Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Akkerdistel 4, 5831PJ Boxmeer
Neemt patiënten aan
Tandarts
9.8
Google
4.6
Zorgkaart
8.8
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:15 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:15 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:15 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:15 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:15 - 17:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
B.L.T.H. Jacobs
Tandarts
tandarts
0.0
R.W.F. Huyskens
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
9.8
1 waarderingen
4.6
18 waarderingen
8.8
54 waarderingen
waardering icon
Larissa 22 Okt 2016 - 19:05
De orthodontisten zijn heel aardig en leggen alles goed uit bij elke behandeling doen ze andere handschoenen aan en dat is voldoende hygëne voor mij jullie zijn allemaal top ga zo door
Duidelijke uitleg
10
Behandeltijd
10
Is deskundig
9
Aanbeveling
10
9.8
Stef Verhoeven 08 Apr 2022 - 16:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Geachte meneer Verhoeven, we betreuren het om te zien dat we niet aan uw verwachtingen hebben voldaan. Helaas is de reden voor deze beoordeling bij ons onbekend. Zou u contact met ons willen opnemen, zodat we met elkaar het gesprek aan kunnen gaan? U kunt ons bereiken via de e-mail (afspraak@boxbeugel.nl) of per telefoon op werkdagen tussen 8:30-11:30 uur en 13:30-16:30 uur (0485 578 818). Wij hopen van u te horen, zodat we kunnen bespreken hoe wij in uw ogen onze service hadden kunnen verbeteren.

Beau Nellissen 29 Sep 2021 - 08:48

Mijn bezoeken aan Orthodontisten praktijk Boxmeer zijn zeer prettig verlopen. Ik kwam bij de praktijk terecht voor advies over een eventuele beugel, om het beugelresultaat van 16 jaar geleden (niet in deze praktijk gebeugeld) weer even op te frissen. Een professioneel, duidelijk maar vooral eerlijk gesprek volgende met de Orthodontist. Alle tijd werd genomen om mij de voor- en tegens uit te leggen van het opnieuw nemen van een beugel. Dankzij dit transparante gesprek, heb ik voorlopig niet gekozen voor een nieuwe beugel, maar wel een nieuw spalkje. Een hele fijne ervaring: kundige en vriendelijke assistentes. Zowel aan de stoel als aan de balie. Ik kan niet anders dan deze salon van harte aan te bevelen. Bedankt!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Beste mevrouw Nellissen, hartelijk dank voor uw review. Wij zijn blij te horen dat u het gesprek met onze Orthodontist als prettig heeft ervaren en dat u enthousiast bent over ons team. Goed te horen dat u een weloverwogen keuze heeft kunnen maken. Dat bericht doet ons goed. Nogmaals dank.

Yvonne 03 Jun 2021 - 18:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

Sanne Thijssen 27 Mei 2021 - 17:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Beste Sanne, Wij vinden het jammer om te zien dat u via deze weg een beoordeling achter laat over onze praktijk, terwijl wij hebben opgemerkt dat u niet voorkomt in ons patiëntenbestand. Daarom komen wij graag met u in contact om te kijken of we iets voor u kunnen betekenen. U kunt ons bereiken via telefoonnummer: 0485-578818 of via e-mail naar info@boxbeugel.nl

Denise Van Der Hoeven 26 Feb 2021 - 23:18

Deze Google-recensie is zonder tekst

Mirjam Breukers 30 Nov 2020 - 10:26

Na heel lang getwijfeld te hebben heb ik toch gekozen om aan het beugeltraject te beginnen. Het was niet altijd fijn als er weer eens een stuk wang achter een haakje bleef hangen of als ik etensresten terugvond na een etentje. Maar ik ben heel tevreden over het behandelingstraject en over het resultaat. Iedereen was altijd ontzettend vriendelijk en ik kon alles vragen. Dus zelfs voor iemand van 53 is het nog mogelijk om aan een beugel te beginnen.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Bedankt voor deze mooie waardering mevrouw Breukers. Wij zijn blij te horen dat u tevreden bent over uw beslissing en het verloop van de behandeling met als einddoel een prachtig resultaat.

Jos van de Mortel 17 Okt 2020 - 12:19

Na de hiervoor gemelde reviews gelezen te hebben ben ik toch genoodzaakt om een opmerking te maken dat de praktijk niet helemaal is wat ze vertellen dat ze zijn. Bekijk vooraf goed wat het behandelplan wordt van u of uw zoon/dochter, want je wordt behoorlijk uitgekleed door deze specialisten. Het resultaat van de correctie van het gebit mag dan in orde zijn, het gehele plaatje, ook de service mbt het te woord staan over klachten is ver beneden niveau dat je mag verwachten. Al met al een vette onvoldoende. Na verzoek heeft er een gesprek plaats gevonden en is de lucht geklaard.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Geachte heer van de Mortel, wat ontzettend vervelend om op dit platform te lezen dat u onze service op deze manier hebt ervaren. Wij nemen uw feedback zeer serieus en gaan hier graag met u over in gesprek, zodat we hopelijk tot een oplossing kunnen komen en uw feedback kunnen gebruiken om onze service te verbeteren. Ziet u mogelijkheid om met ons in contact te komen? Wij zouden dat bijzonder op prijs stellen.

Jolanda Arts 22 Sep 2020 - 23:20

Ik (50+) ben zeer tevreden over de wijze waarop deze praktijk te werk is gegaan tijdens mijn gehele 'beugeltraject', van offerte tot 'oplevering van het resultaat': - Heldere communicatie t.a.v. verwachtingen. - Geen of minimale uitloop van consulten, dus op afgesproken tijdstip 'aan de beurt'. - Tijdens behandelingen wordt uitgelegd wat de assistent gaat doen en aan het einde van ieder consult een korte update. - Zeer vriendelijke bejegening door assistenten en orthodontist. - Maatregelen ter voorkoming van corona is perfect geregeld. - 100% tevreden over het resultaat. Ik zou iedereen die overweegt een beugeltraject te starten deze praktijk aanraden.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Hartelijk dank voor deze mooie waardering mevrouw Arts. Het resultaat is inderdaad prachtig!

Eric Broeks 11 Sep 2020 - 08:54

Beste mensen, je wordt hier vriendelijk geholpen, maar de communicatie en terugkoppeling zijn nogal vaag. Er werd een begroting gemaakt waarna mijn zoon klaar zou zijn. Ik vind het slecht dat je niet bij gepraat wordt als je de begroting overschrijd. Ze gaan maar gewoon door en gaan ervan uit dat je het allemaal maar kunt betalen. De vergoeding van de verzekering wordt op gebruikt naar mijn idee. Wat goed zou zijn is dat ze de mensen inlichten als het meer gaat kosten. Zonder overleg gaan ze verder omdat ze naar mijn idee weten dat je afhankelijk bent. Want zeg nu eerlijk afbreken wat al veel gekost heeft doe je het kind niet aan. Ze maken naar mijn idee misbruik van hun monopolie positie. En wil je een gesprek is het altijd vlug en vaag. Ik hoop dat iemand van de praktijk dit leest, mijn naam staat erbij. COMMUNICATIE en duidelijkheid is gewenst. Mensen hou de vinger aan de pols. De begroting is een wassen neus, het wordt altijd veel duurder. NB. Na dit bericht is er contact met me opgenomen. Wat netjes is. Ik wil gewoon duidelijkheid in de kosten. Naar aanleiding van deze review, heb ik een gesprek gehad met de orthodontist. Het is misschien niet handig geweest dit via deze manier te laten lopen, maar er is gelukkig meer duidelijkheid gekomen. Dit is een pluspunt voor deze praktijk. Maar toch denk ik dat hier lering uit getrokken kan worden, wat betreft communicatie. Het lijkt mij sterk dat ik de enige ben die met vragen zit/zat. Maar doe dat niet via deze weg, ik heb gemerkt dat het mogelijk is. Ik ben vriendelijk benaderd dus de opening is er.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Geachte heer Broeks, Wat vervelend om te horen dat u niet helemaal tevreden bent. Dit is zeker niet de bedoeling en wij nemen uw reactie dan ook zeer serieus. Wij zien onze patiënten graag tevreden en willen uiteraard het beste voor uw kind. Graag komen we met u in contact om een afspraak te maken om samen te kijken waar het mis is gegaan in de communicatie. Ook bespreken wij graag met elkaar wat voor eenieder een werkzame oplossing kan zijn. Wij nemen zo spoedig mogelijk telefonisch contact met u op.

Karin Cobben 09 Sep 2020 - 14:24

Ben erg tevreden over deze praktijk. Zeer kundig, efficiënte werkwijze, duidelijke informatie en vriendelijke medewerkers. 3 jaar geleden begonnen aan het traject om met een beugel een mooier, rechter gebit te krijgen. Mogelijke behandelingen werden goed uitgelegd met de voor- en nadelen. Realistische verwachtingen worden gegeven. Het traject is volledig gelopen zoals afgesproken en verwacht. Het eindresultaat is absoluut prachtig, echt vakwerk! Op voorhand had ik twijfels of ik een langdurig traject de moeite waard zou vinden, maar gezien het resultaat, zou ik het direct weer doen. Complimenten en dank aan mevr Huyskens en collega’s: van harte aanbevolen!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Dankuwel, geniet van het mooie resultaat!

Jaco Debugelman 26 Aug 2020 - 16:46

Nou ik heb hier zelf een beugel gehad die er vanmorgen uitgehaald is na 3 jaar deze beugel en 3 jaar daarvoor al een andere beigel. Het was eigenlijk altijd wel goede service als je daar kwam.

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Hartelijk bedankt! We wensen je veel plezier met het resultaat.

Ivan Gerrits 20 Aug 2020 - 10:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Bedankt voor dit mooie aantal sterren!

Marco Jordens 03 Aug 2020 - 09:03

Het is voor mij alweer 2 jaar geleden nadat mijn beugel eruit ging maar ik voel mij verplicht de verdiende waardering te delen. Na een eerdere fiasco bij een andere orthondist werd ik goed ontvangen bij Orthodontistenpraktijk Boxmeer. Na wat goede en begripvolle gesprekken met Drs. Jacobs kreeg ik een mooi behandelplan. Ongeveer 3,5 jaar lang ging ik altijd met plezier naar Boxmeer! Zowel de orthodontisten als de assistenten zijn professioneel en met name ook zeer vriendelijk. Uiteindelijk heeft het mogen lonen met een mooi eind resultaat waar ik nog altijd tevreden mee ben. Ik wil daarom extra veel dank uitspreken naar Drs. Huykens, mijn vaste orthondontist gedurende de behandeling. Een ontzettend prettige en fijne vrouw bij wie ik mij altijd comfortabel heb gevoeld. Gedurende behandeling begripvol en meelevend maar ook kritisch wanneer het moet. Dankjewel! Kortom, zeker een aanrader voor zowel jong en oud om bij orthodontistenpraktijk Boxmeer je beugel te nemen!

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Dankjewel voor deze mooie beoordeling!

Maurice heidie bussers 19 Mei 2020 - 14:23

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Dankuwel voor deze beoordeling!

Naji Alhumaidan 18 Mei 2020 - 19:12

aardig lief sociaal

waardering
Reactie van/namens: Orthodontistenpraktijk Boxmeer

Bedankt voor deze complimenten!

Klaartje Jans 07 Sep 2018 - 18:46

Erg tevreden over deze mooie moderne dynamische en professionele praktijk! De orthodontisten zijn zeer kundig en geven uitstekend advies!Dit zorgt voor een prachtig resultaat! Fijne assistentes aan de stoel die alles goed en duidelijk uitleggen. Deze orthodontistenpraktijk zou ik een ieder aanbevelen! Chapeau!

Renske Lemmen 09 Jul 2018 - 10:35

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tulasi 13 Apr 2017 - 16:22

Deze Google-recensie is zonder tekst