug 2022 - 19:05

Deze Google-recensie is zonder tekst

Erdem Senok 15 Aug 2022 - 13:08

Zeer onprofessioneel! Heb ze proberen te bellen telefonisch niet te bereiken! Ook zijn ze niet eerlijk naar mensen toe! Een beetje ondernemer zorgt dat ze telefonisch bereikbaar zijn in mijn ogen! Ik zoek een andere tandarts ;)

waardering
Reactie van/namens: Dental&Co - de Helftheuvel

Beste meneer Erdem, bedankt voor de review en wat jammer dat u dit zo hebt ervaren. Wij bellen onze gemiste oproepen ten alle tijden terug. Indien wij u niet kunnen bereiken sturen wij een whatsapp bericht. Jammer dat dit volgens u niet het geval is geweest.

We zouden graag met u in gesprek willen. Gezien u ons niet heeft kunnen bereiken vragen wij ons namelijk ook af waar wij dan niet eerlijk over zijn geweest naar u. Zoals u in uw review aangeeft. Uw naam komt namelijk ook niet bij ons in ons systeem voor.

Graag willen wij u uitnodigen om even contact met ons op te nemen, zodat u een keer bij ons langs kunt komen, en onze service echt kunt ervaren en een oprechte review kunt schrijven.

Met vriendelijke groet,

Dental & Co

Maria 14 Aug 2022 - 21:50

erg fijne behandelaar. ze is professioneel en patiëntgericht. een moderne en schone praktijk! Ik ben een tevreden patiënt :)

Aïda keshavari 14 Aug 2022 - 21:47

Super goede en professionele hulp gekregen.
Eigenaresse heeft veel geduld en legt haar behandelingen en mogelijke oplossingen goed uit.

Max Ye 14 Aug 2022 - 16:27

Deze Google-recensie is zonder tekst

kimberley t 10 Aug 2022 - 21:23

super ervaring gehad paar maanden geleden 6 facings boven gedaan en wat was ik blij mega veel complimenten gehad vorige week toch ook maar 8 onder laten doen en weer super geholpen had ook niet anders verwacht na de eerste keer, mooie sfeervolle en schone praktijk word goed en professioneel geholpen, zeker een aanrader om daar heen te gaan. bedankt Niyan @dental&co

Work Media 10 Aug 2022 - 21:23

(Vertaald door Google) Ik ben onlangs bij Dental&co geweest voor facings en ik ben erg blij met mijn resultaten. Ik ben dol op mijn nieuwe glimlach. Ook bedankt Niyan voor je vriendelijke en goede service! Zal zeker terugkomen!

(Origineel)
I’ve recently visit Dental&co for facings and I’m very happy with my results. I’m loving my new smile. Also, thank you Niyan for your kind and good service! Definitely will be back!

Davi S 10 Aug 2022 - 21:02

Deze praktijk is niet aan te bevelen voor facings, een bekende van mij is hier geweest en ik schrok er van hoe onprofessioneel er is gehandeld. Het is sneu als je veel geld betaald, en niet klant vriendelijk word geholpen.

waardering
Reactie van/namens: Dental&Co - de Helftheuvel

Beste Dani,

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden het daarom ook jammer dat er al maanden onterecht negatieve reviews geplaatst worden door bekenden van u. Hiermee brengt u de service die wij leveren in twijfel met onjuiste informatie. Indien er een service is geleverd door ons, dient hier ook voor betaald te worden. Dit is zoals bij elk ander bedrijf. Het is dan ook erg jammer dat er gedreigd wordt met het plaatsen van negatieve reviews, enkel om onder de
betalingsverplichting uit te komen. Wij hopen dat u ook begrijpt dat wij er alles aan hebben gedaan om u tevreden de deur uit te laten gaan.

Indien u nog vragen heeft over de factuur en/of uw facings, zijn wij bereid om deze met u te bespreken.

Met vriendelijke groet,

Dental & Co

Patty Hendriks 10 Aug 2022 - 17:07

Jarenlang bij een tandarts praktijk geweest met continue verschillende gezichten. Ik ben blij dat ik Dental & Co ontdekte en ook nog eens dicht bij mij in de buurt. Ik ben langs geweest voor een intake en kort daarna voor een schoonmaak behandeling. Hele vriendelijke dame die de tijd voor je neemt en alles goed uitlegt. Praktijk is ook super netjes en mooi. Voor mij persoonlijk is het fijn dat ik nu een tandarts heb die je leert kennen en vaker terug ziet. Tot ons volgende bezoek!

Khaled Jamal 10 Aug 2022 - 07:53

(Vertaald door Google) Zeer professioneel en avondmaal vriendelijk?

(Origineel)
Very professional, and supper kind

J A 09 Aug 2022 - 18:18

Aanrader voor het reinigen van je tanden. Ze gebruiken de nieuwste technieken, waardoor je een mooier en pijnlozer resultaat hebt. Ik ben zeer tevreden en kan iedereen aanraden je tanden hier te laten reinigen. Mijn tanden zijn schoner en zelfs witter dan ooit tevoren. Dank je wel voor je goede advies!

Mohammad 09 Aug 2022 - 10:42

Top kwaliteit. Heel erg bedankt

Amira 21 Jul 2022 - 20:20

Ik was van een fiets af gevallen en de 2 grote mensen tanden waren heel erg geschaaft gelukkig was ik hier terecht gekomen en heeft Niyan me kunnen helpen ze zei bij ieder stap wat ze ging doen en had me te rust gesteld ik ben heel heel erg tevreden met mijn tanden nu ze zien er uit hoe ze eerst waren voordat ik viel. Ze is echt een top meid❤️

Levi Bakker 20 Jul 2022 - 15:47

Een goede eerste ervaring! Ik kwam hier voor het verwijderen van wat tandplak en had al snel door dat ik in goede handen was.
Ik krijg de opmerking van family dat m'n tanden zo mooi schoon en wit zijn.
Bedankt

Felix Cleven 19 Jul 2022 - 21:37

Een bezoek aan de tandarts heb ik nooit echt prettig gevonden totdat ik bij Dental&Co ben geweest. Nooit gedacht dat er zo een groot verschil kon zitten tussen tandartsen onderling. Na mijn eerste bezoek was duidelijk dat ik 3 gaatjes had die gevuld moesten worden waar het bij de vorige met een hoop verdoving moest heeft ze het zonder verdoving en zonder echte pijn gedaan. Er wordt echt super meelevend en meedenkend gewerkt wat echt fijn is. Als je nog twijfelt zou ik gewoon gaan twijfel is zo weg na een eerste afspraak en je komt er waarschijnlijk graag terug.

Nicolle Eskens 18 Jul 2022 - 20:57

Vandaag voor het eerst geweest, het was een feest! Ik heb angst, ze stelde me gerust en is duidelijk in wat ik kon verwachten. Geen pijn en een verzorgd en schoon gebit! Mijn vervolg afspraak staat al geplant. Dank je wel 😊

sam zanden 11 Jul 2022 - 20:27

Wat een aanrader is dit ! Prachtige praktijk en super professioneel. Klantvriendelijkheid een 10! Super goede mondzorg kunnen veel tandartsen een voorbeeld aan nemen hoe het ook kan . Topper!

Meltem H. 04 Jul 2022 - 16:53

Mijn broer is hier geweest. Hij had veel tandsteen en ook aanslag. Hij mocht snel terecht en is fantastisch geholpen. Ik heb nooit zijn tanden zo wit en verzorgd gezien. Hele vriendelijke, zorgzame en begripvolle medewerkers. Goede tips meegekregen. Hij komt zeker nog terug! Bedankt!

Erik Wolters 04 Jul 2022 - 10:36

Mijn vriendin had een noodsituatie en toen kwamen we hier terecht. We waren geen vaste patiënt, maar werden zo fijn te woord gestaan en direct behandeld, waardoor we besloten om hier patiënt te worden.

De tandarts neemt de tijd om je uitleg te geven over je gebit en geeft ook handige tips. Ik ben nu voor een controle en een schoonmaak langs geweest en beide keren heel vriendelijk en goed geholpen. En het belangrijkste, ik ben er ook wijzer uit gekomen en besteed daardoor nu beter aandacht aan mijn gebit.

Laura Willemse 04 Jul 2022 - 09:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

bahi dias 27 Jun 2022 - 22:08

Super service! Neemt uitgebreid de tijd om het plan te bespreken en zorgt ervoor dat de behandeling pijnloos verloopt 👌🏻

Youri Vanluer 27 Jun 2022 - 20:33

Deze Google-recensie is zonder tekst

Ahlam Kodade 27 Jun 2022 - 11:39

(Vertaald door Google) Normaal gesproken ben ik super bang voor bezoeken aan de tandarts, maar ik voelde me hier zeer op mijn gemak! Niyan was erg aardig en gastvrij en haar werk is onberispelijk. En ofc Engels wordt hier gesproken dus geen probleem voor internationals!

(Origineel)
Normally I'm super scared of visits to the dentist but I was extremely comfortable coming here! Niyan was very kind and welcoming and her work is impeccable. And ofc English is spoken here so not a problem for internationals!

Ryangombe IV 23 Jun 2022 - 12:46

Vind het een slechte praktijk. Afspraken worden niet nagekomen. Totaal geen service en niet aan te raden. Wees op je hoede.

waardering
Reactie van/namens: Dental&Co - de Helftheuvel

Beste Ryan, bedankt voor uw review en wat jammer dat u dit zo hebt ervaren.

We zouden graag met u in gesprek willen, echter kunnen wij uw naam “Ryan Gombe” niet in ons systeem vinden.

Graag willen wij u uitnodigen om zelf een keer bij ons langs te komen, zodat u onze service zelf kunt ervaren en een oprechte review kunt schrijven.

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen.
Zodat wij u persoonlijk kunnen helpen.

Mvg,

Dental & Co

Sanae Sanae 18 Mei 2022 - 12:31

Top service, neemt de tijd voor je. Bekijkt ook alle mogelijke heden om je te helpen.👌🏼

Brigitte Sanger 02 Mei 2022 - 13:08

Hele fijne tandarts / mondhygiëniste, zeer kundig en professioneel en bovenal zeer vriendelijk!

Thomas Leenstra 27 Apr 2022 - 11:56

Niyan heeft een prachtige tandartspraktijk gerealiseerd. Als patiënt bij haar, een en al lof voor haar behandeling. Als collega van haar, een en al lof voor de prachtige facings die zij maakt. Fanatiek als zij is, is alleen het mooiste resultaat goed genoeg voor haar patiënten!

Huyen M.Tran 27 Apr 2022 - 03:23

(Vertaald door Google) Zeer vriendelijke en no nonsens bediening. De tandarts is super behulpzaam en eerlijk over welke diensten/behandelingen het beste bij jou passen. Beveel de kliniek ook ten zeerste aan voor expats!

(Origineel)
Very friendly and no-nonsense service. The dentist is super helpful and honest about what services/ treatments suit your needs best. Highly recommend the clinic for expat as well!

Dara rds Suleiman 23 Apr 2022 - 23:08

Geweldige behandeling, vrijwel pijnloos dankzij de nieuwste apparatuur. Niyan geeft duidelijke uitleg en instructies en is erg vriendelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Daarnaast is de praktijk een lust voor het oog. Ik ben meer dan tevreden en kom graag terug.

Andy Kloppenburg 21 Apr 2022 - 20:35

Ik ben hier goed en zeer professioneel geholpen. Ik kreeg er goed en gedegen uitleg, voordat er met de behandeling begonnen werd.

Kaatjelam 15 Apr 2022 - 22:02

Vandaag mijn eerste keer onder de zorgvuldige handen van niyan mijn gebit laten reinigen.
Ik vond het een hele prettige ervaring . Ze stelt je op je gemak,legt alles goed uit wat ze gaat doen, en zelfs met mijn gevoelige tanden vond ik het niet pijnlijk of vervelend. Ik lag heerlijk zen in de stoel. Ik ben super tevreden, en kom heel graag weer terug.
Dankjewel.voor de goede zorgen!

w&f elm 15 Apr 2022 - 10:50

Praktijk is super hygiënisch. Deskundig en professioneel. Kijken naar wat goed en beter is voor mij en mijn dochtertje. Bedankt voor de goede zorgen en de bruikbare tips! En de behandelingen zijn super! Tanden zijn weer helemaal schoon en wit! Smile!

Eliy Walid 14 Apr 2022 - 12:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Z Saidi 14 Apr 2022 - 08:01

Wat een fijn personeel! Veel praktijken in de buurt maar hier rijd ik graag een afstandje voor.
Goed geholpen met mijn probleem, ze denken graag met je mee. Erg kundig!

Wendy Combetto 13 Apr 2022 - 21:06

Lieve en goede mondhygiëniste. Absoluut een aanrader

Siham Aoulad 10 Apr 2022 - 19:06

Jarenlang ga ik een paar keer per jaar naar de mondhygiënist. Nooit zijn mijn tanden zo goed gereinigd als hier. Erg tevreden over de adviezen en deskundigheid van Niyan.
Daarnaast ziet de praktijk er erg schoon en stijlvol uit.

Alexander 10 Apr 2022 - 18:15

Maakt prachtige en natuurlijke glimlach bij jou en verstaat haar vak!

Pam H 10 Apr 2022 - 10:58

Ik ben bij Dental&co geweest voor het reinigen van mijn gebit. Wat een lieve en kundige mondhygiëniste. Bedankt voor de goede en fijne behandeling. Zeker een aanrader.

Jaouad Najih 09 Apr 2022 - 20:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Suraya Lakoma 09 Apr 2022 - 09:34

Super tevreden ! Ze gaat super leuk met kinderen om , stelt ze gerust en maakt ze zelfverzekerd. Na mijn reiniging waren mijn tanden super schoon en een stuk witter ! Kan niet wachten op mijn volgende afspraak .

minna snijders 08 Apr 2022 - 22:25

Erg kundig en vriendelijk personeel, super fijn behandeld!

Shabira Hamdard 08 Apr 2022 - 22:14

Telefonisch goed te woord gestaan en na een eerste afspraak zeer tevreden weg gegaan. Ze gaan hier hygiënisch en professioneel te werk. Niyan is een vriendelijke jongedame waarbij je, je snel op je gemak voelt. Behandelingen worden met zorg uitgevoerd en je merkt dat er voor elk patiënt de tijd genomen word die er nodig is. Wat een top praktijk is dit!

Farzaneh Yaghoubi 08 Apr 2022 - 22:05

Vandaag een uitstekende behandeling gehad bij Niyan. Ze is vriendelijk, behulpzaam en kundig.
Ik wil haar graag complimenteren met haar professionaliteit en bedanken.

Lana Ay 08 Apr 2022 - 21:54

Ik ben ontzettend goed geholpen door Niyan. Al vanaf het minuut dat ik binnen liep, voelde ik me al op me gemak. De praktijk ziet er super netjes uit en heeft een fijn sfeertje. Daarnaast gebruikt ze de nieuwste apparaturen, waardoor ik totaal geen gevoeligheid ervaarde. Ze neemt de tijd voor je en is flexibel met tijden. Een woord; tevreden!! Zeker een aanrader dus.

chaymae majiti 08 Apr 2022 - 21:50

Geweldige praktijk. Er wordt naar naar je geluisterd en meegedacht. Bij klachten kan je snel terecht en er wordt ook nog eens gebeld achteraf hoe het gaat. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Dental & Co. Raad ook iedereen aan die op zoek is naar de nieuwste technieken om hier een afspraak te maken.

amal Salah 04 Apr 2022 - 14:37

Vandaag bij Dental&co geweest, wat een ontzettend prachtige stijlvolle kliniek is dit! Heel vriendelijk ontvangen door Niyan, die zeer professioneel te werk gaat en ook echt luistert naar je wensen.

Raz Khailany 25 Mrt 2022 - 21:13

Ik ben hier zó ontzettend goed geholpen. Ik heb jarenlang last gehad met het kauwen van eten vanwege gevoeligheid van mijn tanden en heb met behulp van mevrouw Suleiman hier gelukkig geen last meer van. Waar anderen de moeite niet voor wouden nemen heeft mevrouw Suleiman geduld voor gehad en mij geholpen. Super fijne kliniek en top service!

Lorita muriqi 25 Mrt 2022 - 20:17

Vandaag bij Dental & Co geweest voor facings.
Ik ben zo onwijs blij met het resultaat!!
Er wordt goed naar je geluisterd en het is precies wat ik wilde. Een erg deskundig en professioneel team!

Clinton Snel 05 Mrt 2022 - 21:12

Dental en co is een praktijk die service hoog in het vaandel heeft staan! Ik heb dit op dit niveau nooit eerder ervaren bij een andere praktijk. Ze zijn deskundig en nemen de tijd voor je. Ik kan ze zeker aanbevelen!

La Toya Bron 05 Mrt 2022 - 20:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

MoBa 23 Feb 2022 - 21:41

Niyan heeft mij fantastisch geholpen met reinigen en het maken van een bitje voor bleken. Ze nam de tijd met reinigen en informeerde mij goed over het bleken. Na twee weken had ik stralend witte tanden. De zaak is heel stijlvol ingericht en je voelt je gelijk op je gemak.

Tim R 15 Dec 2021 - 14:29

Na alleen een fijn gesprek gehad te hebben via de telefoon heb ik besloten om mij bij Dental&Co in te schrijven voor het nieuwe jaar. De duidelijke uitleg, mogelijkheden en vooral de kalmte die de eigenaresse uitstraalt geven een duidelijke indruk dat deze praktijk de moeite waard is!

Suzzane Van der Wouden 14 Dec 2021 - 01:41

Wat is Niyan toch een dame met hart voor haar vak! Tijdens mijn afspraak was ze erg geruststellend en meedenkend. Ik ben erg angstig en ze wist hier goed mee om te gaan. De praktijk voelt niet aan als een bezoekje aan de tandarts. Ook had ik een vraag over welke tandpasta ik nu het beste kon gebruiken en welke elektrische tandenborstel ik moest aanschaffen. Ze legde me dit uitgebreid uit en later kreeg ik notabene nog op een zaterdagavond een uitgebreide mail met verschillende soorten/merken elektrische tandenborstels van de beste keus tot een instapmodel. Ook had ze uitgezocht op welke websites er acties waren voor alle 5 de borstels. Dit alles zodat ze er zeker van zou zijn dat ik van de laagste prijs zou profiteren! En had ze nog een lijstje gemaakt met tandpasta’s die goed paste bij mijn mondsituatie. En een instructie filmpje voor mijn ragers. Al met al heb ik nog nooit zo een service elders meegemaakt!

Maxime Oosterling 06 Dec 2021 - 16:09

Super blij met deze praktijk! Naast dat het er allemaal prachtig uitziet is Niyan super vriendelijk, deskundig, kijkt ze echt met je mee en zorgt ze ervoor dat je je op je gemakt voelt. Ook is de praktijk heel makkelijk te bereiken met het OV, waar ik normaal met tegenzin naar de tandarts ging is dat nu helemaal niet meer het geval, ik raad iedereen deze praktijk aan!

Bram A. 01 Dec 2021 - 16:49

Top service en een professionele praktijk. Kon na het bellen voor een afspraak de volgende dag meteen terecht voor controle en reiniging.

Vervolgens ook advies gekregen voor aanschaf van tandenborstel die het best past bij mijn gebit en manier van poetsen.

Aanrader!

Yannic Leesconsulent 05 Nov 2021 - 19:06

Wat een prachtige en stijlvolle praktijk. Al vanaf het moment van inschrijven ( maanden voordat de praktijk open ging) ervaar je een enorme klantvriendelijkheid. Ik ben elke maand gebeld met een praktijk update.
Vandaag was ik voor het eerst voor een behandeling bij Niyan. Bij mijn vorige mondhygiëniste zag ik enorm op tegen de (pijnlijke)behandeling. Maar deze praktijk maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en apparatuur. Wat een verademing!
Niyan is vriendelijk, zeer deskundig en ze denkt echt met je mee!

Simone Da Ponte 29 Okt 2021 - 14:12

Ik ben er vandaag voor het eerst geweest, ondanks dat ik een fout had gemaakt in mijn agenda, was Niyan super flexibel en kon ik alsnog iets later komen. Verder had ik meteen het idee dat ik een luxe kliniek binnenliep, maar toch met een hoop Brabantse gezelligheid :) Ik kan Dental&Co niets anders dan aanraden!

Glara Sofi 23 Okt 2021 - 10:50

Net nieuw geopende praktijk! De luxe en vooral ontspannende uitstraling sprak mij erg aan. Ik vind het meestal niet leuk om naar de mondhygiëniste te gaan, maar voornamelijk door de gezellige mond hygiëniste voelt het net een uitje.

Lieke Verbeek 22 Okt 2021 - 17:15

Niyan is een super lieve meid en ze luistert goed naar wat je wilt. Ben zelf angstig maar heb dit helemaal niet ervaren. De praktijk straalt een en al rust uit.

Esmee 22 Okt 2021 - 14:37

Super mooie praktijk en een hele lieve mondhygiënist!

Tara Niel 22 Okt 2021 - 14:17

Wauw! Deze kliniek is niet alleen supermooi, netjes en schoon, maar ook de mondhygiëniste is echt heel aardig. Ik ging weg met een heel schoon gebit :) Tot de volgende keer!

Saar S 22 Okt 2021 - 14:05

Deze Google-recensie is zonder tekst