Tandartspraktijk Rijkse

C. van Eesterenlaan 303-311, 1019KT Amsterdam
Neemt patiënten aan
Tandarts
0.0
Google
4.9
Zorgkaart
9.3
KV
0.0
rating
Spoed
rating
Spoed 24/7 365
rating
Nascholing
rating
Certificaat
rating
ster
Over
Openingstijden

Openingstijden

 • arrow maandag
  9:00 - 17:00
 • arrow dinsdag
  8:30 - 17:00
 • arrow woensdag
  11:30 - 21:00
 • arrow donderdag
  9:00 - 18:00
 • arrow vrijdag
  9:00 - 16:30
ster
Informatie

Specialisaties

 • Algemene tandheelkunde
 • Wortelkanaal behandeling
 • Kroon- en brugwerk
 • Mondhygiëne
 • Protheses-kunstgebit
 • Orthodontie

Team

tandarts
0.0
D.S. Kooijenga
Tandarts
BIG nummer: 39022178402

Faciliteiten

Deze praktijk heeft nog geen faciliteitsinformatie geladen!
0.0
4.9
9.3
Fernando Conti 19 Mrt 2022 - 18:11

Fantastische tandartspraktijk, geweldig team, en nu met EMS gebitsreiniging!!

Adelbert Verburg 11 Nov 2021 - 18:31

Tot mijn grote spijt kan ik door gezondheidsredenen mijn kleine 8 uur durende OV-reis (retour) naar de praktijk niet meer maken. Dit heb ik vele jaren (zo lang de praktijk er is) met plezier kunnen doen omdat ik (en mijn gezin) tandarts Rijkse als een fijn en vakkundig mens ervaren hebben waar we onze, bij andere tandartsen opgelopen trauma's, kwijt geraakt zijn. Geduld, zachtaardigheid en aandacht gecombineerd met een passie voor haar vak, zonder in de mondholte te verdwalen en de patiënt te vergeten, met daarbij een fijn passend team van gelijkaardige mensen. Ik ga jullie missen maar mocht onverhoopt de randstedelijke huizenmarkt instorten, dan sta ik zo weer op jullie stoepje! PS en mijn kinderen en kleinkind zijn jullie voorlopig nog niet kwijt :-)

Elizabeth Gascón 20 Mrt 2021 - 17:39

(Vertaald door Google) Ik ben gaan schoonmaken. Het personeel is erg aardig en vriendelijk. Ik vroeg om de prijs en ze bevestigden voorafgaand ongeveer 150 €. Toen ik daar aankwam, leek me alles perfect totdat ik me realiseerde dat de mondhygiënist tijd verloor met praten en andere irrelevante dingen doen, gewoon om me weer een andere dag in te plannen. Dus iets dat 150 € had moeten zijn, werd 300 €. Ik voelde me voor de gek gehouden, dus ik annuleerde de tweede afspraak en toonde mijn ongemak. Ze bleven me aansporen om nog een afspraak te maken, maar ik maakte duidelijk dat ik het niet wilde omdat ik me bedrogen voelde. Nou, voor mijn verbazing hebben ze me OPNIEUW ingepland zonder mij te raadplegen. Als ik een dienst inhuur, ongeacht wat ik transparantie wil, als ik die niet heb, weet ik niets anders van het bedrijf. Ik kwam bij een andere tandarts terecht die sneller, eerlijk en transparant was. (Origineel) I went to have a cleaning. Staff is very nice and friendly. I asked for the price and they confirmed prior 150€ approx. When I got there everything seemed perfect to me until I realized the hygienist was losing time talking and doing other irrelevant things just to schedule me again another day. So, something it should have been 150€ became 300€. I felt fooled so I canceled the second appointment and showed my discomfort. They kept pushing me to make another appointment but I made clear I did not want because I felt tricked. Well, for my surprise they have schedule me AGAIN without consulting me. When I hire a service, no matter what I want transparency, if I don’t have it then I don’t any to know anything else from the company. I ended up in another dentist who was quicker, honest and transparent.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rijkse

(Vertaald door Google) Beste Elisabeth, Het spijt ons dat we je het gevoel gaven dat we je onder druk zetten. Dat was niet onze bedoeling, want we willen de best mogelijke zorg verlenen en zijn erg begaan met de gezondheid van onze patiënten. Uiteraard begrijpen wij dat een afspraak niet ongevraagd ingepland mag worden. Het spijt ons dat het contact niet naar wens is verlopen. Onze praktijkmanager neemt je klacht in behandeling en bespreekt de klacht ook met het team zodat we onze service kunnen verbeteren. Hoogachtend, Team Rijkse (Origineel) Dear Elisabeth, We're sorry we made you feel like we were pushing you. That was not our intention, as we want to provide the best possible care and are very committed to the health of our patients. Of course we understand that an appointment should not be scheduled unsolicited. We are sorry that the contact did not go as planned. Our practice manager will consider your complaint and will also discuss the complaint with the team so that we can improve our service. Yours sincerely, Team Rijkse

mandy erken 26 Jan 2021 - 16:01

Hele fijne praktijk. Aardige en kundige mensen! Ik ben zeer tevreden.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rijkse

Hoi Mandy, Bedankt voor je lieve review. Tot snel!

Lidewij von Bonninghausen 14 Nov 2020 - 09:12

Een heel fijn, vriendelijk en professioneel team! De tandarts en assistente weten je gelijk op je gemak te stellen, nemen de tijd voor je en hebben aandacht voor vragen en wensen.

Baukje van Berkum 13 Nov 2020 - 11:13

Fijne sfeer, het team is kundig en professioneel. Ze nemen de tijd voor je gebit en zijn altijd in een voor een praatje. Ik raad deze praktijk aan iedereen aan!

Tristan Renkema 10 Nov 2020 - 14:11

Een warm, vriendelijk en professioneel team. Meteen op mijn gemak hier, en je merkt dat de tandarts en de assistentes weten wat ze doen. Ik raad Rijkse aan iedereen aan!

Kyra Mohringer 16 Sep 2020 - 11:31

Erg kundige en professionele tandartsenpraktijk. Al het personeel is vriendelijk en houdt rekening met persoonlijke wensen en verzoeken. Een aanrader!

JeroenZwaan1 10 Sep 2020 - 12:08

Fijne tandarts! Altijd gezellig en ze nemen de tijd voor je.

waardering
Reactie van/namens: Tandartspraktijk Rijkse

Hoi Jeroen, Dank voor je lieve woorden. Tot snel weer in de praktijk.

Sacha van den Broek 16 Aug 2020 - 16:39

Tandartspraktijk Rijkse is al mijn hele leven de plek waar ik mijn tanden laat checken. Ik kijk er altijd naar uit om weer naar de tandarts te gaan. Lekker kletsen en lachen met Alex. Super gezellig. Maar natuurlijk ook fijne behandelingen .

Karima Assiyah 12 Aug 2020 - 13:47

Super lieve tandarts! Heeft veel geduld en vriendelijkheid..voor mij als iemand die best wat angst voor een tandarts heeft voel ik mij bij haar echt relaxed! Mijn dochtertje van 3 heeft vandaag haar eerste 20 min mondverzorging gehad en ze is al die tijd erg ontspannen geweest ze kijkt al weer vol blijheid uit naar haar volgende keer bij de tandarts ♡

Marion Van De Laar 19 Jun 2020 - 07:22

Heel warm binnenkomst je word goed voor bereid voor wat er gaat gebeuren. Assistente krijg van mij een dikke 10 En tandarts alexsandra ook een dikke 10.

Nicola Inquieto 08 Mei 2020 - 17:55

(Vertaald door Google) Ik was er een paar maanden geleden en normaal heb ik geen goed gevoel bij de tandarts, maar bij Rijkse voelt het alsof je op bezoek gaat bij een vriend! (Origineel) I was there few months ago and normally i dont have a good feeling with the dentist, but at Rijkse feels like if u are going to visit a friend!

tatuli gvazava 07 Mei 2020 - 20:45

Deze Google-recensie is zonder tekst

Alessandro Pirozzi 07 Mei 2020 - 18:12

(Vertaald door Google) Ik reageerde heel snel op mijn behoefte aan hulp en een uitstekende behandeling, ik raad het van harte aan (Origineel) I had a very quick response to my need of help and an exellent treatment, i sincerely recommend it

Maxime Muller 21 Feb 2020 - 10:41

Net voor de eerste keer geweest en ben ontzettend tevreden! Er wordt met rust en aandacht naar je gebit gekeken, je merkt gelijk dat Alexandra zeer kundig is. De assistente Fieke maakt het ook een fijne sfeer, ze stelt je direct op je gemak. Zo wordt een tandarts bezoekje ineens niet meer zo erg :)

Daan van Riel 29 Nov 2019 - 17:10

Vandaag was ik voor het eerst in vijf jaar tijd naar de tandarts. Ik was redelijk zenuwachtig, maar bij binnenkomst bij de tandarts Rob Tilon en assistent Fieke van der Wal voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Het is een zeer kundig en vriendelijk team, dat rustig uitleg geeft en tijd neemt voor de patienten. In een woord samengevat: perfect!

Henk Ruigrok van der Werven 11 Nov 2019 - 18:02

Ik ben in september overgestapt en ben zeer tevreden. Ze behandelen met aandacht voor gebit en persoon. Dit bleek bijvoorbeeld uit de behandeling die ik kreeg van de mondhygienist. Hij keek niet op de klok en nam zoveel tijd als hij nodig had om mijn gebit weer zo schoon mogelijk te maken.

Linda van Damme 06 Nov 2019 - 21:45

Super fijne tandarts en mondhygiënist! Prettige sfeer en professionele zorg.

Willemijn 03 Okt 2018 - 19:13

Deze Google-recensie is zonder tekst

Frithjof Wegener 25 Jul 2018 - 09:56

Deze Google-recensie is zonder tekst

ronald pluk 18 Jun 2018 - 16:07

(Vertaald door Google) Ik heb deze tandarts bezocht sinds ik nog maar een jongen was, maar vanwege reisafstand stopte ik hierheen te gaan. Na teleurgesteld te zijn door drie andere tandartsen ben ik hier teruggegaan. Nu is reistijd geen probleem meer, want ik weet dat ik ze met mijn tanden kan vertrouwen. Deze praxis is gewoon de beste waar ik ooit ben geweest. (Origineel) I have visited this dentist scince I was just a boy, but due to travel distance stopped going here. After being disappointed by three other dentists I went back here. Now travel time is no longer an issue, because I know that I can trust them with my teeth. This praxis is just the best I ever went to.

Domi Verhagen Domi Verhagen 21 Mei 2018 - 22:52

Deze Google-recensie is zonder tekst