Kinderkliniek TandInZicht

Kinderkliniek TandInZicht
Kerksteeg 1, 3732HK De Bilt
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.0
Google
4.1
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 17:00

De kindertandarts voor jou! Wij zijn gevestigd in De Bilt. Wij nemen nog nieuwe patienten aan.

U kunt bij ons terecht met bijvoorbeeld kinderen met:
- bijzondere gebitsproblemen
- acute pijn
- angst
- gedragsproblemen, Autisme Spectrum Stoornissen (ASS)
- een (meervoudige) beperking.

https://www.tandinzicht.nl
ster
Informatie

Specialisaties

 • Mondhygiëne
 • Angst behandeling
 • Kindertandheelkunde
 • Lachgas sedatie mogelijk
 • Gehandicapte patiënten

Team

tandarts
0.0
A.H.O. Riem
Tandarts
tandarts
0.0
D.C.E. Majtlis - de Haes
Tandarts
tandarts
9.0
Lisanne Lageweg
Mondhygiënist

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
 • Narcose (intraveneuze sedatie)
9.0
1 waarderingen
4.1
34 waarderingen
0.0
0 waarderingen
waardering icon
Jan 08 Apr 2022 - 23:33 Lisanne Lageweg (Mondhygiënist)
Vandaag zijn we met Jan naar tandarts inzicht gegaan ,wat een openbaring gelijk al bij binnenkomst kun je zien dat de inrichting heel slim en kindvriendelijk is ingericht ,dat kan ik namelijk u allemaal heel goed vertellen omdat hiervoor namelijk 2 tandartsen en 2 ziekenhuizen ben geweest met een ziek kind die onder de medicatie zit en niet meer kon eten van de pijn,daarna werden we vriendelijk opgehaald,er stond een probleem in de weg en dat was de cadeautjes machine,maar dat werd snel opgelost ,hulde,nu de behandelkamer , heel bijzonder ingericht kwa kleuren en gereedschap wat een slim verbogen was voor het zicht van de kinderen,na de snelle diagnose werd er een plan gemaakt na enkele uren werd zieke Jan bevrijd van zijn 2 pijnlijke tanden door zeer vakkundige tandartsen,hulde nogmaals,en de patiënt kreeg gelijk ijs en een cadeautje uit de automaat onder de verwijdering van de tanden werd er ook aan de toestand van de vader gedacht ,zeer attent,ik wil met deze review wel even benadrukken dat deze instelling de daadkracht hebben en kunnen om een uniek resultaat neer te zetten voor mijn kind dus ook voor alle kinderen.
Duidelijke uitleg
9
Behandeltijd
9
Is deskundig
9
Aanbeveling
9
9.0
Karimmusic 13 Jun 2022 - 12:21

Belachelijk manier van omgang met mensen. Onwijs belachelijk. Geen goed woord voor over. Afzetters!

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste Karimmusic, wat een vervelend bericht. Ik kan helaas uw ervaring met Tandinzicht niet beoordelen omdat ik Karimmusic niet kan vinden in ons systeem. Mocht uw wens zijn dat ik dit voor u uitzoek dan zou ik graag van de betreffende persoon de achternaam en het geboortedatum willen ontvangen. Dit kunt u sturen naar kaaij@tandinzicht.nl. Graag tot horens.

P Lv (Anoniem) 12 Jun 2022 - 19:25

Bedankt voor de goede zorgen

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Wij zijn blij dat wij deze goede zorg hebben mogen uitvoeren en danken u voor het vertrouwen. Ik zal deze complimenten overbrengen aan de rest van ons team.

Melanie Mel 27 Mei 2022 - 10:22

Speciale kindertandarts ook voor kinderen met een beperking. Zijn heel professioneel en vriendelijk.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank u wel voor deze review. Ik zal dit bericht met het team delen.

ana tasic 30 Apr 2022 - 12:03

Goed en snel geholpen Vriendelijke personeel en oogt heel schoon

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank u wel voor uw review. Ik zal uw beoordeling delen met het team. Mvg

ginginricco 14 Feb 2022 - 21:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste ginginricco, wat spijtig om te zien dat u ons één ster geeft. Graag zou ik willen vernemen waarom wij in uw beleving zo slecht scoren. Omdat ik niet kan achterhalen wie u bent kunnen wij niets leren over wat er eventueel is mis gegaan. Ik wil u dan ook vragen om contact met mij op te nemen. U kunt een mail sturen naar kaaij@tandinzicht.nl of de praktijk bellen 030-2200350. Graag tot horens, Johan van der Kaaij

Adeel Umar 24 Jan 2022 - 12:04

Vandaag werd mijn vrouw gebeld omdat ze de afspraak had geannuleerd bij de tandarts( ruim 5 weken van te voren). De receptioniste was zo asociaal ze bleef maar vragen stellen waarom de afspraak geannuleerd werd het leek alsof ze mijn vrouw niet wilde geloven( ze kan beter bij de politie bureau werken).Mijn vrouw vertelde haar dat ze paar dagen terug had gebeld omdat er bloed uit de tanden van onze zoon kwam en dat de receptioniste pas een afspraak na 5 weken kon maken en dat we pas een afspraak kregen als het om spoed ging. Als moeder zijnde ben je bezorgd als het om je kind gaat. Vervolgens heeft mijn vrouw een afspraak gemaakt bij onze eigen tandarts om dit na te laten kijken. We konden gelijk geholpen worden terwijl ze bij tandinzicht alleen willen helpen als het om spoed gaat. Mijn Vrouw heeft gezegd dat ze het niet normaal vindt dat zo ze benaderd werd. De receptioniste deed alsof haar neus bloedde. Zonder enige pardon heeft ze onze zoon uitgechreven.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw schrijven en fijn dat u in detail uitleg wat u is overkomen. Ik ben met uw review op onderzoek gegaan om te achterhalen wat hier is gebeurd. Ik kan de lezers van deze review meegeven dat het verhaal niet volledig is wat ons zorgen baart. Als u uw schrijven wil bespreken dan sta ik hier open voor. Het doel van TandInZicht is dat uw kindje de best zorg krijgt en dat is een doel die alleen door samenwerking tussen ouders en professional gehaald kan worden waarbij de juiste informatie heel belangrijk is.

Rebecca Herkströter 28 Sep 2021 - 08:03

Een praktijk die ik iedere ouder met kinderen kan aanraden! Lief deskundig personeel die zich aanpassen om op kinder niveau te communiceren waardoor de kids zich veilig en vertrouwd voelen. Blij dat ik hier de kids heb laten behandelen. Dikke duim ☺️

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste Rebecca Herkströter, dank voor de dikke duim. Dit is waar we het allemaal voor doen.

Jaimy Zaaijer 27 Aug 2021 - 15:07

Vanmorgen met onze dochter van vier jaar bij Tandinzicht geweest. Er zouden twee kiezen getrokken worden en twee gaatjes gevuld. We vonden het verschrikkelijk dat dit moest gebeuren. Maar onze oprechte complimenten naar tandarts Paulien en haar assistente. Door continu te blijven communiceren met onze dochter heeft zij (en dus wij als ouder ook) zich op haar gemak gevoeld en konden de kiezen getrokken worden zo'n roesje of narcose. Wij staan er van versteld hoe goed en netjes dit is gedaan er werd heel veel tijd voor ons genomen. Alles is in duidelijk overleg gegaan. Dankjewel voor de meer dan goede zorgen voor onze dochter.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste Jaimy Zaaijer, Dank je wel voor dit mooi compliment ik zal uw bevindingen met het team delen.

S. Adema 01 Apr 2021 - 14:58

Géén fijne ervaring gehad met een kind dat bang is voor de tandarts! Wij gaan opzoek naar een andere tandarts.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Geachte mevrouw Adema, wat vervelend dit te moeten lezen. Zou u mij een mail kunnen sturen met uw ervaring zodat ik intern kan overleggen wat er mis is gegaan. Uw ervaring positief of negatief is altijd leerzaam. Mijn mailadres is kaaij@tandinzicht.nl.

Rob Hilgers 11 Mrt 2021 - 15:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw waardering. Ik zal deze aan het team overdragen

H Kroon 27 Jan 2021 - 17:59

Onze dochter van 4 had een gaatje, doorverwezen via eigen tandarts naar hier, omdat ze flink pijn had. Jawel had! De kies kon helaas niet gespaard worden, maar daar waren we op voorbereid. Onze grote dank aan tandartsen Marleen en Femke. Het was echt een pittige afspraak zo'n eerste keer, maar wat is onze dochter blij dat de pijn in de mond weg is. Echt dank dank dank! Jullie zijn toppers. Kinderen op het gemak stellen. Ik kan me daarom ook niet vinden in de 1 sterren reviews.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw schrijven en ik zal uw ervaring met het team delen.

Achi Charradi 21 Dec 2020 - 12:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor de vijf sterren

Nyree 05 Nov 2020 - 22:19

Na een behandeladvies in Rotterdam om de kies van onze dochter (3 jr) eruit te trekken zijn we op zoek gegaan naar een second opinion. Zo kwamen we uiteindelijk uit bij tandarts Arie Riem. We konden gelijk de volgende dag terecht. Arie Riem heeft uiteindelijk de kies van onze dochter kunnen behandelen. Haar kies is behouden, wij zijn heel blij hiermee. Wat een fijne en zeer kundige kindertandarts. Onze dochter ging hier met veel plezier naartoe, voelde zich altijd volledig op haar gemak. Een top tandarts voor kinderen, die beschikt over de nieuwste kennis en technieken en die alles heel goed uitlegt aan jou als ouder, zodat je weet waar je aan toe bent. Het was een eindje rijden vanuit Rotterdam naar de Bilt, maar het was de rit meer dan waard.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste Nyree Schipper, dank voor uw review. Leuk om te lezen dat uw dochter zo goed is geholpen. Ik zal ons team informeren over uw ervaring.

Zinzi Baay 26 Aug 2020 - 10:59

Gisteren met mijn zoontje geweest bij deze kliniek Behandeld door de kaakchirurg daar,ivm vrijleggen hoektand.Super lieve mensen ivm angst onder narcose geweest.De behandeling is ons 1000 pr meegevallen weinig napijn.Zeer goeden ervaring gehad in deze kliniek. Voor de kaakchirurg de anesthesist en de andere mensen die erbij waren heel erg bedankt.Dat de behandeling waar wij zo tegen op zagen zo super goed is verlopen! Fam baaij (Zenn baaij)

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste familie Baaij, dank voor uw review en fijn dat de behandeling is meegevallen. Ik zal u schrijven delen met ons team.

Hanneke Bresser 08 Feb 2020 - 21:13

Wat een fantastische vakmensen!! En hoe heerlijk dat zij bestaan voor kinderen met problemen met hun gebit! Ben nog helemaal emotioneel van hoe vakkundig en vooral warm en menselijk en lief ze onze dochter van 8 hebben behandeld. Narcose, kiezen trekken, kronen, alles wordt heel goed en duidelijk besproken, met alle ruimte voor vragen of onzekerheden. Echt een topteam daar! Kan ik alleen maar enorm aanraden! Eerst in Amsterdam bij een kindertandarts geweest, dat voelde niet helemaal goed. Pas toen we hier waren geweest wisten we precies waaromwaarom.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw schrijven en fijn dat uw dochter zo goed geholpen is. Ik zal uw schrijven aan het team kenbaar maken. Team TandInZicht

14merve14 11 Nov 2019 - 19:57

Na een weekend lang heel Nederland plat te hebben gebeld, was dit het enige plekje die mijn zoontje van 2 jaar met spoed wilde helpen. Ze hebben zeer goed gehandeld en nemen ook echt de tijd voor je kind. Erg vriendelijk zijn ze en we waren zo aan de beurt. Hun nieuwe technieken maakt het ook zo kindvriendelijk. Al met al zeer tevreden en zeker een aanrader! Lieve groetjes van Halil!

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw positieve review. Ik zal uw bericht delen met ons team.

Pawel Brudniak 02 Okt 2019 - 12:45

(Vertaald door Google) Vandaag was mijn zoon twee keer bij de tandarts. Wat kan ik zeggen. Zeer professionele benadering van alle kinderen werden snel en efficiënt verzorgd en vooral heel wat nuttige tips voor de toekomst. In een notendop. Niets te dwingen !!! omdat je met kinderen moet kunnen omgaan (Origineel) Dziś mój syn był 2 raz u Dentysty. Co mogę powiedzieć. Bardzo profesjonalne podejście do dzieci wszystko zostało bardzo szybko i sprawnie załatwione a co najważniejsze dużo przydatny wskazówek na przyszłość. W skrócie. Nic na siłę!!! bo z dziećmi trzeba się umieć obchodzić

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Vertaling “ was mijn zoon twee keer bij de tandarts. Wat kan ik zeggen Een zeer professionele benadering van kinderen, alles werd heel snel en efficiënt gedaan en vooral veel nuttige tips voor de toekomst. Kort gezegd Niets met geweld !!! omdat je met kinderen moet kunnen omgaan” Ik heb via google translate de tekst vanuit het Pools vertaald. Dank voor uw positieve beoordeling. Ik zal uw ervaring met ons team delen. Przetłumaczyłem tekst z polskiego za pomocą Google Translate. Dziękujemy za pozytywną recenzję. Podzielę się tłumaczeniem z naszym zespołem.

Marco Streng 12 Aug 2019 - 16:58

Een geweldige kinder tandarts praktijk. Met zeer kindervriedelijke tandartsen. Je zal nooit meer bang zijn voor de tandarts. En dat is een zeer goed iets

Pro Game 11 Jun 2019 - 21:51

Onze zoon had super angst om naar de tandarts te gaan, vanuit Ermelo hier naar toe verwezen. Deze mensen behandelen elk kind super en nemen de tijd ervoor. Onze zoon heeft een narcose behandeling gehad en zonder enige pijn is hij weer thuis gekomen en zei dat hij nu niet meer bang is om naar deze kliniek te gaan! Alle collega’s hier, nogmaals bedankt namens Dries

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor het schrijven van deze review. Ik zal dit schrijven rond sturen naar alle medewerkers van TandInZicht.

kika abbink 24 Mei 2019 - 22:07

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Hartelijk dank voor de beoordeling. Team tandinzicht

Jill 28 Feb 2019 - 18:54

ben voor zover ik kan herinneren nooit zonder pijn behandelt bij andere tandartsen maar toen kwam ik hier terecht. kies getrokken was erg bang dat het pijn zou doen zoals vroeger maar werd goed verdoofd en kies is getrokken zonder pijn. ik vertrouw ze.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Beste Jill Scholder, Dank voor je positieve bericht op Google. Ik zie dat tandarts Ting je geholpen heeft. Ik zal jouw bericht doorsturen aan het hele team. Tot de volgende keer! Team tandinzicht

Mees Van De Steeg 22 Nov 2018 - 15:56

Wij zijn dik tevreden over deze tand kliniek. Ze namen onze zoons angst heel serieus. Je word vanaf het begin goed op de hoogte gehouden per brief of per telefoon. Het personeel is geduldig, vriendelijk en legde alles goed uit de ons en aan onze zoon. De nazorg dezelfde dag was goed, per telefoon even onze zorg kunnen uiten over een lange nabloeding. 1 klein negatief puntje, ze zijn ons de dag erna vergeten te bellen voor de nazorg. Maar in ons geval is dit geen probleem.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor de mooie woorden. Wij blijven ons best doen om onze zorg te verbeteren. Helaas ligt de telefonie al twee dagen plat door een storing bij KPN. Er kan af en toe wel naar ons gebeld worden maar we kunnen niet naar buiten bellen. Dit hebben we jammer genoeg niet zelf in de hand. Fijn dat het goed gaat met Mees en zal de complimenten overbrengen aan ons team

-- 05 Okt 2018 - 13:29

Persoonlijk en kindvriendelijke tandarts. Ze nemen de tijd voor het kind om deze op een speelse manier van de angst voor de tandarts af te helpen. Tevreden over hoe zij dat doen.

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Dank voor uw reactie. Wij waarderen het enorm als we een review ontvangen. Team TandInZicht

Konstantin Tourov 17 Sep 2018 - 13:40

Een hele professionele en fijne kinderkliniek. Mijn dochter was hier behandeld door de arts Arie Riem. Ik zal deze arts en kliniek aan iederen raden.

Vwduiven 29 Jun 2018 - 19:56

Slechte kliniek lange wachttijden en lang wachten als je op tijd bent loopt altijd uit. Zeuren over niet goed poetsen terwijl er wel goed gepoets word , blijven maar door drammen op een zeurderige manier . Blijf hier ver weg er zijn veel betere alternatieven

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Geachte heer/mevrouw, Wat spijtig te moeten lezen dat uw bezoek aan kinderkliniek Tandinzicht zo slecht is bevallen. Graag zou ik u persoonlijk te woord willen staan om te leren van uw ervaring. Zou u contact met mij op willen nemen. Ik ben bereikbaar van ma t/m vrijdag van 8 uur tot 17 uur en op donderdag tot 12 uur op telefoonnummer 030-2200350. met vriendelijke groet, Kevin Hendriks.

Shanice Rokette 29 Jun 2018 - 16:56

Schandalig wat een fluit vertoning die kliniek!. En zie zeker dat ik niet de enige ben. Na meerdere keren aangegeven te hebben dat we niet goed poetsen bij onze zoon op een zeer treiterige en geïrriteerde manier heb ik gezegd nooit meer erheen te gaan. Zelfs nog een hele dure tandenborstel aangeschaft na hun advies en erg goed ben gaan poetsen was het nog niet goed voor mevrouw daar. Er moest een nog duurdere tandenborstel gekocht worden!. Ronduit schandalig. Als ouder word je aangevallen en op 't matje geroepen als een klein kind!. Mijn advies mensen: ga aub met je zoontje of dochter naar een andere kliniek dat bespaart je een heeft hoofdpijn en ergenis. Is nog niet eens 1 ster waard!!!!. Wij gaan heel snel op zoek naar een betere fijnere plek voor onze zoon.

urkole 24 Apr 2018 - 16:44

Vorige week voor intake geweest i.v.m. 4,5 jarig dochtertje met infectie onder kiezen. Moest 6 weken wachten op ziekenhuisplanning. Via eigen tandarts verwezen naar Tandinzicht. Bij intake al duidelijk dat je te maken hebt met professionals. Kindvriendelijke aanpak en meedenken met wensen ouders. Daarna keurig per mail en telefonisch op de hoogte gehouden over vervolg. Week later kind onder narcose behandeld. Wederom zeer goede aanpak richting kind en ouders. Nu afwachten of ingreep goed uitpakt. Momenteel dus met stip een groot compliment richting het team in de Bilt!

steph create 26 Dec 2017 - 11:10

Hier gekomen voor mijn zoontje met 2 vlekjes zuigelingen karius op zijn 2 voortanden Ruim een half jaar daar geweest elke keer naar huis gestuurd met je poetst niet goed op het laatst geëist dat ze eens wat aan die karius gingen doen want het werd erger en hij werd er zelfs mee gepest op school!!!! Ondertussen waren het geen 2 kleine vlekken meer maar 4 voortanden en weer wilde ze er niets aan doen woest ben ik!!!!!!! Per direct bij deze tandarts weggegaan en naar kleine helden in Amersfoort en wat denk je eerste beste afspraak krijg ik een compliment over hoe goed ik poets.... NOOIT MEER STAP IK NOG 1 VOET BIJ DEZE WAARDELOZE TANDARTS

waardering
Reactie van/namens: Kinderkliniek TandInZicht

Geachte mevrouw Brakel, Wat ontzettend spijtig dit te moeten lezen. Ik wil u in eerste instantie mijn excuus aanbieden voor het feit dat wij u boos hebben gemaakt, dit is nooit onze intentie geweest. Ons team zou van deze situatie veel leren en wellicht bepaalde tandheelkundige keuzes in de toekomst beter bespreekbaar kunnen maken. Ik zou dan deze situatie willen onderzoeken waarom uw zoon niet naar uw tevredenheid is geholpen. Om dit te kunnen doen heb ik uw hulp nodig alsmede de gegevens van uw zoon. Zou u mij de geboortedatum en voornaam en achternaam van uw zoon kunnen mailen naar kaaij@tandinzicht.nl dan zal ik dit verder persoonlijk onderzoeken en u daarvan op de hoogte houden. Fijne dagen en met vriendelijke groet, Johan van der kaaij Kliniekmanager tandinzicht

Aaltje Penning 08 Sep 2017 - 13:51

Deze Google-recensie is zonder tekst

Johan van der Kaaij 13 Jun 2017 - 15:38

Kinderkliniek Tandizicht is niet hier gevestigd maar op de Kerksteeg 1 de Bilt

yamen Sultan 18 Jul 2016 - 15:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Lex Paat 14 Jun 2016 - 08:19

Kindvriendelijk

Marijke M. 04 Jun 2016 - 14:04

Deze Google-recensie is zonder tekst

Suzan Van Straaten 06 Jan 2016 - 08:39

2 kinderen onder behandeling en we zijn zeer tevreden, ze hebben onwijs veel geduld met angstige kinderen met als resultaat dat onze zoon steeds met een smile de praktijk uitloopt. We komen niet uit de buurt maar hebben de reistijd er graag voor over! Top tandarts!