Dental&Co - de Helftheuvel

Dental&Co - de Helftheuvel
Helftheuvelpassage 24, 5224 AP Den Bosch
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.9
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
ISO 9001
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 21:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00
 • arrow zaterdag
  9:00 - 12:00

 

Tandarts Den Bosch

Leer Dental&Co kennen

OVER ONS

Wij stellen ons graag aan u voor als een jong en dynamisch team die kwaliteit hoog in het vaandel heeft staan. Wij streven naar perfectie door up-to-date te blijven van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons vakgebied. Dit doen we met behulp van de modernste apparatuur en cursussen zowel in het binnen- als buitenland.

In onze praktijk maken we de keuzes samen. We kijken naar uw wensen en onze bevindingen, deze bundelen we samen tot een behandelplan wat volledig naar uw wens is en in uw financiële plaatje past.

Wij staan voor transparante zorg.

 

Een oase van rust,

GEEN ANGST

Bang zijn voor de tandarts is niet ongewoon, je hoeft je hier dan ook zeker niet voor te schamen. Zo’n 800.000 Nederlanders zijn zelfs zo bang dat ze niet meer durven te gaan.

De oorzaak hiervan kan komen door bijvoorbeeld een slechte ervaring in het verleden, angst voor witte jassen, afschrikwekkende verhalen van anderen of voor het geluid van de boor. Het begint vaak al met het idee dat je een afspraak hebt. Vervolgens raap je al je moed bij elkaar en loop je de praktijk binnen. De geur en de ruimte zorgen voor die eerste associatie met het onderliggend probleem.

Dental&Co is hier volledig op ingericht. Zodra u de praktijk binnenstapt ervaart u een oase van rust. Onze patiënten zeggen ook wel dat het voelt alsof je iemand z’n huiskamer binnenstapt. Door onze tien jaar aan ervaring binnen het vak en de vele verhalen van onze patiënten die bijgedragen hebben aan onze visie, verwelkomen we u graag bij ons thuis.

Wat de oorzaak ook is van uw angst, het is erg belangrijk dat er een sfeer van wederzijds vertrouwen is tussen u en uw behandelaar. Wij besteden veel aandacht aan de behandeling van volwassenen en kinderen met angst. We nemen hier graag geruime tijd voor om samen te praten over wat nu het beste bij jou past. Als u bang bent om een behandeling te ondergaan of allerlei vragen heeft schroom dan niet om dit aan te geven. 

Wij zijn uw zorgverlener en uw zorg staat bij ons centraal. U bent meer voor ons dan een nummertje. U bent dat bekend gezicht wat we om het half jaar of vaker zien. Uw verhalen over uw belangrijke momenten bijv. de geboorte van uw (klein)kind of het slagen voor een examen zijn wat onze werkdag leuker maken. U bent waar wij het voor doen.

Aromatherapie

Neem rustig plaats op de bank en laat u leiden door de aromatherapie die door de praktijk wordt verspreid. Er verschijnen meer en meer studies die de werking en eigenschappen van oliën ondersteunen. Het lijkt erop dat onze reukzin een grote rol speelt bij de werking van aromatherapie. De geurreceptoren in onze neus communiceren met delen van onze hersenen (limbisch systeem) die herinneringen en emoties opslaan. Er zijn aanwijzingen dat inademing van moleculen uit essentiële oliën het limbisch systeem stimuleert en vanuit daar onze fysieke, emotionele en mentale gezondheid beïnvloedt. Aromatherapie wordt ingezet op verschillende niveaus – van thuisgebruik, spa’s of ziekenhuizen. Het lijkt er sterk op dat essentiële oliën een positief effect geven bij verbetering van de stemming en het bevorderen van een gevoel van ontspanning. Van oliën als lavendel, roos, sinaasappel, bergamot, citroen en sandelhout is aangetoond dat ze kunnen ondersteunen bij onrust en stress.

Alles over onze TARIEVEN

Kinderen en jongeren tot 18 jaar krijgen de behandelingen volledig vergoedt vanuit de basisverzekering. Alle vanuit de praktijk georganiseerde kidsevents zijn ook geheel kosteloos voor de ouders.

Wij houden ons aan de standaard tarieven die door De Nederlandse Zorgautoriteit (NZa), in opdracht van de overheid, voor elke behandeling zijn vastgesteld. Deze tarieven kunt u terugvinden in de tariefbeschikking tandheelkundige zorg van de NZa.

Aanvullende tandartsverzekering

Door een aanvullende tandartsverzekering af te sluiten bij uw zorgverzekeraar bent u volledig of deels gedekt voor kosten bij uw mondzorgspecialist. U kunt dan een gedeelte of de gehele behandeling vergoed krijgen. Welke behandelingen en hoeveel u vergoed krijgt, verschilt per verzekeraar en uw polis. Heeft u vragen over uw vergoeding, uw polisvoorwaarden of andere vragen over uw zorgverzekering? Dan adviseren wij u contact op te nemen met uw zorgverzekeraar. 

In onze praktijk geven wij u graag alle aandacht en goede zorg. Daarom werken wij samen met Infomedics voor het versturen en innen van onze rekeningen. Dit betekent dat u een rekening voor de zorg krijgt van Infomedics.

 

https://dentalenco.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde
 • Kleine kaakchirurgische ingrepen

Team

tandarts
0.0
Niyan Suleiman
tandarts
0.0
E.M.J. De Winter
Tandarts
BIG nummer: 59926829502

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Avond behandeling mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Spoed
0.0
0 waarderingen
4.9
41 waarderingen
0.0
0 waarderingen
Jorrick Huissen 10 Jun 2022 - 10:19

Wees op je hoede hier! Je word niet serieus genomen bij een klacht, en direct aan de kant geschoven. Je kan merken dat dit een beginnend bedrijf is want de service is ver te zoeken! Voor facings zal ik deze praktijk niet aanbevelen.. ——————————————————————————————— Beste, wat apart dat via deze weg mij wel een eens service word aangeboden, en dan even over mijn naam, kijkt u ook even alle namen hieronder na in het systeem want gelooft u het zelf ;)

waardering
Reactie van/namens: Dental&Co - de Helftheuvel

Beste Jorrick, bedankt voor de review en wat jammer dat u dit zo hebt ervaren. We zouden graag met u in gesprek willen, echter kunnen wij uw naam “Jorrick Huisen” of de naam “Henk Pieter” die u hiervoor gebruikte voor uw account niet in ons systeem vinden. Graag willen wij u uitnodigen om een keer bij ons langs te komen, zodat u onze service echt kunt ervaren en een oprechte review kunt schrijven. Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u telefonisch contact met ons opnemen. Zodat wij u persoonlijk kunnen helpen. Mvg, Dental & Co

Dave 06 Jun 2022 - 12:18

Prachtige, professionele praktijk waar je vriendelijk wordt ontvangen. Er werd goed gekeken naar mijn wensen. Ik kreeg een duidelijke uitleg vooraf en een kostenoverzicht. Ik kan Dental & Co aanraden.

Sanae Sanae 18 Mei 2022 - 12:31

Top service, neemt de tijd voor je. Bekijkt ook alle mogelijke heden om je te helpen.👌🏼

Brigitte Sanger 02 Mei 2022 - 13:08

Hele fijne tandarts / mondhygiëniste, zeer kundig en professioneel en bovenal zeer vriendelijk!

Thomas Leenstra 27 Apr 2022 - 11:56

Niyan heeft een prachtige tandartspraktijk gerealiseerd. Als patiënt bij haar, een en al lof voor haar behandeling. Als collega van haar, een en al lof voor de prachtige facings die zij maakt. Fanatiek als zij is, is alleen het mooiste resultaat goed genoeg voor haar patiënten!

Huyen M.Tran 27 Apr 2022 - 03:23

(Vertaald door Google) Zeer vriendelijke en no nonsens bediening. De tandarts is super behulpzaam en eerlijk over welke diensten/behandelingen het beste bij jou passen. Beveel de kliniek ook ten zeerste aan voor expats! (Origineel) Very friendly and no-nonsense service. The dentist is super helpful and honest about what services/ treatments suit your needs best. Highly recommend the clinic for expat as well!

Dara rds Suleiman 23 Apr 2022 - 23:08

Geweldige behandeling, vrijwel pijnloos dankzij de nieuwste apparatuur. Niyan geeft duidelijke uitleg en instructies en is erg vriendelijk. Je voelt je meteen op je gemak. Daarnaast is de praktijk een lust voor het oog. Ik ben meer dan tevreden en kom graag terug.

Andy Kloppenburg 21 Apr 2022 - 20:35

Ik ben hier goed en zeer professioneel geholpen. Ik kreeg er goed en gedegen uitleg, voordat er met de behandeling begonnen werd.

Kaatjelam 15 Apr 2022 - 22:02

Vandaag mijn eerste keer onder de zorgvuldige handen van niyan mijn gebit laten reinigen. Ik vond het een hele prettige ervaring . Ze stelt je op je gemak,legt alles goed uit wat ze gaat doen, en zelfs met mijn gevoelige tanden vond ik het niet pijnlijk of vervelend. Ik lag heerlijk zen in de stoel. Ik ben super tevreden, en kom heel graag weer terug. Dankjewel.voor de goede zorgen!

w&f elm 15 Apr 2022 - 10:50

Praktijk is super hygiënisch. Deskundig en professioneel. Kijken naar wat goed en beter is voor mij en mijn dochtertje. Bedankt voor de goede zorgen en de bruikbare tips! En de behandelingen zijn super! Tanden zijn weer helemaal schoon en wit! Smile!

Eliy Walid 14 Apr 2022 - 12:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Z Saidi 14 Apr 2022 - 08:01

Wat een fijn personeel! Veel praktijken in de buurt maar hier rijd ik graag een afstandje voor. Goed geholpen met mijn probleem, ze denken graag met je mee. Erg kundig!

Wendy Combetto 13 Apr 2022 - 21:06

Lieve en goede mondhygiëniste. Absoluut een aanrader

Siham Aoulad 10 Apr 2022 - 19:06

Jarenlang ga ik een paar keer per jaar naar de mondhygiënist. Nooit zijn mijn tanden zo goed gereinigd als hier. Erg tevreden over de adviezen en deskundigheid van Niyan. Daarnaast ziet de praktijk er erg schoon en stijlvol uit.

Alexander 10 Apr 2022 - 18:15

Maakt prachtige en natuurlijke glimlach bij jou en verstaat haar vak!

Pam H 10 Apr 2022 - 10:58

Ik ben bij Dental&co geweest voor het reinigen van mijn gebit. Wat een lieve en kundige mondhygiëniste. Bedankt voor de goede en fijne behandeling. Zeker een aanrader.

Jaouad Najih 09 Apr 2022 - 20:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Suraya Lakoma 09 Apr 2022 - 09:34

Super tevreden ! Ze gaat super leuk met kinderen om , stelt ze gerust en maakt ze zelfverzekerd. Na mijn reiniging waren mijn tanden super schoon en een stuk witter ! Kan niet wachten op mijn volgende afspraak .

minna snijders 08 Apr 2022 - 22:25

Erg kundig en vriendelijk personeel, super fijn behandeld!

Shabira Hamdard 08 Apr 2022 - 22:14

Telefonisch goed te woord gestaan en na een eerste afspraak zeer tevreden weg gegaan. Ze gaan hier hygiënisch en professioneel te werk. Niyan is een vriendelijke jongedame waarbij je, je snel op je gemak voelt. Behandelingen worden met zorg uitgevoerd en je merkt dat er voor elk patiënt de tijd genomen word die er nodig is. Wat een top praktijk is dit!

Süreyya Zürri 08 Apr 2022 - 22:10

Super fijne tandartspraktijk. Ik ben de behandelaars zo dankbaar dat ze mij van mijn angst voor de tandarts af hebben geholpen. Ze nemen de tijd voor je en ik kan rustig mijn verhaal doen. Ik mocht de eerste keer langskomen om gewoon een bakje thee te drinken en even kennis te maken met de eigenaresse. Ik had haar aan de telefoon verteld dat ik er angstig was. Wat ben ik blij dat deze nieuwe tandartspraktijk bij mij om de hoek is komen te zitten!

Farzaneh Yaghoubi 08 Apr 2022 - 22:05

Vandaag een uitstekende behandeling gehad bij Niyan. Ze is vriendelijk, behulpzaam en kundig. Ik wil haar graag complimenteren met haar professionaliteit en bedanken.

Lana Ay 08 Apr 2022 - 21:54

Ik ben ontzettend goed geholpen door Niyan. Al vanaf het minuut dat ik binnen liep, voelde ik me al op me gemak. De praktijk ziet er super netjes uit en heeft een fijn sfeertje. Daarnaast gebruikt ze de nieuwste apparaturen, waardoor ik totaal geen gevoeligheid ervaarde. Ze neemt de tijd voor je en is flexibel met tijden. Een woord; tevreden!! Zeker een aanrader dus.

chaymae majiti 08 Apr 2022 - 21:50

Geweldige praktijk. Er wordt naar naar je geluisterd en meegedacht. Bij klachten kan je snel terecht en er wordt ook nog eens gebeld achteraf hoe het gaat. Ik ben blij dat ik de overstap heb gemaakt naar Dental & Co. Raad ook iedereen aan die op zoek is naar de nieuwste technieken om hier een afspraak te maken.

amal Salah 04 Apr 2022 - 14:37

Vandaag bij Dental&co geweest, wat een ontzettend prachtige stijlvolle kliniek is dit! Heel vriendelijk ontvangen door Niyan, die zeer professioneel te werk gaat en ook echt luistert naar je wensen.

Raz Khailany 25 Mrt 2022 - 21:13

Ik ben hier zó ontzettend goed geholpen. Ik heb jarenlang last gehad met het kauwen van eten vanwege gevoeligheid van mijn tanden en heb met behulp van mevrouw Suleiman hier gelukkig geen last meer van. Waar anderen de moeite niet voor wouden nemen heeft mevrouw Suleiman geduld voor gehad en mij geholpen. Super fijne kliniek en top service!

Lorita muriqi 25 Mrt 2022 - 20:17

Vandaag bij Dental & Co geweest voor facings. Ik ben zo onwijs blij met het resultaat!! Er wordt goed naar je geluisterd en het is precies wat ik wilde. Een erg deskundig en professioneel team!

Clinton Snel 05 Mrt 2022 - 21:12

Dental en co is een praktijk die service hoog in het vaandel heeft staan! Ik heb dit op dit niveau nooit eerder ervaren bij een andere praktijk. Ze zijn deskundig en nemen de tijd voor je. Ik kan ze zeker aanbevelen!

La Toya Bron 05 Mrt 2022 - 20:44

Deze Google-recensie is zonder tekst

MoBa 23 Feb 2022 - 21:41

Niyan heeft mij fantastisch geholpen met reinigen en het maken van een bitje voor bleken. Ze nam de tijd met reinigen en informeerde mij goed over het bleken. Na twee weken had ik stralend witte tanden. De zaak is heel stijlvol ingericht en je voelt je gelijk op je gemak.

Tim R 15 Dec 2021 - 14:29

Na alleen een fijn gesprek gehad te hebben via de telefoon heb ik besloten om mij bij Dental&Co in te schrijven voor het nieuwe jaar. De duidelijke uitleg, mogelijkheden en vooral de kalmte die de eigenaresse uitstraalt geven een duidelijke indruk dat deze praktijk de moeite waard is!

Suzzane Van der Wouden 14 Dec 2021 - 01:41

Wat is Niyan toch een dame met hart voor haar vak! Tijdens mijn afspraak was ze erg geruststellend en meedenkend. Ik ben erg angstig en ze wist hier goed mee om te gaan. De praktijk voelt niet aan als een bezoekje aan de tandarts. Ook had ik een vraag over welke tandpasta ik nu het beste kon gebruiken en welke elektrische tandenborstel ik moest aanschaffen. Ze legde me dit uitgebreid uit en later kreeg ik notabene nog op een zaterdagavond een uitgebreide mail met verschillende soorten/merken elektrische tandenborstels van de beste keus tot een instapmodel. Ook had ze uitgezocht op welke websites er acties waren voor alle 5 de borstels. Dit alles zodat ze er zeker van zou zijn dat ik van de laagste prijs zou profiteren! En had ze nog een lijstje gemaakt met tandpasta’s die goed paste bij mijn mondsituatie. En een instructie filmpje voor mijn ragers. Al met al heb ik nog nooit zo een service elders meegemaakt!

Maxime Oosterling 06 Dec 2021 - 16:09

Super blij met deze praktijk! Naast dat het er allemaal prachtig uitziet is Niyan super vriendelijk, deskundig, kijkt ze echt met je mee en zorgt ze ervoor dat je je op je gemakt voelt. Ook is de praktijk heel makkelijk te bereiken met het OV, waar ik normaal met tegenzin naar de tandarts ging is dat nu helemaal niet meer het geval, ik raad iedereen deze praktijk aan!

Bram A. 01 Dec 2021 - 16:49

Top service en een professionele praktijk. Kon na het bellen voor een afspraak de volgende dag meteen terecht voor controle en reiniging. Vervolgens ook advies gekregen voor aanschaf van tandenborstel die het best past bij mijn gebit en manier van poetsen. Aanrader!

Yannic Leesconsulent 05 Nov 2021 - 19:06

Wat een prachtige en stijlvolle praktijk. Al vanaf het moment van inschrijven ( maanden voordat de praktijk open ging) ervaar je een enorme klantvriendelijkheid. Ik ben elke maand gebeld met een praktijk update. Vandaag was ik voor het eerst voor een behandeling bij Niyan. Bij mijn vorige mondhygiëniste zag ik enorm op tegen de (pijnlijke)behandeling. Maar deze praktijk maakt gebruik van de nieuwste ontwikkelingen en apparatuur. Wat een verademing! Niyan is vriendelijk, zeer deskundig en ze denkt echt met je mee!

Simone Da Ponte 29 Okt 2021 - 14:12

Ik ben er vandaag voor het eerst geweest, ondanks dat ik een fout had gemaakt in mijn agenda, was Niyan super flexibel en kon ik alsnog iets later komen. Verder had ik meteen het idee dat ik een luxe kliniek binnenliep, maar toch met een hoop Brabantse gezelligheid :) Ik kan Dental&Co niets anders dan aanraden!

Glara Sofi 23 Okt 2021 - 10:50

Net nieuw geopende praktijk! De luxe en vooral ontspannende uitstraling sprak mij erg aan. Ik vind het meestal niet leuk om naar de mondhygiëniste te gaan, maar voornamelijk door de gezellige mond hygiëniste voelt het net een uitje.

Lieke Verbeek 22 Okt 2021 - 17:15

Niyan is een super lieve meid en ze luistert goed naar wat je wilt. Ben zelf angstig maar heb dit helemaal niet ervaren. De praktijk straalt een en al rust uit.

Esmee 22 Okt 2021 - 14:37

Super mooie praktijk en een hele lieve mondhygiënist!

Tara Niel 22 Okt 2021 - 14:17

Wauw! Deze kliniek is niet alleen supermooi, netjes en schoon, maar ook de mondhygiëniste is echt heel aardig. Ik ging weg met een heel schoon gebit :) Tot de volgende keer!

Nini93 2 22 Okt 2021 - 14:05

Deze Google-recensie is zonder tekst