Zwielich Orthodontie

Stephensonstraat 35, 1097BA Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.4
Zorgkaart
5.5
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 12:00
 • arrow dinsdag
  13:00 - 16:45
 • arrow woensdag
  9:00 - 12:00
 • arrow donderdag
  13:00 - 16:45
 • arrow vrijdag
  9:00 - 12:00
ster
Informatie

Specialisaties

 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
Guido Zwielich

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
3.4
5.5
Dunja Ullrich 28 Feb 2022 - 19:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Deanna Schindler-Ord 20 Jul 2021 - 16:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tontech B 09 Dec 2020 - 18:38

de communicatie was wat minder altijd en het werd niet gemeld als er een foto werd gemaakt van 80 euro maar voor de rest was alles goed

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Hartelijk dank. Wij zullen het vanaf nu eerder vermelden.

Femke Been 01 Dec 2020 - 10:05

De heer Zwielich is kundig, heeft kennis van moderne Orthodontie en kan door zijn uitgebreide netwerk snel informatie verzamelen indien dat nodig is.

T IO 30 Nov 2020 - 12:39

Wat een verschrikkelijk slecht bedrijf!! Waardeloze communicatie, arrogant personeel en een onempathisch, narcistische eigenaar die z'n fouten nooit toegeeft en deze niet oplost. Dit wordt bevestigd in de overige slechte recensies. Veel van de positieve reviews schrijft de eigenaar trouwens zelf! GA HIER NIET HEEN!

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Het is mij niet duidelijk wat het probleem is en over welke "fouten" gaat het hier? En dat ik onempathisch en narcistisch ben is toch niet erg, of? Daarmee wordt iemand Amerikaanse president! Maar humor heb ik wel ! Maar blijkbaar wil hier hier iemand een shitstorm beginnen. Dat is een kwestie van je karakter. ;-) Trouwens mijn personeel moet je niet beledigen want zij zijn allemaal uiterst beleefd. Ik heb nog nooit zo een leuke team gehad! ;-)

luis luis 28 Okt 2020 - 10:49

De patienten , (vaak jonge mensen/kinderen) komen niet om apparatuur van de ortho met Mercedessen (heel raar) te vergelijken, maar om zijn problemen met tanden oplossen. Vaak serieuze problemen. Na aantal afspraken, vol met stressen en onnodig comentaar, niks opgelost. Natuurlijk, na zo een behandeling gaan patienten graag naar de andere ortho.

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

De praktijk staat inderdaad voor transparantie en keuzevrijheid. Daarvoor gebruiken wij moderne apparaten.

David Antheunis 10 Okt 2020 - 11:24

Heel rare plaats. De tandarts speelt met mijn tanden op een 3D model op de computer. Gedraagd zich als een clown. Heel onprofessionele en arrogante houding tegenover de klant. Maakt rare beslissing in een ultimatume manier. Als er een behandeling wordt afgesproken, zegt mnr zweilich de volgende keer iets helemaal anders. Bij mij werdt het "contact" gewoon in de handen geduwd. En met een intimiderende manier moest ik het ondertekenen (wat ik niet heb gedaan). NIET NAARTOE GAAN!!! EEN AFRADER!!! 0 STERREN!!!

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Het is mij niet duidelijk wat het probleem is. Behalve dat de heer Antheunis nog openstaande facturen van rond € 300.- heeft. Ja, voor complexe behandelingen kunnen we verschillende alternatieven m.b.v. 3D modellen aan de computer simuleren. Om deze moderne technieken te gebruiken was een investering van een "leuke Mercedes C-class" nodig maar hierdoor heeft de patiënt meer inzicht en transparantie in de behandeling. Gebaseerd hierop kan de patiënt zijn eigen keuze maken. Dat noemt zich keuzevrijheid. Ja, voor elke patiënt wordt een uitgebreid behandelplan met diagnose en therapieplan (plan van aanpak) gemaakt. Ja, indien patiënten de behandeling wensen, moeten zij akkoord gaan. In Nederland is een handtekening vereist.

Carla Smanassi 17 Sep 2020 - 08:30

Professioneel

Johan Borelli 12 Aug 2020 - 20:30

Deze orthodontie-praktijk geeft iedere klant het gevoel een belangrijke klant te zijn. Er wordt qua behandeling het beste geadviseerd en tevens goede informatie verstrekt over de kosten van het behandelplan voorafgaande aan de behandeling. Je voelt je geen nummer, ondanks dat er een groot aantal patiënten per dag geholpen worden. Knap werk !

I like to Travel 12 Aug 2020 - 12:09

Slechte communicatie, onduidelijk en zeer onvriendelijke & arrogante eigenaar! Dit is ook te lezen in alle andere negatieve reviews. Zodra je een klacht hebt, dan helpt deze orthodonist je niet. Hij zal z'n fouten nooit toegeven. Ga hier niet heen!!

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Elke behandeling is gebaseerd op een röntgenanalyse en klinisch onderzoek. Het behandelplan wordt uitgelegd in een 30 minuten gesprek. Als u nog vragen heeft, ben ik 5 dagen per week bereikbaar voor overleg. Ik ben me niet bewust van arrogantie. Maar soms zie ik afgunst en jaloezie.

Romina Ro 11 Jun 2020 - 10:05

Ik ben zo blij met mijn orthodontie, goed werk... bedankt

Anna Lynch 29 Mei 2020 - 15:09

Ik was in het begin zeer angstig en zenuwachtig. Doordat hun mij op een prettige manier gerust stelde hebben we een goed plan uitgewerkt. Wat ik leuk vind van deze praktijk is dat er met je mee word gedacht. Er werd goed naar mijn wensen luisterd. Ondanks alle pijntjes die erbij komen kijken bij het hebben van een beugel, vond ik het een geweldig avontuur. Alle afspraken financiën en maandelijkse controles waren zeer duidelijk. Ben zeer tevreden want door hun goed zorg heb ik een prachtig eindresultaat. Dankje wel aan iedereen van de zwielich orthodontie

Halima Slimani 26 Mei 2020 - 14:33

Zeer slechte Orho!!!! Ga hier niet heen.... na 4 jaar met heel veel kosten een beugel gedragen en toen deze uiteindelijk werd verwijderd ( slotjes die om de haverklap los raken of draad die prikt in je wang ) een spalkje geplaats en een nacht beugel gegeven alleen voor het boven gebit (dit terwijl iedereen die ik ken een boven en onder nacht beugel krijgen) Ook mijn spalkje is in de korte tijd dat ik hem had 3x los gelaten!!! De assistenten zijn onbeleefd en chagerijnig, kan amper een goedemiddag vanaf. Mijn conclusie is dat dit een zeer slechte ortho is die je alleen op kosten jaagt. Ga hier absoluut niet heen !!!!!

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Beste Mevr. Slimani, het is vervelend dat nu een spleentje (diasteem) in ontstaan. Dit in verband met de losse spalken en de niet gedragen nachtbeugel. We hebben U een (korte) behandeling aangeboden maar daarvan heeft u geen gebruik willen maken. Indien u toch nog man mening veranderd kunt u contact met ons opnemen. Met vriednelijk groet Dr G Zwielich

Exzohh 27 Jan 2020 - 10:24

Deze Google-recensie is zonder tekst

Maureen Mangal 09 Dec 2019 - 18:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Femke Groenhof 03 Okt 2019 - 17:29

Vriendelijke en zeer kundige orthodontist en een fijn en professioneel team van assistentes. Zeer tevreden met de behandeling en het resultaat.

Natalya Z. 02 Okt 2019 - 18:32

Top moderne praktijk! Als ik een aligner kwijt was, kon ik al de volgende dag een nieuwe aligner van hun krijgen. Mijn vriendin had een andere soort van Invisalign van een andere ortho. Als zij haar aligner kwijt raakte, dan heeft zij nooit een nieuwe gekregen. Als ik weet, kan je alleen bij Zwielich zo snel en makelijk vervangende aligners krijgen. Dus, top service, top afgehandeld!

N Z 02 Okt 2019 - 15:32

Helemaal tevreden!

A. 28 Sep 2019 - 18:24

Hele slechte ortho Ik beveel het je echt niet aan.

Uwe Richter 24 Sep 2019 - 19:49

Moderne praktijk met hele vriendelijke medewerkers. Er heerst een goede sfeer! Behandeling is helemaal goed verlopen en er is een goed resultaat uitgekomen. Ik kan mee in de negatieve reviews absolut niet vinden. Natalie is een schatje, Shenaura, Astrid, Irena is veruit het vriendelijkste en vrolijkste team die ik ooit heb ontmoet! De oude pestkoppen moeten zelf eens gaan werken.

Lizardi Peters 23 Sep 2019 - 22:32

Irritant dat ze zeiden dat het twee jaar zou duren maar nu is het al meer dan twee jaar geweest en geen eind in zicht, ik heb ook nooit klachten gehad over mijn mond tot ik hier kwam en merkte dat ik steeds vaker last kreeg van mijn en tanden

Татьяна Чуркина 03 Sep 2019 - 18:37

(Vertaald door Google) Ik hoorde een zeer goede recensie over deze plek van mijn collega nadat ik al begonnen was met een beugelbehandeling door een andere orthodontist (en ik was er niet blij mee :() Gelukkig stemde Dr. Zwielich ermee in me te behandelen en ik moest speciale apparaten dragen die alleen in zijn praktijk. Maar alle inspanningen (en pijn) waren het eindresultaat waard! Mijn grote dank aan het hele team. (Origineel) I heard very goed review about this place from my colleague after i already started a braces treatment by another orthodontist (and i wasn't happy about it:() Fortunately Dr. Zwielich agreed to treat me and i needed to wear special appliances provided only in his practice. But all efforts (and pain)were worth the end results! My big thanks to the whole team.

Samira Mah 15 Aug 2019 - 12:57

Hele slechte orthodontist!!! Factureert ook dingen die hij niet heeft gedaan. Pas op bij deze praktijk en check je facturen voor je ze betaalt!

Paul van Schie 23 Jul 2019 - 12:20

Deze Google-recensie is zonder tekst

merii sy 04 Sep 2018 - 11:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Janat Ali 25 Jul 2018 - 14:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Tyler 21 Jul 2018 - 15:19

Deze Google-recensie is zonder tekst

Damiaan Hage 17 Jul 2018 - 17:24

Transparante, fijne praktijk met kundige medewerkers. Prognose was 2,5 jaar beugelen, dit bleek ook exact de realiteit.

Tatia Nych 28 Mei 2018 - 20:28

Deze Google-recensie is zonder tekst

Laila Duurham 24 Mei 2018 - 14:58

Bij orthodontist Zwielich wordt je vriendelijk geholpen. De mensen leggen alles goed uit en daardoor voelt mijn dochter zich op haar gemak en dat vind ik heel belangrijk.

Matthieu van der Valk 16 Mei 2018 - 08:45

Dhr. Zwielich is veruit de vriendelijkste en vrolijkste arts die ik ooit heb ontmoet! En uiteraard erg kundig!

Famke Zout 14 Mei 2018 - 12:50

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, orthodontist en praktijkmedewerkers. Zeer positief over de complete begandeling van het gebit van mijn zoon.

Shiwali Attar 14 Mei 2018 - 10:48

Slechte ortho assisstente zijn gewoon aardig maar dokter zelf is echt onbeleefd.

Yv Corbeil Pro 29 Mrt 2018 - 21:35

(Vertaald door Google) Ik wachtte 39 jaar voordat ik mijn orthodontische behandeling en jongen deed, ik had het geluk Dr. Zwielich te vinden. State-of-the-art faciliteiten, software en 3D-scans. Het volledige personeel hier toont service op het volgende niveau. Het is heel geruststellend om zo'n professionaliteit te zien. Ik raad ten zeerste aan! (Origineel) I waited 39 years before doing my orthodontic treatment and boy, was I fortunate to find Dr Zwielich. State-of-the-art facilities, softwares, and 3D scans. The entire staff here displays next-level service. It is very reassuring to see such professionalism. I highly recommend!

Frank Heystek 22 Jul 2017 - 13:44

Alles top! Deze orthodontist is altijd zeer vriendelijk, uiterst bekwaam in zijn vak en heeft bij mijn kinderen de schreve tanden heel goed gecorrigeerd.

Petra Houtkamp 07 Apr 2017 - 13:52

SLECHT!

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Ons motto is: “Een klacht is een kans om je te verbeteren”. Petra Houtkamp is geen patiënt van ons en met deze "klacht" kunnen we de zorgverlening niet verbeteren.

Mounia A. 19 Dec 2016 - 11:16

Slechte orthodontist, ze zijn altijd laat omdat eerdere afspraken uitlopen en het personeel is altijd chagarijnig. Geen aanrader.

waardering
Reactie van/namens: Zwielich Orthodontie

Het is een drama met de beugel! Maar binnenkort gaat die eruit en dan zal je ons werk misschien anders zien. Veel sterkte! Dr G.Zwielich