Jeugdtandarts Beuningen

Klokkengieter 12, 6641GG Beuningen
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.8
Zorgkaart
9.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:00 - 17:00
 • arrow woensdag
  8:00 - 17:00
 • arrow donderdag
  8:00 - 17:00
 • arrow vrijdag
  8:00 - 15:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Kindertandheelkunde

Team

tandarts
0.0
L. Dähne
Tandarts
tandarts
0.0
M.A. van Lunen
Tandarts

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
0 waarderingen
4.8
34 waarderingen
9.5
8 waarderingen
kim D 03 Mei 2022 - 20:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maartje Roelofse 29 Mrt 2022 - 14:08

Zeer professioneel en vriendelijk team wat mijn kinderen van hun angst voor de tandarts heeft af geholpen. Nemen de tijd en zijn duidelijk in wat ze gaan doen. Echt top!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Beste Maartje, Hartelijk bedankt voor je mooie recensie! Fijn dat wij u mochten helpen! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Team Jeugdtandarts Beuningen

Michelle Lepoutre 01 Feb 2022 - 12:55

Kinderen zijn nu volwassen daarom overgegaan naar een andere tandarts. Hopelijk dat ze daar nét zo enthousiast over zijn dan over jullie. Zo geduldig, prettig in omgang en erg kundig allemaal. Een echte aanrader!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Hoi Michelle, heel erg bedankt voor uw review! We zijn blij dat u een goede ervaring hebt gehad bij Jeugdtandarts, dat is alles wat we nastreven. Tevreden patiënten staan ​​bij ons voorop! Team Jeugdtandarts Beuningen

Marleen Van Demen 27 Okt 2020 - 12:20

Echt een super tandarts zeker een aanrader. Ook nu tijdens de corona goed te doen. Hun doen er alles aan om zo hygiënisch mogelijk te werken. Mijn dochter ging elke keer met angst naar de tandarts. Nu is ze vandaag voor de 3e keer bij hun geweest en ze kwam gewoon lachend de tandarts uit en is super trots op zich zelf. Ik had deze tandarts veel eerder met haar moeten doen ze zit nu gewoon helemaal op der plekje.

Twan Verfuurt 22 Okt 2020 - 12:45

Goede praktijk voor onze kinderen. Zij gaan zonder angst naar de tandarts. Kundig en zeer vriendelijk personeel. Worden altijd netjes geholpen.

geert barten 14 Okt 2020 - 17:27

Hele mooie nette praktijk. De tandarts en de assistente gaan professioneel te werk en leggen alles duidelijk uit. Nemen alle tijd voor de patiënt en zijn erg geduldig. Zeker een aanrader ook als je niet zo graag naar de tandarts gaat.

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Beste Geert, Bedankt voor je mooie recensie! Fijn dat wij u mochten helpen! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Team Jeugdtandarts

Rens van der Burgt 14 Okt 2020 - 17:10

In verband met de angst van mijn zoontje zijn wij een aantal maanden geleden doorverwezen naar de Jeugdtandarts en we zijn super blij dat we hier terecht gekomen zijn! Ze nemen hier echt de tijd voor je en alles wordt stap voor stap uitgelegd op de nagel met een leuk poppetje. Ook tijdens de behandeling blijven ze alles uitleggen en kon hij zelf door zijn hand op te steken aangeven als hij een pauze wilde. Een paar behandelingen verder gaat mijn zoontje nu helemaal zonder angst naar de tandarts! Echt super!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Dag Rens Wat fijn dat wij u zoon hebben kunnen helpen met deze angst , hartelijk dank hiervoor! Groetjes, Lutz en Team Jeugdtandarts

Marga Roffel 27 Nov 2019 - 07:48

Deze Google-recensie is zonder tekst

Emile van der Heijden 02 Dec 2018 - 18:58

Op zondag geholpen voor een wortelkanaalbehandeling. Super verlopen en duidelijke uitleg voor de nazorg. Vriendelijke man en assistent.

Sylayla Recourt 20 Nov 2018 - 22:07

Mijn dochter's zijn vorige week en vandaag weer geweest super lieve tandartsen werken er wij komen er al jaren mijn kinderen vinden het heel erg prettig bij deze tandarts en altijd super netjes binnen wc vloeren alles hygiënisch complimenten

Suus Vries 21 Sep 2018 - 09:13

Geen vriendelijk balie personeel. Eigenaar is een enge vent. Dames die je behandelen zijn wel erg aardig. Daarom nooit laten behandelen door eigenaar. Lutz? Geloof ik. Naar aanleiding van deze review werd ik vanmorgen wakker gebeld of ik een review heb achtergelaten en dat dit onterecht is omdat ik de laatste keer niet door Lutz ben behandeld. Ik heb volgensmij nog altijd een eigen mening die ik mag uiten en heb eerder wel ervaring gehad met jullie enge eigenaar. Belachelijk dat ik hiervoor word gebeld daar vraag ik helemaal niet om. Ik heb gewoon geen goede ervaring bij jullie gehad en ik zou zeggen doe er wat aan in plaats van dat je mij opbelt dat het onterecht is.

Glenn Graveth 16 Dec 2017 - 19:13

Super tandarts, had een afspraak met een tandarts in Nijmegen maar had een ontsteking in de kaak, antibiotica voorgeschreven gekregen, maar dat nam de klachten niet weg afspraak gemaakt bij jeugdtandarts beuningen kies verwijdert en gelukkig gaat het nu stukken beter! Dames nogmaals bedankt voor jullie snelle handelen!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Beste Glenn Bedankt voor je mooie recensie! Fijn dat wij u mochten helpen! Graag tot de volgende keer. Groetjes, Team Jeugdtandarts

Kayla de Jager 21 Nov 2017 - 11:24

Gaan leuk met kinderen om en bieden goede service.

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Dag Kayla de Jager, Wat een leuke reactie , hartelijk dank hiervoor! Groetjes, Lutz en Team Jeugdtandarts

Maartje Wijnen 09 Sep 2017 - 09:14

Deze Google-recensie is zonder tekst

Erwin Looman 19 Aug 2015 - 15:53

Een fijne jeugdtandarts met een fijne sfeer en waar aandacht en contact met de patiënt voorop staat.

Marielle van Eldijk 30 Jul 2015 - 20:45

Hallo, Wij zijn zeer tevreden over de jeugdtandarts in Beuningen. Mijn dochter Kim was zeer angstig en is daarom van de gewone tandarts doorgestuurd naar de jeugdtandarts, omdat zij niet wisten hoe met Kim om te gaan. Bij de jeugdtandarts zijn ze erg geduldig geweest met Kim en leggen ze alles erg goed uit. Kim moest een tijdje geleden een wortelkanaalbehandeling ondergaan en daarvoor heeft Lutz extra tijd voor uitgetrokken om Kim zo goed mogelijk te kunnen behandelen op een zo vertrouwd mogelijke manier. Door de jeugdtandarts heeft Kim een groot deel van haar angst overwonnen en gaat ze zonder tegen te stribbelen mee naar de tandarts. Door de jeugdtandarts behoudt Kim een gezond gebit. Wij zijn er erg blij mee.

A Loos 18 Apr 2015 - 12:09

Aanrader! De praktijk doet waarvoor het staat, 'jeugdtandarts' en dus zorg voor de kleine jeugdigen.

Lara Peperkamp 24 Dec 2014 - 16:26

er moesten twee tanden bij mij getrokken worden, ik heb er niks van gemerkt! maud en jet hartstikke bedankt

Noud Kersten 21 Sep 2014 - 17:11

Super Tandarts!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Bedankt voor deze mooie omschrijving, Noud!

Bas Ubbels 29 Aug 2014 - 14:35

Een zeer kindvriendelijke tandarts! Onze dochter van 4 had een paar gaatjes en erg last van haar tandjes. Een bezoek aan de tandarts is nooit leuk, maar de manier waarop zij omgaan met je kind is echt super en professioneel. Complimenten voor het hele team Beuningen!

JOEP VAN IERLAND 03 Aug 2014 - 14:46

Uiterst klantvriendelijke service

Anouk van Haalen 05 Jun 2014 - 12:21

Na een slechte ervaring bij een andere tandarts zit ik al van klein af aan nu bij Jeugdtandarts Beuningen en ben hier erg tevreden over. Ze hebben geduld met je en leggen alles ook zeer goed uit. Ik ga bijna met plezier naar de tandarts en zie nergens tegen op omdat ik weet dat ze de tijd voor je nemen. Zolang ik hier nog mag blijven met mijn leeftijd blijf ik bij deze tandarts!

waardering
Reactie van/namens: Jeugdtandarts Beuningen

Dankje Anouk, voor deze vriendelijke woorden! Je mag echt nog even blijven, hoor! ;-)

Sabina Volman 20 Mei 2014 - 18:55

Enkele maanden geleden zijn wij overgestapt naar de Jeugdtandarts, omdat onze zoon van 5 enorm angstig was bij de tandarts en bijna niets toe liet tijdens behandelingen. Nu zijn we enkele (waarvan ook zeer pittige) behandelingen verder en hij is helemaal niet meer bang. Hij gaat zelfs met een lach in de stoel zitten. Dit allemaal dankzij het enorme geduld en inspanningen van tandarts Lütz! Een kindvriendelijke omgeving en vriendelijk personeel, die snel het vertrouwen van de kinderen winnen. Wij zijn zeer tevreden over de Jeugdtandarts!!!

rik jannse 14 Mei 2014 - 14:12

Ik zit nu al een aantal jaar bij de jeugdtandarts in beuningen. Altijd super goede service, iedereen is altijd heel vriendelijk tegen elkaar en je word er altijd top behandelt! een echte aanrader dus! Ga zo door! groet, Rik

Cas De Greeff 09 Mei 2014 - 15:22

Inge en Demet gaan geweldig om met angstige en/of hooggevoelige kinderen. Mijn kinderen gaan met veel plezier en vragen zelfs wanneer ze weer naar de tandarts mogen. Zelfs mijn oudste (licht autistisch en hooggevoelig), na 7 vullingen en een kies die getrokken moest worden. Jeugdtandarts Beuningen is echt een aanrader!

inge berendsen 09 Mei 2014 - 15:14

Ik heb stage gelopen in de praktijk in Beuningen en ik heb daar een hele leuke tijd gehad. Nu werk ik nog regelmatig op de zaterdag en in de vakanties in de praktijk. Het een hele mooie praktijk en het is geweldig hoe ze daar met de kinderen omgaan. Ze nemen de tijd voor de kinderen om alles goed uit te leggen zodat de kinderen weten wat er gaat gebeuren, ook kunnen ze in het spiegeltje boven de stoel mee kijken. Het is een erg leuk team wat nauw samen werkt, dat maakt de sfeer binnen de praktijk erg leuk en dat stralen ze ook uit. Inge Berendsen student mondzorgkunde

Simone Coppens 06 Mei 2014 - 18:57

Ik kom al jaren bij de jeugdtandarts praktijk in Beuningen. Als ik een behandeling heb wordt mij altijd goed uitgelegd wat ze gaan doen en hoe, dit vind ik heel fijn. De praktijk is heel kindvriendelijk, er hangen veel schilderijen en er zijn overal vrolijke kleuren. De nieuwe app van de tandarts praktijk is ook heel handig. Ik kan zo thuis een verzoek sturen voor een afspraak in de praktijk. Je kunt hier ook van alles vinden over de praktijk zelf bijvoorbeeld, een virtuele tour, alle behandelingen die er zijn, en over alle mensen die daar werken. Ook staan er op deze app instructies over hoe je het beste je tanden kan verzorgen en dus ook poetsen. Deze Jeugdtandarts praktijk is een echte aanrader!

Joost de jong 04 Mei 2014 - 21:39

Onze dochter gaat nu een jaar naar jeugdtandarts Beuningen en gaat sindskort met plezier naar de tandarts. Wij zijn van mening dat dit komt door de adequate zorg, kindervriendelijke inrichting en het juiste taalgebruik en uitleg van de tandartsen. Zeker omdat wij zelf als ouders nare evaringen hebben meegemaakt met tandartsen kunnen wij iedereen aanbevelen een goede tandarts te kiezen, zeker voor kinderen. Gelukkig hebben wij nu de juiste tandarts gevonden!

Maya Van Vugt 10 Apr 2014 - 15:52

Door omstandigheden kwamen wij noodgedwongen terecht bij de Jeugdtandarts Beuningen met onze zoon van 8. Hij klaagde al dagen van tandpijn en tijdens een snelle controle van een andere tandarts bleek hij een wortelkanaal behandeling nodig te hebben. Hij was al eens eerder een half uur in de hoek van een tandartskamer gaan staan omdat hij nogal bang is dus wij hielden ons hart vast. We kwamen binnen in een ontzettend kindvriendelijke omgeving. Allemaal vrolijke jonge assistenten die lachend de kinderen onder hun hoede namen. Allemaal even vriendelijk en de sfeer was uitstekend. Ons zoontje had dan ook geen enkel probleem om gezellig met één van hen mee te lopen en zijn tanden even te poetsen. (Hij wist toen nog niet dat er een wortelkanaalbehandeling aan zat te komen). Eenmaal in de stoel bij Tandarts Lütz begon hij hem lichtelijk te knijpen en even waren we bang dat hij er tussen uit wilde knijpen. Lütz bleef lachen, vriendelijk en opmerkelijk rustig tegen hem praten waardoor hij voor het eerst vertrouwen in de tandarts kreeg. Foto's maken, boren, spoelen en noodoplossing plaatsen in de pijnlijke tand ging spelenderwijs en zonder verdoving. Voor het eerst in drie jaar gaat hij nu met plezier naar de tandarts. Inmiddels hebben we vier van de vijf afspraken gehad en ziet zijn gebit er weer helemaal top uit. Rustig voor hem en voor ons een uitkomst. Uitermate blij met de Jeugdtandarts Beuningen!

A.F. Klein Meulekamp 01 Apr 2014 - 22:36

Begonnen met een stagedag en ik was meteen helemaal verkocht. De praktijk in Beuningen is heel gezellig, sfeervol en kleurrijk. Het is een geweldige omgeving voor kinderen, zo maakt je het ‘naar de tandarts gaan’ een stuk leuker. Ik ben student Tandheelkunde aan de Radboud Universiteit in Nijmegen en ik werk nu 1-1,5 dag in de week met veel plezier bij de Jeugdtandarts in Beuningen. We hebben een leuk team en iedereen zet zich voor 100% in om goede zorg te verlenen. Bij elke afspraak wordt er aandacht gegeven aan preventie, een goede mondhygiëne is van uitermate belang en wordt verder gekeken dan alleen ‘de tanden’. Het is fantastisch om te zien hoe groot een glimlach van een kind kan zijn als ze de schilderijen en foto’s bekijken die in de praktijk hangen. De Locatie in Lent is ook echt een aanrader om naartoe te gaan, alleen al om een keer te gaan kijken: het is net alsof je op het vliegveld aankomt. Zodra het kind wordt incheckt voor zijn of haar afspraak kan je dat zien op het ‘arrival/departure-bord’ en de balie en de behandelruimtes zijn ontworpen als één groot vliegtuig.

Vormshop Zwolle 28 Mrt 2014 - 11:52

Wij zijn het reclamebureau voor Jeugdtandarts, iets wat wij vol plezier en enthousiasme doen. Lutz en Diana zijn super fijne mensen om mee en voor te werken. We krijgen altijd een snelle reactie, ze betalen super vlot en hebben steeds weer leuke nieuwe projecten die wij mogen vormgeven. Een zeer waardevolle relatie. Dank jullie wel daarvoor.

Danique Posthuma 11 Mrt 2014 - 20:57

Sinds kort ben ik patiënt bij deze praktijk. De praktijk straalt rust uit en er hangt een rustige maar gezellige en goede sfeer. er zijn een aantal foto's gemaakt bij mij en ook ben ik optijd doorverwezen naar de kaakchirurg. alles is mij goed uitgelegd en uitgebreid met mij besproken. De mondhygiëniste heeft mijn mond uitgebreid en pijnloos schoongemaakt. ik ben erg blij dat ik ben overgestapt naar deze praktijk!

Wilma Pijnappels 11 Mrt 2014 - 20:53

Als 3 jarige is onze dochter bij de jeugdtandarts in Beuningen patiënt geworden. Op een zeer ongedwongen en plezierige manier is zij geholpen met haar gebit, leren poetsen en bijhouden daarvan. Dat dit alles op een goede manier verlopen is, mag blijken uit het feit dat ze nu bij dezelfde tandarts werkt als tandartsassistente. Voor ons was het in ieder geval belangrijk dat er op een plezierige en ongedwongen manier kennis gemaakt werd met de tandarts en zijn praktijk toen onze dochter nog klein was.

Chantal van Winsen 07 Mrt 2014 - 13:00

Een erg leuk dynamisch team, waar aandacht en kwaliteit hoog in het vaandel staat! Speelt goed in op kinderen zoals het beantwoorden van vragen en het bieden van goede uitleg. En lukt het vandaag niet dan lukt het de volgende keer wel! Mijn zoontje gaat er met veel plezier naartoe, want buiten de goede tandheelkundige zorg en professionaliteit ook zeer goed is nagedacht over de behandel/wachtruimte.