TTH Oldenbarneveldt

Van Oldenbarneveldtstr 48A, 1052KC Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
7.8
Google
3.0
Zorgkaart
8.8
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

ster
Informatie

Specialisaties

  • Algemene tandheelkunde
  • Kroon- en brugwerk

Team

Deze praktijk heeft nog geen teaminformatie geladen!

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
7.8
3.0
8.8
waardering icon
Toos 17 Okt 2018 - 16:39
Ik kom hier al jaren. Eerst in de Bilderdijkstraat en nu in de mooie nieuwe praktijk in de van Oldenbarneveldtstraat. Diverse tandartsen en allemaal goed en lief.
Duidelijke uitleg
8
Behandeltijd
7
Is deskundig
8
Aanbeveling
8
7.8
Leo Pafort 01 Dec 2021 - 17:28

Nog nooit zo een slechte tandarts gezien, ga hier niet naar toe

Elly Van greuningen 10 Nov 2021 - 17:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Wat kunnen wij doen om meer sterren van u te krijgen?

Wouter Rameckers 16 Okt 2021 - 14:23

Ik word hier geweldig geholpen. Zeker een aanrader!

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Fijn te horen Wouter. Wij doen ons best iedereen naar tevredenheid te helpen. Groetjes team TTH Oldenbarneveldt

Mirjam Schopman 10 Mei 2021 - 14:36

Heel fijn geholpen!

Sophie van Berckel 18 Feb 2021 - 10:57

Ik begrijp alle slechte recencies ook niet. Ik ben mega tevreden over TTH. Janine en Puck hebben me net ook weer enorm goed geholpen. Ze nemen de tijd voor je, denken met je mee en de behandelingen worden altijd netjes uitgevoerd. En de balie medewerkers en tandarts assistenten zijn net zo goed Je wordt altijd snel geholpen en ze doen hun best voor je, dus 5 sterren waard!

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Fijn te horen. We doen ons uiterste best iedereen naar tevredenheid te helpen.

AngeliQue 28 Dec 2020 - 07:11

Ik kom hier al heel wat jaren. Mijn dochter en ik missen Sara die helaas terug naar Zweden is. Ze nam altijd uitgebreid de tijd voor ons. Haar energie was erg fijn. Nu hebben we een nieuwe gekregen dus even afwachten. Eerste controlebeurt liep op zich prima. De praktijk is verhuisd wat nu fietsen word in plaats van lopen maar eerlijk is eerlijk de praktijk is erg mooi geworden. Chique uitstraling. Ik mis alleen de lieve gezellige dame die altijd achter de balie zat. Ook zij is helaas weg. Volgens mij is zij nu tandartsassistente geworden maar niet meer hier werkzaam. Het voelde nu ineens heel onpersoonlijk bij binnenkomst. Nieuw pand, nieuwe balie dame en nieuwe tandarts en tandartsassistente. Niks maar dan ook niks herkenbaar. Het baliepersoneel is echt heel onvriendelijk, onprofessioneel.

Ronald Pronk 22 Sep 2020 - 16:09

Ik begrijp alle slechte recensies niet. Prima praktijk, je wordt hier goed geholpen. Dikke 5 ster waard

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Fijn te horen. We doen ons uiterste best onze clienten tevreden te stellen.

Ben van Viegen 21 Aug 2020 - 01:09

Tijdje geleden geswitched naar deze tandarts. Super goed ontvangen. Leuke mondhygienist en super goede tandarts(en). Vandaag geholpen door Janine. Zeer professioneel zoals het hoort maar ze doen ook hun best om je op je gemak te stellen en de sfeer erin te houden. Ondanks dat het nooit leuk is om behandeld te moeten worden toch een zeer positieve ervaring! Zeker aan te raden deze praktijk!

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Dank voor uw review. Wij doen ons uiterste best als team om onze patiënten tevreden te stellen.

K.S. de Vries 24 Jun 2020 - 13:25

Slechte verdoving en ondersteuning. De tandarts controleerde niet eens of de verdoving wel voldoende werkte. De nieuwe tandarts houdt geen rekening met patiënten die bang zijn voor de tandarts. Ook kreeg ik heel raar antwoord op de vragen die ik stelde met betrekking tot de behandeling. Binnen slechts enkele minuten zijn er twee dingen fout gegaan in mijn mond, bij eentje sprong zelfs iets uit mijn mond? Ik raakte ik paniek. (zoiets heb ik nog nooit eerder meegemaakt bij de tandarts).

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Beste mevrouw de Vries, het is spijtig dat u de behandeling zo heeft ervaren. De tandarts heeft geprobeerd u telefonisch te bereiken om de voortijdig door u gestaakte behandeling nog eens rustig na te bespreken. Helaas gaf u geen gehoor. We staan natuurlijk open voor een gesprek, mocht u hier voor openstaan kunt u ons bereiken op 020-6834230. Met vriendelijke groet, TTH Oldenbarneveldt

Kim Mosselman 16 Jun 2020 - 08:39

Deze Google-recensie is zonder tekst

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Dank voor je sterren Kim

Jessie Paul 27 Mei 2020 - 13:57

(Vertaald door Google) Snelle en flexibele afspraakinstelling. Zachte en leerzame tandarts die de situatie goed heeft uitgelegd aan mijn kind. Niet gehaast en geduldig. (Origineel) Quick and flexible appointment setting. Gentle and educative dentist who did well explaining the situation to my child. Not rushed and patient.

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

(Vertaald door Google) Bedankt... (Origineel) Thanks...

Eelco Couvreur 26 Feb 2020 - 10:03

Stuitende service en zeer onvriendelijk.

Desiree Cools 06 Feb 2020 - 16:21

Ik ben ná een vervelende ervaring bij deze praktijk gekomen en ben heel tevreden en ze zijn stuk voor stuk aardig en doen erg hun best om een glimlach op je gezicht te brengen ( met mooie gemaakte tandjes door Kim de tandtechnicus) . Dankjewel Kim voor je snelle en perfecte reperatie, ik ben héél tevree ermee. Met vriendelijke groet Désirée

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Dank voor je reactie Desiree. Kim en het hele team streven er naar onze clienten naar tevredenheid te helpen. Die mooie lach willen wij waar maken.......

Jacqueline ter Horst 14 Jan 2020 - 10:25

Ik ben ontzettend goed geholpen. Ik ben enorm angstig voor de tandarts, maar deze tandarts was zo lief, begripvol en geduldig. Had ik haar pakweg 40 jaar geleden als tandarts gehad en de jaren erna, dan had ik niet zo'n angst opgebouwd en was mijn gebit in veel betere conditie geweest. Ook alle lof voor de tandprotheticus. Hij heeft mij weer een prachtige lach gegeven. Dank jullie wel x

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Wij streven er naar onze patienten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Fijn te horen dat u zo tevreden bent.

bidar beman 07 Jan 2020 - 12:29

on ervare tandartsen! te veel betaald voor winning !

Eva 11 Nov 2019 - 11:24

EDIT: De eigenaar reageert dat hij/zij graag in gesprek wil, ik stel voor dat hij even contact met mij opneemt dan. Want ik heb mijn klacht gemaild en erover gebeld, maar toen was er geen oor naar. Nu ik een review schrijf, opeens wel de wil om te praten. Prima, maar hoe dan? Ik heb al gebeld en de receptionist had geen interesse in mijn verhaal. U weet hoe u me kunt bereiken (liefst via e-mail, bij u bekend). Op zich een prima praktijk. De reden dat wij weggaan, is dat onze tandarts binnen een jaar alweer wegging. De reactie van de praktijk was dat dat 'nou eenmaal gebeurt met een praktijk vol ZZP'ers'. Wij snappen dat wel, maar wij hadden bij inschrijving nou net benadrukt hoe belangrijk wij het vonden om steeds dezelfde gezichten te zien en een band op te bouwen. Met de mondhygiënist gebeurde ook zoiets. Bij de 2e afspraak opeens een ander gezicht. Hadden ze geruild zonder het te laten weten. Misschien kun je niet anders verwachten bij een grote, zakelijke praktijk. De kwaliteit zal er niet minder om zijn, maar als je vertrouwde gezichten belangrijk vindt, misschien beter elders inschrijven.

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Beste Eva, spijtig te moeten vernemen dat je onze praktijk gaat verlaten. Over het algemeen werken bij ons jonge tandartsen die in studie verder willen naar een specialisme. Hiervoor moet je uitgelood worden. Bij onze tandartsen is dat (voor hun) gelukkig zo. Voor patienten kan dit als vervelend ervaren worden. Wij hebben kundige tandartsen en mondhygienisten in huis en proberen onze diensten zo goed mogelijk te verlenen. Helaas jammer dat jij dit anders ervaart. Wellicht kunnen we met een gesprekje in de praktijk weer nader tot elkaar komen.

Lotje 04 Nov 2019 - 14:58

Deze Google-recensie is zonder tekst

Dennis & Natasja ! 30 Jul 2019 - 12:43

Niks op aan te merken. Vriendelijk & kundig personeel. Nieuwe pand is heel fijn en mooi.

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Fijn te horen dat jullie tevreden zijn. Wij staan er voor onze patienten op een fijne vriendelijke manier te helpen.

Lamia Hammar 06 Jul 2019 - 12:21

Zojuist heb ik een erg vervelend gesprek gehad met de mondhygiënist. Mijn moeder is haar afspraak vergeten vandaag. Wat natuurlijk kan gebeuren. De mondhygiënist belde paniekerig op en schreeuwde nog net niet aan de telefoon. Een gesprek over dat zij ook naar huis wilt en kinderen thuis heeft en dat ze een halfuur wacht op niks. In het verleden hebben meerdere gezinsleden gekozen voor een andere tandarts omdat jullie zo onvriendelijk zijn. Wellicht kiezen mijn moeder en ik hier nu ook voor.

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Spijtig te moeten vernemen dat u dit zo ervaren heeft. De mondhygieniste bied een extra dienst aan op zaterdag om haar patienten zoveel mogelijk te kunnen helpen. Wij sturen 1 dag voor de afspraak een reminder als extra dienst, en dan is het niet fijn als patienten hun afspraak vergeten. Er is aangeboden om bij direct komen alsnog te behandelen. Dit ging niet lukken aan u kant. Hopelijk kunt u begrijpen dat een behandelaar na de laatst geplande patient ook graag naar huis wil om het weekend in te gaan.

René de Jager 01 Feb 2019 - 13:25

Ik kreeg een rekening voor het niet komen voor een opdracht, ik wou in et najaar nog een afspraak met de mondhygiënist maken, maar dit kon blijkbaar niet meer aan het einde van het jaar bij TTH, blijkbaar kon dit pas vanaf april 2019. Ben toen voor de mondhygiënist naar een andere tandartspraktijk gegaan. Was enorm verrast toen ik een rekening kreeg voor het "niet komen voor een afspraak". Toen ik erover belde met Famed, heeft TTH de rekening toch maar teruggedraaid.

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Beste Rene, inderdaad zijn onze mondhygienistes erg druk geweest einde van het jaar, en nog steeds. Wij hebben daarom helaas geen afspraak meer voor u kunnen maken in 2018. Echter de niet nagekomen afspraak welke u in rekening is gebracht, betreft een afspraak voor controle bij de tandarts. Deze afspraak heeft u gemaakt op 19 okt 2018 0m 12.10 uur.

Okan Bayazit 17 Jan 2019 - 23:39

Sara was heel goed, na de verbouwing een onvriendelijke binnenkomst. Je hoort ze lachen binnen maar je moet heel lang wachten bij de balie. Tot 2 x toe een spoed geval gehad en 2 x langer dan een week moeten wachten. Ben 2 x na een andere praktijk geweest waar ik meteen de volgende dag mocht komen. Absoluut geen aanrader

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Beste Okan. Spijtig te moeten vernemen dat jij dit zo hebt ervaren. Wij doen ons uiterste best onze patienten tevreden te stellen. Helaas heeft Sara ons inderdaad verlaten wegens vertrek naar het buitenland. Met ons team proberen wij er het beste van te maken. Uiteraard zien we je graag terug in de praktijk, en kunnen we elkaar eye to eye te woord staan. Mvg Roos - baliemedewerkster

Azzeddine Lafrindi 25 Sep 2018 - 12:56

Slechte praktijk, op het begin heel vriendelijk, zodra je ingeschreven bent alleen maar gezeik, onvriendelijke medewerkers. NoGo!

waardering
Reactie van/namens: TTH Oldenbarneveldt

Spijtig dit te moeten vernemen. graag zou ik van u vernemen wat er mis is gegaan.

May44 Low 19 Aug 2018 - 20:45

Niet vriendelijk.

Marcel IFIXIT 24 Mei 2018 - 02:27

Fijne praktijk met kundige tandartsen

Loela R 04 Apr 2018 - 21:52

Goeie tandartsen super vriendelijk, praat echt met je welke handeling erna komt et cetera

Gg 27 Mrt 2018 - 13:17

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jasmijn Kamsma 23 Mrt 2018 - 07:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Jesse Yang 22 Jul 2015 - 13:59

Deze Google-recensie is zonder tekst