Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Liduinahof 35, 5281AD Boxtel
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.1
Zorgkaart
10
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  :0 - :0

Tandarts Liduinahof (tandarts Boxtel), gevestigd in het Jeroen Bosch Ziekenhuis, is een moderne algemene tandartspraktijk, waar de tandarts de tijd voor u neemt en de sfeer ontspannen is. Als patiënt wordt u op een prettige en professionele manier geholpen. Indien u een pijnklacht heeft proberen wij u dezelfde dag nog te helpen.

Alle medewerkers zijn goed opgeleid en zeer deskundig en blijven op de hoogte van de laatste ontwikkelingen door het volgen van na- en bijscholingscursussen. Wij werken in een moderne praktijk en maken gebruik van de beste materialen.

Kindergebitten blijven een voortdurende bron van zorg. Wij besteden daarom veel aandacht aan kinderen, het bijbrengen van goede mondhygiëne en eetgewoonten.

De praktijk is geopend voor nieuwe patiënten.

 

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Facings
 • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
C. Bradea
Tandarts
BIG nummer: 59916327402

Faciliteiten

 • Vroege afspraak mogelijk
 • Toegankelijk voor rolstoelen
 • Parkeergelegenheid aanwezig (gratis)
0.0
0 waarderingen
4.1
13 waarderingen
10
2 waarderingen
Danielle-M 08 Feb 2022 - 01:57

Ontzettend brutaal en onvriendelijk en onproffessioneel

Sam Klein 08 Feb 2022 - 01:55

Dit zou ik niemand aanraden!

Rijoy Putatunda 02 Mrt 2019 - 08:30

Zeer tevreden over deze tandarts en de assistentes. Neemt de tijd voor je. Kijkt goed, is deskundig en stelt je gerust. Ik kan niet anders zeggen dat ik erg tevreden ben.

Franka Schellekens 09 Dec 2018 - 20:27

Top tandarts top assistenten! Zeker een aanrader. Ze nemen de tijd. .En altijd vriendelijk!!

MarcoNancy van Grinsven 22 Okt 2018 - 16:08

Goede kundige praktijk, men stelt je gerust, leggen alles goed uit, doen niks wat niet hoeft, vriendelijk personeel!

Tünde van Hoek 09 Mei 2018 - 11:00

Ik, zoals zovelen, word nooit heel blij van de tandarts. Het duurde dan ook even voor ik in mijn nieuwe woonplaats een nieuwe tandarts zocht en een afspraak maakte. Maar dit zijn zeer vriendelijke mensen, zowel de assistent als de tandarts. Je voelt je welkom en vertrouwd. Ben heel blij dat ik zo'n fijne praktijk heb gevonden!

maurits de Jong 12 Mrt 2018 - 08:30

Prima praktijk, fijne mensen. Veel aandacht en geduld voor mijn kinderen. Mijn gebit, dat nogal verwaarloosd was, is weer helemaal netjes gemaakt. Nooit veel pijn gehad, Klasse!

Johnmaartens Maartens 06 Mrt 2018 - 09:58

Wij zijn heel tevreden mijn zoontje van 3 is pas voor de eerste keer geweest en was niet bang ze gingen er goed mee om gr john giovanni gonny

Mart Klemans 10 Jan 2018 - 12:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Beste Frank, bedankt voor de goede beoordeling. Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Liduinahof Boxtel

Frank Jacobs 17 Okt 2017 - 12:05

Als je op zoek bent naar een tandarts is tandartspraktijk Liduinahof echt een aanrader. Vandaag mijn eerste afspraak gehad en dit was van begin tot eind een ontzettend fijn tandarts bezoek. Het begint al met een hartelijk ontvangst. Vervolgens een uitgebreide en persoonlijke intake waarbij de tandarts de tijd voor me nam. De behandeling zelf kwam deskundig over en het was fijn dat de tandarts alles goed toelichtte. Op deze manier valt een bezoekje aan de tandarts echt mee.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Beste Frank, bedankt voor de goede beoordeling en de lovende woorden over onze tandarts. Fijn om te horen dat je op prettige wijze behandeld bent. Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Liduinahof Boxtel

Tineke van Vught 06 Okt 2017 - 20:05

Mijn ervaring met deze praktijk is uitermate positief. De tandarts is zeer vriendelijk en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ook de assistentes zijn vrolijk en behulpzaam. Ik kom hier sinds vorig jaar en het is een juiste keuze geweest. Op advies van een vriendin kom ik aan deze praktijk. Je voelt je persoonlijk en niet een nummertje.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Beste Tineke, bedankt voor de recensie en goede beoordeling! Met vriendelijke groet, Team Tandartspraktijk Liduinahof Boxtel

Kees van dam 31 Aug 2017 - 15:05

goede tandarts die de tijd voor je neemt en uitlegt wat hij gaat doen. Assistente is ook zeer behulpzaam. Als je toch naar de tandarts moet , dan ga ik graag naar deze praktijk!

waardering
Reactie van/namens: Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Beste Kees, goed om te horen dat onze tandarts en assistente je op prettige wijze hebben kunnen helpen en bedankt voor de aanbeveling! Met vriendelijke groet. Team Tandartspraktijk Liduinahof Boxtel

Shirley T. 21 Feb 2016 - 15:01

Beloofden mij telefonisch garantiewerk uit te voeren en stuurden na de behandeling gewoon een rekening. Na overleg aan de balie bleek dat ze ook niet de juiste gegevens gebruikten (voortand was ineens een kies geworden) om te declareren. En er werd mij duidelijk gemaakt dat de tandarts dit geen garantiewerk vond. Hij heeft ook in zijn computer gezet dat hij geen garantie kan geven voor deze tand (?) Ik ben er weg gegaan omdat dit naar mijn idee niet de manier is waarop we met elkaar om te horen gaan.

waardering
Reactie van/namens: Tandartsprakijk Liduinahof - Boxtel

Beste Shirley, vervelend dat er een misverstand is geweest. Mocht je er van overtuigd zijn dat het niet de juiste beslissing was van de tandarts, dan kan je altijd even contact opnemen. Met vriendelijke groet. Team Tandartspraktijk Liduinahof Boxtel