Tandartspraktijk Zuidoost Lokatie Bijlmerdreef

Bijlmerdreef 794, 1103DT Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
3.0
Zorgkaart
0.0
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  8:00 - 20:30
 • arrow dinsdag
  8:00 - 20:30
 • arrow woensdag
  8:00 - 16:30
 • arrow donderdag
  8:00 - 20:30
 • arrow vrijdag
  8:00 - 16:30
 • arrow zaterdag
  9:00 - 16:30

Welkom bij Tandartspraktijk Zuidoost!

 


Gastvrij-Geweldig-Gedreven

Het team van Tandartspraktijk Zuidoost wil de mooiste tandheelkunde aanbieden aan zoveel mogelijk mensen in onze buurt.
We houden van ons vak en we houden van mensen. We zien onze patiënten graag als gasten en willen u dan ook het liefst zo benaderen. Sinds 2018 is onze praktijk aangesloten bij platform De Lieve Tandarts

 

Patiënten -> fans

Elke medewerker van Tandartspraktijk Zuidoost kent de bedrijfsstrategie: ‘Wij maken van elke patiënt een superenthousiaste fan!’ In de Amsterdamse Bijlmer doet onze praktijk veel goed werk door goede mondzorg voor iedereen aan te bieden. "Ook voor mensen in krachtwijken als de Bijlmer is hoogwaardige tandheelkunde voor iedereen mogelijk en betaalbaar,” vertelt eigenaar Peter Koelewijn.

 

Gewoon Gaaf, voorlichting en preventie

Tandartspraktijk Zuidoost loopt voorop in innovatie, zolang deze de eigen visie ondersteunt en waarde toevoegt. Preventie en voorlichting hebben topprioriteit, wat naar voren komt in het Gewoon Gaaf-project en het belangeloos ondersteunen van scholen en kinderdagverblijven.

ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Tandvlees behandeling
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Implantaten
 • Protheses-kunstgebit
 • Angst behandeling
 • Facings
 • Tanden bleken
 • Orthodontie
 • Kindertandheelkunde
 • Cosmetische tandheelkunde

Team

tandarts
0.0
Alexandra Kesselring
Tandarts
BIG nummer: 49917466602
tandarts
0.0
A.S. Delmee
Tandarts
BIG nummer: 59919702802
tandarts
0.0
Anne Turan
Tandarts
tandarts
0.0
Annemijn de Groot
Tandarts
tandarts
9.1
Beverly Ampomah
Paro-preventieassistent
tandarts
0.0
Deyenne Marengo
Mondhygiënist
tandarts
0.0
Davy Pratasik
tandarts
0.0
Jetske Stroo
Tandarts
tandarts
0.0
Jorieke Grooten
Tandarts
BIG nummer: 79923203802
tandarts
0.0
Marijke Leising
Praktijkmanager
tandarts
0.0
Peter Koelewijn
Tandarts
BIG nummer: 59050125702
tandarts
8.8
R.J. Renting
Implantoloog
BIG nummer: 49910972502
tandarts
0.0
Tanielle Thomas
Tandarts
tandarts
0.0
Victoria Velva
Tandarts
tandarts
0.0
S.J. Wieringa
Tandarts
BIG nummer: 29923265402
tandarts
0.0
O.R. Oliva Raez
Tandarts
BIG nummer: 19920110902
tandarts
8.0
S. Zia
Tandarts
BIG nummer: 19926894402
tandarts
0.0
N. Al Hassani
Tandarts

Faciliteiten

 • Mondhygiënist(e) aanwezig
 • Vroege afspraak mogelijk
 • Avond behandeling mogelijk
 • Afspraken in weekend mogelijk
 • Spoed
0.0
3.0
0.0
siyawash athaiy 01 Sep 2022 - 11:02

De slechtste tandarts praktijk lang wachttijd slecht behandeling en nog dief op je portemonnee.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Zuidoost Lokatie Bijlmerdreef

Geachte mevrouw Athaiy, het spijt me om u ervaring met onze praktijk te lezen. Wij kunnnen uw naam helaas niet terugvinden in ons patientenbestand. Heel graag zouden wij u willen spreken over uw ervaring. Onze wachttijden zijn doorgaans zeer beperkt. Mensen met pijn worden dezelfde dag geholpen en een afspraak is doorgaans in dezelfde week of een week later al mogelijk voor reguliere behandelingen. Wij doen al twintig jaar ons best om voor ieder budget behandelplannen op maat te maken. Voor uitgebreide behandelingen boven de 250,- euro krijgen mensen een geprinte begroting mee. Nogmaals, wij komen graag met u in contact. Als dit werkelijk uw ervaring is willen we er graag van leren en iets goed maken met u. met vriendelijke groet, Peter Koelewijn, tandarts en eigenaar Tandartspraktijk Zuioost

Willem Staffeleu 27 Aug 2022 - 22:37

Plotseling blijkt alles anders binnen deze praktijk. De wachtruimte op begane grond is niet meer. De receptioniste is vervangen door een “popje”. Begin juli mijn eerste kennismaking met deze “vernieuwde” praktijk. Bij deze kennismaking werd ik maar liefst 35 minuten aan het lijntje gehouden door een Poolse assistente. Tandvlees opmeten, heeft u hartklachten, opnieuw tandvlees opmeten, hoe vaak poets u, enz. Na 35 minuten eindelijk kennisgemaakt met de tandarts. Mevrouw rende duidelijk van de ene naar de andere behandelkamer. Helaas geen tijd voor een vulling. Dus nieuwe afspraak maken. Volgens het “popje” aan de balie pas 1.5 maand later. Inmiddels heb ik een andere tandarts. Binnen 6 dagen een nieuwe vulling. Alle veranderen zijn dus zeker geen verbetering. Evengoed wens ik Tandartspraktijk Zuid-Oost veel succes met de nieuwe opzet.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Zuidoost Lokatie Bijlmerdreef

Beste meneer Staffeleu, Wat jammer om te horen dat u uw afspraak zo bij ons heeft ervaren. Wij kunnen ons voorstellen dat het omschakelen was omdat u van tandarts Wieringa kwam. Wij hebben alles beneden een mooie make-over gegeven en inmiddels is ook beneden alles open met een prachtige wachtkamer en receptie. Wij hadden het zeer op prijs gesteld als u ons hierover had gebeld, zodat we met u in gesprek konden gaan. Wij wensen u veel succes bij uw nieuwe tandarts. Met vriendelijke groet, Merel Tandartspraktijk Zuidoost

Jasmijn Bloem 27 Aug 2022 - 13:30

Deze praktijk moet aan heel veel verbetering werken. De rekening weten ze wel snel te versturen.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Zuidoost Lokatie Bijlmerdreef

Beste mevrouw Bloem, Helaas kan ik nav uw naam hier, u niet vinden bij ons in het systeem. Mocht u hierover in gesprek willen, kunt u contact met ons opnemen. Met vriendelijke groet, Merel Tandartspraktijk Zuidoost

Streetness StreetStylez 26 Jun 2022 - 13:29

Zeer hardhandig, onvriendelijk en onprofessioneel. Tevens de administratie niet op order, waardoor ik dezelfde factuur, meerdere malen binnen kreeg.

Willem Reij 06 Apr 2022 - 13:11

Ik voelde me emotioneel bespeelt (aan het lijntje gehouden) door de secretaresse en zijn twee assistentes om mij terug te laten komen. Ik ben naar een andere tandarts gegaan.

Zahra Lfil 06 Apr 2021 - 19:49

Deze Google-recensie is zonder tekst

Thomas Back 05 Feb 2021 - 15:02

(Vertaald door Google) Deze tandarts is de verschrikkelijkste tandarts ooit! Mijn vriendin was erbij en nu huilt ze alleen maar om pijn! Ik weet niet of deze tandarts een echte is. Ga niet naar deze !!! Veilig je eigen gezond !!!! Het allerbeste voor alle mensen ter wereld! Blijf Veilig !!! (Origineel) This dentist is the terriblest dentist ever! My girlfriend was there and now she is only crying for pain! I don't know if this dentist is a real one. Don't go to this one!!! Safe your own healthy !!!! All the best to all people of the world ! Stay Safe !!!

DANNYonPC 13 Aug 2020 - 18:15

(Vertaald door Google) Het is al een tijdje geleden maar toen mijn oude tandarts wegging, kwam er een nieuwe (alles prima), maar toen hij bezig was in mijn mond had hij jeuk in zijn oor, dus krabde hij naar binnen en ging terug in mijn mond, dat is een duidelijk nee-nee Ben er sindsdien niet meer geweest. (Origineel) Has been some time ago but when my old dentist left, a new one came (all fine) , but when he was busy in my mouth he had an itch in his ear, so he scratched in and went back into my mouth, which is a big obvious no-no Haven't been there since.

Diana Bremer 22 Jul 2020 - 11:24

Slechte tandarts een tip als je een afspraak hier maakt zorg dat je het zwart op wit krijgt.

Jessica 09 Mei 2020 - 10:26

Deze Google-recensie is zonder tekst

Shehnaaz Van Oosten 31 Jan 2020 - 12:45

Het zijn goede tandartsen. Alleen komen ze te dwingend over. Blijven maar bellen voor een afspraak. Al heb je die net gehad. Laatst een rekening betaald van 43 euro. Helaas was een rekening van 6 euro mij ontschoten. Heb toen een verhoging van nu in 25 euro erboven op gehad! Was een maand laat met betalen van die 6 euro. Echt klantontvriendelijk, je kan weken blijven bellen voor een afspraak maar niet om mede te delen dat ik nog een rekening open heb staan. Ga het betalen en direct uitschrijven. Heb dit nooit gehad bij mijn oude tandarts, die ook met Fa-Med werkte. Puur uit principe wil ik hier echt niet meer naar toe.

Dohn Joe 11 Mrt 2019 - 09:04

(Vertaald door Google) Pas op voor deze tandarts, hij zal je leven verpesten. Dit is waar alle mislukte tandartsen naartoe gaan of zoiets. Ze zullen een student serieus werk laten doen en er daarna over liegen. Ik ben twee jaar geleden naar een andere tandarts verhuisd en alles is VEEL beter. GEBRUIK DEZE TANDARTS OP EIGEN RISICO (Origineel) Beware of this dentist, the will ruin your life. This is where all the failed dentists go or something. They will have a student do serious work then lie about it afterwards. I moved to another dentist two years ago and everything is MUCH better. USE THIS DENTIST AT YOUR OWN RISK

E Boateng 20 Dec 2018 - 08:25

Deze Google-recensie is zonder tekst

Grace Douglas 03 Aug 2018 - 13:02

Deze Google-recensie is zonder tekst

Bastiaan Rusch 19 Jun 2018 - 21:50

Kom hier al een jaar of 8 en word hier altijd perfect geholpen. Goede service en kundig personeel. De tandartspraktijk is enorm gegroeid sinds mijn eerste behandeling daar en dat heeft een reden, top praktijk!

Aman Gaffar 22 Mei 2018 - 16:03

Top service ! Vriendelijke personeel. Er werken veel assistenten daar, maar die zijn gewoon goed opgeleid. Nooit problemen mee gehad. En ik neem aan dat stagaires die daar werken, daar zijn om het vak te leren. Dat heb je trouwens overal.

Ro Anders 19 Mrt 2018 - 19:27

Elke keer geholpen door een ander. Onvriendelijk personeel, behalve aan de balie/telefoon. Handeling krijgen van te voren geen uitleg. Gebitsreiniging elke keer erg onprettig, kan hiervoor beter naar de ervaren mondhygiënist. Toen ik bijna 18 werd kreeg ik door de assistente aangepraat mijn kiezen te laten sealen, omdat "ik dan toch nog niet hoefde te betalen." en het beter zou zijn. Laat je niks aanpraten zonder je goed te informeren.

David Khamisi 03 Jan 2018 - 17:32

Deze Google-recensie is zonder tekst

Yasemin 01 Aug 2017 - 10:29

Deze Google-recensie is zonder tekst

indje vrede 31 Jul 2017 - 16:34

Deze Google-recensie is zonder tekst

werner klop 29 Mei 2017 - 16:51

Erg prettig om hier naar de tandarts te gaan. Deskundig personeel en nooit geen problemen ondervonden.

Tiny van mourik 09 Mei 2017 - 17:11

Deze Google-recensie is zonder tekst

amarensio 22 Mrt 2017 - 08:25

Heel vaag. Je word steeds geholden door andere mensen. En de tandart probeer veel geld op je te maken met stageres

Walter Petermann 24 Jan 2017 - 16:06

(Vertaald door Google) Ik haat het om naar tandartsen te gaan, maar dit is een hele goede (Origineel) I hate going to dentists but this is a very good one

Your Voice 12 Sep 2016 - 09:53

Deze Google-recensie is zonder tekst

Akua Montana 14 Jun 2016 - 13:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Claudio Silva 29 Mrt 2016 - 16:01

(Vertaald door Google) Ik kwam een ​​probleem tegen met Tandartspraktijk Zuidoost over mijn verzekeringssituatie en ze reageerden heel snel en loste het probleem op. (Origineel) I run into a problem with Tandartspraktijk Zuidoost about my insurance situation and they were very quick replying and resolving the problem.

O'maira Westerlow 02 Feb 2016 - 07:53

Fijne praktijk, ik kon er snel terecht. Vanwege angst ben ik geen vaste bezoeker van de tandarts, maar daar werd heel goed mee om gegaan. Alles werd stap voor stap uitgelegd en dat heeft mij enorm geholpen!

Mark Wieferink 07 Apr 2015 - 10:41

Fijn, goed overleggend, flexibel.